SAE Institute North America

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SAE InstituteIs een van 's werelds grootste opvoeders in creatieve media industrieën. Opgericht in 1976, spannen we nu de wereld met meer dan 50 campussen in 26 landen.

In de Verenigde Staten biedt het SAE Instituut cursussen aan meer dan 1.100 studenten op 8 campussen in grote steden, waaronder Atlanta, Chicago, Los Angeles, Miami, Nashville, New York, San Francisco en San Jose. SAE Institute heeft ook het SAE Expression College in Emeryville, CA die programma's aanbiedt in digitale kunst.

SAE Instituut biedt geaccrediteerde cursussen, waaronder bachelor, diploma en diploma programma's. Onze programma's te dekken specialist discipline streams:

  • Animatie & Visual Effects
  • Audio
  • Digital Filmmaking
  • Entertainment Business
  • game-ontwikkeling

Bij het SAE Instituut zijn wij trots op het leveren van programma's in professionele kwaliteitsfaciliteiten. Wij zorgen ervoor dat onze studenten een opleiding krijgen met relevante vaardigheden in de industrie.

SAE INSTITUTE NOORD-AMERIKA

Het SAE Instituut is in 1976 opgericht in Australië als de School of Audio Engineering, waardoor het het 's werelds eerste audiotechniekinstituut is. Het vroege succes van het SAE Instituut en de vraag naar onze praktische, theoriegebaseerde en industriële relevante training leidden snel tot de oprichting van andere campussen over de hele wereld. SAE Institute is enorm uitgebreid haar curriculum en wereldwijde netwerk, nu het aanbieden van een divers scala aan creatieve media instructie op meer dan 50 campussen over de hele wereld, de industrie en de academische toejuiching.

Het SAE Instituut kwam eerst in 1999 naar de VS, met de opening van een campus in Midtown New York City. Kort daarna werden campussen in zes andere locaties in de VS geopend. Vandaag vormen onze acht VS-campussen, en de recente overname van Harborside Institute of Technology in Vancouver, British Columbia, Canada, het SAE Institute North America. Deze regio blijft de trotse traditie van het SAE-instituut handhaven en verwezenlijkt onze missie om relevante theorie en praktijk in de kunst en wetenschappen in de creatieve media-industrie voor talentvolle, creatieve jonge gedachten te verlenen die op zoek zijn naar een diepere kennis en waardering voor hun ambacht.

SAE INSTITUTE INTERNATIONAL

Als gevolg van het succes van het SAE Instituut in Australië is in 1985 de eerste buitenlandse SAE Instituut campus geopend in Londen. Net als in Australië bleek in het internationale arena SAE Instituut zeer succesvol te zijn in het leveren van een kwalitatief, praktisch en theoretisch curriculum aan ambitieuze professionals in de muziekindustrie.

Niet lang nadat de Londense campus werd geopend, vestigde het SAE-instituut zijn München-campus, die de eerste van de vele buitenlandse taal-SAE-instituten wereldwijd zou zijn.

Het SAE Instituut was in het midden van de jaren negentig gevestigd in Europa, Azië en Nieuw-Zeeland. De eerste van onze 8 campussen is in 1999 in de Verenigde Staten geopend.

Van het nederige begin van het begin van de studio in Sydney, beslaat het SAE Instituut vandaag de wereld met meer dan 50 campussen in 26 landen. Begin met audio, heeft SAE International in de loop der jaren, en biedt nu ook de kwalificaties in andere creatieve media disciplines - Animatie, design, film, games en Web & Mobile.

Alle cursussen van het SAE Instituut volgen de grondbeginselen: hoogwaardige, industriegerichte, praktische en theoretische onderwijsmogelijkheden voor creatieve en getalenteerde individuen.

OVER NAVITAS

Navitas is een Australische mondiale vorming leider die pre-universitaire en universitaire opleidingen, Engels taalcursussen, migranten onderwijs en settlement dienstverlening, creatieve media-educatie, studentenwerving, professionele ontwikkeling en corporate training diensten aan meer dan 80.000 studenten over een netwerk van meer dan 100 hogescholen en campussen in 23 landen. Navitas is een ASX Top 200 Company.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Associate of Applied Science » Bekijk Associate of Science » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor's Degree in Animation & Visual Effects

Campus Voltijd 32 maanden May 2018 Verenigde Staten Emeryville

[+]

Je leerervaring Werken met kunstenaars, ontwerpers, web, mobiel en ontwikkelaars van games, filmmakers en animatoren. Maak deel uit van een team dat je talenten voedt, en raadt u aan om uw leren potentieel te bereiken. Letterzetter Rotoscope Artist Lighting Artist productie assistent [-]

Bachelor

Bachelor's Degree In Digital Film

Campus Voltijd 32 maanden May 2018 Verenigde Staten Emeryville

De digitale film Bachelor of Applied Science-opleiding richt zich op de basis van technische competentie met behulp van software en apparatuur die geschikt is voor de branche en is ontworpen om studenten in slechts 32 maanden naar de industrie te halen. [+]

De Bachelor of Applied Science in Digital Film is een intensieve praktische en theoretische opleiding die studenten de kennis en vaardigheden biedt om het ontwerp en de creatie van visuele media vorm te geven.

Dit is een hands-on, op samenwerking gebaseerd, op projecten gebaseerd programma dat uitmondt in een belangrijk sluitstukproject dat steunt op het scala aan kennis en vaardigheden die tijdens het hele programma zijn opgedaan.

Studenten in de Digital Film Bachelor of Applied Science Program moeten leren om:

Bedenken, plannen, uitvoeren en leveren van filminhoud die voldoet aan de projectdoelstellingen.Integreer historische, kritische en theoretische principes in de praktijk van het maken van films.Duidelijke vaardigheid aan met apparatuur voor het maken van films, software en workflows.Vaardigheden in filmmaken toepassen op specifieke doelgroepen, inhoudsgebieden en distributieplatforms.Werk samen met anderen om een ​​reeks creatieve projecten effectief te plannen en uit te voeren.Analyseer, evalueer en bekritiseer filminhoud.Demonstreer creatief en technisch probleemoplossend vermogen.Bewijs professionele etiquettevaardigheden.Demonstreer effectieve mondelinge, schriftelijke en interpersoonlijke communicatievaardigheden.Demonstreer effectieve analytische probleemoplossende en kritisch denkvaardigheden, waar mogelijk met behulp van de wetenschappelijke methode.Lokaliseer, haal informatie op en evalueer informatie met behulp van geschikte onderzoekstools.TECHNISCHE EN PROFESSIONELE VAARDIGHEDENFilm productieMobiele mediaMedia PostproductieReclame / AdvertisingGrip en verlichtingeditingProjectplanning en -managementTitelontwerpVerhaaltechniekenFinanciering en distributieProfessionele levensvaardighedenUW LEREN ERVARINGOnderwijsprogramma's bijhouden die de beste praktijken uit de branche weerspiegelen om studenten voor te bereiden op een baan op instapniveau in de creatieve media- en entertainmentindustrie.Gebruik een gekwalificeerde, ervaren, professionele faculteit die het leren faciliteert.Lever leerplannen door praktijkgerichte activiteiten, begeleide discussies en beoordelingen van echte wereld, waardoor studenten de kans krijgen om toe te... [-]

Bachelor Of Applied Science In Game Development

Campus Voltijd 32 maanden May 2018 Verenigde Staten Emeryville San Jose +1 more

De Game Development Bachelor of Applied Science-opleiding bereidt studenten voor op een carrière in de interactieve entertainmentindustrie in slechts 32 maanden. [+]

De Game Development Bachelor of Applied Science- opleiding bereidt studenten voor op een carrière in de interactieve entertainmentindustrie in slechts 32 maanden.

De Game Development-opleiding is een intensief praktisch en theoretisch trainingsprogramma dat studenten voorbereidt om succesvol te worden in de hedendaagse game-ontwikkelingsindustrie. Studenten die aan dit programma deelnemen, leren zowel de technische en creatieve componenten van gameontwikkeling als de essentiële ontwerpprincipes van creatieve amusementssoftware.

Graad Vooruitgang

Elk academiejaar word je ondergedompeld in projectmatige, hands-on cursussen, terwijl je geleidelijk aan je algemene onderwijsvereisten opbouwt.... [-]


Videos

Know #NoLimits | SAE Institute

Contact
Bezoekadres
14 NE 1st Avenue, 6th Floor
Miami, Florida, 33132 US
Social Media
Bezoekadres
215 Peachtree Street NE,
Atlanta, Georgia, 30303 US
Bezoekadres
820 N.Orleans #125,
Chicago, Illinois, 60610 US
Bezoekadres
6601 Shellmound Street,
Emeryville, Californië, 94608 US
Bezoekadres
6700 Santa Monica Blvd.,
Los Angeles, Californië, 90038 US
Bezoekadres
7 Music Circle North,
Nashville, Tennessee, 37203 US
Bezoekadres
218 W 18th Street, 4th Floor,
Chelsea, New York, 10011 US
Bezoekadres
6603 Shellmound Street,
San Francisco, Californië, 94608 US
Bezoekadres
1751 Fox Drive,
San Jose, Californië, 95131 US