SAE Institute North America

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SAE Institute is een van 's werelds toonaangevende docenten in de creatieve media-industrie. Opgericht in 1976, overspannen we nu de wereld met meer dan 50 campussen in meer dan 25 landen. In de Verenigde Staten biedt SAE Institute cursussen creatieve media in grote steden, waaronder Atlanta, Chicago, Miami, Nashville en New York. SAE Institute heeft ook SAE Expression College in Emeryville, CA, dat programma's op het gebied van digitale kunst aanbiedt. SAE Institute biedt geaccrediteerde cursussen, waaronder Bachelor's Degree, Associate Degree en diploma-programma's. Onze programma's bevatten gespecialiseerde discipline-streams:

  • animatie
  • audio
  • Digitale film
  • Entertainment Business
  • Game ontwikkeling

Bij SAE Institute zijn we trots op het leveren van programma's in faciliteiten van professionele kwaliteit. We zorgen ervoor dat onze studenten een opleiding krijgen met branchegerelateerde vaardigheden.

SAE Institute North America

SAE Institute werd in 1976 opgericht als de School of Audio Engineering, waarmee het 's werelds eerste audio-engineering instituut werd. Het vroege succes van SAE Institute en de vraag naar onze praktische, op theorie gebaseerde en voor de industrie relevante training hebben al snel geleid tot de oprichting van andere campussen over de hele wereld. SAE Institute heeft zijn curriculum en wereldwijde netwerk enorm uitgebreid, nu biedt het een breed scala aan creatieve media-instructies op meer dan 50 campussen over de hele wereld, aan de industrie en academische toejuiching. SAE Institute kwam voor het eerst naar de VS in 1999, met de opening van een campus in Midtown New York City. Kort daarna werden campussen geopend in andere grote Amerikaanse steden. Tegenwoordig vormen onze Amerikaanse campussen en de recente toevoeging van SAE Institute Vancouver in British Columbia, Canada, SAE Institute North America . Deze regio blijft de trotse traditie van het SAE-instituut handhaven en bevordert onze missie om relevante theorie en praktijk in kunst en wetenschappen binnen de creatieve media-industrie te bieden aan getalenteerde, creatieve jonge geesten die een diepere kennis en waardering voor hun vak willen verkrijgen.

SAE INSTITUTE INTERNATIONAL

In navolging van het succes van het SAE Institute in Australië, werd de eerste buitenlandse campus van het SAE Institute in 1985 in Londen geopend. Net als in Australië, in de internationale arena, bleek SAE Institute zeer succesvol in het leveren van een kwaliteits-, praktisch en theoretisch curriculum aan aspirant-professionals in de muziekindustrie. Niet lang nadat de campus van Londen werd geopend, richtte SAE Institute zijn campus in München op, die de eerste van vele SAE-instituten voor vreemde talen ter wereld zou zijn. SAE Institute was goed ingeburgerd in Europa, Azië en Nieuw-Zeeland tegen het midden van de jaren negentig. De eerste van onze Amerikaanse campussen werd in 1999 in New York geopend. Vanaf het begin van de studio in Sydney, overspant het SAE Institute vandaag de dag de wereld met meer dan 50 campussen in meer dan 25 landen. Vanaf Audio is SAE International in de loop der jaren geëvolueerd en biedt nu ook kwalificaties in andere creatieve mediadisciplines - Animatie, Ontwerp, Film, Games en Web

OVER NAVITAS

Navitas is een Australische wereldwijde onderwijsleider die pre-universitaire en universitaire programma's, Engelse taalcursussen, migranteneducatie- en afhandelingsdiensten, creatief media-onderwijs, studentenwerving, professionele ontwikkeling en bedrijfsopleidingen biedt aan meer dan 80.000 studenten in een netwerk van meer dan 100 hogescholen en campussen in 23 landen. Navitas is een ASX Top 200-bedrijf.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Associate of Applied Science » Bekijk Associate of Science » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor's Degree in Animation & Visual Effects

Campus Voltijd 32 maanden September 2018 Verenigde Staten Emeryville

[+]

Je leerervaring Werken met kunstenaars, ontwerpers, web, mobiel en ontwikkelaars van games, filmmakers en animatoren. Maak deel uit van een team dat je talenten voedt, en raadt u aan om uw leren potentieel te bereiken. Letterzetter Rotoscope Artist Lighting Artist productie assistent [-]

Bachelor

Bachelor's Degree In Digital Film

Campus Voltijd 32 maanden May 2019 Verenigde Staten Emeryville

De digitale film Bachelor of Applied Science-opleiding richt zich op de basis van technische competentie met behulp van software en apparatuur die geschikt is voor de branche en is ontworpen om studenten in slechts 32 maanden naar de industrie te halen. [+]

De Bachelor of Applied Science in Digital Film is een intensieve praktische en theoretische opleiding die studenten de kennis en vaardigheden biedt om het ontwerp en de creatie van visuele media vorm te geven.

Dit is een hands-on, op samenwerking gebaseerd, op projecten gebaseerd programma dat uitmondt in een belangrijk sluitstukproject dat steunt op het scala aan kennis en vaardigheden die tijdens het hele programma zijn opgedaan.

Studenten in de Digital Film Bachelor of Applied Science Program moeten leren om:

Bedenken, plannen, uitvoeren en leveren van filminhoud die voldoet aan de projectdoelstellingen.Integreer historische, kritische en theoretische principes in de praktijk van het maken van films.Duidelijke vaardigheid aan met apparatuur voor het maken van films, software en workflows.Vaardigheden in filmmaken toepassen op specifieke doelgroepen, inhoudsgebieden en distributieplatforms.Werk samen met anderen om een ​​reeks creatieve projecten effectief te plannen en uit te voeren.Analyseer, evalueer en bekritiseer filminhoud.Demonstreer creatief en technisch probleemoplossend vermogen.Bewijs professionele etiquettevaardigheden.Demonstreer effectieve mondelinge, schriftelijke en interpersoonlijke communicatievaardigheden.Demonstreer effectieve analytische probleemoplossende en kritisch denkvaardigheden, waar mogelijk met behulp van de wetenschappelijke methode.Lokaliseer, haal informatie op en evalueer informatie met behulp van geschikte onderzoekstools.TECHNISCHE EN PROFESSIONELE VAARDIGHEDENFilm productieMobiele mediaMedia PostproductieReclame / AdvertisingGrip en verlichtingeditingProjectplanning en -managementTitelontwerpVerhaaltechniekenFinanciering en distributieProfessionele levensvaardighedenUW LEREN ERVARINGOnderwijsprogramma's bijhouden die de beste praktijken uit de branche weerspiegelen om studenten voor te bereiden op een baan op instapniveau in de creatieve media- en entertainmentindustrie.Gebruik een gekwalificeerde, ervaren, professionele faculteit die het leren faciliteert.Lever leerplannen door praktijkgerichte activiteiten, begeleide discussies en beoordelingen van echte wereld, waardoor studenten de kans krijgen om toe te... [-]

Bachelor Of Applied Science In Game Development

Campus Voltijd 32 maanden May 2019 Verenigde Staten Emeryville San Jose +1 more

De Game Development Bachelor of Applied Science-opleiding bereidt studenten voor op een carrière in de interactieve entertainmentindustrie in slechts 32 maanden. [+]

De Game Development Bachelor of Applied Science- opleiding bereidt studenten voor op een carrière in de interactieve entertainmentindustrie in slechts 32 maanden.

De Game Development-opleiding is een intensief praktisch en theoretisch trainingsprogramma dat studenten voorbereidt om succesvol te worden in de hedendaagse game-ontwikkelingsindustrie. Studenten die aan dit programma deelnemen, leren zowel de technische en creatieve componenten van gameontwikkeling als de essentiële ontwerpprincipes van creatieve amusementssoftware.

Graad Vooruitgang

Elk academiejaar word je ondergedompeld in projectmatige, hands-on cursussen, terwijl je geleidelijk aan je algemene onderwijsvereisten opbouwt.... [-]


Videos

Know #NoLimits | SAE Institute

Contact
Bezoekadres
14 NE 1st Avenue, 6th Floor
Miami, Florida, 33132 US
Social Media
Bezoekadres
215 Peachtree Street NE,
Atlanta, Georgia, 30303 US
Bezoekadres
820 N.Orleans #125,
Chicago, Illinois, 60610 US
Bezoekadres
6601 Shellmound Street,
Emeryville, Californië, 94608 US
Bezoekadres
6700 Santa Monica Blvd.,
Los Angeles, Californië, 90038 US
Bezoekadres
7 Music Circle North,
Nashville, Tennessee, 37203 US
Bezoekadres
218 W 18th Street, 4th Floor
New York, New York, 10011 US
Bezoekadres
1751 Fox Drive,
San Jose, Californië, 95131 US