South Carolina State University School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

South Carolina State University, Een 1890 landtoelage senior uitgebreide instelling van ongeveer 3.500 studenten, is toegewijd aan het bieden van betaalbare en toegankelijke kwaliteit undergraduate en graduate opleidingen. Door middel van lessen, onderzoek, technologie en diensten, SC Staat draagt ​​bij aan de economische ontwikkeling, verhoogt de kwaliteit van leven van de burgers, en bereidt hoogopgeleide, competente en sociaal bewust afgestudeerden voor uitdagingen en eisen van het leven te voldoen en stelt hen in staat om te werken en te leven productief in een dynamische, mondiale samenleving.

De School of Business werd opgericht in 1983 met opleidingen in de boekhouding, agribusiness, economie, management en marketing. In 2005 werd het MBA-programma toegevoegd met concentraties in ondernemerschap en Agribusiness.

Visie

De visie van de Business Program bij South Carolina State University is om te worden erkend als de "beste waarde in het zuidoosten" via onze kwaliteitsprogramma's en service aan onze studenten en andere diverse stakeholders.

Mission Statement

De missie van het Business Program bij South Carolina State University is om de kwaliteit management onderwijs en de ontwikkeling van leiderschap te bieden aan competitieve en innovatieve afgestudeerden te produceren voor een globale en gevarieerde omgeving.

KERNWAARDEN

De missie van het Business Programma zal worden bereikt door middel van de kwaliteit van onderwijs, onderzoek, educatieve ontwikkeling en service activiteiten. Onze algehele succes in het verwezenlijken van onze missie zal worden afgemeten aan de versterking van onze reputatie onder onze studenten, docenten, collega's en andere belanghebbenden. Te dien einde, bevestigen wij onze waarden van leiderschap, klanttevredenheid, teamwork, community outreach, integriteit en prestaties. Daarom:

  • We hechten waarde aan het leren en er naar streven om de professionele en leiderschap ontwikkeling van alle leerlingen te bevorderen van technologische, wereldwijde, ethische en ondernemende vaardigheden omvatten.
  • Wij zijn voorstander van en inspelen op de holistische behoeften van alle leerlingen.
  • Wij taxeren samenwerkingen en partnerships met onze diverse stakeholders te werken aan positieve resultaten die invloed hebben op onze programma en de gemeenschap.
  • Wij streven naar voortdurende verbetering van de prestaties en de beoordeling van de resultaten, terwijl ervoor te zorgen dat onze integriteit en de kwaliteit nooit in het gedrang komt.

Guiding Principles

We blijven ons richten op de kritische succesfactoren die de Business Program heeft geïdentificeerd voor continue verbetering. Zo is de waarde van de Business Program is gebaseerd op het ontwikkelen en onderhouden van de kwaliteit studenten, kwaliteit management programma's, kwaliteit faculteit en dienstverlening aan de gemeenschap. We laten ons leiden door de volgende principes:

  • Het verstrekken van een ondersteunende omgeving om de kwaliteit te ontwikkelen studenten - Het verstrekken van kwaliteitszorg onderwijs-programma's - Het onderhouden van een kwaliteit faculteit door middel van onderwijs, onderzoek, professionele ontwikkeling, en service.
  • Het onderhouden van een sterke relatie met de gemeenschap door middel van outreach en service.

Locaties

Orangeburg

Address
300 College Street NE
29117 Orangeburg, zuid Carolina, Verenigde Staten