Lees de Officiële Beschrijving

South Carolina State University, Een 1890 landtoelage senior uitgebreide instelling van ongeveer 3.500 studenten, is toegewijd aan het bieden van betaalbare en toegankelijke kwaliteit undergraduate en graduate opleidingen. Door middel van lessen, onderzoek, technologie en diensten, SC Staat draagt ​​bij aan de economische ontwikkeling, verhoogt de kwaliteit van leven van de burgers, en bereidt hoogopgeleide, competente en sociaal bewust afgestudeerden voor uitdagingen en eisen van het leven te voldoen en stelt hen in staat om te werken en te leven productief in een dynamische, mondiale samenleving.

De School of Business werd opgericht in 1983 met opleidingen in de boekhouding, agribusiness, economie, management en marketing. In 2005 werd het MBA-programma toegevoegd met concentraties in ondernemerschap en Agribusiness.

Visie

De visie van de Business Program bij South Carolina State University is om te worden erkend als de "beste waarde in het zuidoosten" via onze kwaliteitsprogramma's en service aan onze studenten en andere diverse stakeholders.

Mission Statement

De missie van het Business Program bij South Carolina State University is om de kwaliteit management onderwijs en de ontwikkeling van leiderschap te bieden aan competitieve en innovatieve afgestudeerden te produceren voor een globale en gevarieerde omgeving.

KERNWAARDEN

De missie van het Business Programma zal worden bereikt door middel van de kwaliteit van onderwijs, onderzoek, educatieve ontwikkeling en service activiteiten. Onze algehele succes in het verwezenlijken van onze missie zal worden afgemeten aan de versterking van onze reputatie onder onze studenten, docenten, collega's en andere belanghebbenden. Te dien einde, bevestigen wij onze waarden van leiderschap, klanttevredenheid, teamwork, community outreach, integriteit en prestaties. Daarom:

  • We hechten waarde aan het leren en er naar streven om de professionele en leiderschap ontwikkeling van alle leerlingen te bevorderen van technologische, wereldwijde, ethische en ondernemende vaardigheden omvatten.
  • Wij zijn voorstander van en inspelen op de holistische behoeften van alle leerlingen.
  • Wij taxeren samenwerkingen en partnerships met onze diverse stakeholders te werken aan positieve resultaten die invloed hebben op onze programma en de gemeenschap.
  • Wij streven naar voortdurende verbetering van de prestaties en de beoordeling van de resultaten, terwijl ervoor te zorgen dat onze integriteit en de kwaliteit nooit in het gedrang komt.

Guiding Principles

We blijven ons richten op de kritische succesfactoren die de Business Program heeft geïdentificeerd voor continue verbetering. Zo is de waarde van de Business Program is gebaseerd op het ontwikkelen en onderhouden van de kwaliteit studenten, kwaliteit management programma's, kwaliteit faculteit en dienstverlening aan de gemeenschap. We laten ons leiden door de volgende principes:

  • Het verstrekken van een ondersteunende omgeving om de kwaliteit te ontwikkelen studenten - Het verstrekken van kwaliteitszorg onderwijs-programma's - Het onderhouden van een kwaliteit faculteit door middel van onderwijs, onderzoek, professionele ontwikkeling, en service.
  • Het onderhouden van een sterke relatie met de gemeenschap door middel van outreach en service.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

South Carolina State University School of Business

De Agribusiness programma richt zich op de marketing en distributie van voedsel en vezels producten en de unieke kenmerken van het voedsel en vezels sector van de Amerika ... [+]

De Agribusiness Program richt zich op de marketing en distributie van voedsel en vezels producten en de unieke eigenschappen van het voedsel en vezels sector van de Amerikaanse economie.

Studenten moeten 122 credit-uren, die een grondige opleiding in het bedrijfsleven en economische technieken op grote schaal gebruikt door een breed scala van agribusiness bedrijven en agentschappen die leveringen en diensten verlenen aan bedrijven die produceren en op de markt landbouw producten behoren te voltooien.

Opmerkingen: - een graad van "C" of beter moet worden verdiend in alle Business Courses en E 150, E 151, M 154, M 155.

Studenten die niet het Engels Proficiency Exam passe... [-]
Verenigde Staten Orangeburg
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
South Carolina State University School of Business

De Business Economics programma biedt studenten met een intensieve opleiding in de economische theorie, toegepaste economische wetenschappen en kwantitatieve technieken. ... [+]

De Bedrijfseconomie Program biedt studenten met een intensieve opleiding in de economische theorie, toegepaste economische wetenschappen en kwantitatieve technieken.

Het curriculum in bedrijfseconomie is ontworpen om de achtergrond van een student en het begrip van de economie te verbreden binnen de Amerikaanse en mondiale zakelijke omgeving. De algemene doelstelling is om het potentieel van de studenten als de economie professionals te ontwikkelen, zodat ze een meer effectieve rol in de Amerikaanse economische systeem te spelen. Studenten moeten 122 credit-uren te voltooien.

Opmerkingen: Een graad van "C" of beter moet worden verdiend in alle Business Courses en E 150, E 15... [-]
Verenigde Staten Orangeburg
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
South Carolina State University School of Business

De Accounting programma is ontworpen om studenten met het algemeen vormend onderwijs, het bedrijfsleven de kern, en boekhoudkundige kennis die nodig is voor het invoeren ... [+]

De Boekhoudprogramma is ontworpen om studenten met het algemeen vormend onderwijs, het bedrijfsleven de kern, en boekhoudkundige kennis die nodig is voor het invoeren van het accountantsberoep in cursussen in het hele curriculum te bieden.

Het boekhoudprogramma is een 124 credit uur curriculum. Het programma legt extra nadruk op de ontwikkeling van competenties in de analytische, interpersoonlijke, leiderschap en communicatieve vaardigheden. Studenten worden verwacht om problemen op te lossen, mondelinge presentaties, schriftelijke opdrachten te voltooien, en volledige groep projecten in cursussen in het hele curriculum.

Notes Een graad van "C" of beter moet worden verdiend i... [-]
Verenigde Staten Orangeburg
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
South Carolina State University School of Business

De Management Program biedt de student een goed afgeronde begrip van de werking en het beheer van een onderneming. ... [+]

De Management Program biedt de student een goed afgeronde begrip van de werking en het beheer van een onderneming.

De Management Program is een 122 uur opleiding. De studenten verwerven een basiskennis van principes die betrokken zijn bij het managen van een bedrijf en haar medewerkers, de manier waarop zij verkoopt haar producten, en de economie waarbinnen zij actief is. Studenten kunnen hun curriculum aan carrière mogelijkheden in financieel management, human resource management, het internationale bedrijfsleven en management informatie systemen streven structureren.

[-]
Verenigde Staten Orangeburg
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
South Carolina State University School of Business

De Marketing Program biedt een basiskennis van het beleid, principes, procedures en instellingen die betrokken zijn bij de verplaatsing van industriële en consumentengoed ... [+]

De Marketing Program biedt een basiskennis van het beleid, principes, procedures en instellingen die betrokken zijn bij de verplaatsing van industriële en consumentengoederen.

De Marketing Programma is een 122 uur opleiding. Het programma biedt studenten met een stichting in sales, merchandising, consumentengedrag, reclame, marketing management en marktonderzoek.

[-]
Verenigde Staten Orangeburg
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands