Lees de Officiële Beschrijving

Bekijk hier onze online brochure.

Top 10 Redenen voor Studeren aan de San Mateo Colleges van Silicon Valley

 1. Onze drie openbare community colleges (Cañada College, Universiteit van San Mateo en de Horizon College) staan ​​bekend om hun kwaliteit overdracht van programma's en diensten, alsmede gegarandeerde transfers van en samenwerking met selectieve universiteiten.
 2. De jaarlijkse collegegeld van $ 6456 USD.
 3. De drie hogescholen zijn de veiligste in Californië en een van de veiligste in het land.
 4. # 1 in gegarandeerd transfers tot vier jaar universities- momenteel 55 universiteiten bieden gegarandeerde transfers naar onze studenten.
 5. overdracht Onsite advisering door UC Berkeley vertegenwoordigers en een groei van 165% in de overdracht toelating tarief voor UC Berkeley in het meest recente jaar (89 in 2014 en 213 in 2015).
 6. Alle drie de hogescholen bieden kwaliteit associate, certificaat en overdracht van programma's in state of the art onderwijsfaciliteiten met bekroonde docenten en personeel, tal van netwerken en stagemogelijkheden met de Silicon Valley high-tech bedrijven in de hogescholen.
 7. Global Beca beurs, waaronder volledige collegegeld ontheffingen, beschikbaar voor inkomende internationale studenten.
 8. Prioriteit cursus registratie voor internationale studenten.
 9. Huisvestingscoördinator beschikbaar om te helpen met huisvesting in de buurt van onze drie hogescholen.
 10. Landelijk erkende STEM center bij Cañada College en Fabrication Lab aan de Horizon College.

San Mateo Colleges van Silicon Valley omvatten drie uitstekende volledig geaccrediteerde tweejarige community colleges: Cañada College, Universiteit van San Mateo en de Horizon College. Ze bevinden zich in het hart van de omgeving van San Francisco Californië.

Alle drie de hogescholen hebben "Transfer Toelating Garanties", met misschien wel het grootste aantal publieke en private universiteiten in de Verenigde Staten. Dit biedt studenten de zekerheid van het krijgen in een universiteit als de student voldoet aan de universiteit academische en andere eisen en niet onderworpen zijn aan de typische universiteit eerstejaars toelating "selectiviteit hindernis". In 2015 werden 236 studenten toegelaten tot UC Berkeley van de drie hogescholen als instromers. Deze studenten zullen betreden als junioren en hoeft alleen nog twee jaar om een ​​bachelor's degree te voltooien op UC Berkeley.

De colleges staan ​​bekend om hun STEM (Science, Technology, Engineering en Wiskunde) programma's en de Horizon College heeft een stage bij Caltech en UC Berkeley. Cañada College heeft een bekroond STEM Center, een eerste onder alle community colleges in Californië. De animatie klasse is bijvoorbeeld gegeven door een medewerker Pixar. De Horizon College, op slechts 15 minuten van San Francisco, biedt de internationale handel en een verscheidenheid aan Biotech and Engineering overdracht programma's. Het heeft ook een stage programma met Caltech en UC Berkeley. College van San Mateo is een van de oudste community colleges in Californië. In de jaren 1920, de Universiteit van San Mateo was voor een groot deel, een prep school of springplank naar Stanford University en de University of California (Berkeley).

Studeren in Silicon Valley potentieel geeft studenten stage en mogelijkheden om te netwerken in Google, Apple, Salesforce, Twitter en Facebook, etc. Elk van onze campussen zijn in kleine en veilige gemeenschappen in de buurt van snelwegen die u rechtstreeks naar San Francisco, San Jose, de internationale luchthaven SFO en andere zeer bekende toeristische bestemmingen zoals Monterey Bay, Yosemite en Lake Tahoe zijn op rijafstand.

Internationale studenten kunnen bezoeken ons district internationale opnames website voor meer informatie.

Amerikaanse burgers en ingezetenen kunnen terecht op onze District website voor meer informatie.

Universiteit
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Biologie is de studie van het leven en het leven organismen, met inbegrip van hun morfologie, fysiologie, anatomie, gedrag, de oorsprong en de distributie. ... [+]

Het veld

Biologie is de studie van het leven en het leven organismen, met inbegrip van hun morfologie, fysiologie, anatomie, gedrag, de oorsprong en de distributie.

Om te slagen in de biologie, moeten de studenten over de natuurlijke wereld gepassioneerd en demonstreren sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.

biologie

Tijdens het nemen van biologische lessen aan de hogescholen van San Mateo Colleges of Silicon Valley, kunnen studenten verwachten dat ze goede wetenschappelijke rapportage technieken leren en een grondig inzicht hebben in de wetenschappelijke methode. Zij zullen biologische studie, observatie en experimenten gebruiken om hypothesen te testen en resultaten te analyseren. Biologie klassen ook voldoen Algemene Onderwijsbond eisen voor een verscheidenheid van de majors.... [-]

Verenigde Staten San Mateo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 - 5 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
San Mateo Colleges of Silicon Valley

Psychologie is de betrokken gedrag wetenschap, zowel mensen en andere dieren, en is slechts ongeveer 125 jaar oud. Het is een breed vakgebied, voornamelijk verspreid over ... [+]

Wat is psychologie?

Psychologie is de betrokken gedrag wetenschap, zowel mensen en andere dieren, en is slechts ongeveer 125 jaar oud. Het is een breed vakgebied, voornamelijk verspreid over het onderwerp uit de biologie tot sociologie. Psychologie bestudeert het kruispunt van twee kritieke relaties: één tussen hersenfunctie en gedrag, en een tussen de omgeving en het gedrag. Als wetenschap, psychologie volgt wetenschappelijke methoden, met behulp van zorgvuldige observatie, experiment en analyse.

Psychologie is de studie van mentale processen, cognitie en gedrag. Psycholoog zijn bezig met hoe de hersenen en het functioneren van het zenuwstelsel, hoe perceptie evolueert van gevoel, hoe we leren en weten, en wat het is dat motiveert ons. Psychologie omvat de totale levensduur voor meer informatie over hoe individuen functioneren in het gezin, de gemeenschap en de samenleving. Psychologen willen leren wat er mis kan gaan in de ontwikkeling, hoe het kan worden veranderd, en hoe de organisatorische, persoonlijke, interpersoonlijke en familie conflict op te lossen. Het is een dynamisch gebied waarin nieuwe kennis leidt tot nieuwe inzichten die uit een basis te laten groeien in het onderzoek. Het is zowel een theoretische en toegepaste wetenschap.... [-]

Verenigde Staten San Mateo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
San Mateo Colleges of Silicon Valley

Wiskunde vormt de basis van de moderne wetenschap. Het is van essentieel belang voor degenen die willen begrijpen en deel te nemen aan de belangrijkste wetenschappelijke ... [+]

Wiskunde vormt de basis van de moderne wetenschap. Het is van essentieel belang voor degenen die willen begrijpen en deel te nemen aan de belangrijkste wetenschappelijke ontwikkelingen van onze tijd. Maar het is ook zeer nuttig voor studenten in de sociale wetenschappen en iedereen die wil te begrijpen, meer volledig, de wereld om ons heen. Op haar essentie, de wiskunde is een manier voor ons om ons begrip te verdiepen en onze horizon te verbreden.

Om te slagen in de wiskunde, moeten mensen een open geest te houden, vragen vaak vragen en op zoek gaan naar de redenen achter hun werk in plaats van alleen het onthouden. Doorzettingsvermogen, organisatie en kritisch denken zijn ook belangrijk voor elke wiskunde student, ongeacht hun niveau.... [-]

Verenigde Staten San Mateo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
San Mateo Colleges of Silicon Valley

Cañada College heeft een volledig geaccrediteerde Techniek overdracht programma. Deze lagere-divisie programma bestaat uit dezelfde cursussen op elk vier jaar hogeschool ... [+]

Cañada College en de Universiteit van San Mateo zijn volledig geaccrediteerd Techniek overdracht programma's. Deze lagere-divisie programma bestaat uit dezelfde cursussen op elk vier jaar hogeschool of universiteit tegen een aanzienlijk lagere kosten, gegeven door een faculteit met een aanzienlijke industriële ervaring.

Vrijwel al onze engineering studenten hebben vervolgens hun diploma behaald aan een vier jaar hogeschool of universiteit en het beroep van ingenieur heeft ingevoerd. Het college heeft articulatie overeenkomsten met technische afdelingen van UC, CSU en onafhankelijke hogescholen en universiteiten.

Engineering is een van de grootste beroepen in de Verenigde Staten met meer dan een miljoen banen op gebieden variërend van vliegtuigontwerp de bestrijding van verontreiniging. De vier grootste takken van de techniek zijn elektrische, mechanische, civiele en computer engineering. Alle takken van de techniek plaats een zware nadruk op het oplossen van problemen. Technisch onderwijs richt zich op het aanleren van de wetenschappelijke en technische concepten en hun toepassing op de creatieve en effectieve oplossing van de problemen.... [-]

Verenigde Staten San Mateo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Cañada Commencement Moments

San Mateo Colleges of Silicon Valley - Join Us!