South Puget Sound Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

South Puget Sound Community College (SPSCC) werd onlangs erkend als een van de top 150 community colleges in de VS door het Aspen Institute College Excellence Program. Ligt in de hoofdstad Washington stad, Olympia, is gunstig gelegen in de buurt van Seattle. Opgericht in 1962, deze top erkende openbare twee jaar college biedt persoonlijke aandacht, kleine klassen, en biedt een betaalbare kosten van levensonderhoud in een veilige stad, omringd door het prachtige landschap van de Pacific Northwest. We hebben 140 internationale studenten van 27 landen; en de totale studentenpopulatie is meer dan 7.000 studenten.

Vijfennegentig procent van de buitenlandse studenten afstuderen met een gemiddelde GPA van 3,5 (4,0 schaal) en over te dragen naar boven Amerikaanse universiteiten om hun bachelor af te ronden. U kunt een opleiding kiezen uit zeven overdracht associate graden (Arts, Biologie, Business, Verpleegkunde (twee opties), Science (Track 1 en 2) en dertig (30) technische diploma's en certificaten. De Intensive Engels Program in Zuid-Puget Sound Community College zal u helpen hun Engels taalvaardigheid te verbeteren voor gebruik in academici, het bedrijfsleven, communicatie, carrière en cultuur. De academische kalender is gebaseerd op de kwartaal-systeem. Quarters beginnen in september, januari, april en juni.

Als u op zoek naar een college die u zullen helpen je academische vaardigheden te verbeteren en het profiel om u voor te bereiden op de toelating tot een top Amerikaanse universiteit of interessante mogelijkheden en belangen na te streven, dan moet u zich wenden tot SPSCC vandaag. We willen u helpen uw doelen te bereiken. Wij kunnen u helpen om de vaardigheden die je nodig hebt voor het leven dat je wilt.

Top redenen waarom International Students Studeren bij SPSCC

 • SPSCC werd geselecteerd als een van de top community colleges in de VS
 • Geen TOEFL / IELTS score nodig is voor toelating tot de Intensive Engels Program
 • Hoge kwaliteit gegarandeerd overdracht, uitzonderlijke waarde
 • Gemiddeld student-to-faculteit ratio: 22: 1 (kleine klassen)
 • Gelegen in de hoofdstad van de staat Washington, Olympia
 • Eenvoudig online applicatie en flexibel deadlines
 • I-20 uitgegeven in 2 werkdagen met een ingevuld aanvraagformulier
 • Gratis begeleiding, loopbaanbegeleiding en stages diensten
 • Gratis openbaar vervoer
 • Uitstekende ondersteuning van studenten
 • Veilig, mooi en vriendelijke campus
 • Meerdere betaalbare huisvesting opties (homestay programma's en appartementen)
 • 140 internationale studenten uit meer dan 27 landen
 • Verdien een Amerikaanse middelbare school diploma en associate degree tegelijkertijd

Locatie: Olympia - een geweldige stad voor studie en Living

Wij begrijpen de veranderende arbeidsmarkt, en we ons richten op het helpen van internationale studenten ontwikkelen de creativiteit en de vaardigheden die nodig zijn om te slagen in een breed scala van banen, waarvan sommige nog niet eens nog niet uitgevonden. Washington State is een internationaal staat en een hub voor de wereldwijde business en technologie met het hoofdkantoor voor bedrijven als Microsoft, Boeing en Starbucks, om er maar een paar te noemen.

South Puget Sound Community College ligt op enkele minuten van het centrum van Olympia, de hoofdstad van de staat van de stad, met een totale bevolking van 150.000 mensen. Het is slechts een korte rit naar Seattle. Olympia heeft een mild klimaat, dat voorziet in koele zomers en gematigde winters, met een jaarlijkse regenval van 50 inches per jaar. Normale temperaturen variëren van 5 C in januari tot 25 C in juli. Olympia en het college zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar busdienst, die gratis is voor alle studenten.

Geen TOEFL of IELTS vereist voor toelating

Studenten met een 61/173/500 TOEFL of 5,5 IELTS kan rechtstreeks inschrijven in de opleiding. Geen Engels test is vereist voor toelating. SPSCC geen TOEFL of IELTS score nodig. Studenten krijgen een placement test tijdens de oriëntatie. Studenten worden geplaatst in een intensief Engels en / of academische cursussen op basis van plaatsing testscores.

Intensive Engels Program

De Intensive Engels Program in Zuid-Puget Sound Community College zullen u helpen uw Engels taalvaardigheid voor academische doeleinden, business, communicatie, carrière en cultuur te verbeteren. Het programma biedt:

 • Vier niveaus van cursussen in lezen, schrijven, communiceren, en grammatica
 • Kleine grootte van de klas (10-15 studenten per klas)
 • Gratis tutoring hulp, het schrijven van het centrum, en labs zijn beschikbaar voor studenten
 • Gegarandeerde toelating in college-niveau lessen na het voltooien van Level IV van de Intensive Engels Program

International High School Completion Program

SPSCC biedt studenten een pad naar een middelbare school diploma te voltooien tijdens het gebruik van college klassen. Neem lessen op SPSCC die zal leiden tot een Washington State middelbare school diploma en een associate degree voor wo-op hetzelfde moment.

International Student Support Services

Studenten vinden een cultuur gericht op hun succes bij SPSCC. Variërend van onze uitgebreide ondersteuning en diensten en studiebegeleiding aangeboden via de International Student Services Office, wordt u omringd met ondersteuning en kansen. Gratis drop-in begeleiding is beschikbaar waar u hulp voor de klassen, zoals boekhouding, wiskunde, natuurkunde en techniek te vinden. Ervaring cultureel verrijkende activiteiten, de ontwikkeling van leiderschap, student clubs en organisaties, en intercollegiale atletiek. De Counseling en Career Center kan helpen studenten verkennen carrière mogelijkheden en zorgen voor begeleiding en advisering van ondersteuning in aanvulling op International Student Services.

De International Student Services kantoor biedt een breed scala van diensten aan internationale studenten: nieuwe student oriëntatie, immigratie en visa-ondersteuning, studiebegeleiding, overdracht hulp universiteit, peer-mentor programma, en tal van andere diensten.

Campus leven

Er zijn zoveel manieren om mee te doen op de campus te krijgen. U kunt kiezen uit meer dan 29 studentenorganisaties voor muziek, drama, overheid, sporten, forensische wetenschap, sociale rechtvaardigheid en meer. Je hebt ook tal van concerten, lezingen door vooraanstaande kunstenaars en geleerden, en theaterproducties om uit te kiezen die zijn allemaal gratis voor studenten.

BEURS KANSEN

SPSCC biedt honderden beurzen. Deze beurzen variëren van $ 500- $ 3.000 met de gemiddelde prijs die rond de $ 1.500.

Huisvesting

Gastgezinnen zijn beschikbaar voor alle internationale studenten die willen verblijven met een Amerikaanse familie tijdens hun studie aan het college. Sommige studenten kiezen om te leven op hun eigen of met huisgenoten bij appartementencomplexen gunstig gelegen op loopafstand van de campus.

International Toelatingsvoorwaarden

Het toepassen van online is de gemakkelijkste manier om uw aanvraag indienen bij SPSCC. Het duurt slechts een paar minuten toe te passen. Met vier kwartalen om uit te kiezen en flexibele toepassing termijnen die voor de SPSCC is eenvoudig. We hebben een open deur toelatingsbeleid, dus we accepteren iedereen die kunnen profiteren van onze programma's, ongeacht de academische achtergrond. Een paar programma's hebben leeftijd eisen en speciale applicatie processen. Nadat we een volledig ingevuld aanvraagformulier en de bewijsstukken ontvangen zullen wij uw dossier door en u op de hoogte via e-mail binnen 48 uur na uw opname.

 • Internationale student aanvraagformulier
 • $ 60 kosten van de aanvraag
 • Bankafschrift (vereiste voor de studentenvisum)
 • Kopie van het paspoort informatiepagina
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk LLB » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Overdracht Bachelor In De Culinaire Kunsten

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Lacey Olympia +1 more

Droomt u van een toekomst creëren van voedsel, desserts, dranken en voor anderen? Wanneer u studeren in het Culinary Arts & Beverage programma's op SPSCC, zult u bereid om de dynamische levensmiddelen- en drankenindustrie, waar de mogelijkheden zijn eindeloos in te voeren zijn. [+]

Dit programma verschilt van het Culinary Arts AAS door het aanbieden van meer algemeen vormend onderwijs als onderdeel van de kern eis, waardoor het overdraagbaar aan hogescholen en universiteiten die ervoor koos om te articuleren met Zuid-Puget Sound Community College. De enige huidige geaccepteerde articulatie van dit AAS-T diploma is met Zuid-Seattle Community College's Bachelor of Applied Science graad in Hospitality Management.

The Culinary Arts Program in Zuid-Puget Sound Community College is bedoeld om kennis en vaardigheden op het gebied van voedselproductie, service en gastvrijheid, en keuken en eetkamer toezicht Studenten vooruitgang door middel van een hoog volume food service toepassingen op het gebied van korte termijn te bieden, tafel service, inkoop en ontvangen, zetmeel en groenten, soepen en sauzen, vlees fabricage, koude gerechten en garde manger, gebakken en warm voedselproductie, restaurant bakken, en keuken en eetkamer toezicht. ... [-]


Overdracht Bachelor In De Informatica En Techniek

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Lacey Olympia +1 more

De Associate in Science-Transfer is ontworpen voor personen die geïnteresseerd zijn in het overbrengen van een vier jaar hogeschool of universiteit voor de wetenschap of techniek te studeren. Studenten die met succes te voltooien diploma-eisen en keuzevakken aanbevolen voor hun specifieke gebied van de studie zal overdragen aan vele vierjarige opleidingen met junior staan. [+]

De Associate in Science-Transfer is ontworpen voor personen die geïnteresseerd zijn in het overbrengen van een vier jaar hogeschool of universiteit voor de wetenschap of techniek te studeren. Studenten die met succes te voltooien diploma-eisen en keuzevakken aanbevolen voor hun specifieke gebied van de studie zal overdragen aan vele vierjarige opleidingen met junior staan. In vergelijking met de Associate Degree in Arts, deze mate vertraagt ​​enkele algemene distributie educatie studiepunten totdat de junior of senior jaar om ruimte in de overdracht mate voor de vereiste eerstejaars en tweedejaars-level wetenschap sequenties te maken. AS-T Track 2 richt zich op de computer wetenschap, techniek, natuurkunde en atmosferische wetenschappen.... [-]


Overdracht Bachelor In Natuurlijk, Aarde, En Milieuwetenschappen

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Lacey Olympia +1 more

Environmental Science benadrukt de wetenschappelijke relatie tussen mensen en onze natuurlijke wereld. U zult meer over een aantal van de meest dringende problemen van onze tijd, zoals bevolkingsgroei en klimaatverandering, en problemen zoals het verlies van biodiversiteit en schade aan het milieu te leren. [+]

De Associate in Science-Transfer is ontworpen voor personen die geïnteresseerd zijn in het overbrengen van een vier jaar hogeschool of universiteit voor de wetenschap of techniek te studeren. Studenten die met succes te voltooien diploma-eisen en keuzevakken aanbevolen voor hun specifieke gebied van de studie zal overdragen aan vele vierjarige opleidingen met junior staan. In vergelijking met de Associate of Arts Degree, deze mate vertraagt ​​enkele algemene distributie educatie studiepunten totdat de junior of senior jaar om ruimte in de overdracht mate voor de vereiste eerstejaars en tweedejaars-level wetenschap sequenties te maken. AS-T Track 1 richt zich op chemie, biologie, milieu en natuurlijke hulpbronnen wetenschappen en geologie en aardwetenschappen.... [-]


Overdragen Bachelor In Business

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Lacey Olympia +1 more

Kies een pad door de snelle, groeiende en gevarieerde wereld van het bedrijfsleven carrière. Studenten van het bedrijfsleven leren om te begrijpen hoe bedrijven opereren in complexe juridische en economische omstandigheden. Bij SPSCC zullen we je voor te bereiden om succesvol samen te werken in een verscheidenheid van beroeps-en kantooromgevingen. [+]

Op basis van een state-brede overeenkomst tot overdracht, de Associate in Business Direct Transfer Agreement / Major Related Program, soms aangeduid als de Associate in Arts, is bedoeld voor personen die geïnteresseerd zijn in de voorbereiding van een bedrijf grote en als junior bij de meeste baccalaureaat aan te gaan instellingen in de staat Washington. De geschetste cursussen worden beschouwd als natuurlijk equivalenten de vergelijkbare vereiste lagere divisies cursussen bij de ontvangende baccalaureaat instelling.

Resultaten van het programma

Studenten het invullen van de Associate in Business Direct Transfer Agreement mate bereid zullen zijn om:

Geniet van de verschillende contexten van het bedrijfsleven - sociale, politieke, economische en juridische - binnen een binnenlandse en wereldwijde omgeving; Bepaal hoe elementen van de juridische gevolgen milieu bedrijf; Record transacties en voor te bereiden de jaarrekening voor een bedrijf entiteit; Effectief communiceren; Logisch denken en kritisch. Evalueren en verwerken van kwantitatieve en symbolische data. Begrijpen zich in relatie tot anderen in een multiculturele wereld. Begrijp ethische verantwoordelijkheden en gevolgen. bedrijf ... [-]

Overdragen Bachelor In De Sociologie En Psychologie

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Lacey Olympia +1 more

Hoe werkt de cultuur van invloed op de economische en politieke uitkomsten? Waarom zijn criminele tarieven te laten vallen in de ontwikkelde wereld? Waarom zijn verschillende vormen van ongelijkheid toe? Sociologie studenten verkennen menselijke interactie en gemeenschap: zij vragen hoe en waarom individuen en grote groepen zich tot elkaar verhouden, evenals hun omgeving. [+]

De Associate in Arts is bedoeld voor personen die geïnteresseerd zijn in het overbrengen van een vier jaar hogeschool of universiteit. Studenten die met succes te voltooien diploma-eisen en keuzevakken aanbevolen voor hun specifieke gebied van de studie zal overdragen aan de meeste vierjarige opleidingen met junior staan.

Resultaten van het programma

Algemeen vormend onderwijs introduceert studenten tot de inhoud en de methodologie van de belangrijkste gebieden van kennis - de communicatie, de geesteswetenschappen en beeldende kunst, natuurwetenschappen, wiskunde en de sociale wetenschappen - en helpt hen de intellectuele vaardigheden die hen effectiever leven lang zal ontwikkelen leerlingen. algemene opleiding van de Academie bedoeld om de eisen overdracht van de vier jaar hogescholen en universiteiten zoals beschreven in het Intercollegiate Relations handboek van de Commissie te voldoen. South Puget Sound Community College bereidt ontvangers van de Associate in Arts graad naar:... [-]


Videos

Take a walk through SPSCC

SPSCC International Student Perspective

SPSCC Campus Life

Learning Support Services

SPSCC Free Writing Center

Help Your Professors Help You

Contact
Bezoekadres
4220 6th Ave SE
Lacey, Washington, WA 98503 US
Social Media
Bezoekadres
2011 Mottman Rd SW
Olympia, Washington, WA 98512-6292 US
Social Media