The State University of New York at Geneseo

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Geneseo werd in 1871 opgericht als een school voor leraren en heeft zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste openbare liberale kunstacademies in het land. Het College ligt op 220 hectare in het historische dorp Geneseo, op korte rijafstand van Rochester en Buffalo. De campus belichaamt de tradities van noordoostelijke hogescholen met zijn bakstenen looppaden, schaduwbomen en bloeiende klimop.

Als een van de meest selectieve openbare colleges in het land, staat Geneseo hoog aangeschreven in nationale publicaties voor academische kwaliteit en waarde. Het undergraduate onderzoekssubsidieprogramma stelt een groot aantal studenten in staat om een ​​breed scala aan onderzoek uit te voeren met Geneseo-docenten en presentaties op regionale en nationale vergaderingen.

Het $ 53 miljoen Integrated Science Center van de universiteit omvat de enige deeltjesversneller van pelletron in het westen van New York - een belangrijke troef voor wetenschappelijk onderzoek in de regio. Geneseo is volgens de Amerikaanse National Institute of Physics een van de topproducenten van bacheloropleidingen in de natuurkunde. Van de voornamelijk niet-gegradueerde instellingen staat het college landelijk in de top 10 van het aantal alumni met doctoraten op STEM-gebieden.

Genesteld naast het dorp Geneseo - een van de 24 landelijke gemeenschappen om erkend te worden als nationaal historisch monument - hebben de met klimop begroeide bakstenen gebouwen van de campus een traditionele collegezaal. The Village is een ideaal huis voor het college, met aloude tradities van wederzijds respect en gedeelde cultuur.

Geneseo biedt 49 undergraduate majors en een scala aan dual degree en internationale studieprogramma's, inclusief humaniora cursussen in Engeland en Europa elke zomer, inclusief onze kern Geesteswetenschappen cursussen gegeven in Engeland en Europa elke zomer.

Studentenactiviteiten omvatten NCAA Division III atletiek (2005 nationaal kampioenschap in cross-country dames); 200 studentenorganisaties (waaronder 11 multiculturele studentengroepen); een actieve studentenregering; mogelijkheden voor maatschappelijke dienstverlening; en een verscheidenheid aan vooraanstaande sprekers en culturele evenementen per jaar. Het College biedt ook een landelijk bekroond programma voor studentenleiderschap en een landelijk bekroonde gemeenschaps- / hogeschoolsamenwerking gewijd aan het herbouwen van gebieden verwoest door de orkaan Katrina.

Locaties

Geneseo

State University of New York at Geneseo

Address
SUNY Geneseo
1 College Circle

Geneseo, New York, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 585-245-5000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden