Saint Anselm College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In de geest van wat het beste is in een zeven vrije kunsten, heeft de academische kern bij Saint Anselm College is ontworpen om studenten een brede ervaring die hen voor te bereiden op het leven; een opleiding die niet alleen professionele en carrière voorbereiding, maar ook stimuleert een levenslange zoektocht naar de waarheid die zal ondersteunen en hun leven te verrijken. Dit onderwijs wordt vergemakkelijkt door middel van een kerncurriculum bestaat uit een reeks van gemeenschappelijke cursussen en leerresultaten van essentieel belang geacht voor de opleiding van studenten in alle majors.

Het college heeft onlangs herzien en nieuw leven ingeblazen zijn academische kern door het aannemen van een nieuwe kerncurriculum dat Fall 2014 begon. De nieuwe kern wordt gekenmerkt door zijn balans tussen gemeenschappelijke vakken die een gevoel van academische gemeenschap en keuzevakken die het mogelijk maken voor de individuele student de keuze te bevorderen.

De kern curriculum omvat drie belangrijke elementen: - Geesteswetenschappen - Universiteit Schrijven - Core Learning Outcomes

Buiten het klaslokaal

Een echte liberal arts onderwijs kan niet worden opgenomen binnen de grenzen van een studiegids. In plaats daarvan wordt de volle maat van begrip, onderzoek, en de service die van een volledig opgeleide student vaak buiten het klaslokaal betaald. Studenten van Saint Anselm College hebben veel mogelijkheden voor academische, culturele en sociale verrijking buiten het klaslokaal.

Als thuisbasis van verschillende internationaal erkende centra en instituten, Saint Anselm verwelkomt gedachte leiders uit de hele wereld om te studeren, spreken en doen onderzoek op de campus. In feite is de New Hampshire Instituut voor Politiek is een bekende nationale locatie voor democratische discours dat de politieke commentatoren en presidentiële debatten heeft gehost. In aanvulling op cursussen, wetenschappelijke en academische onderzoek weegt zwaar in undergraduate onderwijs op Saint Anselm. Studenten aan Saint Anselm hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de mogelijkheden van onderzoek samen te werken met docenten die werkzaam zijn in het laboratorium en de sociale wetenschappen in de academische instellingen en de faciliteiten op de campus, maar ook in het veld locaties over de hele wereld.

En in overeenstemming met de benedictijnse toewijding aan het leren in dienst van de mensheid, Saint Anselm College stimuleert al zijn studenten om deel te nemen in de dienst het leren om de klas concepten toe te passen in uitdagende gemeenschap contexten. Service learning projecten worden gecoördineerd door de Meelia Centrum voor Community Engagement en docenten vaak de dienst het leren mogelijkheden te integreren in hun lessen.

Geestelijk leven, waaronder Mass dienst, vrijwilligerswerk, en ministeries alternatieve voorjaarsvakantie worden gecoördineerd door Saint Anselm's Campus Ministry.

Locaties

Manchester

Address
A Catholic Benedictine Liberal Arts College
100 Saint Anselm Drive

Manchester, New Hampshire, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden