Saint Francis University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Saint Francis University

Saint Francis University is een van de oudste katholieke universiteiten in het land, en de oudste vieren Franciscaanse waarden. Onze schilderachtige campus ligt op een bergtop in Loretto, Pennsylvania, in de buurt van Pittsburgh. Geloof, vrijgevigheid, respect, ontdekking en vreugde zitten in ons DNA en we proberen studenten (zoals u) aan te trekken met een passie om de wereld vorm te geven.

Word dat iemand die ...

Wat volgt ... is uniek voor jou. Deze zin wordt geschreven (en herschreven) op je levensreis. Ieder van ons hier bij SFU wil die persoon worden die je helpt het meest impactvolle verhaal te schrijven dat je kunt.

Het SFU-motto, dat iemand worden , spreekt tot ons streven om medelevende, zorgzame, succesvolle professionals op te leiden; en jouw drive om er één te worden.

Geef je geest brandstof

Succes betekent je talenten ontdekken en met anderen delen. Gerichte loopbaanvoorbereiding gecombineerd met een rijke liberale kunsttraditie (waar je veel passies verkent) kan je helpen je weg te vinden.

Inspireer je geest

Iedereen is welkom om met Francis te wandelen. St. Franciscus van Assisi heeft ons door zijn katholiek-franciscaanse missie een overvloed aan aanwijzingen nagelaten om een zinvol leven te leiden dat tot alle geloven spreekt.

Voorbij de lezing

Wereldwijde ervaringen, stages en meer helpen je om de persoon te worden die je bedoeld bent te zijn. Bovendien gaan deze ervaringen allemaal over op uw officiële leiderschap, betrokkenheid en servicetranscript.

Kleine school - gepassioneerde fans

We zijn de thuisbasis van een van de kleinste NCAA Division-I-programma's in de natie en erkend voor academische excellentie en sportiviteit!

Flash-feiten, ranglijsten en meer

Saint Francis University in Loretto, PA is het oudste katholiek-franciscaanse college in de Verenigde Staten. Onze missie is om studenten te helpen groeien tot medelevende, succesvolle professionals door een cultuur van geloof, vrijgevigheid, respect, ontdekking en vreugde. De universiteit biedt meer dan 50 programma's (undergraduate, graduate en adult degree) via drie scholen: Business; Gezondheidswetenschappen

Onze Franciscaanse identiteit

A Mind for Excellence, A Spirit for Peace and Justice, A Heart for Service

De zaden van wat de Saint Francis University is geworden en onze Franciscaanse identiteit werden geplant door zes Franciscaanse broeders uit Ierland die een jongensacademie oprichtten in het berggehucht Loretto, Pennsylvania. Deze leidende principes van de Franciscanen zijn de waarden die we tot op de dag van vandaag aan de Saint Francis University omarmen.

 • Katholieke co-educatieve particuliere vrije kunstenuniversiteit; een van de eerste katholieke co-ed hogescholen in de natie
 • Gesponsord door de Franciscanen van de Derde Orde Regelmatig onder de presidentiële leiding van Fr. Malachi Van Tassell, Ph.D., TOR
By the Numbers
 • Inschrijving: 2.289 (1.726 student, 563 afgestudeerd)
 • Geslacht: Vrouw 63,0%, man 37,0% (niet-gegradueerde)
 • Retentiepercentage eerste jaar: 85%
 • Gemiddeld slagingspercentage: 70,3%
 • Gemiddelde klassengrootte: 17.6
 • Voltijd faculteit: 131

Gebaseerd op inschrijving voor het najaar van 2017.

accreditatie
 • Accreditatie Council of Occupational Therapy Education
 • Accreditatie Review Commissie voor het onderwijs voor de Physician Assistant, Inc.
 • American Chemical Society, Certified Chemistry Degree
 • Commissie accreditatie van geallieerde gezondheidsvoorlichtingsprogramma's
 • Commissie van accreditatie in het onderwijs voor fysiotherapie
 • Commission on Collegiate Nursing Education
 • Council on Social Work Education
 • Engineering Accreditation Commission van ABET, Environmental Engineering
 • Internationale vergadering voor collegiaal zakelijk onderwijs
 • Middle States Commission on Higher Education
 • Pennsylvania State Board of Nursing
 • Pennsylvania State Department of Education voor goedgekeurde programma's in lerarenopleiding
Regerende structuur

De universiteit wordt gesponsord door de Franciscanen van de Third Order Regular en wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit zowel leken als Franciscanen. De universiteitsvoorzitter ontvangt input van faculteiten, beheerders en studenten die deelnemen aan het bevorderen van de missie van de universiteit.

Atletiek

SFU is lid van de National Collegiate Athletic Association en de 23 sportteams voor mannen en vrouwen van de universiteit concurreren op divisie I-niveau. De universiteit is ook lid van de Noordoost-conferentie. De bijnaam van de universiteit is de rode flits.

uitrusting

Op academisch vlak omvatten onze faciliteiten academische gebouwen rond zowel lezingen als project / lab-gebaseerd leren en een bibliotheek en leercommons, en verschillende bureaus voor studentenondersteuning. Tot de voorzieningen op de campus behoren residentiële zalen op de campus en een tijdelijke huisvesting buiten de campus, een studentenvereniging, atletiekfaciliteiten, meerdere eetzalen en gezondheidsdiensten voor studenten. De 600 hectare grote campus is ook de thuisbasis van het Southern Alleghenies Museum of Art, Lake Saint Francis en de golfbaan Immergrün. De nabijgelegen tuinen van Mount Assisi verbeteren de omgeving nog meer. de nabijgelegen tuinen van Mount Assisi.120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Missie en waarden

In een tijdperk van complexiteit heeft de eenvoud van de boodschap van Sint Franciscus van Assisi meer aantrekkingskracht dan ooit tevoren: nederigheid. Vrijgevigheid. Eerbied. Service. Respect. Gebed. Vreugde. Liefde. Deze leidende principes van de Franciscanen zijn de waarden die we omarmen aan de Saint Francis University .

Mission Statement

Een geest voor uitmuntendheid

Saint Francis University biedt hoger onderwijs in een omgeving geleid door katholieke waarden en leerstellingen en geïnspireerd door het voorbeeld van onze beschermheilige, Sint Franciscus van Assisi. De oudste Franciscaanse instelling voor hoger onderwijs in de Verenigde Staten, Saint Francis University is een inclusieve leergemeenschap die alle mensen verwelkomt.

Een geest voor vrede en gerechtigheid

Universitaire programma's en activiteiten bevorderen dergelijke Franciscaanse waarden als een bescheiden en genereuze houding ten opzichte van leren, respect voor diversiteit en het unieke karakter van individuele personen, begrip van ethische kwesties en eerbied voor alle leven. Met een geest van eenvoud en plezier bieden we de universitaire gemeenschap kansen om kritisch en analytisch te denken, effectief te communiceren en theorie en praktijk te integreren.

Een hart voor service

Saint Francis University biedt niet-gegradueerde programma's in de liberale kunsttraditie, afgestudeerde en professionele studieprogramma's die de nadruk leggen op persoonlijke en professionele ethiek en mogelijkheden voor permanente educatie voor persoonlijke en loopbaanontwikkeling. We willen bij alle leden van de universitaire gemeenschap liefde voor een leven lang leren en een engagement om hun gaven en vaardigheden royaal te delen met anderen in een snel veranderende wereld.

Doelstellingen van Franciscaans hoger onderwijs
 • Een bescheiden en genereuze houding ten opzichte van leren
 • Eerbied voor al het leven en voor de goedheid van de hele mensheid
 • Respect voor het unieke karakter van individuele personen
 • Een globale visie
 • Service voor de armen en behoeftigen
 • Een gemeenschap van geloof en gebed,
 • Een geest van eenvoud en vreugde
 • Franciscaanse aanwezigheid.

In een tijdperk van complexiteit is de eenvoud van de boodschap van Sint Franciscus van Assisi aantrekkelijker dan ooit tevoren. Deze leidende principes van de Franciscanen zijn niet alleen idealen om te bewonderen, maar waarden om te leven.

Visie

Saint Francis University is de katholieke universiteit bij uitstek voor hooggeschoolde studenten die op zoek zijn naar een authentieke, academisch rigoureuze, interactieve leerervaring waar ze intellectueel, spiritueel, moreel en sociaal kunnen groeien. Studenten zoeken Sint Franciscus om zijn vermogen om de waarden en visie van een vrije kunsteducatie te combineren met leerdoelen die relevant zijn voor de economische behoeften van de samenleving.

Saint Francis University wordt erkend als een vitale strategische partner - regionaal, nationaal en internationaal - die sterke relaties aangaat door medewerkers te zoeken om de missie, visie en strategische doelen van de universiteit te koesteren en uit te breiden, terwijl tegelijkertijd wordt bijgedragen aan een globale visie van maatschappelijk welzijn die door de uitoefening van effectieve leiderschapsprincipes.

Saint Francis University faciliteiten van de Saint Francis University zijn ontworpen om haar nationaal erkende leiderschapsprogramma's in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, de wetenschap en de geesteswetenschappen te verbeteren en naar het hoogste niveau van bekwaamheid te brengen.

Saint Francis University houdt zich bezig met voortdurende verbeteringen in de effectiviteit en efficiëntie van de organisatie op alle niveaus - aangedreven door interne en externe beoordelingen - om uitzonderlijk beheer van zijn menselijke en financiële middelen te bevorderen.120739_120706_IMG_7078.jpg

Locaties

Loretto

Address
117 Evergreen Drive
PA 15940 Loretto, Pennsylvania, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden