Saint Francis University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Saint Francis University's 600-acre campus zit boven op een prachtige mountaintopin Loretto, Pa. (In de buurt van Pittsburgh). We zijn een van de oudste katholieke universiteiten in het land, en de oudste gewijd aan de Franciscaanse waarden.

Onze universiteit is een inclusieve leergemeenschap dat alle mensen verwelkomt. We zijn allemaal uniek, maar we delen een gemeenschappelijke band: een verlangen om een ​​beter mens te worden morgen dan we nu zijn.

Brandstof je geest

Onze universiteit is gerangschikt onder de beste volgens US News and World Report. U kunt kiezen uit meer dan 50 academische programma's van de studie die je geest brandstof en voeden je ziel.

Inspireer uw geest

St. Franciscus van Assisi, door middel van zijn katholieke Franciscaanse missie, liet ons een overvloed aan aanwijzingen voor het leven een zinvol leven. Door zijn geloof en Franciscanism, wees hij de weg in de kunsten, het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en het milieu. Sint Franciscus is een 2015-16 Katholieke Hogeschool of Distinction.

Snelle feiten

Saint Francis University opgericht in 1847, is de oudste Franciscaner instelling voor hoger onderwijs in de Verenigde Staten. Saint Francis University is een katholieke, coeducational liberal arts University gesponsord door de Franciscanen van de Derde Orde Regular. De zaden van wat is uitgegroeid tot Saint Francis University werden geplant door zes Franciscanen uit Ierland die academie een jongens 'in het bergdorpje van Loretto, Pennsylvania opgericht. Saint Francis University werd al snel de macht gegeven om graden te verlenen door het Gemenebest van Pennsylvania en was een van de eerste katholieke co-ed colleges in de natie.

Locatie: Loretto, Pennsylvania met satelliet-aanbod in Altoona, Johnstown, State College, en zowel online als in Ambialet, Frankrijk. Inschrijving: 2668 (1745 undergraduate, 619 graduate) Geslacht: Vrouw 61,0%, mannen 39,0% (Undergraduate) Eerste Jaar Retention Rate: 86,7% Gemiddeld slagingspercentage: 70,8% van de atleet slagingspercentage Gemiddelde klasgrootte: 18 Full-time Faculteit: 130 (54 vaste aanstelling faculteit)

  • Cijfers gebaseerd op Fall 2015 Inschrijving *

Mission Statement

A Mind for Excellence

Saint Francis University biedt het hoger onderwijs in een omgeving geleid door katholieke waarden en leerstellingen, en geïnspireerd door het voorbeeld van onze patroonheilige, Sint Franciscus van Assisi. De oudste Franciscaner instelling voor hoger onderwijs in de Verenigde Staten, Saint Francis University is een inclusieve leergemeenschap dat alle mensen verwelkomt.

Een Spirit voor Vrede en Gerechtigheid

Universitaire programma's en activiteiten bevorderen zoals Franciscaanse waarden als een nederige en genereuze houding ten opzichte van leren, respect voor diversiteit en het unieke karakter van individuele personen, begrip van ethische kwesties, en eerbied voor al het leven. Met een geest van eenvoud en vreugde, bieden we mogelijkheden voor de universitaire gemeenschap om kritisch en analytisch denken, effectief te communiceren, en de integratie van theorie en praktijk.

Een Hart voor Service

Saint Francis University biedt undergraduate programma's in de vrije kunsten traditie, graduate en professionele programma's van de studie die persoonlijke en professionele ethiek te benadrukken, en voortgezet onderwijs mogelijkheden voor persoonlijke en betere carrièrekansen. Wij streven ernaar om te inspireren in alle leden van de universitaire gemeenschap een liefde voor een leven lang leren en een verbintenis tot hun gaven en vaardigheden royaal delen met anderen in een snel veranderende wereld.

Na een bescheiden start

Het begon allemaal met zes broeders uit Ierland.

In 1847, bijna vijftien jaar voor het begin van de Burgeroorlog, broeder Giles Carroll gehoor aan de oproep om Ierland te verlaten om zijn landgenoten, die een grote hongersnood in huis was gevlucht helpen. Samen met vijf van zijn broers, schraapte hij het land in de bossen van Loretto, Pennsylvania, een school die op een dag zou worden Saint Francis University te bouwen.

Catholic Heritage

Historisch gezien is de universiteit is een van de eerste 20 katholieke universiteiten en de eerste Franciscaanse college op te richten in de Verenigde Staten. Het is ook een van de eerste katholieke universiteiten om co-onderwijs in de Verenigde Staten te worden.

SFU Vandaag

Vandaag de dag, de levendige campus van de universiteit ligt op 600 landschappelijke acres verstrekken ideale setting niet alleen voor gerichte leren in harmonie met de natuur. De prachtige voormalige Charles M. Schwab Estate and Gardens (nu Mount Assisi Friary), het meer van Saint Francis en Immergrun Golf Club verdere aanvulling op het Sint Franciscus Campus.

In termen van academici, is de universiteit curriculum geleverd door middel van vier scholen (Arts & Letters, Business, Gezondheidswetenschappen, Sciences) Saint Francis universiteit wordt bestuurd door een Raad van Toezicht bestaat uit leiders van de gemeenschap en de Franciscanen. Dagelijks gebruik van de instelling is onder leiding van de voorzitter, die wordt ondersteund door zeer bekwame docenten, bestuurders en andere medewerkers.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelor » Bekijk Cursus » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor In Engineering (3 + 2)

Campus Voltijd 3 - 5 jaar August 2018 Verenigde Staten Loretto

Engineering is de discipline van het zetten van wetenschap en technologie om te werken in het ontwerpen, analyseren en bouwconstructies, machines, processen en systemen. Aanvullende disciplines, variërend van economie en politieke wetenschappen aan de literatuur en filosofie te bereiden flexibele geest voor dynamische en evoluerende carrière. [+]

Bachelor in de ingenieurswetenschappen (3 + 2)

Dual Degree Engineering Programma: een vijfjarig programma in een branche engineering die leidt tot een BA van SFU en een BS van de partner school.

Engineering is de discipline van het zetten van wetenschap en technologie om te werken in het ontwerpen, analyseren en bouwconstructies, machines, processen en systemen. Aanvullende disciplines, variërend van economie en politieke wetenschappen aan de literatuur en filosofie te bereiden flexibele geest voor dynamische en evoluerende carrière. Bij Saint Francis, dan kunt u een paar liberal arts stichting met de juiste wiskundige, wetenschappelijke en analytische vaardigheden om een ​​carrière in de techniek na te streven.... [-]


BSc

Bachelor In Aardolie- En Aardgastechniek

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Loretto

Saint Francis University (SFU) biedt een vierjarige bachelor of science (BSc) diploma in aardolie en aardgas engineering (PNGE). Ons PNGE programma bevat een Franciscan aanpak met echte wereld ervaring als een integraal onderdeel van leren in combinatie met een vitale liberal arts educatie. [+]

Bachelor in aardolie- en aardgastechniek

Saint Francis University (SFU) biedt een vierjarige bachelor of science (BSc) diploma in aardolie en aardgas engineering (PNGE). Ons PNGE programma bevat een Franciscan aanpak met echte wereld ervaring als een integraal onderdeel van leren in combinatie met een vitale liberal arts educatie. Kleine grootte klassen en sterke relaties met faculteit zijn handtekening voordelen van de leeromgevingen opgericht voor studenten op SFU. Onze studenten ontwikkelen een breed scala van vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in het snel groeiende vakgebied van techniek door middel van klaslokaal leren, vakantiereizen, laboratoriumactiviteiten, academische en industriële onderzoeksprojectactiviteiten, leiderschap in professionele hoofdstukken en meer. Onze afgestudeerden zijn gekwalificeerd om te werken in olie- en gasbedrijf, olie- en gasdienstbedrijven, overheid (bijvoorbeeld ministerie van energie) en academische / onderzoeksinstituten, of gaan naar school, of openen hun eigen bedrijf in verband met de olie en gasindustrie.... [-]


Bachelor In De Boekhouding

Campus Voltijd 4 - 5 jaar August 2018 Verenigde Staten Loretto

Accounting is een van de Shields School of Business legacy vlaggenschip programma's met succesvolle alumni bevolken sommige leidinggevende functies in de industrie en de overheid. Je leert van professoren die niet alleen de hoogste niveaus van zowel de academische en professionele certificering met inbegrip van de CPA en CMA, maar die hebben ook een jaar professionele ervaring te houden. [+]

Bachelor in de boekhouding

Accounting is een van de Shields School of Business legacy vlaggenschip programma's met succesvolle alumni bevolken sommige leidinggevende functies in de industrie en de overheid. Je leert van professoren die niet alleen de hoogste niveaus van zowel de academische en professionele certificering met inbegrip van de CPA en CMA, maar die hebben ook een jaar professionele ervaring te houden.

Boekhouding is de "taal van het bedrijfsleven."

Rekeningkunde is de 'taal van het bedrijfsleven', de discipline van het meten, communiceren en interpreteren van de financiële activiteit. Rekeningkunde leert de leerlingen hoe financiële informatie richt op organisatorische strategie en besluitvorming en biedt studenten flexibele en onbegrensde carrièremogelijkheden. ... [-]


Bachelor In Economie

Campus Voltijd August 2018 Verenigde Staten Loretto

Economie aan de Saint Francis University Shields School of Business leert studenten om deel te nemen aan het besluitvormingsproces om schaarse middelen te verdelen en bereidt ze voor om als geïnformeerde en verantwoordelijke burgers in een vrije markteconomie te functioneren. [+]

Bachelor in de economie

Economie aan de Saint Francis University Shields School of Business leert studenten om deel te nemen aan het besluitvormingsproces om schaarse middelen te verdelen en bereidt ze voor om als geïnformeerde en verantwoordelijke burgers in een vrije markteconomie te functioneren. Studenten die geïnteresseerd zijn in de meer kwantitatieve aspecten van het bedrijfsleven en de openbare orde meestal genieten en gedijen in de economie klassen.

Economie: het is veel meer dan je denkt.

In het macro-economische dimensie, leren de studenten de fundamentele krachten achter de economische organisatie van de samenleving, de theorie van het nationale inkomen, het totale aanbod en de vraag, werkloosheid, inflatie, belastingen, geld en het bankwezen en de overheid fiscaal beleid. ... [-]


Bachelor In Environmental Engineering

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Loretto

Milieu-engineering is een van de snelst groeiende beroepen in de Verenigde Staten. Waarom? Omdat we mensen en het milieu helpen gezond blijven. Milieu-ingenieurs gebruik maken van de principes van de wetenschap en wiskunde aan ecosystemen te beheren, het herstel van vervuilde gebieden, en de bescherming van onze bodem, lucht en water. Deze natuurlijke hulpbronnen zijn net wat mensen nodig hebben om gezond en productief leven te leiden en, dus, milieu-ingenieurs zijn in hoge vraag. [+]

Bachelor in milieutechniek

Milieu-engineering is een van de snelst groeiende beroepen in de Verenigde Staten. Waarom? Omdat we mensen en het milieu helpen gezond blijven. Milieu-ingenieurs gebruik maken van de principes van de wetenschap en wiskunde aan ecosystemen te beheren, het herstel van vervuilde gebieden, en de bescherming van onze bodem, lucht en water. Deze natuurlijke hulpbronnen zijn net wat mensen nodig hebben om gezond en productief leven te leiden en, dus, milieu-ingenieurs zijn in hoge vraag.

Onze studenten voor te bereiden op de leiders in de milieu-engineering beroep te zijn door te focussen op vijf overdraagbare vaardigheden:

Laboratoriumschaal experimenten. Field-schaal design. Theorie en computermodellen. Schriftelijke en mondelinge communicatie. Ethische besluitvorming. ... [-]

Bachelor In Financiën

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Loretto

Het Finance programma van de School of Business van Saint Francis University Shield bereidt studenten voor carrières in Financiën zoals bankieren, beleggingsanalisten, financiële planning, onroerend goed en portfolio management. [+]

Bachelor in de financiën

Het Finance programma van de School of Business van Saint Francis University Shield bereidt studenten voor carrières in Financiën zoals bankieren, beleggingsanalisten, financiële planning, onroerend goed en portfolio management.

Financiën is het beheer van geld.

Finance biedt de kennis van hoe de activa over de tijd te verdelen onder de voorwaarden van zekerheid en onzekerheid en de tijdswaarde van geld over een bepaalde hoeveelheid tijd. Het financieringsprogramma van SFU is bedoeld om de studenten een brede kennisbasis en vaardigheden te verschaffen die hun waarde voor werkgevers zullen verhogen.

Majors & Minors

majors:... [-]


Bachelor In Het Management

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Loretto

Het succes van elke organisatie ligt uiteindelijk in zijn mensen en het management. Managers ontwikkelen doelstellingen, organiseren middelen en beïnvloeden door leiderschap. Management is een uitdagend en dynamisch gebied met onbeperkte kansen in industrieën van elke maat en type. [+]

Bachelor in Management

In de Shields School of Business bereidt de studie van het management studenten voor om winst- en non-profitorganisaties te beheren. Grote denkers en beoefenaars leren de leerlingen om kennis te trekken uit de klassieke principes van het management, evenals door diverse gebieden zoals psychologie en sociologie.

Management, in zijn hart, gaat allemaal om mensen.

Het succes van elke organisatie ligt uiteindelijk in zijn mensen en het management. Managers ontwikkelen doelstellingen, organiseren middelen en beïnvloeden door leiderschap. Management is een uitdagend en dynamisch gebied met onbeperkte kansen in industrieën van elke maat en type.

... [-]