Lees de Officiële Beschrijving

Over Saint Francis University

Saint Francis University is een van de oudste katholieke universiteiten in het land, en de oudste vieren Franciscaanse waarden. Onze schilderachtige campus ligt op een bergtop in Loretto, Pennsylvania, in de buurt van Pittsburgh. Geloof, vrijgevigheid, respect, ontdekking en vreugde zitten in ons DNA en we proberen studenten (zoals u) aan te trekken met een passie om de wereld vorm te geven.

Word dat iemand die ...

Wat volgt ... is uniek voor jou. Deze zin wordt geschreven (en herschreven) op je levensreis. Ieder van ons hier bij SFU wil die persoon worden die je helpt het meest impactvolle verhaal te schrijven dat je kunt.

Het SFU-motto, dat iemand worden , spreekt tot ons streven om medelevende, zorgzame, succesvolle professionals op te leiden; en jouw drive om er één te worden.

Geef je geest brandstof

Succes betekent je talenten ontdekken en met anderen delen. Gerichte loopbaanvoorbereiding gecombineerd met een rijke liberale kunsttraditie (waar je veel passies verkent) kan je helpen je weg te vinden.

Inspireer je geest

Iedereen is welkom om met Francis te wandelen. St. Franciscus van Assisi heeft ons door zijn katholiek-franciscaanse missie een overvloed aan aanwijzingen nagelaten om een zinvol leven te leiden dat tot alle geloven spreekt.

Voorbij de lezing

Wereldwijde ervaringen, stages en meer helpen je om de persoon te worden die je bedoeld bent te zijn. Bovendien gaan deze ervaringen allemaal over op uw officiële leiderschap, betrokkenheid en servicetranscript.

Kleine school - gepassioneerde fans

We zijn de thuisbasis van een van de kleinste NCAA Division-I-programma's in de natie en erkend voor academische excellentie en sportiviteit!

Flash-feiten, ranglijsten en meer

Saint Francis University in Loretto, PA is het oudste katholiek-franciscaanse college in de Verenigde Staten. Onze missie is om studenten te helpen groeien tot medelevende, succesvolle professionals door een cultuur van geloof, vrijgevigheid, respect, ontdekking en vreugde. De universiteit biedt meer dan 50 programma's (undergraduate, graduate en adult degree) via drie scholen: Business; Gezondheidswetenschappen

Onze Franciscaanse identiteit

A Mind for Excellence, A Spirit for Peace and Justice, A Heart for Service

De zaden van wat de Saint Francis University is geworden en onze Franciscaanse identiteit werden geplant door zes Franciscaanse broeders uit Ierland die een jongensacademie oprichtten in het berggehucht Loretto, Pennsylvania. Deze leidende principes van de Franciscanen zijn de waarden die we tot op de dag van vandaag aan de Saint Francis University omarmen.

 • Katholieke co-educatieve particuliere vrije kunstenuniversiteit; een van de eerste katholieke co-ed hogescholen in de natie
 • Gesponsord door de Franciscanen van de Derde Orde Regelmatig onder de presidentiële leiding van Fr. Malachi Van Tassell, Ph.D., TOR
By the Numbers
 • Inschrijving: 2.289 (1.726 student, 563 afgestudeerd)
 • Geslacht: Vrouw 63,0%, man 37,0% (niet-gegradueerde)
 • Retentiepercentage eerste jaar: 85%
 • Gemiddeld slagingspercentage: 70,3%
 • Gemiddelde klassengrootte: 17.6
 • Voltijd faculteit: 131

Gebaseerd op inschrijving voor het najaar van 2017.

accreditatie
 • Accreditatie Council of Occupational Therapy Education
 • Accreditatie Review Commissie voor het onderwijs voor de Physician Assistant, Inc.
 • American Chemical Society, Certified Chemistry Degree
 • Commissie accreditatie van geallieerde gezondheidsvoorlichtingsprogramma's
 • Commissie van accreditatie in het onderwijs voor fysiotherapie
 • Commission on Collegiate Nursing Education
 • Council on Social Work Education
 • Engineering Accreditation Commission van ABET, Environmental Engineering
 • Internationale vergadering voor collegiaal zakelijk onderwijs
 • Middle States Commission on Higher Education
 • Pennsylvania State Board of Nursing
 • Pennsylvania State Department of Education voor goedgekeurde programma's in lerarenopleiding
Regerende structuur

De universiteit wordt gesponsord door de Franciscanen van de Third Order Regular en wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit zowel leken als Franciscanen. De universiteitsvoorzitter ontvangt input van faculteiten, beheerders en studenten die deelnemen aan het bevorderen van de missie van de universiteit.

Atletiek

SFU is lid van de National Collegiate Athletic Association en de 23 sportteams voor mannen en vrouwen van de universiteit concurreren op divisie I-niveau. De universiteit is ook lid van de Noordoost-conferentie. De bijnaam van de universiteit is de rode flits.

uitrusting

Op academisch vlak omvatten onze faciliteiten academische gebouwen rond zowel lezingen als project / lab-gebaseerd leren en een bibliotheek en leercommons, en verschillende bureaus voor studentenondersteuning. Tot de voorzieningen op de campus behoren residentiële zalen op de campus en een tijdelijke huisvesting buiten de campus, een studentenvereniging, atletiekfaciliteiten, meerdere eetzalen en gezondheidsdiensten voor studenten. De 600 hectare grote campus is ook de thuisbasis van het Southern Alleghenies Museum of Art, Lake Saint Francis en de golfbaan Immergrün. De nabijgelegen tuinen van Mount Assisi verbeteren de omgeving nog meer. de nabijgelegen tuinen van Mount Assisi.120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Missie en waarden

In een tijdperk van complexiteit heeft de eenvoud van de boodschap van Sint Franciscus van Assisi meer aantrekkingskracht dan ooit tevoren: nederigheid. Vrijgevigheid. Eerbied. Service. Respect. Gebed. Vreugde. Liefde. Deze leidende principes van de Franciscanen zijn de waarden die we omarmen aan de Saint Francis University .

Mission Statement

Een geest voor uitmuntendheid

Saint Francis University biedt hoger onderwijs in een omgeving geleid door katholieke waarden en leerstellingen en geïnspireerd door het voorbeeld van onze beschermheilige, Sint Franciscus van Assisi. De oudste Franciscaanse instelling voor hoger onderwijs in de Verenigde Staten, Saint Francis University is een inclusieve leergemeenschap die alle mensen verwelkomt.

Een geest voor vrede en gerechtigheid

Universitaire programma's en activiteiten bevorderen dergelijke Franciscaanse waarden als een bescheiden en genereuze houding ten opzichte van leren, respect voor diversiteit en het unieke karakter van individuele personen, begrip van ethische kwesties en eerbied voor alle leven. Met een geest van eenvoud en plezier bieden we de universitaire gemeenschap kansen om kritisch en analytisch te denken, effectief te communiceren en theorie en praktijk te integreren.

Een hart voor service

Saint Francis University biedt niet-gegradueerde programma's in de liberale kunsttraditie, afgestudeerde en professionele studieprogramma's die de nadruk leggen op persoonlijke en professionele ethiek en mogelijkheden voor permanente educatie voor persoonlijke en loopbaanontwikkeling. We willen bij alle leden van de universitaire gemeenschap liefde voor een leven lang leren en een engagement om hun gaven en vaardigheden royaal te delen met anderen in een snel veranderende wereld.

Doelstellingen van Franciscaans hoger onderwijs
 • Een bescheiden en genereuze houding ten opzichte van leren
 • Eerbied voor al het leven en voor de goedheid van de hele mensheid
 • Respect voor het unieke karakter van individuele personen
 • Een globale visie
 • Service voor de armen en behoeftigen
 • Een gemeenschap van geloof en gebed,
 • Een geest van eenvoud en vreugde
 • Franciscaanse aanwezigheid.

In een tijdperk van complexiteit is de eenvoud van de boodschap van Sint Franciscus van Assisi aantrekkelijker dan ooit tevoren. Deze leidende principes van de Franciscanen zijn niet alleen idealen om te bewonderen, maar waarden om te leven.

Visie

Saint Francis University is de katholieke universiteit bij uitstek voor hooggeschoolde studenten die op zoek zijn naar een authentieke, academisch rigoureuze, interactieve leerervaring waar ze intellectueel, spiritueel, moreel en sociaal kunnen groeien. Studenten zoeken Sint Franciscus om zijn vermogen om de waarden en visie van een vrije kunsteducatie te combineren met leerdoelen die relevant zijn voor de economische behoeften van de samenleving.

Saint Francis University wordt erkend als een vitale strategische partner - regionaal, nationaal en internationaal - die sterke relaties aangaat door medewerkers te zoeken om de missie, visie en strategische doelen van de universiteit te koesteren en uit te breiden, terwijl tegelijkertijd wordt bijgedragen aan een globale visie van maatschappelijk welzijn die door de uitoefening van effectieve leiderschapsprincipes.

Saint Francis University faciliteiten van de Saint Francis University zijn ontworpen om haar nationaal erkende leiderschapsprogramma's in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, de wetenschap en de geesteswetenschappen te verbeteren en naar het hoogste niveau van bekwaamheid te brengen.

Saint Francis University houdt zich bezig met voortdurende verbeteringen in de effectiviteit en efficiëntie van de organisatie op alle niveaus - aangedreven door interne en externe beoordelingen - om uitzonderlijk beheer van zijn menselijke en financiële middelen te bevorderen.120739_120706_IMG_7078.jpg

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Saint Francis University

Bedrijfsanalisten zijn nodig in bijna elke branche. De Business Analytics-major aan de Shields School of Business leert studenten hoe ze methoden, hulpmiddelen en softwar ... [+]

Business Analytics

Bedrijfsanalisten zijn nodig in bijna elke branche. De Business Analytics-major aan de Shields School of Business leert studenten hoe ze methoden, hulpmiddelen en software kunnen gebruiken om gegevens om te zetten in informatie. Het curriculum richt zich op het opbouwen van vaardigheden en expertise op het gebied van programmeren, statistiek, gegevensbeheer en datatransformatie en visualisatie.

Top 4 redenen om een diploma in Business Analytics aan SFU te behalen:"Bijna alle banen zullen op de een of andere manier gegevens raken", aldus Tableau's "The State of Data Education". Met het wijdverbreide gebruik van technologische innovaties genereert onze samenleving een steeds grotere hoeveelheid gegevens. Alle soorten organisaties zoeken steeds vaker naar manieren om deze nieuwe schat aan informatie te benutten.Business Analytics gecombineerd met andere graden verhoogt de verkoopbaarheid. Met Shields kunt u in slechts vier jaar twee graden behalen. Omdat het analyseren van gegevens een zeer gewenste vaardigheid is in alle bedrijfsdisciplines, verhoogt het toevoegen van een dubbele major in Business Analytics aan elke andere zakelijke major de waarde van de graad en biedt u een voorsprong op elke arbeidsmarkt.Analytics biedt tools waarmee gegevens kunnen worden omgezet in nuttige informatie. Gegevens worden vaak gebruikt om nieuw inzicht te creëren, beslissingen te nemen en strategische richting te plannen. Bedrijfsleiders vragen om gegevensgestuurde beoordelingen van afdelingen, programma's, producten en mensen.Bijna elke industrie vertrouwt op analyse om te groeien en te slagen. Productieprofessionals gebruiken gegevensanalyses om inefficiënties in routes, methoden en processen te identificeren. Entertainment- en retailwinkelservices gebruiken analyses om realtime, op maat gemaakte aanbevelingen te... [-]
Verenigde Staten Loretto
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Saint Francis University

Computerwetenschappen is een opwindend, groeiend en uitdagend veld dat bijna elk aspect van ons leven beïnvloedt. Ons Computer Science-programma benadrukt een collegiale ... [+]

Computertechnologie

Computerwetenschappen is een opwindend, groeiend en uitdagend veld dat bijna elk aspect van ons leven beïnvloedt. Ons Computer Science-programma benadrukt een collegiale relatie tussen docenten en studenten, waarbij docenten studenten begeleiden bij het ontwikkelen van vaardigheden en concepten die vandaag en in de toekomst van fundamenteel belang zijn voor het vakgebied.

Waarom SFU?Real-world vaardigheden. Het Computer Science-programma helpt onze studenten bij het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van programmeren, netwerken, beveiliging, ontwerp en systeembeheer.State-of-the-art faciliteiten. Omdat informatica een steeds verder evoluerend vakgebied is, hebben we een groot deel van het nieuwe Science Center gewijd aan een ultramodern programmeerlokaal en een geavanceerd onderzoekslaboratorium, beide uitgerust met ingewikkelde werkstations, grootbeeldschermen en bijgewerkte hardware en software.Praktische toepassing. We ontwikkelen voortdurend nieuwe projecten die studenten de praktische toepassing van hun geleerde computervaardigheden bieden.... [-]
Verenigde Staten Loretto
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Saint Francis University

De graad Biologie, BS biedt training aan studenten op alle belangrijke gebieden van de biologische wetenschappen, waaronder moleculaire en cellulaire biologie, organologi ... [+]

Biologie

Biologie is de studie van het leven in al zijn verscheidenheid en complexiteit. Biologen benaderen de studie van het leven op niveaus variërend van moleculaire biologie en fysiologie tot ecologie en evolutie. Biologiestudenten moeten elk de unieke niche vinden in dit diverse vakgebied dat het beste bij haar of zijn passies past.

Waarom biologie bij SFU?Studenten eerst. Het biologieprogramma van SFU is ontworpen met het unieke van elke student in gedachten. Onze afdeling biedt aanpasbare opleidingen en persoonlijk academisch advies per faculteit biologie.Kleine klassen, een hechte studentengemeenschap en mogelijkheden voor studenten om nieuw onderzoek te doen met facultaire mentoren.Hoge succespercentages. Veel van onze afgestudeerden gaan door naar graduate schools en professionele scholen, terwijl anderen hun bachelor diploma gebruiken om een carrière in onderzoek, onderwijs, natuurbeheer, medische laboratoria, evenals aquaria en dierentuinen na te streven.Afdeling leerdoelen biologie... [-]
Verenigde Staten Loretto
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Saint Francis University

Het marketingprogramma bereidt studenten voor op een loopbaan in verkoop, marketingonderzoek, reclame, detailhandel en marketingmanagement. Het programma benadrukt een st ... [+]

afzet

Het marketingprogramma van de Shields School of Business benadrukt een sterke zakelijke kern in combinatie met reclame, consumentengedrag, marketingonderzoek, internationale marketing en marketingmanagement.

Marketing is een wedstrijd om aandacht van mensen. - Seth Godin

Marketing is het proces van communicatie en interactie met consumenten om de waarde van een product of dienst te leveren, met de bedoeling het product of de dienst te verkopen. Bedrijven gebruiken marketing als een cruciale bedrijfsfunctie om de juiste markt en klanten aan te trekken.

Beschikbare concentraties

De volgende concentraties zijn beschikbaar voor de graad Marketing, BS:

Marketing, BS, concentratie van ondernemerschapManagement en marketing, BS (dubbele major)Leerresultaten... [-]
Verenigde Staten Loretto
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Saint Francis University

Ons Petroleum and Natural Gas Engineering (PNGE) -programma is een rigoureus engineeringprogramma versterkt door een basis voor milieubeheer. Als katholieke Franciscanen ... [+]

Aardolie en aardgas engineering

Saint Francis University biedt een vierjarige Bachelor of Science (BSc) graad in Petroleum and Natural Gas Engineering (PNGE).

Ons PNGE-programma omvat een Franciscaanse benadering met praktijkervaring als een integraal onderdeel van leren in combinatie met een vitale opleiding voor vrije kunsten. Kleine klassen en sterke relaties met de faculteit zijn kenmerkende voordelen van de leeromgevingen die zijn opgezet voor studenten aan de SFU. Onze studenten ontwikkelen een breed scala aan vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in het snelgroeiende gebied van engineering door middel van klassikaal leren, excursies, lab-operatie, academische en industriële onderzoeksprojecten, leiderschap in professionele hoofdstukken van studenten, en meer. Onze afgestudeerden zijn gekwalificeerd om te werken in olie- en gasbedrijven, olie- en gasservicebedrijven, de overheid (bijvoorbeeld het ministerie van Energie) en academische / onderzoeksinstituten, of gaan naar een graduate school of openen hun eigen bedrijf met betrekking tot de olie en gasindustrie.... [-]

Verenigde Staten Loretto
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Saint Francis University "Become that Someone"

Donut Heaven

Hoop House & Sustainable Food

From SFU to NYC

6 Things to Consider When Choosing a College

Graduation 2019

Canine Behavior

French Toast by Chef Armando

Welcome Weekend 2018

Welcome Class of 2022

Springfest Celebration of Spring

Address
117 Evergreen Drive
PA 15940 Loretto, Pennsylvania, Verenigde Staten