Saint Mary's University of Minnesota

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waar je bent van belang

Saint Mary's University of Minnesota is een particuliere, non-profit universiteit. Het succes van onze studenten vormt de kern van onze zorg.

Studenten kiezen voor Saint Mary's om een aantal redenen, waaronder: onze gastvrije gemeenschap; onze toewijding om naast elke student te lopen, elke stap van de weg; onze doelbewuste focus op praktische, hands-on leerervaringen; en onze toewijding om studenten te helpen verbindingen te leggen die hen zullen begeleiden in hun postuniversitaire leven.

Onze undergraduate, residentiële, liberale kunst college biedt 59 majors op onze 450 hectare grote Winona Campus. Handige graduate-, bachelor- en certificaatprogramma's worden aangeboden op onze Twin Cities en Winona campussen, Rochester of andere regionale locaties en online. We zijn mission-driven, toegewijd aan het opgeven van elitarisme, respect omarmen en toegewijd zijn aan iedereen. Wij zijn de universiteit voor studenten die klaar zijn om te groeien en die weten dat ze met de juiste kansen de toekomst kunnen opbouwen die ze willen.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Het is Who Knows You

In het hart van Saint Mary's zijn de mensen die je leren kennen. Faculteit, personeel en je medestudenten worden allemaal bondgenoten op je educatieve reis. Hier, in een intense manier van geven en nemen, ontdekt ieder van ons hoeveel we kunnen groeien. Je zult in elk van onze klaslokalen een relationeel, persoonsgericht onderwijs vinden. Omdat we geloven dat iedereen de kans verdient om impact te hebben. Om boven verwachting te bereiken. Om te weten.

Saint Mary's biedt een transformationele opleiding. Of onze studenten nu in Winona of Minneapolis zijn of waar ook ter wereld, de ervaring is hetzelfde: door intensief onderzoek helpen we studenten de waarheden in de wereld om ons heen en het personage in ons te ontdekken. Lees meer over de ondersteuning die we kunnen bieden aan niet-gegradueerden en afgestudeerden via onze kantoren.

Student recht op weten

In overeenstemming met de federale wetgeving hebben huidige en toekomstige studenten en hun ouders het recht om bepaalde informatie over Saint Mary's University of Minnesota te kennen, waaronder een verscheidenheid aan academische informatie, financiële hulpinformatie, institutionele informatie en informatie over afstudeercijfers, campusveiligheid en gelijkheid in atletiek.

111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Een dynamische en transformationele leergemeenschap

Missie

Verrijkt met de Lasallian katholieke erfgoed, Saint Mary's University of Minnesota ontwaakt, voedt en machtigt lerenden tot een ethisch leven van service en leiderschap.

Een topvisie

Saint Mary's is een nationaal gerangschikte transformationele en innovatieve universiteit met een mondiale voetafdruk, gegrond in haar Lasalliaanse katholieke identiteit. Afgestudeerden van Saint Mary krijgen de geavanceerde kennis, vaardigheden en kritisch denkvermogen die nodig zijn om een leven lang lerenden, succesvolle werkers, goede buren en ethische burgers te zijn die ervoor zorgen dat Saint Mary's staat als een bekende nationale topuniversiteit die de leiders van morgen voorbereidt.

112144_pexels-photo-1181622.jpeg

Saint Mary's in een oogopslag

  • Opgericht: 1912, door bisschop Patrick R. Heffron
  • Affiliate: De La Salle Christian Brothers, Roman Catholic
  • Instellingstype: particuliere, nationale universiteit die niet-gegradueerden, bacheloropleidingen, master- en doctorstitels aanbiedt
  • President: Rev. James P. Burns, IVD, Ph.D.
  • Totale inschrijving: 5.900 (totaal - undergraduate, bachelor's completion, master's, doctoral)
  • Accreditatie: de commissie voor hoger leren
  • Jaarlijks budget: $ 88 miljoen

Locaties

Winona

Address
Winona Campus,
700 Terrace Heights

MN 55987-1399 Winona, Minnesota, Verenigde Staten