Lees de Officiële Beschrijving

Wat gebeurt er als je een van 's werelds grootste onderwijs organisaties zetten naast een van de grootste steden in de wereld? Je krijgt Saint Peter's University, een jezuïet instelling voor hoger onderwijs slechts enkele minuten van New York City, een wereldwijde centrum van cultuur, entertainment, business - en professioneel en carrièremogelijkheden.

Saint Peter's is een van de 28 jezuïet hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten, opgericht in dezelfde traditie als Georgetown University en Boston College. Opgericht in 1872, Saint Peter's University combineert een unieke leerervaring gevormd door strenge academici, stages die real-world ervaring, dienstverlening aan de gemeenschap, en een echte, zorgzame gemeenschap die je lang na het afstuderen ondersteuning te bieden.

Met een undergraduate student-faculteit verhouding van 12-to-1 en een stellaire faculteit hecht waarde aan uw succes, Saint Peter's biedt meer dan 50 undergraduate majors als masterniveau en doctoraat programma's. We zijn klein genoeg om u bij naam kennen en groot genoeg om de wereld aan uw deur te brengen.

Onze Missie

Saint Peter's University, geïnspireerd door de jezuïet, katholieke identiteit, inzet voor individuele aandacht en basis in de vrije kunsten, leidt een diverse gemeenschap van leerlingen in undergraduate, graduate en professionele programma's om intellectueel te blinken, leiden ethisch dienen mededogen en rechtvaardigheid te bevorderen in onze steeds veranderende stedelijke en mondiale milieu.

Early Days van Saint Peter's College

Saint Peter's College, het jezuïetencollege van New Jersey, werd opgericht als een liberal arts college voor mannen in 1872. Toen klassen voor het eerst in Jersey City begon op 2 september 1878, eenenzeventig studenten oorspronkelijk ingeschreven in de voorbereidende afdeling.

Dat aantal groeide tot 123 einde van het jaar. Zij de leeftijd 10-15, en dus geen van hen deden college-niveau werken. Naarmate er meer studenten aangekomen, begon het werk aan een nieuw schoolgebouw op Grand Street in 1899 (foto rechts).

Tegen 1900, had het college 63 bachelordiploma en 26 masteropleidingen verleend. Vijf jaar later, het College en High School Saint Peter's, hoewel gevestigd in hetzelfde gebouw, waren verschillende academische instellingen.

Van 1918-1930, het College gesloten als gevolg van de impact van de Eerste Wereldoorlog en omdat jezuïet superieuren wilden hun mankracht te concentreren op andere hogescholen aan de oostkust. Zoals opgemerkt in het college jaarboek, "De lokalen ging leeg. De faculteit sloten hun markeboeken, en vertrok naar het slagveld. "

Een nieuw begin

Saint Peter's heropend in 1930 op de vierde verdieping van de Kamer van Koophandel gebouw in het centrum van Jersey City, en vrouwen werden toegelaten tot de avondsessie voor de eerste keer. Robert I. Gannon, SJ, was Dean.

Met de wedergeboorte van Saint Peter's in 1930, Rev. Gannon uitgeroepen tot de Pauw de officiële mascotte van het college, als gevolg van de geest van "de opstanding en het eeuwige leven." De pauw stropdassen ook het college tot de beslechting van Jersey City, oorspronkelijk genaamd "Pavonia" of "Land of the Peacock." dominee Gannon introduceerde zes nieuwe jezuïet faculteitsleden, die een nieuwe kracht en visie aan het college gebracht, met nadruk op, zoals hun voorgangers hadden gedaan, een sterke katholieke liberal arts-programma, het kenmerk van een jezuïet onderwijs. Door 1933, had het college serieuze inspanningen om te verhuizen van het centrum van Jersey City naar de huidige locatie op het voormalige Edward Young goed gemaakt.

In 1936, het college verplaatst naar de huidige locatie aan Kennedy Boulevard in Jersey City. Veranderingen geleidelijk gedaan op de nieuwe campus (onder andere gebouwen, McDermott Hall, Dinneen Hall, de Yanitelli Recreational Center en Whelan Hall werden gestart in 1949, 1956, 1973 en 1992, respectievelijk).

Groei en expansie

Saint Peter's officieel werd volledig coeducational in 1966 toen de vrouwen werden toegelaten tot de Dag Sessie, hoewel 35 vrouwen daadwerkelijk waren ingeschreven in 1944, zodat het college bezet in moeilijke financiële tijden te houden.

In 1975 Saint Peter's werd een tak campus, een "college voor volwassenen," in Englewood Cliffs, New Jersey, en begon te werken op de campus Jersey City te verbeteren, met renovaties die de omzetting van het gras quad in het beton quad op de campus vandaag opgenomen .

Het College bood zijn eerste graduate programma in het onderwijs in 1980. Ook in 1980, Saint Peter's verwelkomd verblijvende studenten op de campus voor de eerste keer.

De jaren 1990 bleek een decennium van expansie en groei, met dramatische toename van de inschrijving en de toevoeging van meer woonplaatszalen aan de groeiende studenten tegemoet.

Saint Peter's College viert haar 130ste verjaardag in 2002.

Op 17 augustus 2012, officieel Saint Peter's College werd bekend als Saint Peter's University.

Saint Peter's University

Saint Peter's University blijft trouw aan haar inzet voor het onderwijs zending van de Sociëteit van Jezus. Saint Peter's University, geïnspireerd door de jezuïet, katholieke identiteit, inzet voor individuele aandacht en basis in de vrije kunsten, leidt een diverse gemeenschap van leerlingen in undergraduate, graduate en professionele programma's om intellectueel te blinken, leiden ethisch dienen mededogen en rechtvaardigheid te bevorderen in onze steeds veranderende stedelijke en mondiale milieu.

Vandaag de dag, voorzitter Eugene J. Cornacchia leidt de universiteit verder in de richting van een veelbelovende toekomst. Saint Peter's University is een mijlpaal op Kennedy Boulevard in Jersey City, en biedt verschillende off-campus locaties voor volwassen academici en studenten ook.

Accreditatie

Saint Peters University accreditaties zijn onder meer:

Het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs
De Commissie heeft op Collegiale Verpleegkunde Onderwijs (Bachelor of Science, Master of Science, en Doctoral Nursing programma's)
Internationale Assemblee voor Collegiale Business School (Master of Business Administration, Master of Science in Accountancy, Bachelor of Science in Business Management, International Business, Marketing en Accounting)
De Raad voor Accreditatie Lerarenopleiding (voorbereiding van de docent Program)
Saint Peter's University is goedgekeurd door de Staat van New Jersey ministerie van Onderwijs voor de lerarenopleiding.
De School of Business Administration aan de Saint Peter's University heeft de status van kandidaat uitgereikt voor Accreditatie van de Internationale Assemblee voor Collegiale Business School (IACBE) bij 11.374 Strang Line Road in Lenexa, Kansas, USA.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Saint Peter’s University

In Saint Peter's University kunt u kiezen uit drie spannende velden-international business, marketing en business management. Omdat wij zijn gelegen in het hart van 's we ... [+]

Terzake.

In Saint Peter's University kunt u kiezen uit drie spannende velden-international business, marketing en business management.

Omdat wij zijn gelegen in het hart van 's werelds grootste business hub-de New York metro gebied-business studenten kunnen gebruik maken van carrière-gebouw kansen, stages, conferenties en andere zakelijke ervaringen, zowel binnen als buiten het klaslokaal.

Onze kleine klassen laten professoren aan hun studenten individueel mentor. Dit creëert veel mogelijkheden voor student-faculteit interactie, gesprekken, debatten en zakelijke onderzoeksprojecten.

Als een jezuïet universiteit benadrukken we het belang van persoonlijke moraal en ethiek om onze studenten voor te bereiden voor een loopbaan in de uitdagende arena van het bedrijfsleven en de wereldwijde concurrentie.... [-]

Verenigde Staten Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Saint Peter’s University

Het gebied van accountancy is nog nooit zo relevant geweest, uitdagende, of gevuld met mogelijkheden. De vaardigheden die nodig zijn voor u om een ​​werkelijk uitstekende ... [+]

Deze dagen accountants niet bonen tellen; ze groeien hen.

In feite is het gebied van accountancy nog nooit zo relevant geweest, uitdagende, of gevuld met mogelijkheden.

De vaardigheden die nodig zijn voor u om een ​​werkelijk uitstekende accountant-kritisch denken geworden, uitzonderlijke analytische vaardigheden, solide ethiek en onafhankelijk oordeel-zijn de kenmerken van een jezuïet onderwijs op Saint Peter's.

Een blik op onze afgestudeerden zullen u laten zien waarom ons programma een reputatie voor het ontwikkelen van scherpe geesten, gesmeed in een van de grootste zakelijke gebieden in het land, de New York / New Jersey grootstedelijk gebied heeft verdiend.

De vraag naar accountants groeit (vooral voor vrouwen) en de kansen op werk zijn beter dan ooit. Of u wilt een partner in een accountantskantoor, een CPA of het werk in corporate finance of op een non-profit zijn, kan een graad in accountancy de sleutel tot succes zijn.... [-]

Verenigde Staten Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Saint Peter’s University

Biologie onderzoekt de oorsprong, structuur en functie van alle levensvormen. Van microscopisch kleine cellen tot enorme ecosystemen, het is een grote en eindeloos fascin ... [+]

Leven

Biologie onderzoekt de oorsprong, structuur en functie van alle levensvormen. Van microscopisch kleine cellen tot enorme ecosystemen, het is een grote en eindeloos fascinerend gebied.

In Saint Peter's University je studie begint met een reeks cursussen die je geeft een inleiding tot de belangrijkste takken van de biologie.

Daarna helpen we u strategisch kiezen keuzevakken om uw carrière doelen te ondersteunen.

Misschien heb je wilt werken in de geneeskunde? Of misschien is het opkomende gebied van cytotechnology? Of heb je aangetrokken tot de forensische wetenschap?

Wat uw rente die u kunt kiezen voor keuzevakken en bijzondere onderzoeksprojecten naar de grondige leerervaring nodig zijn voor je carrière, professionele en academische studies, en geavanceerde onderzoek.... [-]

Verenigde Staten Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Saint Peter’s University

Van elk aspect van het bedrijfsleven om het dagelijks leven, zijn computers steeds meer gebruikt elke dag. Met de groei van computers, heeft de arbeidsmarkt voor software ... [+]

Computers macht onze wereld.

Van elk aspect van het bedrijfsleven om het dagelijks leven, zijn computers steeds meer gebruikt elke dag. Met de groei van computers, heeft de arbeidsmarkt voor software engineers, ontwerpers netwerk, security experts en "big data" analisten gestegen tot een all-time high.

In de late jaren 1960, Saint Peter's University was een pionier in de informatica onderwijs en vandaag de dag nog steeds op de cutting-edge van deze dynamische en high potentials veld.

Onze deskundige docenten en state-of-the-art computer labs bieden u hands-on leren in programmeertalen, databases en applicaties, web development, netwerk bouw, cyberveiligheid en 'big data. "Het ministerie van Computer and Information Sciences biedt drie programma's (computer Information Systems, Cybersecurity en Informatica) leidt naar de Bachelor of Science graad in computer Science als kleine programma's in het beheer van informatiesystemen en informatica. Studenten hoofdvak in het strafrecht kan ook streven naar een concentratie in de informatica en criminaliteit forensisch onderzoek.... [-]

Verenigde Staten Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Saint Peter’s University

Wat motiveert ons en hoe we leren? Welke invloed op onze perceptie van de wereld? Wat betreft onze emoties? In Saint Peter's University, psychologie majors verdiepen in d ... [+]

Wat is er boeiender dan de studie van de menselijke geest zijn?

Wat motiveert ons en hoe we leren? Welke invloed op onze perceptie van de wereld? Wat betreft onze emoties?

In Saint Peter's University, psychologie majors verdiepen in de wetenschappelijke studie van het menselijk gedrag en mentale processen.

Met concentraties in klinische, cognitieve en forensische psychologie, studenten volgen een strikt programma dat hen voorbereidt op graduate school en een loopbaan in de psychologie, het werken met individuen of organisaties. Veel psychologie majors blinken ook in de wet, het beheer en het onderwijs.

Onder begeleiding van docenten die allen actief betrokken zijn bij het onderzoek, psychologie studenten krijgen hands-on ervaring in on-campus laboratoria, met inbegrip van een optokinetische drum gebruikt om perceptie en reisziekte te verkennen.... [-]

Verenigde Staten Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Saint Peter’s University

Ben je benieuwd naar alles wat er gebeurt om je heen? Dan is de economie kan uw nieuwsgierigheid te bevredigen. In economie te studeren je inkomen, vermogen en welzijn. E ... [+]

Ben je benieuwd naar alles wat er gebeurt om je heen?

Dan is de economie kan uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

In economie te studeren je inkomen, vermogen en welzijn. Een economie graad bevat wiskunde en statistiek met verbindingen naar natuurwetenschappen zoals biologie en natuurkunde evenals vele andere disciplines-politiek, recht, geschiedenis en psychologie.

Onze nabijheid van New York City maakt het mogelijk voor u om te bezoeken toonaangevende wereldwijde en nationale financiële instellingen zoals de New York Stock Exchange en de Federal Reserve Bank. In aanvulling op de voorbereiding voor graduate school, een economische opleiding biedt ook een enorme flexibiliteit in de carrières kun je najaagt graduation- alles van een markt, beleid of business analist bij een effectenmakelaar, bank officer of actuaris.... [-]

Verenigde Staten Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands