San Diego State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

San Diego State University (SDSU), een echt wereldwijde leergemeenschap, is een ideale plek om je internationale opleiding te beginnen. SDSU maakt deel uit van het 23-campus California State University (CSU) -systeem en is de op twee na grootste universiteit in de staat met een inschrijving van meer dan 35.000 studenten. We bieden 97 bachelor-, 84 masters- en 21 doctoraatsopleidingen aan.

Met bekroonde professoren, eersteklas onderzoeksfaciliteiten en een zonnige locatie aan de poort naar Latijns-Amerika en de Pacific Rim, geeft SDSU studenten de tools om hun kennis en hun potentieel uit te breiden.

Academische kracht en ranglijsten

Door US News & World Report behoren we tot de 70 beste openbare universiteiten van het land.

  • America's Best Value Colleges: nr. 30 ( Forbes , 2019)
  • Graduation Rate Performance: No. 8 ( US News & World Report )
  • Etnische diversiteit: Top 35 ( US News & World Report )
  • International Business: nr. 11 ( US News & World Report )
  • Ondernemerschap: nr. 37 ( US News & World Report )
  • Civiele techniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde: Top 25 Engineering Bachelor's Degree Awards (ASEE, 2018)
  • Fulbright-wetenschappers: meer dan 90 studenten hebben Fulbright-prijzen ontvangen, waardoor SDSU een topproducent is in Fulbright-winnaars.

139702_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Onze campus

De campus van SDSU staat op nummer 8 op de lijst van mooiste universiteitscampussen van Cosmopolitan en is een levendige mix van historische en ultramoderne gebouwen, verspreid over 280 hectare weelderig aangelegde tuinen. Hoewel de campus groot is, loop je in slechts 20 minuten over de campus. SDSU ligt ten noordoosten van het centrum van San Diego, gunstig gelegen samen met de San Diego Trolley (voor gemakkelijke toegang tot alle hotspots rond San Diego).

onze locatie

San Diego, de op een na grootste stad van Californië, is een bloeiend cultureel, wetenschappelijk en educatief centrum. Onze nabijheid tot de Pacific Rim en Mexico en onze diverse regionale bevolking bieden mogelijkheden voor waardevolle werk- en leerervaringen.

Bekend om zijn bijna perfecte klimaat, kilometerslange zandstranden en leuke activiteiten aan het water, herbergt onze regio een breed scala aan industrieën, van techniek en biotechnologie tot landbouw en toerisme. De drukte van het Gaslamp Quarter en de wijken in het centrum worden aangevuld door de charmante en eclectische strandplaatsen Pacific Beach, Ocean Beach en La Jolla.

Onderzoeksmogelijkheden

Als je wordt gedreven door de sensatie van ontdekking, bereid je dan voor op onderzoek samen met geschiedenismakers bij SDSU. Onze studenten, docenten en alumni maakten deel uit van onderzoeksteams die zich bezighielden met belangrijke onderwerpen zoals RNA-modificatie, biomathematica en stormafvoer na een natuurbrand. Hun onderzoek werpt een nieuw licht op longziekte, angst bij adolescenten, kanker, diabetes, het knokkelkoortsvirus en vele andere aandoeningen.

Onze afgestudeerden

Als je afstudeert, word je lid van een alumnigemeenschap van meer dan 300.000 levenslange Azteken. SDSU streeft ernaar om alle studenten te helpen hun droomcarrière te vinden door middel van een groot aantal stages, carrièrediensten en mentorprogramma's. SDSU brengt u in contact met bedrijven in de omgeving van San Diego en over de hele wereld. Een SDSU-opleiding heeft een groot rendement op uw investering. Volgens PayScale verdienen onze alumni gemiddeld $ 102.800 USD aan mid-career salarissen.

Locaties

San Diego

Address
5250 Campanile Drive
San Diego, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden