Lees de Officiële Beschrijving

Waarom staat Savannah?

 • Opgericht: 1890
 • Totale inschrijving: ongeveer 4.900
 • Accreditaties: Southern Association of Colleges and Schools
 • Academische programma's: 30 baccalaureaat majors en diploma's; 6 afgestudeerd
 • Faculteit: 145
 • Financiële hulp: meer dan 90 procent van de studenten van Savannah State ontvangt een vorm van studiebeurs of financiële hulp.
 • Activiteiten: Meer dan 75 clubs, organisaties, studentenpublicaties, eredoctoraten, studentenverenigingen en broederschappen en intramurale sporten.
 • Atletiek: Savannah State is lid van de NCAA Division I AA
  • Heren - Voetbal, Basketbal, Honkbal, Baan en Veld,
  • Dames - Basketbal, Softbal, Tennis, Veldlopen, atletiek, volleybal
  • Mascotte: Tijger

128 jaar lang was Savannah State University een belangrijk onderdeel van het hoger onderwijs. Als de oudste openbare HBCU in Georgië en de oudste instelling voor hoger onderwijs in de historische stad Savannah, heeft SSU deze gemeenschap met onderscheid gediend terwijl ze tegemoet kwam aan de onderwijsbehoeften van een steeds diversere studentenpopulatie.

De 201 hectare grote campus is veruit de meest pittoreske in de staat Georgia. De met mos begroeide overweldigende eiken, het uitgestrekte moeras en de historische architectuur creëren een schitterende en toch rustige atmosfeer. Onder de schoonheid en pracht is een levendige wooncampus barstend van de daken met de vim en kracht van een kwalitatief collegiaal leven: relevante academische majors, boeiende lezingen, baanbrekend onderzoek, hoogwaardig student-facultair engagement en een verzorgende omgeving. Ik nodig je uit om een ​​deel van de SSU-familie te worden. Ga verder met je verkenning van Savannah State University - zowel op het web als persoonlijk - en deel onze opwinding.

Missie

Savannah State University , de oudste openbare, historisch zwarte universiteit in de staat Georgia, ontwikkelt productieve leden van een wereldwijde samenleving door middel van hoogwaardige instructie, studiebeurzen, onderzoek, service en betrokkenheid van de gemeenschap. De universiteit bevordert betrokken leren en persoonlijke groei in een studentgerichte omgeving die de Afrikaans-Amerikaanse erfenis viert terwijl ze een gevarieerd studentenlichaam koestert. Savannah State University biedt graduate en undergraduate studies, waaronder nationaal erkende programma's in de vrije kunsten, de wetenschappen en de beroepen.

Visie

Savannah State University wordt de voorkeursinstelling in onze regio, waar studenten hun potentieel maximaliseren in een verzorgende omgeving die sociale en intellectuele diversiteit omarmt. De universiteit zal een efficiënte, studentgerichte cultuur creëren, inspelen op de behoeften van haar stakeholders, idealen en ethische waarden ondersteunen en loyaal zijn aan haar rijke erfgoed en erfgoed.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Savannah State University

Het curriculum in de biologie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een loopbaan in de levenswetenschappen, waaronder verschillende biomedische loopbanen, ... [+]

Het curriculum in de biologie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een loopbaan in de levenswetenschappen, waaronder verschillende biomedische loopbanen, fundamenteel of toegepast onderzoek of industriële gebieden. De hieronder geschetste studie is een algemeen plan en elke individuele student zou zijn eigen unieke curriculum selecteren met behulp van zijn facultaire adviseur.

Het biologie- en life science-programma aan de Savannah State University is gehuisvest in verschillende gebouwen op de campus, met de belangrijkste componenten in het Drew-Griffith-gebouw aan de zuidwestkant van de campus. Het Marine Science-programma is gevestigd in het Marine Science-gebouw op het moeras van de cirkel aan de oorspronkelijke noordoostkant van de campus. De afdeling werkt ook met aanvullende faculteit aan het Skidaway Institute of Oceanography op het nabijgelegen Skidaway Island.... [-]

Verenigde Staten Savannah
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Savannah State University

Het curriculum in civieltechnische technologie is ontworpen om voldoende kennis te bieden op de kennisgebieden die vereist zijn voor succesvolle prestaties in de volgende ... [+]

Het curriculum in civieltechnische technologie is ontworpen om voldoende kennis te bieden op de gebieden van kennis die nodig zijn voor succesvolle prestaties in de volgende capaciteiten, evenals in andere constructiegerelateerde functies:

Architecturale en structurele tekenaar en ontwerper - plannen, ontwerpt en begeleidt de constructie van het frame, staal en betonconstructies; maakt architecturale inspecties en beoordelingen voor architecten en bouwers.Highway Engineering Technologist - verzamelt en test bodemmonsters, beton en andere materialen om hun fysieke kenmerken te bepalen voor gebruik bij de aanleg van wegen; bepaalt de locatie en metingen van punten, verhogingen, lijnen, gebieden en contouren van het land die nodig zijn voor de aanleg van de snelweg en bereidt hardcopy, tocht of computer gegenereerde tekeningen daarvan.Estimator - bepaalt de hoeveelheden en kosten van materialen en arbeid die nodig zijn om structuren op te zetten.Materials Tester - bepaalt mechanische eigenschappen van materialen die worden gebruikt bij de bouw van constructies en snelwegen.Landmeter - houdt toezicht op, geeft leiding aan en is verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van het werk van een technische survey-partij die betrokken is bij het bepalen van de locatie en metingen van punten, verhogingen, lijnen, gebieden en contouren op het aardoppervlak met het oog op het beveiligen van gegevens voor het bouwen en aanleg van wegen, kaarten maken, taxatie van land, mijnbouw of andere doeleinden.Environmental Technologist - Plannen, ontwerpt en controleert water, afvalwater en andere systemen voor de beheersing van milieuvervuiling... [-]
Verenigde Staten Savannah
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands