Seminole State College of Florida

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

Seminole State College van Florida is een full-service provider onderwijs, het aanbieden van vijf graden bachelor's; twee jaar college-credit graden (AA, AS, AAS); gespecialiseerde carrière certificaten; voortgezet beroepsonderwijs; volwasseneneducatie; en een scala aan culturele evenementen te stimuleren en tijdige gastsprekers.

Als u een recent gediplomeerde bent nog maar het begin van uw educatieve reis; een professionele seeking training om carrière te veranderen of een upgrade van uw baan vaardigheden; een lid van de gemeenschap op zoek naar uw kwaliteit van leven te verbeteren door middel van volwassenenonderwijs klassen; of iemand die op zoek is naar meer informatie over een speciale interesse te leren, Seminole State is hier voor u.

Onze Missie

Seminole State College of Florida verbetert het onderwijs, economische en culturele vitaliteit van onze regio door het verstrekken van voorbeeldige leermogelijkheden voor onze diverse gemeenschap.

Onze visie

Seminole State College of Florida zal een nationale leider in academische programma's en diensten die de prestaties van leerlingen, loopbaanontwikkeling, en mondiale bewustwording in een samenwerkingsverband en inclusieve leeromgeving te kweken zijn.

Seminole State College ...

Is de 15e grootste universiteit in de VS voor Associate Degrees Bekroond. Is de 8 grootste school in de Florida College System. Is de 3e grootste werkgever in Seminole County. Consequent overschrijdt nationale gemiddelden voor tevredenheid van studenten ratings. Heeft toegekend meer dan 92.000 college geloofsbrieven in haar 50-jarige geschiedenis. Heeft 16 programma's met gespecialiseerde accreditaties. Heeft een economische impact op Central Florida van meer dan $ 430M per jaar. Erkend 12 studenten als ontvangers van Jack Kent Cooke Beurzen sinds 2006 - met een nationaal record van vier wetenschappers in 2015!

Waarom voor ons kiezen

Hier zijn een paar van de redenen dat er meer dan 30.000 studenten per jaar kiezen om hun onderwijs op Seminole State College te streven.

Betaalbare Collegegeld: Ontvang de dezelfde kwaliteit van het onderwijs aangeboden tegen een staatsuniversiteit op ongeveer de helft van de kosten. Handig Locaties: Neem de dag of 's avonds lessen op een van onze vier handige campussen of online. Donoren Institute: Verrijk je academische ervaring en verdien beurzen met onze Honors programma. Campus Life: Haal het meeste uit uw college ervaring door betrokken te raken bij de campus activiteiten. DirectConnect naar UCF: Verdien je associate degree van Seminole State en gegarandeerde toegang tot UCF ontvangen. Kleine klassen: Ontvang de persoonlijke aandacht die u nodig heeft om te slagen.

Jump-start Your Future

Vind alles wat u op zoek bent naar een hoge kwaliteit, betaalbaar onderwijs van uw State College, Seminole State College of Florida. U kunt kiezen uit 200 college-programma's, met inbegrip van bachelor-opleidingen.

U kunt worden verrast om te leren dat Seminole State heeft meer dan 30.000 studenten. Dat komt omdat we een studentgerichte benadering van onderwijs, met kleine klassen gegeven door ervaren docenten waarvan de eerste prioriteit is het onderwijs te nemen. Als eerstejaars, zul je niet in grote collegezaal klassen zitten. Uw docent zal u bij naam kennen.

En met vier campussen en dag, 's avonds en online lessen, kun je leren op een tijd en plaats die handig zijn voor jou.

Seminole State biedt tal van diensten, zoals advisering, financiële hulp, beurzen, carrière bijstand en begeleiding, om u te helpen gedijen. En aangezien Seminole State is een state college, zodra u uw AA diploma te voltooien kun je hier blijven of over te dragen aan een staat of particuliere universiteit om uw opleiding voort te zetten als een junior.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk BScs » Bekijk Associate of Science - HealthcareStudies » Bekijk Associate of Arts - HealthcareStudies » Bekijk Associate of Science - AcademicCourses » Bekijk Associate of Arts - AcademicCourses » Bekijk Diploma's » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor of Science in Business and Information Management

Campus Voltijd August 2018 Verenigde Staten Sanford

[+]

Real-world projecten: een deksteen opdracht geeft studenten de mogelijkheid om te werken aan real-world projecten. Carrièremogelijkheden Bedrijfsmanager Bedrijfsanalist Analist van het Beheer Business Application Developer Business Operations Specialist Business Process Manager Business Support Manager Enterprise Systems Analyst Chief information officer [-]

Bachelor of Science in Construction

Campus Voltijd August 2018 Verenigde Staten Sanford

[+]

Het beroep Succesvolle bouw managers beschikken over uitstekende leidinggevende vaardigheden en bent in staat om te plannen en uitvoeren van operaties voor een succesvolle bouwprojecten van ontwerp tot bezetting. Meestal werken ze aan grote projecten met het ontwerp en de bouw professionals, het optimaliseren van het gebruik van mankracht en materialen, het oplossen van problemen en creatief denken. Bouw managers moeten duidelijke communicatie, teamwork en organisatie te gebruiken. Het Programma Seminole State College's Bachelor of Science (BS) in de bouw, het enige programma in zijn soort in Central Florida, leidt tot professionele licentiestatus als hoofdaannemer (Certified GC en / of Bouwbedrijven) en werkgelegenheid in high-demand gebieden. Seminole State leidt u om projecten te beheren vanaf de conceptie tot oplevering. Je zult theorie te bestuderen, maar ook krijgen hands-on ervaring. Waarom Seminole State? Uitstekende reputatie: Het college is het ontwikkelen van de bouw-programma's voor meer dan 20 jaar. -Industrie gedreven curriculum: cursussen, die zich richten op de nieuwste trends in de sector, zijn gebaseerd op de door de Amerikaanse Raad voor de bouw Onderwijs (ACCE), de professionele standaard voor kwaliteit US bouw onderwijsprogramma's voor vijf decennia model. Dedicated Faculteit: Faculteit zijn "geleerde-beoefenaars," met ervaring in de industrie, alsmede academische referenties. Hands-on ervaring: U kunt uw kennis toe te passen om real-world situaties door middel van co-ops en stages met toonaangevende werkgevers. Industrie te ondersteunen: De vier-jarige opleiding is branchegerichte en ondersteund door de bouw de leiders van de regio. Bekroonde faciliteiten: Je studeert in bekroonde faciliteiten en high-tech laboratoria. Maatschappelijke betrokkenheid:... [-]

Bachelor Of Science In Engineering Technologie

Campus Voltijd August 2018 Verenigde Staten Sanford

Construerende Technische Wetenschappen is een van de meest opwindende technische carrière. Werkgelegenheids- en arbeidskansen zijn sterk. [+]

Het beroep Construerende Technische Wetenschappen is een van de meest opwindende technische carrière. Werkgelegenheids- en arbeidskansen zijn sterk. De zakelijke wereld heeft mensen nodig die problemen kunnen oplossen en dingen gedaan te krijgen. Dit past perfect bij Construerende Technische Wetenschappen. Technologen toepassing engineering en wetenschappelijke kennis met technische vaardigheden tot engineering activiteiten te ondersteunen. Ze concentreren zich doorgaans hun activiteiten op de toegepaste vormgeving, met de huidige vakmanschap. Technologen een belangrijke rol spelen op het engineering team; zij zijn betrokken bij productontwikkeling, productie, product kwaliteitsborging, de verkoop en het beheer van het programma. Zij streven gewoonlijk loopbaan in gebieden zoals technische producten en het ontwerp, de bouw systemen ontwerpen, landmeten, GIS, civiele en ontwikkeling van de site, alternatieve energie, groen en duurzaam ontwerp en engineering / projectmanagement. Voor studenten die zijn probleemoplossers en die een "can do" geest, Engineering Technology is een goede keuze. Het Programma De Bachelor of Science (BS) in Construerende Technische Wetenschappen benadrukt de toepassing van wetenschappelijke en technische technieken om echte problemen die specifiek zijn voor de gebouwde omgeving. Dit programma combineert lezing en lab cursussen om u de kennis en vaardigheden om te helpen bij het plannen en ontwerpen van gebouwen geven. Waarom Seminole State? Uitstekende reputatie: Seminole State is het ontwikkelen van techniek en bouw programma's voor meer dan 20 jaar. Professioneel curriculum: De cursussen worden op basis van de door de Raad voor Accreditatie voor Construerende Technische Wetenschappen (ABET), de professionele standaard voor engineering en engineering technologie-programma's sinds 1937 opgenomen model. Betrokkenheid van... [-]

Bachelor Of Science In Informatiesystemen Technologie

Campus Voltijd August 2018 Verenigde Staten Sanford

Professionals die werkzaam zijn in informatiesystemen technologie volledig te begrijpen en in staat zijn om te ontwerpen, implementeren en beheren van een netwerk informatiesystemen. Ze hebben expertise in database management systemen, [+]

Het beroep Professionals die werkzaam zijn in informatiesystemen technologie volledig te begrijpen en in staat zijn om te ontwerpen, implementeren en beheren van een netwerk informatiesystemen. Ze hebben expertise in database management systemen, computernetwerken, informatiebeveiliging en de ontwikkeling van software. Hun taak is om de technologische oplossingen die bedrijven helpen voldoen aan hun organisatiedoelstellingen te creëren. Het Programma De Bachelor of Science in Information Systems Technology (BSIST) opleiding biedt studenten de kritische vaardigheden en kennis die nodig is om te sturen en te controleren geautomatiseerde informatiebronnen binnen diverse organisatorische instellingen. Het onderzoek van Information Systems Technology biedt professionals met de expertise en kennis op het ontwerp, de planning en het beheer van informatie-infrastructuren, evenals de coördinatie van informatiebronnen te ondersteunen. Het leerplan biedt kennis van de begrippen waarop gegevens zijn gebaseerd en past deze kennis door het analyseren van applicaties om real-world problemen en het ontwerpen van passende oplossingen. Het BSIST opleiding richt zich op de behoefte aan informatie-systemen IT-professionals met systeembeheer en expertise ontwikkeling. De student kan ervoor kiezen om de Veiligheidsraad van de Track die is afgestemd op de specifieke taak te verwachten van de hedendaagse netwerkbeveiliging professionele nemen. De Bachelor of Science in Information Systems Technology bestaat uit 120 studiepunten, waarvan 36 studiepunten van het algemeen onderwijs cursussen. Waarom Seminole State? -Industrie gedreven curriculum: De cursussen zijn ontwikkeld met inbreng van het regionale bedrijfsleven en de economische agentschappen ontwikkeling en zijn gericht op nieuwe en opkomende technologieën, zoals informatiebeveiliging, cyberveiligheid en mobiele handheld apparaten. Lagere kosten: Seminole... [-]

Bachelor

Bachelor Of Applied Science In Het Interieur

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Sanford

Interieur ontwerpers zijn gekwalificeerd door opleiding, ervaring en professionele licentiestatus te versterken van een omgeving van de functie, de veiligheid en de algehele uitstraling. De professionele interieur ontwerper is een integraal onderdeel in de planning, ontwerp en de bouw van de huidige complexe gebouwde omgevingen [+]

Het beroep Interieur ontwerpers zijn gekwalificeerd door opleiding, ervaring en professionele licentiestatus te versterken van een omgeving van de functie, de veiligheid en de algehele uitstraling. De professionele interieur ontwerper is een integraal onderdeel in de planning, ontwerp en de bouw van de huidige complexe gebouwde omgevingen en werkt samen met architecten, ingenieurs, aannemers en andere professionals. Het Programma Omdat de vraag naar interieurarchitecten blijft groeien, studenten met een baccalaureaat graden zijn ook steeds in de vraag. Bachelor Seminole staat of Applied Science in Interior Design zet studenten op het pad naar licentiestatus en een professionele carrière in het interieur. Interieur ontwerpers werken nauw samen met architecten, ingenieurs en algemene aannemers in een breed scala aan instellingen. De werkgelegenheid variëren van de bekende particuliere praktijk rol voor bedrijven in vele sectoren, variërend van detailhandel en restaurant bedrijven, de gezondheidszorg en de overheid faciliteiten, commercieel en residentieel vastgoed ontwikkeling aan de vele meubels en inrichting supply chain bedrijven. Deze bedrijven huren interieur ontwerpers om omgevingen die niet alleen verbetering van sales en customer experience te creëren, maar ook een meer productieve en aangename werkomgeving. Dit programma heeft een art-curriculum dat de concepten en filosofieën van de sociale wetenschappen aan de technische vaardigheden die nodig zijn in dit ontwerp beroep te communiceren combineert. Studenten zullen ontwerp theorie, architectonisch ontwerp, ruimtelijke planning, esthetiek, duurzame "groene" design, materialen en methoden van de bouw, het leven veiligheid en bouwvoorschriften, beroepsethiek en praktijken, interieurafwerking producten en materialen, en zowel mondelinge en visuele communicatie te leren. Het... [-]

Videos

Seminole State College

Contact

Seminole State College - Sanford/Lake Mary Campus

Adres 100 Weldon Boulevard
32773 Sanford, Florida, Verenigde Staten
Website http://www.seminolestate.edu/
Telefoon +1 407-708-4722