Lees de Officiële Beschrijving

Siena Heights University (SHU) een Rooms-katholieke postecondaire instelling Met zijn hoofdcampus gelegen in Adrian, Michigan. De instelling is in 1919 opgericht als St. Joseph's College Door de Adrian Dominican Sisters. In 1939, Werd het hernoemd als Siena Heights College Na Saint Catherine van Siena. In 1969 werd het coöperatief. In 1998, Werd het hernoemd als Siena Heights University.

Adrian Dominican Sisters

De zusters bedienen in 29 staten, het District of Columbia en het Gemenebest van Puerto Rico en in zeven landen buiten de Verenigde Staten: Canada, de Dominicaanse Republiek, Kenia, Mexico, Noorwegen, de Filippijnen en Taiwan. Reageerend op de 'tekenen van de tijd', streven ze ernaar om de behoeften van de wereld aan te pakken, om te dienen waar ze geroepen zijn om te gaan.

Campussen

De hoofdcampus heeft 55 hectare met 17 gebouwen in Adrian, Michigan. De hoofdcampus heeft het onderscheid van het zijn de eerste alle draadloze universiteit of universiteit in de staat Michigan. Er zijn satelliet campussen in Southfield, Dearborn, Benton Harbor, Monroe, Battle Creek, Kalamazoo, Lansing, Jackson en online.

Aansluiting

Siena Heights is aangesloten bij en gesponsord door de Dominicaanse Zusters van Adrian, Michigan, geaccrediteerd door de North Central Association of Colleges and Schools (NCACS).

De college zegel maakt gebruik van het Dominicaanse Schild van de Internationale Orde van Preachers, bestaande uit vier witte en vier zwarte gyronen of driehoeken. Deze symboliseren de eenheid van een lichaam van mensen die samenwerken voor het algemeen goede. De "kruisvogel" (of kruis met een fleur de lis aan elk uiteinde) op de gyrons opgevat, betekent overwinning, plicht en zelfopoffering. De sabel (of zwart van het schild) symboliseert wijsheid, stilte, kracht en boetedoening. De lichte kleur betekent vrede, zuiverheid, liefde en oprechtheid. Het motto rondom het schild, "Laudare, Benedicere, Praedicare," betekent "God te prijzen, Zijn volk te zegenen en Zijn evangelie te verkondigen." Het schild kan ook omringd worden door de zes- of achtpuntige ster die het onderscheidende symbool van St. Dominic is.

Academici

De universiteit heeft meer dan 40 academische studieprogramma's tussen het College of Arts and Sciences, het College voor Professionele Studies en het Graduate College. Het universitaire college is verder verdeeld in zeven academische afdelingen: Business & Management; Computing, Wiskunde en de Wetenschappen; geesteswetenschappen; Nursing; Sociale en Gedragswetenschappen; Visuele / Performing Arts & Teacher Education.

Siena Heights biedt ook klassen voor middelbare schoolstudenten door middel van dubbele inschrijving. Dit geeft junioren en senioren die aan bepaalde criteria voldoen om collegekrediet en ervaring te krijgen, terwijl ze nog op de middelbare school zijn, leerlingen een stap dichterbij krijgen om naar de universiteit te gaan en te leren over het collegeleven en klaswerk. De student-to-faculty ratio is 12: 1.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Siena Heights University

Een Bachelor of Business Administration graad van de Universiteit van Siena Heights zal veel soorten werkgelegenheid voor u openstellen. Met de nadruk op communicatie en ... [+]

Een Bachelor of Business Administration graad van de Universiteit van Siena Heights zal veel soorten werkgelegenheid voor u openstellen. Met de nadruk op communicatie en ethiek van Siena Heights University, kunt u ervoor kiezen om een ​​nieuwe carrière te starten of uw werk in het bedrijfsleven naar het volgende niveau te zetten.

mededeling

De mogelijkheid om ideeën uit te drukken, zowel mondeling als visueel

Creativiteit

Het vermogen om originele ideeën te ontwikkelen of gemeenschappelijke oplossingen op unieke manieren te gebruiken

Analytisch vermogen

De vaardigheid om een ​​complex probleem effectief te scheiden in zijn componenten om oplossingen te kunnen identificeren... [-]

Verenigde Staten Adrian Jackson Battle Creek Benton Harbor Monroe Southfield  + 3 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Siena Heights University

Het programma Siena Heights Computer and Information Systems is gericht op het voorbereiden van mensen voor de echte wereld in plaats van alleen theoretische concepten. W ... [+]

Het programma Siena Heights Computer and Information Systems is gericht op het voorbereiden van mensen voor de echte wereld in plaats van alleen theoretische concepten. We oriënteren onze lessen zodanig dat materiaal dat studenten leren is aantrekkelijk voor bedrijven.

Het programma zal veel echte wereldkennis en ervaring opnemen. Stages zijn belangrijk en worden aangemoedigd.

Softwareontwikkeling zit niet noodzakelijk bij een computercodecode. Een groot deel van het zit met gebruikers om ervoor te zorgen dat de applicatie gaat doen wat de persoon wil. Siena's programma zal werken om dat te ontwikkelen in haar studenten.

De toegewijde faculteit van Siena Heights die beoefenaars op het gebied zijn, zal u voorbereiden op toekomstige uitdagingen. Alle CIS-lessen zijn klein, meestal minder dan 20 studenten, en ontmoeten elkaar in een laboratorium-klaslokaal waar een-tegen-één discussie met de faculteit de norm is. Uw carrièremogelijkheden worden versterkt door onze ervaringen op het werk en senior projecten.... [-]

Verenigde Staten Adrian
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Siena Heights University

Een programma. Twee graden. Vijf jaar. Dat is het concept achter het nieuwe ingenieursprogramma van de Universiteit van Siena Heights. Door middel van een samenwerking me ... [+]

Een programma. Twee graden. Vijf jaar. Dat is het concept achter het nieuwe ingenieursprogramma van de Universiteit van Siena Heights. Door middel van een samenwerking met de Universiteit van North Dakota, hebben de studenten van Siena Heights de mogelijkheid om zowel een bachelor in de ingenieurswetenschappen van UND te behalen en een bacheloropleiding van de keuze van de student van SHU.

Tijdens de voltijdse voltijdse opleiding op de Adrian campus nemen studenten cursussen van UND aan met hun bacheloropleiding in Siena. Studenten zullen twee keer naar North Dakota reizen om laboratoriumwerk te voltooien.

UND zal de volgende ingenieursgraden aanbieden: Chemisch, Elektrisch en Mechanisch. De engineering programma's in Siena Heights worden aangeboden in samenwerking met de Universiteit van North Dakota, het vlaggenschip onderzoeksinstituut voor North Dakota. Studenten kunnen een diploma behalen in de chemische, elektrische of mechanische techniek. De samenwerking met UND stelt studenten in staat om af te studeren met een ABET-geaccrediteerde bacheloropleiding.... [-]

Verenigde Staten Adrian
September 2019
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Siena Heights University

Het hoofddoel van het programma is het ontwikkelen van de beeldende kunstenaar. Studenten worden aangemoedigd risico's te nemen, speculeren, verkennen, onderzoeken, creër ... [+]

Studio Angelico is de nationaal geaccrediteerde kunstafdeling van Siena Heights University, met graden in grafisch ontwerp, kunstgeschiedenis en beeldende kunst. Als onderdeel van deze graden kunt u kunstmedia bekijken zoals animatie, keramiek, tekening, grafisch ontwerp, metalen smeden, schilderen, fotografie, drukwerk, beeldhouwkunst, videobewerking en webdesign. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je kunstgraad te combineren met diverse andere majors, minderjarigen en certificaties op gebieden zoals bedrijfs-, psychologie-, chemie-, museumstudie- en lerarenopleiding, die je zal helpen voor te bereiden op carrières op het gebied van reclame , Kunsttherapie, kunstbehoud, museumwerk en kunstopleiding.... [-]

Verenigde Staten Adrian
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands