Siena Heights University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Siena Heights University (SHU) een Rooms-katholieke postecondaire instelling Met zijn hoofdcampus gelegen in Adrian, Michigan. De instelling is in 1919 opgericht als St. Joseph's College Door de Adrian Dominican Sisters. In 1939, Werd het hernoemd als Siena Heights College Na Saint Catherine van Siena. In 1969 werd het coöperatief. In 1998, Werd het hernoemd als Siena Heights University.

Adrian Dominican Sisters

De zusters bedienen in 29 staten, het District of Columbia en het Gemenebest van Puerto Rico en in zeven landen buiten de Verenigde Staten: Canada, de Dominicaanse Republiek, Kenia, Mexico, Noorwegen, de Filippijnen en Taiwan. Reageerend op de 'tekenen van de tijd', streven ze ernaar om de behoeften van de wereld aan te pakken, om te dienen waar ze geroepen zijn om te gaan.

Campussen

De hoofdcampus heeft 55 hectare met 17 gebouwen in Adrian, Michigan. De hoofdcampus heeft het onderscheid van het zijn de eerste alle draadloze universiteit of universiteit in de staat Michigan. Er zijn satelliet campussen in Southfield, Dearborn, Benton Harbor, Monroe, Battle Creek, Kalamazoo, Lansing, Jackson en online.

Aansluiting

Siena Heights is aangesloten bij en gesponsord door de Dominicaanse Zusters van Adrian, Michigan, geaccrediteerd door de North Central Association of Colleges and Schools (NCACS).

De college zegel maakt gebruik van het Dominicaanse Schild van de Internationale Orde van Preachers, bestaande uit vier witte en vier zwarte gyronen of driehoeken. Deze symboliseren de eenheid van een lichaam van mensen die samenwerken voor het algemeen goede. De "kruisvogel" (of kruis met een fleur de lis aan elk uiteinde) op de gyrons opgevat, betekent overwinning, plicht en zelfopoffering. De sabel (of zwart van het schild) symboliseert wijsheid, stilte, kracht en boetedoening. De lichte kleur betekent vrede, zuiverheid, liefde en oprechtheid. Het motto rondom het schild, "Laudare, Benedicere, Praedicare," betekent "God te prijzen, Zijn volk te zegenen en Zijn evangelie te verkondigen." Het schild kan ook omringd worden door de zes- of achtpuntige ster die het onderscheidende symbool van St. Dominic is.

Academici

De universiteit heeft meer dan 40 academische studieprogramma's tussen het College of Arts and Sciences, het College voor Professionele Studies en het Graduate College. Het universitaire college is verder verdeeld in zeven academische afdelingen: Business & Management; Computing, Wiskunde en de Wetenschappen; geesteswetenschappen; Nursing; Sociale en Gedragswetenschappen; Visuele / Performing Arts & Teacher Education.

Siena Heights biedt ook klassen voor middelbare schoolstudenten door middel van dubbele inschrijving. Dit geeft junioren en senioren die aan bepaalde criteria voldoen om collegekrediet en ervaring te krijgen, terwijl ze nog op de middelbare school zijn, leerlingen een stap dichterbij krijgen om naar de universiteit te gaan en te leren over het collegeleven en klaswerk. De student-to-faculty ratio is 12: 1.

Locaties

Adrian

Address
Siena Heights University Main Campus,
247 E. Siena Heights Dr.

MI 49221 Adrian, Michigan, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden