Lees de Officiële Beschrijving

over Simpson

Opgericht in 1860, heeft Simpson generaties studenten voor een succesvolle loopbaan, graduate schools of dienst werk voorbereid. Onze mooie campus ligt op 75 acres in Indianola, Iowa en biedt het beste van twee werelden: een verzorgende academische omgeving die dicht bij de carrière, stage en entertainment opties die beschikbaar zijn in Iowa hoofdstad.

De meeste van onze professoren houden de hoogste graden in hun vakgebied, en ze zijn toegewijd aan het helpen van de meer dan 1.400 leerlingen hun dromen te verwezenlijken. Studentenleven is spannend en vervullend, met tientallen mogelijkheden voor studenten om deel te nemen, in alles, van het Griekse leven te intercollegiate en intramurale sport. succes van Simpson's in de bevordering van kwaliteitsprogramma's en het verstrekken van uitzonderlijke waarde is landelijk erkend door Competitive Colleges Peterson en US News. Dit is een grote universiteit, en hoe meer dat mensen leren over Simpson, de meer onder de indruk ze worden. Wij nodigen u uit om te bezoeken en neem een ​​kijkje.

Feiten op een rij Gesticht In 1860 werd Simpson College opgericht door leden van de Iowa United Methodist Church.

Accreditatie Simpson College is volledig geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie en een lid van de Noord Centrale Vereniging sinds 1913.

Locaties Indianola, Iowa, een gemeenschap van 13.000 mensen op 12 mijl ten zuiden van Des Moines, dat is Iowa bloeiende hoofdstad. Simpson heeft ook campussen in West Des Moines en Ankeny.

Hoofd Campus Vijfentachtig acres bestaan ​​belangrijkste campus Simpson in Indianola met 34 grote gebouwen, waaronder: College Hall, Wallace Hall, Mary Berry Hall, George Washington Carver Science Center, Dunn Bibliotheek, Kent Campus Center, Smith Memorial Chapel, Blank Performing Arts Center, Athletic complex, Amy Robertson Music Center en Henry H. en Thomas H. McNeill Hall.

Karakter Simpson College is een United Methodist gerelateerd, onafhankelijk, undergraduate, coeducational, liberale arts college.

Academiejaar Twee van vier maanden semesters en een drie weken durende termijn mei, die het mogelijk maakt voor gespecialiseerde studie in of buiten de campus, maakt het academiejaar.

Aantal Faculteit De faculteit student ratio is een professor voor elke 13 studenten met 86 procent van de 95 leden tellende, full-time faculteit te hebben verdiend de hoogste graad in hun vakgebied.

Aantal studenten De student lichaam is opgebouwd uit 1400 full-time studenten en 300 part-time studenten.

Toelating Aanvraagformulier, middelbare school transcripties, ACT of SAT-scores en aanbeveling van opdrachtgever of begeleidingsadviseur worden beschouwd in acceptatieproces.

Kosten De kosten voor het academisch jaar 2016-17 zijn als volgt: collegegeld en vergoedingen $ 35.876; standaard kamer kost $ 3.860; standaard bestuur rekent $ 4.103.

Majors, Minors & Programs Simpson biedt 80 majors, minderjarigen en de programma's.

buitenschoolse Organizations Tachtig-vier procent van de studenten zijn betrokken bij de student de overheid, krant, radio, intercollegiate en intramurale sporten, Griekse leven, departementale activiteiten, eer en beroepsgroepen, muziek, drama, religie en andere belangengroepen.

Intercollegiate Sporten Men: honkbal, basketbal, cross country, voetbal, golf, voetbal, tennis, atletiek, worstelen; Vrouwen: basketbal , cross country, golf, softbal, voetbal, zwemmen, tennis, track & veld, volleybal

  • Recente Iowa Intercollegiate Athletic Conference Champion (sinds 1987).

Eer en professionele organisaties

Alpha Lambda Delta; Alpha Sigma Lambda; Beta Beta; Epsilon Sigma; Mu Phi Epsilon; Omicron Delta Kappa; Phi Alpha Theta; Phi Mu Alpha Sinfonia; Student Education Association.

Griekse Organizations Fraternities: Alpha Tau Omega, Kappa Theta Psi, Lambda Chi Alpha Sigma Alpha Epsilon Sororities: Delta Delta Delta, Kappa Kappa Gamma, Pi Beta Phi, Sigma Lambda Gamma

onderscheidend Feiten Simpson staat bekend om zijn kwaliteitsprogramma's en de waarde van concurrerende Colleges Peterson's en door US News and World Report. Daarnaast Simpson behoort tot de natie de top 100 universiteiten in percentage van de studenten die in het buitenland studeren, volgens US News and World Report. Simpson is ook de zomerresidentie van de internationaal erkende Des Moines Metro Opera. Opgemerkt wetenschapper George Washington Carver begon zijn college carrière bij Simpson in 1890.

Head Administrators Voorzitter Raad van Toezicht: Sunnie Richer President: Jay Simmons President kabinet

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Simpson College

De Bachelor of Arts (BA) diploma met een grote in de muziek is een 128-credit mate waarin het aantal cursussen in muziek is minder dan in de professioneel gerichte Bachel ... [+]

De Bachelor of Arts (BA) diploma met een grote in de muziek is een 128-credit mate waarin het aantal cursussen in muziek is minder dan in de professioneel gerichte Bachelor of Music diploma, waardoor meer uren beschikbaar voor niet-music cursussen . De mate doet, vereisen echter een goed afgeronde set van cursussen die de student met een uitstekende muzikale begrip en prestaties vaardigheden zal verlaten. Daarnaast heeft de student heeft de vrijheid om een ​​secundaire gebied van belang, dat de basis van een specifieke vorm van beroepsopleiding kunnen vormen na te streven. De meeste studenten die een dubbele major (muziek en ander veld) kiezen voor de BA-graad.

Studenten die de BA-graad in de muziek aan Simpson College verdiend hebben genoten van de werkgelegenheid als beheerders met kunstinstellingen, woonde graduate school aan MBA graden te verdienen, woonde graduate school in de muziek, word privé muziekdocenten, en tal van andere opties. De BA kan de grootste hoeveelheid curriculaire flexibiliteit.... [-]

Verenigde Staten Indianola
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Simpson College

Er is gezegd dat "Natuurkunde is de basis voor engineering". De Natuurkunde-Engineering gestudeerd aan Simpson College geeft dan ook een bijzonder solide basis voor engi ... [+]

Er is gezegd dat "Natuurkunde is de basis voor engineering". De Natuurkunde-Engineering gestudeerd aan Simpson College geeft dan ook een bijzonder solide basis voor engineering. Met deze belangrijke leer je de theoretische onderbouwing voor alle technische disciplines, evenals het ontwerp en de toepassing van die theorie op de werelden problemen op te lossen.

Naast het leggen van een solide technische basis, het starten van een technische carrière bij Simpson College heeft de voordelen van kleine groepsgrootte en persoonlijke aandacht, een brede liberal arts basis, en meer mogelijkheden om andere campus betrokkenheid en atletiek te verkennen.

Let op: Deze belangrijke is alleen beschikbaar voor studenten die een technische school te brengen na drie jaar als onderdeel van de dual-opleiding in de ingenieurswetenschappen. Een maximum van 32 credits kunnen weer worden overgedragen naar Simpson College van de technische school. (Voor meer informatie zie Dual-opleiding in de ingenieurswetenschappen.)... [-]

Verenigde Staten Indianola
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Simpson College

Deze optie is bedoeld voor studenten met belangstelling voor een loopbaan in het onderwijs en onderzoek (scholen, universiteiten, adviesbureaus), interpretatieve ecologie ... [+]

Deze optie is bedoeld voor studenten met belangstelling voor een loopbaan in het onderwijs en onderzoek (scholen, universiteiten, adviesbureaus), interpretatieve ecologie (regionale en nationale parken, natuurgebieden, dierentuinen, musea), resource management (agentschappen en zich bezighouden met bos, water organisaties, en dieren in het wild middelen), volksgezondheid (staat en de provincie agentschappen) en milieutechnologie (regelgevende instanties, nutsbedrijven, de particuliere sector).

Studenten zullen tien gangen plus een sluitstuk te voltooien als volgt:

Vereiste: Kern: Biol 103 Environmental Issues w / lab Biol 110 Principles of Biology I w / lab Biol 111 Principles of Biology II w / lab Biol 145 Inleidende Plant Biology w / lab Biol 253 Principes voor Ecologie w / lab Ecological - Organismal Nadruk (minstens 2 gangen) Biol 245 Algemene Entomologie w / lab Biol 251 Microbiology w / lab Biol 275 Behavioral Ecology w / lab Biol 350 Mammalogie w / lab Biol 358 Freshwater Ecology w / lab Biol 390 Special Topics Sociale, ethische, Beleid, Historische Environmental Sciences ... [-]
Verenigde Staten Indianola
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Simpson College

We zijn ervan overtuigd dat de kracht van ons programma, in combinatie met de talrijke stagemogelijkheden mogelijk in de Des Moines metro gebied en daarbuiten, biedt Simp ... [+]

Door studie en praktijk, zul je de ervaring die nodig is om te slagen in graduate school en uw professionele carrière te krijgen.

Onze huidige studenten en alumni zal u graag vertellen: Simpson is de place to be als je geïnteresseerd bent in een carrière in de financiële wereld zijn.

Top redenen waarom je zou moeten ons aan te sluiten bij Simpson Onze belangrijkste opent deuren voor u in een carrière zoals banken, financiën, verzekeringen of beleidsanalyse, en biedt een uitstekende training voor gevorderde studies in MBA of PH.D. 's. De cursussen combineert strenge analytische training met praktische toepassingen geleid door toegewijde faculteit gedreven om u te helpen slagen. Kleine klassen kunnen onze faculteit voor studenten met persoonlijke aandacht en begeleiding te bieden. Het sluitstuk cursus machtigt studenten om theorie, het verzamelen van gegevens en statistische technieken van hoge kwaliteit, innovatief onderzoek te produceren te combineren. ... [-]
Verenigde Staten Indianola
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Simpson College

De biochemie / forensische wetenschap belangrijk is bedoeld om scholieren voorbereiden op entry-level banen in laboratoria uitvoeren van forensische analyses te verkrijge ... [+]

De biochemie / forensische wetenschap belangrijk is bedoeld om scholieren voorbereiden op entry-level banen in laboratoria uitvoeren van forensische analyses te verkrijgen, ga aan het werk af te studeren in de forensische wetenschap, of een goede basis voor geavanceerde graad werk te bieden in gebieden zoals chemie, biochemie, forensisch onderzoek, moleculaire en celbiologie, of aanverwante technologische gebieden.

In aanvulling op een reeks typische biologie en chemie cursussen, het ondersteunen van het werk in wiskunde, natuurkunde en forensische / strafrecht is vereist. Transfer studenten zijn van harte welkom en kunnen in staat zijn om veel van de benodigde cursussen te voltooien voordat u dit programma. Studenten die een instap forensische posities na het afstuderen op zoek zijn sterk aangemoedigd om zich inschrijven voor een stage.... [-]

Verenigde Staten Indianola
September 2019
Engels
Voltijd
4 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Simpson College

Wij willen zeggen "de politiek is het leven" bij Simpson College. Waar anders vind je zoveel leiderschap kansen? onderscheidende programma Simpson's omvat de Capitol Hill ... [+]

Wij willen zeggen "de politiek is het leven" bij Simpson College. Waar anders vind je zoveel leiderschap kansen? onderscheidende programma Simpson's omvat de Capitol Hill Stage (CHIP) semester in Washington, DC, de Culver Public Policy Center en Fellowship, een nationaal gerangschikt Speech en Debat Team, Model United Nations, Simpson Politieke Survey, en mei term reizen naar Brazilië, Groot-Brittannië en Washington, DC

Volledige cursus Brochure: https://issuu.com/kedronbardwell/docs/polisci_brochure2015

Wat zijn de verplichte vakken voor een Politicologie belangrijk? POSC 101 Amerikaanse regering POSC 240 World Politics POSC 385 Senior Seminar Een cursus in Comparative Politics: POSC 230 West-Europese politiek POSC 231 politiek van Rusland en Oost-Europa POSC 232 Aziatische Politiek POSC 233 Latijns-Amerikaanse politiek Een cursus in de Amerikaanse instellingen: POSC 215 Amerikaanse politieke partijen en verkiezingen POSC 250 Amerikaanse voorzitterschap POSC 315 Supreme Court en de Grondwet Een cursus in Public Policy: POSC 245 Global Issues POSC 270 American Public Policy POSC 370 Environmental Politics Poli Sci Keuzevakken Kies vier Politicologie cursussen. ... [-]
Verenigde Staten Indianola
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Simpson College

De Sports Administration groot of klein is ontworpen om de belangen en beroepsmatige mogelijkheden voor studenten die de zakelijke kant van de sport en fysieke fitheid te ... [+]

De Sports Administration groot of klein is ontworpen om de belangen en beroepsmatige mogelijkheden voor studenten die de zakelijke kant van de sport en fysieke fitheid te dienen. De Sports Administration belangrijkste kenmerken het gebruik van twee stageplaatsen aan ervaringsleren, een essentieel ingrediënt in elke Sports Management programma bieden.

Sports Administration Major

Studenten zullen tien gangen plus een sluitstuk te voltooien als volgt:

Vereiste: SPSC 214 Recreatie en Park Program Mgmt. SPSC 253 Sport en Fitness management * CT ingebed vaardigheden SPSC 263 Sports Law * CE gebied van engagement en toilet en IL ingebedde vaardigheden SPSC 273 Sport en Fitness Marketing SPSC 300 Sport Finance SPSC 320 Event en Facility Management Acct 201 Inleiding tot Accounting * QR ingesloten vaardigheid Comm 223 Inleiding tot de Integrated Marketing Communication * OC ingesloten vaardigheid Econ 100 Principles of Economics SPSC 319 junior of senior stage Capstone: SPSC 385 Senior Capstone met stage * WC en IL ingebedde vaardigheden ... [-]
Verenigde Staten Indianola
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Simpson College

Wilt u in de hoofden van de wereldleiders te krijgen en te leren van hun beslissingen? Als u geïnteresseerd bent in mondiale vraagstukken en diplomatie, dan International ... [+]

Wilt u in de hoofden van de wereldleiders te krijgen en te leren van hun beslissingen? Als u geïnteresseerd bent in mondiale vraagstukken en diplomatie, dan International Relations (IR) is de perfecte belangrijkste voor u! IR, leert u over de Latijns-Amerikaanse politiek, Aziatische geschiedenis, wereldgodsdiensten, en nog veel meer. Dan test uw diplomatieke vaardigheden als je concurreren met studenten van andere hogescholen in de Model VN-conferentie.

Wat zijn de verplichte vakken voor een Internationale Betrekkingen majoor? POSC 130 Model United Nations (VOORGESTELD, niet verplicht) POSC 240 World Politics POSC 340 Politiek van een veranderende wereld POSC 385 Senior Seminar ... [-]
Verenigde Staten Indianola
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Simpson College

Een diploma in multimedia journalistiek betekent dat onze studenten beheersen de kunst van het traditionele het schrijven, redigeren en rapportage vaardigheden, plus lere ... [+]

Top redenen waarom u met ons zouden lid moeten worden: 3 publicaties bieden mogelijkheden voor betrokkenheid: The Simpsonian krant, KSTM radio, ID Magazine Gegarandeerd stages betekenen dat alle studenten afstuderen met professionele ervaring klaar om hun carrière te beginnen met succes. Faculteit met professionele ervaring begeleiden je studie en u helpen uw pad naar uw doelen te bereiken ontwikkelen. Alle studenten krijgen individuele advisering voor cursussen en werk / stage zoeken. strategische ligging Simpson net buiten Des Moines biedt een stage, baan schaduw en carrièremogelijkheden bij de grote uitzending filialen, kranten en tijdschriften. 100% van onze voorjaar van 2012 respondenten bevestigden hun fulltime dienstverband (89% respons). ... [-]
Verenigde Staten Indianola
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Simpson College

Wij bieden uitgebreide zakelijke curriculum met een focus op het management. Senioren nemen deel aan het beheer senior seminar en neem een ​​wereldwijde gerichte inslag. ... [+]

Je ziet de grote anders naar elke school (global business, het internationale bedrijfsleven, internationale management) vermeld, maar Simpson's Global Management belangrijke onderscheidingen heeft om het te onderscheiden:

Wij bieden uitgebreide zakelijke curriculum met een focus op het management. Senioren nemen deel aan het beheer senior seminar en neem een ​​wereldwijde gerichte inslag. De wereldwijde component is niet alleen toe te voegen studie van een andere taal. Studenten trekken wereld politiek, cultuur, religie en geschiedenis cursussen in hun business studies. Onze business professoren met internationale onderzoek, onderwijs en ervaring in het bedrijfsleven zijn enthousiast om te werken met een wereldwijd gerichte studenten. Studenten profiteren van mei termijn semester en jaar durende internationale studie opties, internationale stages en arbeidsbemiddeling. In onze enquête van 2012 afgestudeerden (100% respons), hadden alle studenten full-time baan gevonden. ... [-]
Verenigde Staten Indianola
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Welcome To Simpson College

This Is Simpson College