Lees de Officiële Beschrijving

OVER

South Carolina State University heeft een erfenis van excellentie in het onderwijs gehandhaafd. We hebben een thuis geweest voor generaties van geleerden en leiders in het bedrijfsleven, militaire dienst, overheid, atletiek, onderwijs, geneeskunde, wetenschap, engineering technologie en nog veel meer. Gelegen in Orangeburg, SC, werd SC Staat opgericht als een land subsidie ​​college met een missie van het verstrekken van het onderwijs en de dienstverlening aan de burgers van de staat. In de eerste eeuw, SC State was een leider in het onderwijs en blijft de weg naar de volgende eeuw te leiden.

Geschiedenis van SC State University

Opgericht in 1896 als de staat de enige openbare school voor zwarte jongeren, heeft SOUTH Carolina State University een belangrijke rol gespeeld in de vorming van de Afro-Amerikanen in de staat en de natie. Als een land-subsidie ​​instelling, het moeite om de landbouw en mechanische opleiding aan generaties van zwarte jongeren bieden. Via haar uitbreidingsprogramma, stuurde het bedrijf en thuis demonstratie agenten in landelijke provincies om kennis en informatie te verstrekken aan arme zwarte boerenfamilies.

De universiteit heeft scores van docenten opgeleid voor de openbare scholen. Het aangeboden onderwijs in de wetenschappen, literatuur en geschiedenis. De steun van het Rosenwald Fonds en de Algemene Onderwijs raad hielp de instelling overleven de Depressie. Na de Tweede Wereldoorlog, de staat wetgever creëerde een graduate programma en een wet school op SOUTH Carolina State University om te voorkomen dat zwarte studenten uit het inschrijven in de Universiteit van South Carolina's graduate en juridische opleidingen. De wetgever ook sterk toegenomen financiering op het college in een poging om "afzonderlijke maar gelijk" een realiteit te maken in het hoger onderwijs in Zuid-Carolina. Tijdens de jaren 1950 en 1960 honderden SC STATE studenten namen deel aan lokale demonstraties burgerrechten en werden gearresteerd. In 1968 werden drie jonge mannen gedood en 27 gewond op de campus door rijksweg patrolmen in de Orangeburg Massacre.

Sinds 1966 heeft SC STATE open voor blanke studenten en docenten, maar het is grotendeels behouden haar missie en karakter als een historisch zwarte instelling. In 1971 werd de agrarische programma beëindigd en het college boerderij werd omgetoverd tot een gemeenschap recreatiecentrum bestaat uit een golfbaan, evenals voetbal en honkbal velden. Vandaag de dag zijn er bijna 5000 studenten met als hoofdvak in een breed scala van programma's die de agribusiness, de boekhouding, de kunst, het Engels, en drama evenals mode merchandising, fysica, psychologie en politicologie bevatten.

Missie

South Carolina State University (SC State) is een historisch Black publiek 1890 land-subsidie ​​senior uitgebreide instelling van ongeveer 4,500-6,000 studenten. Gelegen in Orangeburg, South Carolina, is SC State University toegewijd om betaalbaar en toegankelijk kwaliteit baccalaureaat programma's op het gebied van business, toegepaste professionele wetenschappen, wiskunde, natuurwetenschappen, techniek, engineering technologie, onderwijs, kunst en geesteswetenschappen. Een aantal programma's worden aangeboden in het masterniveau in het onderwijs, de menselijke diensten en agribusiness, en de educatieve specialist en doctoraat programma's worden aangeboden in de onderwijsadministratie.

SC State University bereidt hoogopgeleide, competente en sociaal bewust afgestudeerden om hen in staat om te werken en te leven productief in een dynamische, mondiale samenleving. Door middel van technologie en traditionele methoden van onderwijzen en leren, onderzoek en dienstverlening, de Universiteit verhoogt de kwaliteit van leven van de burgers en draagt ​​bij aan de economische ontwikkeling van de staat en de natie.

(Deze missie werd op 30 maart 2010 en door de Zuid-Carolina Commissie op het Hoger Onderwijs 6 mei goedgekeurd door het College van Bestuur van Toezicht SC State, 2010.)

Deze school biedt ook:

Bachelor

South Carolina State University

De Criminal Justice Program biedt een interdisciplinaire benadering van de studie van de criminaliteit, theorieën van criminaliteit oorzakelijk verband, en de evaluatie v ... [+]

De Criminal Justice Program biedt een interdisciplinaire benadering van de studie van de criminaliteit, theorieën van criminaliteit oorzakelijk verband, en de evaluatie van de maatschappelijke reacties daarop. Studenten hoofdvak in Criminal Justice nemen een reeks kernvakken die alle fasen van de drie componenten van het strafrechtelijk systeem te dekken: de rechtshandhaving, rechtbanken en correcties. Cursussen in het Engels, wetenschappen, wiskunde, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen, zijn opgenomen als onderdeel van het algemene onderwijs curriculum van de universiteit. Taalcursussen zijn nodig om studenten te helpen voor te bereiden op het werken en wonen in een etnisch en cultureel diverse samenleving.... [-]

Verenigde Staten Orangeburg
September 2019
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
South Carolina State University

Momenteel is de Nuclear Engineering Program (NEP) is in samenwerking met zowel de North Carolina State University (NC State) en de UWM. Onder deze overeenkomsten, student ... [+]

Nuclear Engineering

In september 2002 South Carolina State University (SC State University) in samenwerking met de Universiteit van Wisconsin-Madison (UWM) goedkeuring ontvangen door de Zuid-Carolina Commissie op het Hoger Onderwijs om een ​​Bachelor of Science Degree in Biomedische Techniek bieden. Deze overeenkomst was uniek in zijn aanpak en de eerste in zijn soort in het begin van de nucleaire renaissance. Deze overeenkomst werd gestart vanwege de noodzaak om de integratie van minderheden in alle niveaus van de kernenergie, onderzoek, ontwikkeling en productie uit te breiden. Momenteel is de Nuclear Engineering Program (NEP) is in samenwerking met zowel de North Carolina State University (NC State) en de UWM. Onder deze overeenkomsten, studenten in de ingenieursopleiding nucleaire voltooien de tweede helft van hun laatste jaar op een van beide de UWM of NC State University om aan alle eisen te voldoen om de Bachelors of Science Degree in Nuclear Engineering (door SC State University verleend) te verkrijgen. ... [-]

Verenigde Staten Orangeburg
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Welcome to South Carolina State University