South University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

South University biedt een warme, ondersteunende leeromgeving die je zal aanmoedigen om deel te nemen aan een gemeenschap van docenten, medewerkers en studenten die graag een rol willen spelen om je te helpen je educatieve doelen te bereiken, zowel op de campus als online. We zijn trots op de Zuid-ervaring van kleine klassen die een praktische ervaring bieden die belangrijk zal zijn om je vaardigheden en uitmuntendheid in het door jou gekozen vakgebied vorm te geven, maar ook om je karakter vorm te geven door gemeenschapsbetrokkenheid, vrijwilligerswerk en het nastreven van het leven- lang leren.

Missie

South University is een academische instelling die zich toelegt op het bieden van educatieve mogelijkheden voor de intellectuele, sociale en professionele ontwikkeling van een diverse studentenpopulatie.

Om dit doel te bereiken, biedt de instelling gerichte en evenwichtige programma's aan op het niveau van de medewerker, het baccalaureaat, de master en het doctoraat. Er wordt een breed basiscurriculum aangeboden dat kritisch denken, effectieve mondelinge en schriftelijke communicatie en vaardigheden voor levenslang leren bevordert. Daarnaast richt de universiteit zich op het ontwikkelen van de vereisten om kennis te waarderen, evenals een streven naar levenslang leren.

South University 's benadering van hoger onderwijs en de daaruit voortvloeiende flexibele academische ervaringen bieden studenten het intellectuele inzicht en de verstandige aanpak die nodig is om de basis te leggen voor persoonlijke en professionele vervulling. South University heeft als doel om een alomvattend onderwijs te bieden dat haar studenten een filosofie bijbrengt die niet alleen waarde hecht aan leren en professionaliteit, maar ook aan bijdrage en toewijding aan de vooruitgang van de gemeenschap.

In de overtuiging dat gekwalificeerde individuen het voorrecht van een formele academische opleiding moeten hebben, verwelkomt de South University diegenen die op zoek zijn naar educatieve uitdagingen. Daartoe biedt de universiteit een leeromgeving, zowel op de campus als online, die studenten helpt bij het identificeren van doelen en de middelen om deze te bereiken. Met deze filosofie in het achterhoofd, leren studenten door te communiceren met een gemeenschap van docenten, personeel en administratie die zich toelegt op het academische doel van South University .

Een deel van uw community

We zijn toegewijd aan het opbouwen van een levendige, diverse gemeenschap die werkt ter ondersteuning van uw doelen. Onze studenten, medewerkers, docenten, alumni en de werkgemeenschap vormen een rijk netwerk dat veel verder gaat dan je tijd op school. Als student aan de South University zul je deel uitmaken van deze uitgebreide familie die je zal helpen doelen op school te identificeren en vervolgens de middelen om ze te bereiken. Zuid is geëvolueerd van een campus met één locatie naar een universitair systeem met meerdere campus, dat momenteel 11 locaties heeft.

 • Savannah, GA Opgericht in 1899
 • West Palm Beach, FL Opgericht in 1986
 • Montgomery, AL Opgericht in 1996
 • Columbia, SC Opgericht in 2002
 • Tampa, FL Opgericht in 2006
 • Orlando, FL Learning Site
 • Virginia Beach, VA Opgericht in 2009
 • Richmond, VA Opgericht in 2009
 • Austin, TX Opgericht in 2011
 • Online programma's aangeboden via Savannah, opgericht in 2004
 • High Point, NC Opgericht in 2012

137006_IMG_0793.jpgSouth University","author_url":"","source":""}" />

Universitair Career Services Center

De afdeling Career Services van de universiteit werkt samen met studenten om hun loopbaanpotentieel te verkennen en werkt met hen samen om hun professionele merk tijdens hun educatieve reis op te bouwen. Ons doel is om het carrièrepotentieel van studenten te stimuleren door mogelijkheden te faciliteren om hun interesses te verkennen en waardevolle professionele ervaring op te doen, terwijl we middelen gebruiken die virtueel of persoonlijk toegankelijk zijn op alle campussen van de South University . De afdeling Career Services verwelkomt alle studenten van de South University om deel te nemen en alle campusevenementen bij te wonen.

Career Services Center

Vanaf de eerste lesdag hebben studenten toegang tot het exclusieve South EDGE-platform, dat een overvloed aan video's en activiteiten heeft, en er zijn geen kosten of kosten verbonden aan deze service.

Alumni Connections

In het 120-jarige verhaal van South University - verleden, heden en toekomst - hebben veel studenten, medewerkers, instructeurs en alumni bijgedragen aan de geest van gemeenschap en levenslang leren die essentieel is geworden voor onze identiteit. South University zet zich in om intellectuele, sociale en professionele ontwikkelingsmogelijkheden te bieden aan niet alleen onze studenten, maar ook aan onze inspirerende gemeenschap van meer dan 43.000 alumni over de hele wereld.

Onze Alumni Connections-site heeft tot doel onze alumni opnieuw te engageren en terug te verwelkomen door die ondersteunende omgeving die je als student hebt ervaren, opnieuw te creëren. Hier kunt u uw succes vieren door een Alumni Achievement Award aan te vragen of een voormalige klasgenoot te nomineren die uitblinkt in hun vakgebied. U kunt vandaag met ons delen waar u zich in uw carrière bevindt en onze kosteloze loopbaanbronnen gebruiken om u te helpen na te streven waar u in uw toekomst wilt zijn. Bovendien kun je manieren ontdekken om een verschil te maken in het leven van onze huidige studenten als leermeester, mentor of zelfs werkgever.

Werkgeversverbindingen

South University Career Services biedt werkgevers de mogelijkheid om de volgende gekwalificeerde kandidaat van onze afgestudeerden van South University via het South EDGE-banenportaal. Plaats hier je vacatures en stagemogelijkheden.

Transcriptieverzoeken

Klik hier voor instructies over hoe huidige en voormalige studenten een officieel transcript van de South University kunnen aanvragen.

Locaties

Savannah

Address
Mall Boulevard,709
31406 Savannah, Georgië, Verenigde Staten

Tampa

Address
North Himes Avenue,4401
33614 Tampa, Florida, Verenigde Staten

West Palm Beach

Address
University Centre 9801 Belvedere Road
33411 West Palm Beach, Florida, Verenigde Staten

Montgomery

Address
5355 Vaughn Road
36116 Montgomery, Alabama, Verenigde Staten

Columbia

Address
9 Science Court
29203 Columbia, zuid Carolina, Verenigde Staten

Orlando

Address
5900 Lake Ellenor Drive, Suite 150
32809 Orlando, Florida, Verenigde Staten

Virginia strand

Address
301 Bendix Rd Suite 100
23452 Virginia strand, Virginia, Verenigde Staten

Richmond

Address
2151 Old Brick Road
23060 Richmond, Virginia, Verenigde Staten

Austin

Address
1220 W. Louis Henna Blvd.
78681 Austin, Texas, Verenigde Staten

Savannah

Address
Savannah, Georgië, Verenigde Staten

Hoog punt

Address
3975 Premier Drive
27265 Hoog punt, Noord Carolina, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden