Lees de Officiële Beschrijving

Christus dienen met een bijbelse wereldweergave in een christelijke atmosfeer

SBC is het college voor jou. Veel mensen hebben de misvatting dat een Bijbelschool alleen bedoeld is voor mensen in voltijdse christelijke beroepen, zoals voorgangers. De waarheid is dat een Bijbelschool op veel manieren vergelijkbaar is met een andere universiteit.

aboutCampus.jpg

Southeastern biedt een uitstekend tweejarig curriculum voor diegenen die graag hun carrière willen beginnen in een christelijke sfeer. Deze studenten kunnen vervolgens hun studiepunten overdragen aan een hogeschool of universiteit om hun studies voort te zetten op een meer gespecialiseerd gebied.

Ja, in de vakken die aangeboden worden, de campuservaring en academische uitmuntendheid, is een Bijbelschool vergelijkbaar met een andere universiteit; de manier waarop we ons onderscheiden onderscheidt ons echter van andere colleges. De kleinere studentenpopulatie, persoonlijke aandacht, een christelijke sfeer binnen en buiten het klaslokaal en het plezier om een ​​speciale persoon op de campus te zijn, maken van de Zuidoost-ervaring een tijd om te koesteren voor de rest van je leven.

Mission Statement

Het doel van Southeastern Baptist College is om God te verheerlijken door middel van kwalitatief postsecundair onderwijs vanuit een bijbels wereldbeeld in een christelijke sfeer, waardoor de christelijke groei in studenten wordt ontwikkeld en ze worden voorbereid voor dienst in het Koninkrijk van God.

Southeastern Baptist College probeert mannen en vrouwen voor te bereiden in de christelijke gemeenschap met de wens om betrokken te zijn bij een kerkelijke roeping. Er wordt op de campus training gegeven en door middel van uitbreidingen om mensen voor te bereiden op hun bediening in het pastoraat, zendingswerk, muziekministeries, christelijke opvoeding en jeugdministeries. Southeastern Baptist College tracht ook mensen te trainen die de basiscursussen van het universiteitscurriculum willen ontvangen in een spirituele academische omgeving zoals verzorgd door Southeastern Baptist College . Alle cursussen worden zodanig onderwezen dat geloof en leren worden geïntegreerd, waardoor de God van alle waarheid wordt erkend.

Southeastern Baptist College tracht de christelijke gemeenschap te dienen door een beperkt aantal credit- en niet-creditcursussen aan te bieden aan diegenen die er niet voor kiezen een gestructureerd programma te volgen voor een bepaald diploma, certificaat of diploma.

accreditatie

Southeastern Baptist College is geaccrediteerd op staatsniveau door de Mississippi Commission on College Accreditation (MCCA) en door de Association for Biblical Higher Education (ABHE) (ABHE) op nationaal niveau.

Aansluiting

Southeastern Baptist College is eigendom van en wordt beheerd door de Baptist Missionary Association of Mississippi. Het is lid van de Mississippi Association of Colleges en ook de Association for Biblical Higher Education (ABHE).

betaalbaarheid

Southeastern Baptist College is een van de minst dure prive-colleges in de natie. De meeste studenten vinden de presentiekosten zeer aantrekkelijk en betaalbaar. Een financieel plan om aan uw behoeften te voldoen kan worden geregeld.

Persoonlijke aandacht

De kleine klassen in Southeastern bieden studenten de mogelijkheid om persoonlijke aandacht te krijgen van docenten en ander personeel. In Southeastern kent iedereen iedereen op persoonlijke basis. U bent meer dan een nummer op onze campus. Wij zijn gespecialiseerd in christelijke gastvrijheid en studenttevredenheid.

Studentenleven

Studenten krijgen mogelijkheden voor buitenschoolse activiteiten die voorzien in gemeenschap en persoonlijke interactie door verschillende campusorganisaties. Sommige van dergelijke organisaties zijn het universiteitskoor, de Association of Baptist Students (ABS), de Ministerial Alliance en de Student Government Council.

Een sfeer van vriendschap en samenwerking heerst op de campus onder de studenten. Wij zijn een universiteitsfamilie. Het leven in een slaapzaal stelt studenten ook in staat om samen buiten het klaslokaal te genieten van hun tijd.

Plaats

Southeastern Baptist College bevindt zich in het prachtige Laurel, Mississippi. Laurel ligt op 30 mijl ten noorden van Hattiesburg; 50 mijl ten zuiden van Meridian; 80 mijl ten zuidoosten van Jackson; en 125 mijl ten noorden van de Gulf Coast.

Om de universiteit vanaf Interstate 59 te bereiken, neemt u afslag 95B naar 16th Avenue North. Volg 16th Avenue North (ook Highway 15 N) voor 4 1/2 mijl vanaf de Interstate naar het college.

Studenteninformatie voor studenten

In overeenstemming met de eisen van de USDE met betrekking tot de volledige openbaarmaking van consumenteninformatie, verstrekt SBC volledige openbaarmaking van deze informatie aan alle toekomstige of huidige studenten. Als consumenten kunnen studenten en / of aanstaande studenten deze informatie gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot deze instelling. Om toegang te krijgen tot deze bronnen, klikt u op de volgende link naar de pagina Consumenteninformatie van het Southeastern Baptist College

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Southeastern Baptist College

Naast de algemene doelstellingen en de doelstellingen van het AA-programma moet de student na voltooiing van dit programma kunnen aantonen dat men functionele en fundamen ... [+]

BACHELOR OF SCIENCE (BUSINESS ADMINISTRATION) 129 UUR, INCLUSIEF AA ADMINISTRATIEVEREISTENDoelstellingen van het programma

Naast de algemene doelstellingen en AA-programmadoelen moet de student na voltooiing van dit programma in staat zijn om:

Demonstreer dat men functionele en fundamentele concepten kan toepassen om kritisch te denken en zakelijke problemen op te lossen in het leerplan (in klaslokalen) en co-curriculaire situaties (buiten klaslokalen).Demonstreer begrip van de onderlinge afhankelijkheden tussen bedrijfsfuncties en -processen.Blijk geven van een goed begrip van hoe economische, juridische en regelgevende, politieke, sociale, technische, milieu- en concurrentiekrachten (lokaal, regionaal, mondiaal) van invloed zijn op het bedrijfsleven en omgekeerd.Herken ethische kwesties en pas ethische kaders toe om ze te analyseren, kies dan en verdedig een oplossing.Produceer bedrijfsdocumenten van hoge kwaliteit die blijk geven van bekwaamheid in inhoud, organisatie en duidelijkheid en kwaliteit.BACHELOR OF SCIENCE (BUSINESS ADMINISTRATION) AANBEVOLEN SCHEMA 129 UUR INCLUSIEF AA ADMINISTRATIEVEREISTEN VOOR BEDRIJVEN (volg AA, Business Emphasis, voor de eerste twee jaar)DERDE JAAR... [-]
Verenigde Staten Laurel
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Southeastern Baptist College

Naast de algemene doelstellingen en algemene programmadoelstellingen moet een persoon na afloop van dit programma in staat zijn om de positie te verdedigen dat de Bijbel ... [+]

BACHELOR OF SCIENCE (KERKMINISTERIEËN) (129 UREN INCLUSIEF AA BIJBELSE VEREISTEN)

Doelstellingen van het programma

Naast de algemene doelstellingen en algemene programmadoelstellingen moet een persoon na afloop van dit programma in staat zijn om:

Verdedig de positie dat de Bijbel het geïnspireerde Woord van God is en een volledige regel van geloof en praktijk.Maak significante toepassing van bijbelse waarheid op zijn persoonlijke en gezinsleven.Lees uitgebreid op het gebied van seculiere literatuur en andere media en evalueer dit materiaal objectief in het licht van de Schriften.Demonstreer dat hij een uitgebreide kennis van de Bijbel, de christelijke leer en de christelijke bediening heeft verworven.Bied bewijs van voldoende kennis op het gebied van natuurlijke en sociale wetenschappen die nodig is om te communiceren met de hedendaagse samenleving.Laat zien dat hij een christelijke filosofie van missies heeft ontwikkeld op basis van nieuwtestamentische leringen om hem voor te bereiden op deelname aan het zendingswerk in binnen- en buitenland.Bewijs voldoende kennis om de feiten van de geschiedenis te interpreteren om verzekerd te zijn van een accurate kennis van het vakgebied.BACHELOR OF SCIENCE KERK MINISTERIES VOORGESTELDE SCHEMA... [-]
Verenigde Staten Laurel
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands