Southeastern Baptist College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Christus dienen met een bijbelse wereldweergave in een christelijke atmosfeer

SBC is het college voor jou. Veel mensen hebben de misvatting dat een Bijbelschool alleen bedoeld is voor mensen in voltijdse christelijke beroepen, zoals voorgangers. De waarheid is dat een Bijbelschool op veel manieren vergelijkbaar is met een andere universiteit.

aboutCampus.jpg

Southeastern biedt een uitstekend tweejarig curriculum voor diegenen die graag hun carrière willen beginnen in een christelijke sfeer. Deze studenten kunnen vervolgens hun studiepunten overdragen aan een hogeschool of universiteit om hun studies voort te zetten op een meer gespecialiseerd gebied.

Ja, in de vakken die aangeboden worden, de campuservaring en academische uitmuntendheid, is een Bijbelschool vergelijkbaar met een andere universiteit; de manier waarop we ons onderscheiden onderscheidt ons echter van andere colleges. De kleinere studentenpopulatie, persoonlijke aandacht, een christelijke sfeer binnen en buiten het klaslokaal en het plezier om een ​​speciale persoon op de campus te zijn, maken van de Zuidoost-ervaring een tijd om te koesteren voor de rest van je leven.

Mission Statement

Het doel van Southeastern Baptist College is om God te verheerlijken door middel van kwalitatief postsecundair onderwijs vanuit een bijbels wereldbeeld in een christelijke sfeer, waardoor de christelijke groei in studenten wordt ontwikkeld en ze worden voorbereid voor dienst in het Koninkrijk van God.

Southeastern Baptist College probeert mannen en vrouwen voor te bereiden in de christelijke gemeenschap met de wens om betrokken te zijn bij een kerkelijke roeping. Er wordt op de campus training gegeven en door middel van uitbreidingen om mensen voor te bereiden op hun bediening in het pastoraat, zendingswerk, muziekministeries, christelijke opvoeding en jeugdministeries. Southeastern Baptist College tracht ook mensen te trainen die de basiscursussen van het universiteitscurriculum willen ontvangen in een spirituele academische omgeving zoals verzorgd door Southeastern Baptist College . Alle cursussen worden zodanig onderwezen dat geloof en leren worden geïntegreerd, waardoor de God van alle waarheid wordt erkend.

Southeastern Baptist College tracht de christelijke gemeenschap te dienen door een beperkt aantal credit- en niet-creditcursussen aan te bieden aan diegenen die er niet voor kiezen een gestructureerd programma te volgen voor een bepaald diploma, certificaat of diploma.

accreditatie

Southeastern Baptist College is geaccrediteerd op staatsniveau door de Mississippi Commission on College Accreditation (MCCA) en door de Association for Biblical Higher Education (ABHE) (ABHE) op nationaal niveau.

Aansluiting

Southeastern Baptist College is eigendom van en wordt beheerd door de Baptist Missionary Association of Mississippi. Het is lid van de Mississippi Association of Colleges en ook de Association for Biblical Higher Education (ABHE).

betaalbaarheid

Southeastern Baptist College is een van de minst dure prive-colleges in de natie. De meeste studenten vinden de presentiekosten zeer aantrekkelijk en betaalbaar. Een financieel plan om aan uw behoeften te voldoen kan worden geregeld.

Persoonlijke aandacht

De kleine klassen in Southeastern bieden studenten de mogelijkheid om persoonlijke aandacht te krijgen van docenten en ander personeel. In Southeastern kent iedereen iedereen op persoonlijke basis. U bent meer dan een nummer op onze campus. Wij zijn gespecialiseerd in christelijke gastvrijheid en studenttevredenheid.

Studentenleven

Studenten krijgen mogelijkheden voor buitenschoolse activiteiten die voorzien in gemeenschap en persoonlijke interactie door verschillende campusorganisaties. Sommige van dergelijke organisaties zijn het universiteitskoor, de Association of Baptist Students (ABS), de Ministerial Alliance en de Student Government Council.

Een sfeer van vriendschap en samenwerking heerst op de campus onder de studenten. Wij zijn een universiteitsfamilie. Het leven in een slaapzaal stelt studenten ook in staat om samen buiten het klaslokaal te genieten van hun tijd.

Plaats

Southeastern Baptist College bevindt zich in het prachtige Laurel, Mississippi. Laurel ligt op 30 mijl ten noorden van Hattiesburg; 50 mijl ten zuiden van Meridian; 80 mijl ten zuidoosten van Jackson; en 125 mijl ten noorden van de Gulf Coast.

Om de universiteit vanaf Interstate 59 te bereiken, neemt u afslag 95B naar 16th Avenue North. Volg 16th Avenue North (ook Highway 15 N) voor 4 1/2 mijl vanaf de Interstate naar het college.

Studenteninformatie voor studenten

In overeenstemming met de eisen van de USDE met betrekking tot de volledige openbaarmaking van consumenteninformatie, verstrekt SBC volledige openbaarmaking van deze informatie aan alle toekomstige of huidige studenten. Als consumenten kunnen studenten en / of aanstaande studenten deze informatie gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot deze instelling. Om toegang te krijgen tot deze bronnen, klikt u op de volgende link naar de pagina Consumenteninformatie van het Southeastern Baptist College

Locaties

Laurier

Address
4229 Hwy 15 North
Laurier, Mississippi, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden