Southern Arkansas University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Southern Arkansas University "voelt als thuis" met gepersonaliseerde rondleidingen, faculteiten en medewerkers die geven om het studentenucces en een zorgzame campusgemeenschap. SAU biedt ook traditionele en unieke academische opleidingen die nationaal worden gerangschikt voor kwaliteit en betaalbaarheid.

Gelegen in een rustig en prachtig deel van Zuid-Arkansas, is SAU een geweldige plek om naar huis te bellen en een breed scala aan academische programma's te studeren, waaronder een aantal unieke aanbiedingen voor de staat en regio. Naast het bieden van een complete universiteitservaring op de campus, is de universiteit een klein stukje rijden van buitenactiviteiten en staat het centraal in veel regionale hubs, zoals Texarkana, Shreveport, Little Rock, etc.

SAU , opgericht in 1909, is voortgebouwd op zijn toewijding aan de prestaties van studenten en blijft groeien, zowel op de campus als online , met meer dan 80 graden in vier verschillende hogescholen en de School of Graduate Studies.

Missie

De missie van Southern Arkansas University is studenten op te leiden voor productieve en vervullende levens in een mondiale omgeving door mogelijkheden te bieden voor intellectuele groei, individuele verrijking, ontwikkeling van vaardigheden en zinvolle loopbaanvoorbereiding. De universiteit gelooft in de waarde van het individu en neemt haar verantwoordelijkheid op zich om in haar studenten de waarden en competenties te ontwikkelen die essentieel zijn voor effectief burgerschap in een steeds veranderende, vrije en democratische samenleving. Verder biedt de universiteit een omgeving die bevorderlijk is voor uitmuntendheid op het gebied van onderwijzen en leren, studiebeurzen, creatieve inspanningen en service.

Visie

SAU is een kwaliteitsvolle, uitgebreide, regionale universiteit die toegankelijke en transformerende leerervaringen uitbreidt.

Goals

  1. Implementeer strategieën die leren van studenten aantonen als de belangrijkste universitaire ervaring.
  2. Zorg ervoor dat de Universele Leerdoelen en Algemene Onderwijsdoelen worden behaald door middel van een uitgebreid beoordelingsproces.
  3. Werven en behouden van diverse, goed gekwalificeerde docenten en medewerkers die een omgeving van collegialiteit en academische uitmuntendheid ondersteunen.
  4. Ontwikkel en implementeer managementstrategieën die studenten van karakter en academische belofte rekruteren.
  5. Betrouwbaarheid en afstuderen van studenten verbeteren.
  6. Breng strategische partnerschappen en initiatieven tot stand om de vooruitgang en ontwikkeling van SAU uit te breiden.

Locaties

Magnolia

Address
100 East University
AR 71753 Magnolia, Arkansas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

AACSB Accredited