Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Southern Arkansas University "voelt als thuis" met gepersonaliseerde rondleidingen, faculteiten en medewerkers die geven om het studentenucces en een zorgzame campusgemeenschap. SAU biedt ook traditionele en unieke academische opleidingen die nationaal worden gerangschikt voor kwaliteit en betaalbaarheid.

Gelegen in een rustig en prachtig deel van Zuid-Arkansas, is SAU een geweldige plek om naar huis te bellen en een breed scala aan academische programma's te studeren, waaronder een aantal unieke aanbiedingen voor de staat en regio. Naast het bieden van een complete universiteitservaring op de campus, is de universiteit een klein stukje rijden van buitenactiviteiten en staat het centraal in veel regionale hubs, zoals Texarkana, Shreveport, Little Rock, etc.

SAU , opgericht in 1909, is voortgebouwd op zijn toewijding aan de prestaties van studenten en blijft groeien, zowel op de campus als online , met meer dan 80 graden in vier verschillende hogescholen en de School of Graduate Studies.

Missie

De missie van Southern Arkansas University is studenten op te leiden voor productieve en vervullende levens in een mondiale omgeving door mogelijkheden te bieden voor intellectuele groei, individuele verrijking, ontwikkeling van vaardigheden en zinvolle loopbaanvoorbereiding. De universiteit gelooft in de waarde van het individu en neemt haar verantwoordelijkheid op zich om in haar studenten de waarden en competenties te ontwikkelen die essentieel zijn voor effectief burgerschap in een steeds veranderende, vrije en democratische samenleving. Verder biedt de universiteit een omgeving die bevorderlijk is voor uitmuntendheid op het gebied van onderwijzen en leren, studiebeurzen, creatieve inspanningen en service.

Visie

SAU is een kwaliteitsvolle, uitgebreide, regionale universiteit die toegankelijke en transformerende leerervaringen uitbreidt.

Goals

  1. Implementeer strategieën die leren van studenten aantonen als de belangrijkste universitaire ervaring.
  2. Zorg ervoor dat de Universele Leerdoelen en Algemene Onderwijsdoelen worden behaald door middel van een uitgebreid beoordelingsproces.
  3. Werven en behouden van diverse, goed gekwalificeerde docenten en medewerkers die een omgeving van collegialiteit en academische uitmuntendheid ondersteunen.
  4. Ontwikkel en implementeer managementstrategieën die studenten van karakter en academische belofte rekruteren.
  5. Betrouwbaarheid en afstuderen van studenten verbeteren.
  6. Breng strategische partnerschappen en initiatieven tot stand om de vooruitgang en ontwikkeling van SAU uit te breiden.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Southern Arkansas University

De meeste business majors zullen een traditioneel vakgebied kiezen, zoals Marketing of Finance. Anderen wensen echter de kernbegrippen van het bedrijfsleven te koppelen a ... [+]

De groeiende wereldeconomie biedt een schat aan mogelijkheden voor de grote bedrijven van vandaag. Bedrijven wereldwijd zijn op zoek naar heldere, gemotiveerde medewerkers met de vaardigheden die nodig zijn om hun bedrijf succesvol te maken. De fundamentele concepten van een bedrijfsdiploma geven studenten waardevolle inzichten in de complexe markt van vandaag.

De meeste business majors zullen een traditioneel vakgebied kiezen, zoals Marketing of Finance. Anderen wensen echter de kernbegrippen van het bedrijfsleven te koppelen aan gespecialiseerde vaardigheden op gebieden buiten het traditionele bedrijfsdiploma. Voor deze studenten past de General Business Major uitstekend. Algemene bedrijfsstudenten kunnen ervoor kiezen om minor te volgen in Fire Science Management.... [-]

Verenigde Staten Magnolia
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Southern Arkansas University

SAU Engineering is gehuisvest in een speciale, state-of-the-art faciliteit in de buurt van een onlangs gerenoveerde slaapzaal gereserveerd voor een deel voor de wetenscha ... [+]

SAU Engineering is gehuisvest in een speciale, state-of-the-art faciliteit in de buurt van een onlangs gerenoveerde slaapzaal gereserveerd voor een deel voor de wetenschap majors. Cursussen benadrukken het oplossen van technische problemen en het verkrijgen van praktische ervaring door middel van stages. De baccalaureaat graad biedt een brede achtergrond in mechanica van materialen, structuren en controlesystemen. Ons engineering-programma geniet een unieke samenwerking met lokale industrieën; probleemoplossing in de echte wereld wordt verbeterd door praktijkervaringen die onze majors via stages in de industrie krijgen. De studenten moeten ook werken aan een senior capstone engineering ontwerpproject onder toezicht van een lid van de faculteit.... [-]

Verenigde Staten Magnolia
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Southern Arkansas University

BS in Computer Science biedt de studenten een sterke en algemene basis in theorieën en praktijken van computerwetenschap. Studenten leren hoe ze efficiënte en intelligent ... [+]

BS in Computer Science biedt de studenten een sterke en algemene basis in theorieën en praktijken van computerwetenschap. Studenten leren hoe ze efficiënte en intelligente algoritmische oplossingen kunnen ontwerpen en implementeren voor uitdagende informaticaproblemen. Ze zijn ook getraind in databeheer, data-analyse, software-engineering en andere concepten voor computerwetenschappen. Zowel desktop- als mobiele platforms worden geïntroduceerd.

LeerdoelenOnze afgestudeerden communiceren effectief.Onze afgestudeerden kunnen ethische beslissingen nemen met betrekking tot het gebruik van technologie.Onze afgestudeerden demonstreren de kennis en principes van computerbesturingssystemen,... [-]
Verenigde Staten Magnolia
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
100 East University
AR 71753 Magnolia, Arkansas, Verenigde Staten