Southern New Hampshire University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Southern New Hampshire University is een private, non-profit, erkende instelling met meer dan 3000 op de campus studenten en 30.000 online studenten, wat ons één van de snelst groeiende universiteiten in het land. Opgericht in 1932, hebben we onophoudelijk opnieuw uitvinden van het hoger onderwijs en sindsdien hebben opgedaan nationale erkenning voor onze toewijding aan het helpen van studenten te transformeren hun leven en het leven van de mensen om hen heen.

We zijn er trots op om betaalbare, toegankelijke opleiding die de studenten online kan nastreven, op onze 300-acre campus in Manchester te bieden, NH, of in onze regionale centra in Manchester, Portsmouth, Nashua en Salem, NH, en Brunswick, Maine. Wij bieden meer dan 200 online opleidingen in de meest gevraagde carrière sectoren van vandaag, met inbegrip van het bedrijfsleven, onderwijs, gezondheidszorg, IT en marketing, plus meer dan 50 gespecialiseerde MBA's.

Als SNHU student, krijg je de ondersteuning die u nodig hebt om jezelf te zien slagen, waaronder:

Toelating adviseurs om u te helpen de mate dat het beste ondersteunt uw doelen kiezen Uw eigen dedicated studieadviseur aan de begeleiding en aanmoediging u nodig heeft voor academisch succes bieden Loopbaanadviseurs, webinars, stages en meer om je voorbereiden op de arbeidsmarkt te betreden of voorschot Faculteit met real-world expertise op het gebied ze leren Wereldklasse diensten voor studenten op de campus en online, inclusief een online boekwinkel, online bibliotheek, begeleiding en 24/7 technische ondersteuning

We hebben ook verdiend GetEducated.com Best Buy en Best van bedrijf - Beste Online Degree awards en worden consequent gerangschikt als een Militaire Vriendelijke School door GI Jobs.

Onze missie:

Southern New Hampshire University onderwijst intellectueel en cultureel verrijkt individuen succesvol te zijn in hun carrière en bijdragen aan hun gemeenschappen. Onderwijsfilosofie SNHU's daagt intellectuele potentiële studenten 'en bereidt hen voor het professionele leven in een steeds veranderende en steeds meer onderling verbonden wereld. Het voorziet in een ondersteunende en hechte leergemeenschap, leveren boeiende instructie in een flexibele verscheidenheid van formaten. Studenten ontwikkelen de kennis om een ​​complexe wereld te begrijpen, de vaardigheden om doeltreffend op te treden binnen die wereld en de wijsheid om goede keuzes te maken. Ze doen dat binnen een gemeenschap van docenten, medewerkers en collega's, dat wordt aangemoedigd om de wetenschappelijke, creatieve en pedagogische bijdragen aan de grotere sociale goed toe te voegen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Toelating & toelatingseisen

Regional Accreditation:

New England Association of Schools and Colleges Southern New Hampshire University is accredited by the New England Association of Schools and Colleges, Inc., (NEASC) through its Commission on Institutions of Higher Education (CIHE).All programs offered by SNHU are encompassed by this regional accreditation.

Specialized Accreditations:

In addition to regional accreditation, certain SNHU undergraduate and graduate programs also carry specialized programmatic accreditations.

Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP)

Undergraduate and graduate business programs offered by Southern New Hampshire University are accredited by the Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP).

Accreditation Commission for Programs in Hospitality Administration

SNHU's Bachelor of Science (BS) in Hospitality Administration is accredited by the Accreditation Commission for Programs in Hospitality Administration.

Commission on Collegiate Nursing Education (CCNE)

The Bachelor of Science and Master of Science in Nursing programs at Southern New Hampshire University are accredited by the Commission on Collegiate Nursing Education (CCNE).

New Hampshire State Department of Education for Teacher Certification

SNHU's undergraduate and graduate education degrees are approved by the New Hampshire State Department of Education for Teacher Certification.

National Association for Sport and Physical Education (NASPE) and North American Society for Sport Management (NASSM)

SNHU's undergraduate and graduate Sport Management programs have been approved jointly by NASPE and NASSM, specialized sport accreditation.

Bekijk BA's » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba In De Communicatie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Manchester

De communicatie, computer en grafisch ontwerp vaardigheden die je zult krijgen als communicatie belangrijke bereidt je voor op een verscheidenheid van loopbanen. [+]

Effectief communiceren met collega's, klanten en het publiek vereist expertise in mondelinge, schriftelijke en visuele communicatie. De Bachelor of Arts in de communicatie graad aan de Southern New Hampshire University helpt afgestudeerden ontwikkelen en leveren kernboodschappen aan diverse doelgroepen.

Als communicatie belangrijk, zul je communicatie theorie en de industrie-specifieke concepten te leren en het opbouwen van spreken in het openbaar, de presentatie en het interviewen van vaardigheden. Je zult ook ervaring met zakelijke communicatie, grafische vormgeving en public relations door middel van cursussen en minderjarigen in de reclame, film, journalistiek, informatietechnologie of marketing te krijgen. Keuzevakken in 3D animatie en modellering, digitale illustratie en digitale video-productie worden ook aangeboden.... [-]


BSc

Bs In Accounting / Finance

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigde Staten Manchester

De accounting / finance graad biedt studenten de cursus werk die ze nodig hebben om zich te kwalificeren voor een loopbaan in de boekhouding of finance beroepen. De mate bereidt afgestudeerden voor zinvol werk in de boekhouding, bankwezen, corporate finance, verzekeringen, investeringen en persoonlijke financiën. [+]

BS in Accounting / Finance

De accounting / finance graad biedt studenten de cursus werk die ze nodig hebben om zich te kwalificeren voor een loopbaan in de boekhouding of finance beroepen. De mate bereidt afgestudeerden voor zinvol werk in de boekhouding, bankwezen, corporate finance, verzekeringen, investeringen en persoonlijke financiën.

De belangrijkste van bijzonder belang zou zijn om studenten op zoek naar boekhouding en financiën te bestuderen zonder de traditionele Certified Public Accountant spoor. De belangrijkste biedt ook een optie voor boekhouding en financiën studenten die willen de traditionele CPA spoor volgen. Dergelijke studenten kunnen voldoen aan de nodige CPA eisen door het nemen van bepaalde hoogste niveau boekhoudkundige cursussen gratis keuzevakken.... [-]


Bs In Business Studies / Marketing

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Manchester

Deze graad is ideaal voor lerende volwassenen en traditionele studenten die willen college credits over te dragen, over te schakelen naar zaken vanuit een andere discipline of aan te vullen een technische opleiding of achtergrond met een bachelor's degree in business. [+]

Ga voor de Top-Notch Business Degree

Hier krijg je een top-notch business onderwijs met de mogelijkheid zich te specialiseren in Southern New Hampshire University Business Studies programma.

Deze graad is ideaal voor lerende volwassenen en traditionele studenten die willen college credits over te dragen, over te schakelen naar zaken vanuit een andere discipline of aan te vullen een technische opleiding of achtergrond met een bachelor's degree in business.

Het programma omvat concentraties in een aantal disciplines, zodat studenten verder op maat van hun studies. Studenten kunnen meer dan een concentratie kiezen, waardoor ze nog meer van een rand op de arbeidsmarkt.

... [-]

Bs In Computer Informatietechnologie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Manchester

Met een Bachelor of Science in Computer Information Technology, Southern New Hampshire University afgestudeerden bereid zijn om aan de eisen van zijn zakelijke professionals en technologen in evenwicht te brengen. [+]

Go High-tech als een Computer Information Technology Major

Bijna elk bedrijf vertrouwt op de informatie-technologie-managers en technische deskundigen om informatiesystemen die activiteiten te ondersteunen en rijden commerce overzien. Werknemers met expertise in systeemanalyse, netwerken, programmeren en software engineering, in aanvulling op de financiering en het beheer, zijn in hoge vraag.

Met een Bachelor of Science in Computer Information Technology, Southern New Hampshire University afgestudeerden bereid zijn om aan de eisen van zijn zakelijke professionals en technologen in evenwicht te brengen.

Career Outlook voor Computer Information Technology Majors

De CIT industrie meldt een behoefte aan medewerkers die zowel IT en algemene zakelijke vaardigheden, en de Verenigde Staten Bureau of Labor Statistics voorspelt de sector informatietechnologie zal jaarlijks groeien, tot en met 2012, op twee keer de snelheid van de totale arbeidsmarkt.... [-]


Bs In Het Internationale Bedrijfsleven

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Manchester

De voornaamste doelstelling van een International Business programma is om aspirant studenten voor te bereiden voor een loopbaan in wereldwijd geïntegreerde for-profit en non-profit organisaties, evenals voor grensoverschrijdende ondernemende bezigheden. [+]

Waarom kiezen voor een Degree in International Business?

International Business, als een academische veld, identificeert, beschrijft en beoordeelt zaken verschijnselen in een verscheidenheid van culturele, politieke, sociale en economische context. Het bruggen over contexten en legt de basis voor een superieure zakelijke praktijken. International Business onderzoek informeert beleidsmakers, managers en verbetert de mogelijkheden voor bedrijven om een ​​positieve bijdrage aan de maatschappij.

De voornaamste doelstelling van een International Business programma is om aspirant studenten voor te bereiden voor een loopbaan in wereldwijd geïntegreerde for-profit en non-profit organisaties, evenals voor grensoverschrijdende ondernemende bezigheden. Meer in het bijzonder, onze studenten krijgen die nodig zijn analytische vaardigheden, kennis en intellectuele veelzijdigheid om te slagen in een carrière met internationale marktanalyse, global business development, consulting, internationale bankwezen en financiën in elk land en de cultuur. Het biedt interessante carrièremogelijkheden voor open minded studenten in een breed scala van industrieën.... [-]


Bs In Het Spel Programmering En Ontwikkeling

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Manchester

Met de technische opleiding die in dit programma state-of-the-art, zullen de studenten worden ondergedompeld in de steeds veranderende arena van het programmeren van software en hardware onderhoud. [+]

Krijg technische voor de Game Programming and Development Degree. Ontdek de wereld van de software en hardware, alle terwijl het verkrijgen van de ervaring die je nodig hebt voor een carrière in de video game-industrie. Met een stevig fundament van IT-vaardigheden, zult u vertakken naar de verschillende gebieden van het programmeren van computers, het verkrijgen zowel in de breedte en diepte van de ervaring in de technologische wereld. Van het programmeren van software en database-ontwerp, netwerk- en systeembeheer, de Game Programming and Development graad is de perfecte manier voor te bereiden op een wereld van animatie, techniek en technologische platforms.

Met de technische opleiding die in dit programma state-of-the-art, zullen de studenten worden ondergedompeld in de steeds veranderende arena van het programmeren van software en hardware onderhoud. Speciale nadruk wordt gelegd op creativiteit en innovatie, en met een relevante en real-world curriculum, zal je de technische vaardigheden die nodig zijn om bedrijven te helpen het beheer van hun multimediale producten en breng ze naar de markt te krijgen. Toepassing van innovatieve software systemen en technische principes op de werkplek om je vaardigheden toe te passen om bedrijven te helpen ontwikkelen en te groeien hun technologie aanwezigheid in de markt.... [-]


Internationale Business Diploma In Drie Jaar

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigde Staten Manchester

Verdien je business graad in slechts drie jaar - zonder rekening avond, weekend of de zomer klassen. Introductie van SNHU's Degree in Drie, een innovatief programma waarmee je verdient uw BS in Accounting / Finance, Bedrijfskunde, Economie / Financiën, Hospitality Business, International Business, Marketing, Operations en Project Management, Accounting, Mode Merchandising and Management of Sport Management in zes semesters. [+]

Verdien je business graad in slechts drie jaar - zonder rekening avond, weekend of de zomer klassen. Introductie van SNHU's Degree in Drie, een innovatief programma waarmee je verdient uw BS in Accounting / Finance, Bedrijfskunde, Economie / Financiën, Hospitality Business, International Business, Marketing, Operations en Project Management, Accounting, Mode Merchandising and Management of Sport Management in zes semesters.

Wat maakt het programma uniek maakt is dat het een combinatie van dezelfde algemene onderwijs en het bedrijfsleven de kern cursussen van onze vierjarige programma's, met waardevolle leerervaringen die plaatsvinden buiten de klas. Je zult uit de eerste hand te leren hoe de theorie wordt toegepast in real-world instellingen door deel te nemen op de campus workshops, maatschappelijke gebeurtenissen in de gemeenschap, en team-based projecten.... [-]


Videos

SNHU International Overview

SNHU International Student Experience: Academics

International Student Testimonial - Elina