Lees de Officiële Beschrijving

Over St. Ambrose University

Een dynamisch leven op de campus

We bieden meer dan 60 majors met de flexibiliteit om majors, minderjarigen en keuzevakken te combineren om je interesses te evenaren. Wat meer is, onze pittige gemeenschap staat bekend om zijn atletiek, speciale evenementen en uitstekende residentiehallen.

SAU-studenten worden geïnspireerd door onze katholieke intellectuele traditie en toewijding aan sociale rechtvaardigheid. Sterker nog, ze bieden elk jaar duizenden servicetijden aan - en meer dan 150.000 uur in het afgelopen jaar alleen!

In een oogopslag

Geclassificeerd als 26e (gelijkspel) door US News

In andere categorieën, US Nieuws

onze locatie

Precies in het midden van waar je naartoe wilt!

St. Ambrose University bevindt zich in Davenport, Iowa, onderdeel van de Quad Cities - een bi-state (Iowa en Illinois) grootstedelijk gebied gelegen op het enige belangrijke stuk van de rivier de Mississippi dat van oost naar west loopt.

Waarom SAU

Vind je grotere doel in het leven aan de St. Ambrose University

Sommige studenten raken het liefst verdwaald in de menigte aan grote universiteiten. Als één persoon in een zee van gezichten, stappen ze de wereld in zonder te weten wie ze zijn of waar het leven om draait.

Maar je bent anders. U wilt kwaliteitsonderwijs op een kleinere school waar uw professoren u bij naam kennen, waar u in uw eerste jaar onderzoek kunt doen en waar uw geloof en toewijding om anderen te dienen u en uw vrienden een groter doel in het leven biedt. Als je zo'n student bent, willen we je ontmoeten!

De academische bronnen van een staatsschool, de vriendelijkheid van een klein college

Haal het beste van beide werelden

St. Ambrose biedt tientallen majors en dezelfde topwetenschappers aan grotere universiteiten en hogescholen in Iowa. In feite gaan de academische mogelijkheden bij Ambrose - stages, onderzoek, hands-on leren - verder dan veel van onze nationale en particuliere schoolconcurrenten.

Maar wat ons onderscheidt, zijn onze kleine klasgroottes en laagdrempelige professoren die u leren kennen en toegewijd zijn aan uw instructie, die u kansen biedt die u misschien niet ontvangt op andere hogescholen in de Quad Cities of elders.

Ambrosiaanse waarden zijn de basis voor succes bij het bouwen

SAU is de juiste oplossing voor u

Onze Ambrosiaanse waarden van academische excellentie en toewijding aan de vrije kunsten, sociale rechtvaardigheid en dienstverlening aan de gemeenschap helpen om de basis te leggen voor uw succes als student, uw carrière en om de wereld een betere plek te maken.

130 jaar sterk

We blijven groeien en dat kan ook.

Vanaf het begin verwelkomde St. Ambrose studenten van alle religieuze geloven, etnische achtergronden en economische omstandigheden - een openheid die op dat moment ongebruikelijk was voor katholieke scholen.

Deze nadruk op programma's voor loopbaanvoorbereiding in het kader van katholieke en liberale kunsttradities is tot op de dag van vandaag van cruciaal belang geweest voor de instelling. In de loop van de tijd zijn tradities zoals de nauwe banden tussen faculteit en studenten en persoonlijke aandacht voor doelstellingen van studenten, veiligheid, toewijding tot dienstbaarheid en katholieke identiteit wortel geschoten en leven van vandaag.

De campus is de afgelopen decennia opmerkelijk gegroeid en daarmee ook de diensten en ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze studenten, docenten en medewerkers de beste omgeving hebben om te leren, wonen en werken. Ons werk en onze toewijding tot uitmuntendheid in het onderwijs is aan de gang.

Word lid van een gemeenschap van diverse studenten

Missie

St. Ambrose University -onafhankelijk, diocesaan en katholiek-stelt haar studenten in staat intellectueel, spiritueel, ethisch, sociaal, artistiek en fysiek te ontwikkelen om hun eigen leven en het leven van anderen te verrijken.

Visie

St. Ambrose wordt erkend als een vooraanstaande universiteit uit het Midwesten die zijn wortels heeft in zijn diocesane erfgoed en katholieke intellectuele traditie. Ambrosianen zetten zich in voor academische excellentie, de vrije kunsten, sociale rechtvaardigheid en service.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

St. Ambrose University

Of het nu uw doel is om een ​​klein bedrijf te starten, een winkelketen te beheren of teams te leiden binnen een multinationaal Fortune 500-bedrijf, St. Ambrose heeft een ... [+]

Of het nu uw doel is om een ​​klein bedrijf te starten, een winkelketen te beheren of teams te leiden binnen een multinationaal Fortune 500-bedrijf, St. Ambrose heeft een programma om u te helpen uw doelen te bereiken.

Onze afgestudeerden werken bij Charles Schwab, Enterprise Car Rental, Northwestern Mutual, TAG Communications en vele anderen.

Ambrose voordelenUitzonderlijk zakelijk onderwijsReal-World PerspectiefKansen

Onze deskundige faculteit geeft u de opleiding en de mogelijkheden om loopbaanverbeterende managementreputaties op te bouwen, zodat u uw ambitie kunt realiseren.

Wat zal ik leren?

Funderingscursussen geven u een brede opleiding in boekhouding, macro- en micro-economie, financiën, redenering, marketing en bedrijfsethiek. Gespecialiseerde cursussen omvatten managementstrategieën, planning voor nieuwe ondernemingen, human resources, diversiteit op de werkplek, en gender, en operations en supply chain management.... [-]

Verenigde Staten Davenport
January 2020
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

St. Ambrose University

U gelooft dat computerprogramma's levens verbeteren, de functie van organisaties en het beheer van middelen. En je wilt de technische vooruitgang bij de hand hebben. Of u ... [+]

U gelooft dat computerprogramma's levens verbeteren, de functie van organisaties en het beheer van middelen. En je wilt de technische vooruitgang bij de hand hebben. Of u nu mobiele apps of zakelijke software-oplossingen wilt ontwerpen, SAU kan u voorbereiden op een succesvolle IT-carrière.

Onze afgestudeerden werken bij Apple Inc., Carleton Life Support, Google, HNI Corporation en Southern Imperial Inc. en vele anderen.

Ambrose voordelenComprehensive EducationPraktische ervaring4 1 MSITM-programma

Onze faculteit is up-to-date over technologieën en innovaties op het gebied van informatica. Ze werken zij aan zij terwijl je leert om theorie te vertalen, technische vaardigheid op te bouwen en je vaardigheden in de echte wereld toe te passen.... [-]

Verenigde Staten Davenport
January 2020
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
St. Ambrose University

Als je graag met getallen werkt, cijfers manipuleert, resultaten analyseert en anderen helpt te begrijpen hoe gegevens voor hen kunnen werken, bereid je je in een graad i ... [+]

Als je graag met getallen werkt, cijfers manipuleert, resultaten analyseert en anderen helpt te begrijpen hoe gegevens voor hen kunnen werken, bereid je je in een graad in Data Science and Analytics van St. Ambrose University voor op een carrière met hoge eisen die overeenkomt met je doelen.

Ambrose voordelenStages bij nationale topbedrijvenKleine klasgroottesLeer ethische gegevenspraktijkenWat zal ik leren?

Je volgt cursussen kansrekening en statistiek; statistische modellering met data-analyse; computertechnologie; geavanceerde wiskunde; en in je laatste jaar een project-gebaseerde sluitsteen.

Gedurende je niet-gegradueerde studies, leer je hoe te denken met data en statistische concepten en computing toe te passen om data om te zetten in oplossingen en inzichten. Het bestuderen van data science op SAU betekent dat wanneer je tot een conclusie komt, je altijd rekening zult houden met de mogelijke ethische en sociaaleconomische implicaties.... [-]

Verenigde Staten Davenport
January 2020
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
St. Ambrose University

Of u nu de wereld van de productie wilt veranderen, de productkwaliteit voor consumenten wilt verhogen of de veiligheid van werknemers wilt verbeteren of toezicht wilt ho ... [+]

Of u nu de wereld van de productie wilt veranderen, de productkwaliteit voor consumenten wilt verhogen of de veiligheid van werknemers wilt verbeteren of toezicht wilt houden op de verbeteringen aan het werkterrein, St. Ambrose heeft een programma dat leidt tot uw doelen, en meer.

Onze afgestudeerden werken bij ExxonMobil, Ford Motor Company, Genesis Health System, NASA, Boeing Charleston, Deere

Ambrose voordelenUitgebreide hands-on onderzoek en ontwerpervaringFaculteit Focus op jouGeaccrediteerd programma

Ons rigoureuze, maar lonende Industrial Engineering-programma geeft u hands-on, real-world ervaring. Je wordt begeleid door een deskundige en betrokken faculteit en krijgt vaardigheden die je een gewild item op het personeel maken.... [-]

Verenigde Staten Davenport
January 2020
Voltijd
Deeltijd
4 - 8 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
St. Ambrose University

Of het nu uw doel is om de energiesector vooruit te helpen, openbare watersystemen te ontwerpen of toezicht te houden op de productie van apparatuur en producten, St. Amb ... [+]

Of het nu uw doel is om de energiesector vooruit te helpen, openbare watersystemen te ontwerpen of toezicht te houden op de productie van apparatuur en producten, St. Ambrose University heeft een programma om u te helpen uw doelen te bereiken.

Onze afgestudeerden werken bij Accenture, ExxonMobil, Genesis Health System, Boeing Charleston, Deere

Ambrose voordelenUitgebreid hands-on onderzoekUitzonderlijke Lab-voorzieningenPersoonlijke aandacht: Faculteit Focus op jou

Ons rigoureuze, maar dankbare Mechanical Engineering-programma biedt praktische praktijkervaring. Je wordt begeleid door een deskundige en betrokken faculteit en krijgt vaardigheden die je een gewild item op het personeel maken.... [-]

Verenigde Staten Davenport
January 2020
Voltijd
Deeltijd
4 - 8 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Fall at SAU

Welcome Week

Address
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
Davenport, Iowa, Verenigde Staten