Susquehanna University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Je zult groeien, slagen en dienen

In onze snel veranderende wereld worden we overspoeld met informatie en nieuwe technologieën.

Wetenschappelijke ontdekkingen dagen de manier uit waarop we denken.

Culturele revoluties beïnvloeden de manier waarop we handelen.

We bereiden je voor om te groeien, te slagen en te dienen in deze steeds veranderende omgeving. Door onze leerdoelen en ons innovatieve Centrale Curriculum moedigen we je aan om je geest te openen en anders over jezelf en de wereld te denken.

Leer in de handen van een deskundige faculteit die niet alleen leraren, maar ook mentoren zijn. Ze zullen je ogen openen voor nieuwe perspectieven. Leer je om intellectueel flexibel te zijn. Bereid je voor om kritisch te denken en helder te communiceren over verschillende disciplines. Help je om een ​​sterk zelfgevoel te ontwikkelen. En geef je een beter begrip van de wereld om je heen.

Je wordt een hoog opgeleide persoon die zeer gewaardeerd wordt op de markt. Je hebt de vaardigheden die werkgevers willen. En zal goed voorbereid zijn op een leven van prestatie, leiderschap en service.

Het aanbieden van meer dan 100 majors en minderjarigen

Je kunt kiezen uit majors, minoren en interdisciplinaire programma's in een van de twee scholen: de School of Arts and Sciences en de Sigmund Weis School of Business.

Ongeacht welke u kiest, u zult het persoonlijke, hoogwaardige onderwijs ervaren waarvan wij bekend zijn. Je hebt kleine klassen, gegeven door docenten en niet-afgestudeerde assistenten, met veel mogelijkheden voor hands-on leren.

Locaties

Selinsgrove

Address
University Avenue,514
17870 Selinsgrove, Pennsylvania, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden