Lees de Officiële Beschrijving

Je zult groeien, slagen en dienen

In onze snel veranderende wereld worden we overspoeld met informatie en nieuwe technologieën.

Wetenschappelijke ontdekkingen dagen de manier uit waarop we denken.

Culturele revoluties beïnvloeden de manier waarop we handelen.

We bereiden je voor om te groeien, te slagen en te dienen in deze steeds veranderende omgeving. Door onze leerdoelen en ons innovatieve Centrale Curriculum moedigen we je aan om je geest te openen en anders over jezelf en de wereld te denken.

Leer in de handen van een deskundige faculteit die niet alleen leraren, maar ook mentoren zijn. Ze zullen je ogen openen voor nieuwe perspectieven. Leer je om intellectueel flexibel te zijn. Bereid je voor om kritisch te denken en helder te communiceren over verschillende disciplines. Help je om een ​​sterk zelfgevoel te ontwikkelen. En geef je een beter begrip van de wereld om je heen.

Je wordt een hoog opgeleide persoon die zeer gewaardeerd wordt op de markt. Je hebt de vaardigheden die werkgevers willen. En zal goed voorbereid zijn op een leven van prestatie, leiderschap en service.

Het aanbieden van meer dan 100 majors en minderjarigen

Je kunt kiezen uit majors, minoren en interdisciplinaire programma's in een van de twee scholen: de School of Arts and Sciences en de Sigmund Weis School of Business.

Ongeacht welke u kiest, u zult het persoonlijke, hoogwaardige onderwijs ervaren waarvan wij bekend zijn. Je hebt kleine klassen, gegeven door docenten en niet-afgestudeerde assistenten, met veel mogelijkheden voor hands-on leren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Susquehanna University

Het onderwijzen van solide communicatieve vaardigheden staat centraal in alle programma's van de afdeling, of je nu communiceert via een nieuwsbericht, persbericht, websi ... [+]

Het onderwijzen van solide communicatieve vaardigheden staat centraal in alle programma's van de afdeling, of je nu communiceert via een nieuwsbericht, persbericht, website, op televisie of face-to-face.

We bieden drie accenten met zeven nummers. Welk gebied van communicatie u ook interesseert, wij hebben u gedekt.

majors

Advertising

Aanvraag voor toelating Checklist

Voltooide online aanvraag voor opnames (er zijn geen aanmeldingskosten). Susquehanna International Application of Common Application of Coalition Application.

Counselors leggen School Report Forms aan ons voor als u via uw online aanvraag een e-mailadres hebt opgegeven. Of vraag een beheerder van je middelbare school om een ​​schoolrapportformulier rechtstreeks naar het toelatingskantoor te sturen. Als u geen formulier voor schoolrapporten verzendt, moet u officiële of bekrachtigde academische transcripties sturen van alle middelbare scholen, post-secundaire scholen en universiteiten.... [-]

Verenigde Staten Selinsgrove
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Susquehanna University

Luxe merken zijn honderden miljarden dollars waard en zijn klaar om nog meer te groeien. Je beheerst de unieke management- en marketingstrategieën die ze nodig hebben bij ... [+]

Stap in de wereld van de rich and famous

Sportwagens die de aandacht trekken, weelderige vijfsterrenresorts en modemerken die belangrijke start- en landingsbanen waarderen - marketing en het beheren van luxemerken als deze, vereist gespecialiseerde kennis en training.

Luxe merken zijn honderden miljarden dollars waard en zijn klaar om nog meer te groeien. Je beheerst de unieke management- en marketingstrategieën die ze nodig hebben bij een van de enige niet-gegradueerde universiteiten in het land om een ​​luxe merkmarketing- en managementopleiding te bieden.

U zult zich terdege bewust zijn van het consumentengedrag en relatiebeheer dat van vitaal belang is om deze merken op de top te houden in een fel concurrerende markt.... [-]

Verenigde Staten Selinsgrove
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Susquehanna University

Onze natuurkundestudenten worden uitgedaagd door een mix van klassieke fysica en baanbrekende nieuwe methoden. Voeg daar een 3-2-samenwerkingsovereenkomst aan toe met het ... [+]

Denk op een nieuwe manier over de wereld na

En bereid je voor om het te veranderen.

Onze natuurkundestudenten worden uitgedaagd door een mix van klassieke fysica en baanbrekende nieuwe methoden. Voeg daar een 3-2-samenwerkingsovereenkomst aan toe met het engineeringprogramma van Columbia University, en je kunt het echt allemaal bij Susquehanna hebben.

Klassieke natuurkundige cursussen in mechanica, elektriciteit en magnetisme, optica en elektronica - met geselecteerde klassen op kwantumgebied - bieden je de basiskennis om je opleiding voort te zetten, een carrière te beginnen of de volgende generatie Einsteins te onderwijzen. Je zult dit niet een scala aan specialiteiten en opties vinden op andere scholen die zo persoonlijk zijn als Susquehanna.... [-]

Verenigde Staten Selinsgrove
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands