Lees de Officiële Beschrijving

Thomas University is een vierjarig co-educatieve vrije kunsten universiteit die post-secundair onderwijsbehoeften serveert. Gelegen in Thomasville, Georgia Verenigde Staten, Thomas University biedt kwaliteit van het onderwijs door middel van een dynamische leeromgeving. Innovatieve modellen voor het bereiken van de leerlingen door onze zorgzame docenten en personeel verandert het leven van studenten in onze lokale, regionale en wereldwijde gemeenschappen. Het aanbieden van associate's, bachelor en master-opleidingen, ons hoogste doel is om een ​​educatieve ervaring die onderzoekt en ontwikkelt volledige potentieel van elke student te voorzien. Thomas University is een liberal arts universiteit wat betekent dat in aanvulling op het programma specifieke vaardigheden en kennis die je zal verkrijgen, ontvangt u ook een evenwichtige opvoeding leren om kritisch te denken en effectief te communiceren.

ENGAGE in dynamische omgevingen leren, waar strenge intellectuele studies vereist creativiteit, discipline, en persoonlijke verantwoordelijkheid.

gemachtigd zijn door docenten en personeel die waarde hechten aan uw individuele sterktes, mogelijkheden en wil om te slagen. UW intellectuele en persoonlijke ontwikkeling is onze missie.

TRANSFORMEREN je leven als je voor te bereiden op een succesvolle carrière en verantwoord leiderschap in een snel veranderende en complexe wereld. Flexibele leeromgevingen omvatten online, hybride, satelliet campussen, overeenkomsten, en handig natuurlijk planning.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Thomas University

De psychologie graad kan via de campus-based studies of volledig worden bereikt online, of een student kan mengen hun cursussen, het nemen van een aantal op de campus en ... [+]

De psychologie graad kan via de campus-based studies of volledig worden bereikt online, of een student kan mengen hun cursussen, het nemen van een aantal op de campus en een aantal online. De missie van de bacheloropleiding Psychologie is om studenten voor te bereiden op een breed scala aan carrièremogelijkheden in de menselijke diensten, administratie, strafrecht, de gezondheid, het bedrijfsleven en het onderwijs. De psychologie afdeling heeft twee studentenorganisaties: Psi Chi is het hoofdstuk TU van de Nationale Maatschappij van de Eer in de psychologie en de Psych Club, die een gemeenschap geest onder de psychologie majors verbetert.

Belangrijke kenmerken:

Individuele aandacht Ontwikkelen van interpersoonlijke, analytische, schrijven en onderzoeksvaardigheden Bereid je voor op een brede waaier van carrièremogelijkheden in de menselijke diensten, het strafrecht en het onderwijs bijvoorbeeld Bezighouden met het huidige onderzoek op het gebied van de psychologie; eerste stap voor een TU graduaat in Psychologie, Maatschappelijk Werk of Rehabilitation Counseling ... [-]
Verenigde Staten Thomasville
September 2019
Deeltijd
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

Thomas University

Thomas University

TU

TU

TU

TU

TU