The University of Kansas

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Om ontdekkingen die de wereld veranderen te maken, het helpt om studenten uit de hele wereld. Dat is de reden waarom de Undergraduate Accelerator aan de Universiteit van Kansas is speciaal ontworpen om te helpen de internationale studenten met succes de overgang naar wonen en studeren aan een van de Amerikaanse toonaangevende universiteiten.

Waarom KU?

De universiteit van Kansas zal je leven veranderen. Klaar om een ​​uitstekende onderwijs te krijgen tegen een betaalbare prijs, in het veilig, mooi en bruisende hart van de VS?

Het opleiden van de volgende wereldleiders

Top-ranked academische opleidingen

KU is gerangschikt de # 55 top openbare universiteiten door US News & World Report. Met meer dan 200 opleidingen om uit te kiezen, dan kunt u voor te bereiden op wat de toekomst je maar kunt bedenken.

Diverse Student Body

KU is de thuisbasis van 28.000 studenten uit meer dan 100 landen en alle 50 Amerikaanse staten. Word lid van onze wereldwijde community met 13 scholen en meer dan 600 student clubs.

Global Research Institution

Wilt ontwikkelen van geavanceerde technologieën, terwijl je je carrière op te bouwen? KU is een top-ranking onderzoeksuniversiteit die partnerships met Ford, Microsoft, Samsung, Disney, Coca-Cola en andere toonaangevende internationale bedrijven heeft.

338.000 Alumni Worldwide

Word lid van een netwerk van alumni die 26 Rhodes Scholars en industriële leiders over de hele wereld omvat. Of u nu wilt engineering, het bedrijfsleven of de politiek te bestuderen, zult u bereid om te volgen in de succesvolle voetsporen van onze alumni te zijn.

Internationale gemeenschap

KU ligt op minder dan 40 minuten afstand van grootstedelijke Kansas City. Deze culturele en economische centrum heeft een internationale luchthaven, winkels, entertainment en een bloeiende business omgeving.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

BBA

Bedrijfskunde cursus

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Lawrence

Het brede scala aan vaardigheden die je door middel van een graad in bedrijfskunde zal verkrijgen kunt u kiezen uit veel verschillende gebieden. [+]

Het brede scala aan vaardigheden die je door middel van een graad in bedrijfskunde zal verkrijgen kunt u kiezen uit veel verschillende gebieden. Je zult in staat om je carrière voort te zetten op basis van uw interesses zal zijn, terwijl ook wordt voorbereid op een carrière in het hoger management. KU's business administration degree zal u toelaten om te werken in een verscheidenheid aan zakelijke gebieden. Uw communicatieve en leidinggevende vaardigheden zal u een concurrerende kandidaat voor banen high level management te maken.

[-]

Bachelor

Aerospace ingenieursopleiding

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Lawrence

Aerospace ingenieurs ontwerpen, ontwikkelen en testen van vliegtuigen, ruimtevaartuigen en raketten en toezicht op de vervaardiging van deze producten. [+]

Aerospace ingenieurs ontwerpen, ontwikkelen en testen van vliegtuigen, ruimtevaartuigen en raketten en toezicht op de vervaardiging van deze producten. Aerospace ingenieurs ook gebruik maken van de ruimtevaart technologie in remote sensing en product-georiënteerd gebieden, met inbegrip van windenergie en de automotive industrie.

Graden aangeboden:

BSMSME Ph.DDE

[-]

Chemische ingenieursopleiding

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Lawrence

Chemici betreffen de chemische processen die grondstoffen om te zetten in waardevolle producten. [+]

Chemische ingenieurs betreffen de chemische processen die grondstoffen om te zetten in waardevolle producten. Zij ontwerpen processen waarbij materialen een chemische of fysieke verandering ondergaan. Chemisch ingenieurs bouwen van een brug tussen wetenschap en fabricage, toepassing van de beginselen van de scheikunde, natuurkunde, wiskunde, biologie en engineering tot problemen met de productie of het gebruik van chemische stoffen op te lossen. Studenten die een bachelor of science kunnen kiezen uit een verscheidenheid van concentraties, waaronder:

biomedische milieu- Premedical, of Petroleum. Graden aangeboden:

BSMS Ph.D.

[-]

Computer engineering cursus

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Lawrence

Computer Engineering richt zich op alle aspecten van de computationele apparaten en systemen, met inbegrip van hardware en software. [+]

Computer Engineering richt zich op alle aspecten van de computationele apparaten en systemen, met inbegrip van hardware en software.

Graden aangeboden:

BSMS

[-]

Elektrotechniek opleiding

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Lawrence

Elektrotechnische ingenieurs werken met een breed scala aan elektrische en elektronische apparaten en systemen. [+]

Elektrotechnische ingenieurs werken met een breed scala aan elektrische en elektronische apparaten en systemen. Hun werk is universeel, gevonden in mobiele apparaten, hybride voertuigen, energieproductie en de levering, communicatiesystemen, biomedische toepassingen, remote sensing, avionica, satellietsystemen en nog veel meer.

Graden aangeboden:

BSMS Ph.D.

[-]

Marketing cursus

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Lawrence

Als marketing student aan de KU, zal je voor te bereiden op een verscheidenheid van fast-paced, steeds veranderende werk in het veld over te nemen. [+]

Als marketing student aan de KU, zal je voor te bereiden op een verscheidenheid van fast-paced, steeds veranderende werk in het veld over te nemen. Jobs in de handel brengen van interpersoonlijke vaardigheden, strategie, flexibiliteit en creativiteit. Omdat de verantwoordelijkheden in de marketing banen zijn zo gevarieerd, is het belangrijk dat je vaardigheden te ontwikkelen op alle gebieden, terwijl ook ervaring opdoen om uw belangen te meten in verschillende banen.

[-]

Petroleum ingenieursopleiding

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Lawrence

Petroleum ingenieurs zijn betrokken bij de exploratie en productie van olie of aardgas. [+]

Petroleum ingenieurs zijn betrokken bij de exploratie en productie van olie of aardgas. Zodra deze middelen worden ontdekt, petroleum ingenieurs werken om de geologische formatie en de eigenschappen van het gesteente waarin het reservoir te begrijpen, bepalen de boring te gebruiken methoden, en bewaken boor- en productie-activiteiten.

Graden aangeboden:

BSMS Ph.D.

[-]

Werktuigbouw cursus

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Lawrence

Werktuigbouwkundigen gebruiken principes van de mechanica en energie te ontwikkelen, ontwerpen, vervaardigen en testtools, machines, motoren, motoren en andere mechanische apparaten. [+]

Werktuigbouwkundigen gebruiken principes van de mechanica en energie te ontwikkelen, ontwerpen, vervaardigen en testtools, machines, motoren, motoren en andere mechanische apparaten. Ze werken ook op gebieden zoals geneeskunde en medische hulpmiddelen, octrooirecht, energie, zaken, forensische techniek en engineering verkoop.

Graden aangeboden:

BSMS Ph.D.

[-]

Videos

KU: A legacy born from ashes

Explore KU: Walk down the Hill and experience downtown Lawrence

From cancer detection to dark matter, KU researchers on cusp of discovery

Contact
Bezoekadres
The University of Kansas
Undergraduate Accelerator
1503 Sunflower Rd.

Lawrence, Kansas, 66045 US
Social Media