Tennessee Technological University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Studenten van Tennessee Tech krijgen meer dan een eersteklas opleiding. Ze leren leiders te zijn in hun gekozen loopbaan en levenslang leren.

Partnerschappen tussen studenten en faculteit combineren disciplines en ideeën in multidisciplinaire projecten en onderzoek. Buiten het klaslokaal leren ze over culturen over de hele wereld, ontdekken ze hoe ze goede burgers kunnen worden door dienstverlenende organisaties en tientallen studentenclubs, krijgen ze toegang tot de kunst en bouwen ze vriendschappen op in alle leeftijden, achtergronden en interesses.

Net als onze mascotte, Awesome the golden eagle, zijn Tennessee Tech-studenten gericht op hun studie, onverschrokken in het nastreven van hun doelen en hun toekomst, en toegewijd aan de campus en wereldwijde gemeenschappen.

Met een inschrijving van meer dan 10.500 studenten, biedt TTU meer dan 40 undergraduate en 20 graduate degrees aan in acht academische hogescholen en scholen: landbouw en menselijke ecologie, kunsten en wetenschappen, zaken, onderwijs, techniek, schone kunsten, interdisciplinaire studies en verpleegkunde.

Locaties

Cookeville

Address
William L Jones Drive,1
38505 Cookeville, Tennessee, Verenigde Staten