The Cooper Union

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Cooper Union voor de Bevordering van Wetenschap en Kunst, in 1859 opgericht, is een van 's lands oudste en meest vooraanstaande instellingen voor hoger onderwijs. De organisatie, de erfenis van Peter Cooper, neemt een bijzondere plaats in het culturele weefsel van het Amerikaanse leven.

Opgericht door industrieel, uitvinder en filantroop Peter Cooper, Cooper Union huizen scholen van kunst, architectuur en engineering, evenals een wereldklasse faculteit van geesteswetenschappen en sociale wetenschappen.

Missie en visie

Door een uitstekende academische programma's in de architectuur, kunst en techniek, en een Faculteit der Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen, De Cooper Union voor de Bevordering van Wetenschap en Kunst bereidt talentvolle studenten om verlicht bijdragen aan de maatschappij.

Het college geeft toe dat studenten uitsluitend op basis van verdienste en awards volledige beurzen aan alle ingeschreven studenten. De instelling biedt nauw contact met de goede, creatieve faculteit en bevordert strenge, humanistische leren dat wordt versterkt door het proces van ontwerp en vermeerderd met de stedelijke omgeving. Opgericht in 1859 door Peter Cooper, industrieel en filantroop, The Cooper Union biedt publieke programma's voor de maatschappelijke, culturele en uitvoerbaar verrijking van New York City.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor of Architecture

Campus Voltijd 5 jaar September 2018 Verenigde Staten New York

[+]

[-]

Bachelor of Engineering

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten New York

[+]

[-]

Bachelor Of Fine Arts

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten New York

De School of Art biedt een vier-jarige opleiding die leidt tot de Bachelor of Fine Arts graad. Het programma biedt zowel een algemeen beeldende vorming en een gerichte voorbereiding op toekomstige kunstenaars. [+]

Bachelor of Fine Arts

De School of Art biedt een vier-jarige opleiding die leidt tot de Bachelor of Fine Arts graad. De BFA programma biedt zowel een algemeen beeldende vorming en een gerichte voorbereiding op toekomstige kunstenaars en ontwerpers.

Het programma ontwikkelt creatieve potentieel van de studenten, moedigt hen veelzijdig, vindingrijk en reflectief te zijn, en rust hen om succesvol om te gaan met de praktische problemen en vraagstukken van vandaag en die van de toekomst.

De School of Art is vastbesloten om een ​​generalist curriculum dat alle fundamentele disciplines en middelen van de beeldende kunst omvat. Elke student wordt opgeleid niet alleen in specifieke disciplines, maar ook in de complexe onderlinge van alle visuele woordenschat. Dit filosofische uitgangspunt heeft betrekking op alle doelstellingen van de School of Art en is het fundament waarop al het onderwijs, creatief werk, dienstverlening en onderzoek zijn gebaseerd. ... [-]