Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie

Walnut Hill College is toegewijd aan het bieden van een onderscheidende educatieve ervaring die studenten inspireert tot professionaliteit, burgerzin en levenslang leren voor succes in het door hen gekozen loopbaanveld.

Wat zal jouw missie zijn?

Wat het ook is, Walnut Hill College zal je voorbereiden en inspireren om te slagen in je professionele toekomst.

Over ons

Walnut Hill College, in 1974 opgericht als The Restaurant School, is een van de eerste hogescholen in Philadelphia die zich toelegt op uitmuntendheid in het hospitality-onderwijs. We bereiden onze studenten voor op de echte wereld door lesgeven in de klas te combineren met hands-on training in onze bekroonde restaurants, die open zijn voor het publiek.

Natuurlijk, de training die we aanbieden gebeurt niet alleen op de campus. Onze studenten leven en leren in het hart van University City, Philadelphia, de thuisbasis van een van de grootste studentenpopulaties in Amerika. Met een bruisende omgeving van restaurants en hotels midden in onze achtertuin, hebben onze studenten ongelofelijke toegang tot eersteklas stages en banen.

En ver voorbij Philadelphia, onze studenten gaan op collegegeld betaalde reisavonturen over de hele wereld! Gastvrijheidstochten door Frankrijk en Engeland en een cruise en resorttour door Florida

Kernwaarden

 • Gastvrijheid is de kern van alles wat we doen.
 • Service staat centraal in de activiteiten van Walnut Hill College. Het definieert ons door onze toewijding aan onze studenten als klanten en door de uitzonderlijke service die we bieden.
 • We zijn trots op uitstekende producten. Onderwijs is ons product en onze faculteit en medewerkers zijn er trots op hun wijsheid, ervaring en professionaliteit met onze studenten te delen.
 • We waarderen interpersoonlijke achting. We streven naar een gevoel van gemeenschap en verbondenheid dat alle leden voedt en ondersteunt.
 • We bevorderen persoonlijke groei en burgerschap. We inspireren onze studenten om een ​​gevoel van trots op zichzelf en anderen te ontwikkelen door deel te nemen aan openbare dienstprogramma's die een integraal onderdeel zijn van hun opleiding.

Accreditaties en professionele lidmaatschappen

Walnut Hill College is:

 • Goedgekeurd door het Department of Education van het Gemenebest van Pennsylvania om Associate of Science-graden en Bachelor of Science-graden te verlenen.
 • Geaccrediteerd door de Accrediterende Commissie van Carrière Scholen en Colleges.
 • Goedgekeurd door het goedkeurend bestuur voor de training van veteranen.
 • Goedgekeurd door het Amerikaanse Department of Student Financial Assistance om deel te nemen aan titel IV en federale financiële hulpprogramma's.
 • Goedgekeurd door het Amerikaanse ministerie van Justitie om studentenvisa te verlenen.
 • Erkend als een Professional Management Development Partner van de Educational Foundation van de National Restaurant Association.

Walnut Hill College is lid van:

 • Pennsylvania Association of Private School Administrators
 • Council on Hotel, Restaurant and Institutional Education
 • Pennsylvania Association of Student Financial Aid Administrators
 • Nationale Restaurantvereniging
 • Greater Philadelphia Hotel Association
 • Philadelphia Convention and Visitors Bureau
 • Amerikaanse Culinaire Federatie
 • Internationale vereniging van culinaire professionals
 • Philadelphia Pastry Society
 • Philadelphia Women's Culinary Guild
 • Amerikaans Instituut voor wijn en voedsel
 • Culinary Society of Philadelphia
 • Philadelphia / Delaware Valley Restaurant Association
 • Philadelphia Purveyors and Restaurant Association
 • ACF Philadelphia Delaware Valley Chefs Association

Non-discriminatiebeleid

Walnut Hill College is vastbesloten om een ​​beleid van non-discriminatie op basis van etniciteit, nationale afkomst, handicap, ras, religie, geslacht, seksuele geaardheid en leeftijd toe te passen bij zijn toelatingsbeslissingen, evenals zijn educatieve en studentenprogramma's.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

The Restaurant School at Walnut Hill College

Onze Bachelor of Science in het Culinary Arts-programma biedt de perfecte balans tussen opleiding in de keuken en cursussen voor bedrijfsontwikkeling om u voor te bereide ... [+]

Onze Bachelor of Science in het Culinary Arts-programma biedt de perfecte balans tussen opleiding in de keuken en cursussen voor bedrijfsontwikkeling om u voor te bereiden op een carrière als chef en / of restaurateur.

Leer de kunst en de presentatie van lekker eten, verfijn je smaak in The Palts Palate en uit je creativiteit in Freestyle Cooking. Aan de zakelijke kant stellen onze Applied Marketing, Menu Planning en Hospitality Design-lessen u in staat om te nemen wat u over foodservice hebt geleerd en om uw eigen restaurant- of hotelconcept te ontwikkelen. Studenten met een bachelordiploma kunnen op hogere niveaus terecht in de keuken of andere gebieden van de foodservice. Mogelijke functies zijn sous chef, chef de partie en foodservice manager.... [-]

Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Voltijd
Deeltijd
120 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
The Restaurant School at Walnut Hill College

De Bachelor of Science in het hotelmanagement bereidt studenten voor op managementposities in hotels, resorts, restaurants en andere hospitality-activiteiten. ... [+]

De Bachelor of Science in het hotelmanagement bereidt studenten voor op managementposities in hotels, resorts, restaurants en andere hospitality-activiteiten.

Gevorderde cursussen zoals Human Resources in de Horeca, Risicobeheer, Diversiteit en Leiderschap breiden de training uit die wordt gegeven op het niveau van de associate. Studenten krijgen ook onschatbare ervaringen uit de eerste hand tijdens het werken in hotels in Philadelphia. Na succesvolle afronding van het programma, kunnen studenten een loopbaan nastreven als assistent-afdelingsmanagers of afdelingsmanagers in hotels, restaurants, resorts en congresfaciliteiten, of ze kunnen zelfs werken als meetingplanners, verkoopmedewerkers en supervisors in de foodservice.... [-]

Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Voltijd
Deeltijd
120 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
The Restaurant School at Walnut Hill College

Toekomstige bakkers en banketbakkers zullen het pad naar zoet succes vinden in ons programma Associate of Science in Pastry Arts. ... [+]

De Bachelor of Science in Pastry Arts is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een loopbaan als banketbakker, banketbakker en groot- en detailbakker.

Het programma bouwt voort op het associate degree-programma door meer geavanceerde Pastry Arts-cursussen en meer diepgaande academische cursussen aan te bieden. Gevorderde cursussen zoals The Art of the Chocolatier, Artisan Breads, Contemporary Dessert Styling en Advanced Sugar and Confections geven studenten de mogelijkheid om hun gebak- en decoratievaardigheden beter te ontwikkelen. Ondertussen concentreren de academische klassen op het hoogste niveau zich op het onderwijzen van studenten aan de administratieve, organisatorische en leiderschapskwaliteiten die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de horeca. Na afronding van het programma, zullen studenten bereid zijn om in de industrie te werken als beginnende banketbakkers, retail of groothandel bakkers en ondernemers.... [-]

Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Voltijd
Deeltijd
120 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

The Restaurant School at Walnut Hill College

De Bachelor's Degree in Restaurant Management is geschikt voor die studenten die op zoek zijn naar een carrière in de restaurant- en foodservice-industrie. ... [+]

De Bachelor's Degree in Restaurant Management is geschikt voor die studenten die op zoek zijn naar een carrière in de restaurant- en foodservice-industrie.

Traditioneel klassikaal leren in cursussen zoals Risk Management en Human Resources in de Hospitality Industry helpt studenten bij het ontwikkelen van effectieve leiderschapsstijlen en een goed begrip van problemen op de werkplek. Ondertussen laten lessen als Business Franchising en Restaurant Design studenten hun creativiteit uiten door manieren te ontwerpen en te strategiseren om hun eigen restaurant te runnen.

Na afronding van de bacheloropleiding kunnen studenten werk zoeken in instapniveau managementfuncties in restaurants, hotels, cateringbedrijven en andere commerciële of institutionele foodservice-activiteiten. Mogelijke functies zijn restaurantmanager, catering- of banketmanager, eetkamer of room service manager en assistent eten en drinken directeur.... [-]

Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Voltijd
Deeltijd
120 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
4207 Walnut Street
19104 Philadelphia, Pennsylvania, Verenigde Staten