Lees de Officiële Beschrijving

Welkom! Verdwaal niet in de massa op een grote universiteit. Neem je eerstejaars en tweedejaars klassen in Seattle Central en geniet van kleinere klassen met speciale instructeurs die willen dat je om te slagen. Of uw doel is om een ​​associate degree en de overdracht in een bacheloropleiding krijgen, verdienen een vaardigheden op basis van het certificaat, of gewoon een paar klassen, Seattle Central heeft een programma voor u ontworpen. Bijna de helft van onze studenten over te dragen aan een vier jaar school na ontvangst van hun verwante graden, en meer dan een derde ontwikkelen of verbeteren baan vaardigheden. Seattle Centraal College is het transformeren van leven voor bijna 50 jaar. We zijn er trots op Seattle's eerste community college te zijn, ten dienste van meer dan 500.000 studenten sinds 1966. Onze campus op Capitol Hill is de enige community college in de kern van de stad. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, en een nieuwe lightrail-station zal binnenkort de campus aan te sluiten op andere delen van de stad, waaronder de Universiteit van Washington. Onze stedelijke locatie biedt talloze mogelijkheden voor winkels, restaurants en entertainment. Wij bieden ook lessen op twee nabijgelegen locaties. The Wood Technology Center, in het Central District, is training houtbewerkers sinds 1936. De Seattle Zeevaartschool op de werkende waterkant in Ballard leidt studenten aan het werk in de maritieme industrie. Seattle Central is door The New York Times erkend als een community college van de keuze voor ambitieuze, hoog presterende studenten. Het college biedt verschillende bachelor-opleidingen, 31 associate graden en 45 certificaten in 28 opleidingen, ten dienste van de carrière van de studenten en de eisen van de werkgevers in culinaire kunsten, kleding ontwerpen, informatietechnologie, maritiem, de gezondheidszorg en de sociale en maatschappelijke dienstverlening. Alle programma's bieden real-world, hands-on training van docenten die met de nieuwste trends in de sector te blijven. Studenten in Seattle Central variëren in leeftijd van 16-80 en vormen een dynamische en diverse gemeenschap. Meer dan 50 landen zijn vertegenwoordigd op de campus. Wat uw educatieve doelen, kan Seattle Central helpen. In tegenstelling tot vele colleges, we hebben een open toelatingsbeleid. Als je wilt slagen in het college, hebben we een plek voor jou. Bezoek www.seattlecentral.edu/tour of bel 206.934.3898.

De Seattle Colleges zal opleiden onze studenten goed voorbereid leden van een mondiale samenleving.

Accreditatie: De Seattle Colleges zijn tweejarige openbare instellingen in 1967 opgericht en geaccrediteerd door de Northwest Commissie over Hogescholen en Universiteiten *, een institutioneel accreditatieorgaan erkend door de Raad voor het Hoger Onderwijs Accreditatie en het Amerikaanse ministerie van Onderwijs. Elk college wordt individueel geaccrediteerd; Seattle Vocational Institute gezamenlijk geaccrediteerd met Seattle Central. (NWCCU, 8060 165 Avenue NE, Suite 100, Redmond, WA 98052)

Locaties: Meer dan 51.000 studenten per jaar deelnemen aan een van onze drie hogescholen, die alle zijn gelegen binnen de stadsgrenzen Seattle. Seattle Centraal College is gevestigd op Capitol Hill, een stedelijke omgeving met gemakkelijke toegang tot het centrum van Seattle; Noord-Seattle College is vijf mijl ten noorden van het centrum van de stad in een woonwijk; en Zuid-Seattle College is acht mijl ten zuidwesten van het centrum van de stad op 87 acres met uitzicht op de stad vanaf de wijk West Seattle.

Bijna 3.000 internationale studenten wonen onze hogescholen elk jaar. Elk college biedt intensieve Engels programma's als college overdracht graden te bereiden voor vele academische majors. Elk college biedt ook een unieke groep van Professional-technische programma's die variëren 1-7 wijken en bieden certificaten of graden. Drie Bachelor of Applied Science graden worden aangeboden in Midden- en Zuid.

Internationale studenten die ervoor kiezen om hun baccalaureaatsgraden beginnen bij de Seattle Colleges zal uitstekende overeenkomsten aan prestigieuze universiteiten zoals de Universiteit van Washington, Seattle University, de Arizona State University, Texas A & M, verschillende Universiteit van Californië instellingen en vele anderen.

Student Services bieden vele ondersteunende diensten voor studenten, variërend van counseling en academische adviseren van begeleiding, huisvesting, te ondersteunen, activiteiten en student leiderschap kansen.

programma-opties De volgende opleidingen zijn beschikbaar voor internationale studenten:

Intensief Engels

Studenten die zich inschrijven in het algemeen cursussen Engels aan het begin, intermediate of gevorderd niveau.

College Bridge

Studenten ontwikkelen academische vaardigheden voor te bereiden op hogeschool / universitair niveau studies, en kunnen zich inschrijven voor één of meer college-niveau cursussen.

College Transfer

Studenten zich inschrijven in de tweejarige Associate of Arts (AA) of Associate of Science (AS) diploma in het Seattle Colleges. Deze graad is gelijk aan de eerste twee jaar aan een universiteit. graad transfers van de geassocieerde deelneming aan honderden vier jaar hogescholen en universiteiten over de hele Verenigde Staten. Studenten genieten van lagere collegegeld en kleinere klassen dan in de meeste vier jaar hogescholen.

Professional-Technical Programs

Studenten kunnen kiezen uit meer dan 135 graden en certificaat programma's in de professionele en technisch gebied. Programma's variëren in lengte 1-7 kwartalen.

High School Completion

Studenten kunnen hun middelbare school diploma te voltooien en verdien hun associate degree op hetzelfde moment.

Summer Session

Studenten kunnen kiezen uit een scala van de universiteit en het Engels programma's in de zomer termijn.

Kosten / Application / Housing Inschrijvingsgeld: USD $ 50

Internationale studenten worden beschouwd als niet-ingezetenen voor het collegegeld worden genoemd, zolang zij zich in de Verenigde Staten op een niet-immigrant visum (F, M, J, L, A, etc.). De volgende geschatte kosten voor een student in het college-niveau programma's of Intensive ESL studie voor een kwart (ongeveer 3 maanden). De kosten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

- Intensief Engels college-niveau

Full-Time Collegegeld $ 2.700,00 US $ 3,079.00 US

College Tarieven (gemiddelde) - variabele $ 100,00 US $ 100,00 US

Medical Insurance (verplicht) $ 398,37 US $ 398,37 US

Boeken $ 300,00 US US $ 300,00.

de kosten van levensonderhoud $ 2,550.00 US $ 2,550.00 US

bus Pass $ 150,00 US $ 150,00 US

Totale geraamde kosten: $ 6,198.37 US per kwartaal $ 6,577.37 US per kwartaal

  • Summer 2015 Medical Insurance Fee: $ 242,10 US. Kosten van levensonderhoud zal variëren, afhankelijk van hoe de studenten het beheren van hun geld.

Application Process

Elk van onze hogescholen staan ​​de stappen voor het toepassen op zijn eigen website. Nadat de leerlingen beslissen welke school bij te wonen, moeten zij de lijst van het college stappen te volgen. De criteria voor acceptatie zijn hetzelfde bij al onze hogescholen.

Huisvesting

Elk college biedt hulp aan internationale studenten bij het vinden van passende huisvesting. Bezoek elk college website voor meer informatie over deze bijstand.

International Student Services

Elk college heeft een International Student Services kantoor om studenten te helpen bij aankomst, kennismaking, campus en maatschappelijke oriëntatie, huisvesting, sociale activiteiten en vele andere diensten.

Quarter / Semester

Sommige instellingen in de Verenigde Staten werken op een semester basis (2 semesters in een jaar, meestal 4-5 maanden per semester) of een kwart basis. Veel instellingen aan de westkust van de Verenigde Staten zijn op een kwart systeem, dat is typisch 11-12 weken. Voor instellingen op het kwartaal systeem, zijn er 3/4 in het normaal jaar (Fall, Winter, Lente) en studenten kunnen ervoor kiezen om ook Summer kwartaal bij te wonen. Seattle Colleges gebruik maken van de kwartaal-systeem

Transfer Opties om 4-jaar Hogescholen en Universiteiten Internationale studenten van de Seattle Colleges transfer naar veel verschillende hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten. Onze universiteiten hebben twee soorten schriftelijke overeenkomsten met een aantal van vier jaar hogescholen en universiteiten gevestigd:

International Transfer Toelating Garantie Direct Transfer Agreements

Daarnaast zijn onze internationale studenten is om honderden andere instellingen van hoger onderwijs in de Verenigde Staten aanvaard.

Vertegenwoordigers 70-80 hogescholen en universiteiten bij te wonen International Student Transfer beurzen die twee keer per jaar worden gehouden op onze campussen.

International Transfer Toelating Garantie en Pathway Partnerships

De Seattle Colleges hebben Transfer Toelating Garanties en Pathway Partnerships met diverse partnerinstellingen, waaronder enkele van de meest bekende hogescholen en universiteiten in het land.

Internationale student aanvragers die een aanvraag voor het college overdracht programma kan kiezen voor een van onze partner-instellingen over te dragen aan hun laatste twee jaar van de graad van de bacheloropleiding. Aanvragers die tot een van de Seattle Community Colleges worden geaccepteerd zullen beide een toelatingsbrief van onze hogescholen en een Transfer Toelating garantie † van het door hen geselecteerde universiteit te ontvangen. De student moet de Associate Degree te voltooien in het Seattle Colleges met de vereiste GPA om de voorwaardelijke aanbod te vervullen. De GPA eisen zijn verkrijgbaar bij de meeste internationale studenten als het gemiddelde GPA voor internationale studenten in het Seattle Colleges 3.4. Studenten kunnen deze toelating brieven aan de Amerikaanse ambassade of het consulaat te tonen aan hun academische doelen en carrière paden student visa uit te leggen en te verkrijgen. Elk van onze hogescholen kunnen studenten te helpen met het proces van het krijgen van deze brieven.

- Soort overeenkomst Vereiste GPA Voor Transfer

Arizona State University, Tempe, AZ - (480) 965-7788

Garantie 2.50

California State University, Northridge, CA - (818) 677-3760

Garantie 2.40

California State University, San Marcos, California 92078 - (760) 750-4000

Garantie 2.00

Eastern Washington University, Cheney, WA 99004 - (509) 359-2331

Garantie 2.00

Universiteit van Indiana - Purdue University Indianapolis, Indianapolis, IN 46202 - (317) 274-7000

Garantie 2.00

Montana State University, Bozeman, MT 59717 - (406) 994-72252

Garantie 2.00

San Francisco State University, San Francisco, CA - (415) 338-1293

Garantie 2.00

Seattle Pacific University, Seattle, WA - (206) 281-2000

Garantie 2.50

Seattle University, Seattle, WA - (206) 296-6000

Garantie 3.00

State University van New York in Oneonta, NY 13820 - (607) 436-3363

Garantie 2.50

Universiteit van Alaska, Fairbanks, AK - (907) 474-7211

Garantie 3.00

University of California, Irvine, CA 92697 - (949) 824-6703

weg 3.50

University of California, Santa Barbara, CA 93106 - (805) 893-2881

weg 3.50

Universiteit van Nevada, Las Vegas, NV - (702) 895-3011

Garantie 2.50

Universiteit van Washington, Bothell, WA - (425) 352-5200

Garantie 3.00

University of Washington, Tacoma, WA - (253) 692-4788

Garantie 2.75

Washington State University, Pullman, WA 99164 - (888) 468-6978

Garantie 2.50

Western Washington University, Bellingham, WA 98225 - (360) 650-3000

Garantie 3.00

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

The Seattle Colleges

South's Bachelor of Applied Science (BAS) in Hospitality Management zal u voorzien van de kennis, vaardigheden en tools waarmee u uw associate degree in Accounting, Busin ... [+]

De mogelijkheid om een ​​gastvrije omgeving te creëren is essentieel voor zowat elke industrie en de horeca zelf biedt uitgebreide mogelijkheden voor u om een ​​succesvolle interacties en ervaringen te verwelkomen, waar je carrière neemt je mee.

zuiden Bachelor of Applied Science (BAS) in Hospitality Management zal u voorzien van de kennis, vaardigheden en tools waarmee u uw associate degree in Accounting, Business Information Technology, koken, of andere verwante studiegebieden benutten. Beheer-level posities in de horeca nodig professionaliteit in niet alleen management, maar marketing, operations, juridische kwesties, en human resources. inbegrip van het toerisme, hotel operaties, restaurant management, catering, cruise schip operaties, casino operaties, en reizen - u zult bereid zijn om posities in te voeren in alle facetten van het veld gastvrijheid rond de wereld.... [-]

Verenigde Staten Seattle
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

The Seattle Colleges

"Groen" en duurzame gebouwen niet stoppen met de voltooiing van de bouw - ze bestaan ​​uit aan de gang, interactieve systemen die geavanceerde kennis en vaardigheden voor ... [+]

"Groen" en duurzame gebouwen niet stoppen met de voltooiing van de bouw - ze bestaan ​​uit aan de gang, interactieve systemen die geavanceerde kennis en vaardigheden voor het ontwerpen, beheren en te diagnosticeren in de tijd nodig. Het snelle tempo van de technologische veranderingen en uitdagingen vraagt ​​om geavanceerde ervaring, kennis en sets vaardigheden van degenen die zijn belast met de voortdurende zorg en de ontwikkeling van duurzame gebouwen en omgevingen.

De Bachelor of Applied Science (BAS) in Duurzaam Bouwen Science Technology (SBST) programma zal je voor te bereiden om kennis en systemen kennis toe te passen zeer technische gebouw te ondersteunen. De SBST graad, die voortbouwt op uw vooropleiding en werkervaring, positioneert u om een ​​carrière waar u gebouw functies en financiën begrijpen om structuren die gezonder en duurzamer, efficiënter, economisch en duurzaam zijn beheer te lanceren.... [-]

Verenigde Staten Seattle
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands