Toccoa Falls College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Toccoa Falls College is een Christus-gecentreerde onderwijsinstelling dat mannen en vrouwen zich voorbereidt op het beroeps- en vrije beroepen. Het college is gelegen in de uitlopers van het noordoosten Georgië bergen. TFC biedt op dit moment 29 majors en 39 minderjarigen binnen drie scholen: Professional Studies, Kunsten en Wetenschappen, en Christian Ministries.

Afgestudeerden dienen in de Verenigde Staten en over de hele wereld die voldoen aan de droom van de oprichter Dr. RA Forrest, die zei: "De zon gaat nooit over de afgestudeerden van Toccoa Falls College."

Mission Statement

De missie van Toccoa Falls College is om God te verheerlijken door middel van het zoeken en ontwikkelen van christelijke dienende leiders die hun wereld zal beïnvloeden met de liefde en de boodschap van Jezus Christus.

Mission distinctieven

Toccoa Falls College is een onderwijsinstelling, een karakter-gebouw onderneming, en een geestelijke vorming gemeenschap, allemaal geïntegreerd in een unieke manier van leven. Het primaire doel is om God te verheerlijken door middel van het aanbieden van residentiële programma dat mannen en vrouwen voor te bereiden op het leven van de persoonlijke ontplooiing en Christian dienend leiderschap aan de kerk en de wereld. Het wil ook God te verheerlijken door middel van het aanbieden van niet-residentiële Christus gericht programma's om de gemeenschap in het algemeen.

missiedoelen

Spiritueel: te oriënteren, te motiveren en leiden studenten om emotionele volwassenheid, Christian betrokkenheid en spirituele diepgang Academic: voor een goed begrip van de Bijbel als de basis voor het christelijk leven en denken in het kader van het college verklaring van geloof te bieden, en om studenten te laten kennismaken met de cumulatieve kennis van de eeuwen heen Intellectuele: om studenten te stimuleren om nieuwsgierige en creatieve geesten die hulpmiddelen beschikken om kritische analyse te ontwikkelen, en om hen te motiveren voor de voortzetting van de intellectuele achtervolgingen Moraal: om de sfeer, motivatie en steunregeling voor de ontwikkeling van Bijbels gebaseerde levensstijl van gezonde attitudes en ethische principes bieden Professional: om afgestudeerden die bevoegd is voor de christelijke dienstbaarheid aan de mensheid te produceren op het gebied van hun individuele keuzes

Visie

Toccoa Falls College zal worden bekend als een van de beste christelijke college dat op unieke wijze integreert bijbelse waarheid, academische uitmuntendheid en opzettelijke geestelijke vorming binnen een zorgzame christelijke gemeenschap.

TFC Geloofsbelijdenis

Toccoa Falls College zullen leren en de historische en de fundamentele leerstellingen van het evangelische christendom zoals te verdedigen:

De verbale inspiratie van de Heilige Schrift zoals oorspronkelijk gegeven; Het bestaan ​​en de manifestatie van één God in drie personen, Vader, Zoon en Heilige Geest; De incarnatie en de maagdelijke geboorte van de Zoon van God; De verlossing van de mens door de plaatsvervangende dood van Christus aan het kruis; De lichamelijke opstanding uit het graf; Het feit dat alle mensen hebben gezondigd en daarom moet worden geregenereerd door de werking van Gods genade; Rechtvaardiging door het geloof; De heiligende werk van de Heilige Geest in de gelovige, het produceren van de heiligheid van het leven en de kracht voor de dienst; Praktische geloof in de toereikendheid van Christus voor geestelijke, tijdelijke en fysieke behoeften; De zuiverende hoop op spoedige wederkomst van de Heer; en De urgentie van de prediking van het Evangelie aan de hele mensheid, dat de mensen kunnen gered worden van het eeuwig oordeel. De genoemde universiteit, hoewel niet-sektarische, moet worden uitgevoerd volgens het geloof en de leer van de Christian and Missionary Alliance.

Opmerking: De verklaring van het geloof kan niet worden gewijzigd of aangepast volgens de grondwet. De Raad van Bestuur een verklaring aangenomen in oktober 1999 dat het wordt begrepen dat de genoemde college zou worden uitgevoerd volgens het geloof en de leer van de Christian and Missionary Alliance als ze waren in 1955.

Waarom TFC

Bij Toccoa Falls College hebben we dezelfde missie sinds 1907 gehad. Die missie is simpel. Onze missie is: Het ontwikkelen van karakter met intellect. Wanneer we praten over de ontwikkeling van karakter we spreken over het ontwikkelen van goddelijk karakter. Om onze college gemeenschap te voorzien van een leidraad voor de ontwikkeling van goddelijk karakter gebruiken we vier pijlers, waaronder:

Schrift: Wij geloven dat de Bijbel het onfeilbare, gezaghebbende Woord van God. Als zodanig is de Bijbel biedt alle de richting die we nodig hebben om goddelijk karakter te ontwikkelen.

Waarheid: Wij zijn van mening dat er absolute waarheden geopenbaard door God. In weerwil van concurrerende wereldbeelden in onze cultuur van vandaag, wij begrijpen dat Gods absolute waarheden altijd de tand des tijds zal doorstaan.

Wijsheid: Wij begrijpen dat het vergaren van feiten zinloos kunnen zijn zonder de integratie van kennis en bijbelse begrip. We beseffen ook het belang van het zoeken naar Gods wijsheid op menselijke wijsheid. Waar begrip van God komt.

Service: We duidelijk inzicht in de Bijbel maakt duidelijk dat wij aan anderen, zowel lokaal als wereldwijd te bedienen. Onze studenten, docenten en medewerkers bedienen onze lokale gemeenschap, regio, staat, natie, en steun mensen in landen over de hele wereld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk BScs »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

B.A. in Sustainable Community Development

Campus Voltijd 127 uur September 2018 Verenigde Staten Toccoa Falls

De Global Ministries Department (GMD) bij Toccoa Falls College biedt een major in Sustainable Development Community (SCD). Duurzame ontwikkeling is een wereldwijde prioriteit. Duurzaamheid betekent voldoen aan de huidige behoeften, zonder afbreuk te doen aan het vermogen van toekomstige generaties om in hun behoeften te voldoen. "Think global, act local" weerspiegelt de pragmatische overtuiging dat duurzame ontwikkeling een gemeenschap activiteit moet zijn. [+]

De Global Ministries Department (GMD) bij Toccoa Falls College biedt een major in Sustainable Development Community (SCD). Duurzame ontwikkeling is een wereldwijde prioriteit. Duurzaamheid betekent voldoen aan de huidige behoeften, zonder afbreuk te doen aan het vermogen van toekomstige generaties om in hun behoeften te voldoen. "Think global, act local" weerspiegelt de pragmatische overtuiging dat duurzame ontwikkeling een gemeenschap activiteit moet zijn.

Studenten krijgen praktische vaardigheden op het SCD boerderij waar de theorie wordt de praktijk als ze compost, wijzigen bodem, selecteer zaden, planten te verhogen, zorg voor dieren, en krijgen hands-on ervaring in de voedselproductie door Applied Technologies cursussen.... [-]


Ba In De Lerarenopleiding Majors In De Vroege Kindertijd, Middenstand En Middelbare School

Campus Voltijd 126 - 128 uur September 2018 Verenigde Staten Toccoa Falls

Leraar worden in het klaslokaal is nog nooit zo belangrijk geweest voor onze samenleving. Gekwalificeerde leraren voor de toekomst zijn erg in trek. Christelijke leraren die gepassioneerd zijn over hun geloof moeten doordringen tot schoolcampussen die blijk geven van kennis, sterke onderwijsvaardigheden en bijbels karakter die hun cultuur zullen aanspreken. [+]

Wat wij geloven

Leraar worden in het klaslokaal is nog nooit zo belangrijk geweest voor onze samenleving. Gekwalificeerde leraren voor de toekomst zijn erg in trek. Christelijke leraren die gepassioneerd zijn over hun geloof moeten doordringen tot schoolcampussen die blijk geven van kennis, sterke onderwijsvaardigheden en bijbels karakter die hun cultuur zullen aanspreken.

De afdeling Lerarenopleiding bestaat om christelijke studenten voor te bereiden op leerkrachten in de klas die bijbels denken, competentie in een gekozen inhoudsveld en uitstekende didactische vaardigheden nabootsen. Dit voorbereidingsproces integreert op een dynamische manier geloof en leren door middel van curriculaire, op het veld gebaseerde ervaringen en karakterontwikkeling.... [-]


BSc

B.S. in Counseling Psychology

Online Campus Voltijd 126 uur September 2018 Verenigde Staten Toccoa Falls +1 more

[+]

De disciplines zijn onder andere een Psychologe, een Adventure-Based Counselor, een pastoraal werker en twee professionele licentie adviseurs, van wie er een is gespecialiseerd in Human Sexuality and Gender Identity kwesties. Hun brede spectrum van deskundigheid biedt je de ideale training voor toekomstige bediening in elke begeleiding context.

BIB 213 hermeneutiek BSF 103 Grondslagen van Spiritual Formation NTE 103 Inleiding tot het Nieuwe Testament 6 uur Bible / Theology keuzevakken van alle BIB, BMI, GRK 333, 343, HEB 223, 333, 343, NTE, OTE, SYT, DE, of goedgekeurd integratieve cursussen COM 113 Inleiding tot de Communicatiewetenschap ENG 113 Eerstejaarsstudent Composition I ENG 123 Eerstejaarsstudent Composition II HUM 103 Western Thought & Cultuur 3 uur Filosofie Keuze uit PHY 113 of PHY 243 3 uur Literatuur Keuze uit AML of ENG CSG 113 Inleiding tot Counseling PSY 113 Algemene Psychologie 3 uur History Elective 3 uur Social Science Elective van ANT, ECO, GHY, HIS, POL, of SOC MAT 253 Introduction to Statistics SCI 113 exacte wetenschappen of andere Science Elective 3-4 uur Keuze van BIO, CHM, CSC, MAT, PHS of SCI CSG 233 Counseling vaardigheden I CSG 243 Counseling Vaardigheden II CSG 473 Counseling Stage of [-]

B.S. in Sport Management

Online Campus Voltijd 126 uur September 2018 Verenigde Staten Toccoa Falls +1 more

[+]

National coaching certificaat inbegrepen bij het ​​afstuderen Met een 100% slagingspercentage (werkzaam in de sport-industrie binnen zes maanden na het afstuderen) Titels curriculum en Course Organisatie en beheer van de sport Sport Law & Ethics Sport Financieel Management EHBO, reanimatie & Life Fitness Preventie & Verzorging van Verwondingen coaching Technieken Event & Facility Management in Sport & Entertainment Sport BIB 213 hermeneutiek BSF 103 Grondslagen van Spiritual Formation NTE 103 Inleiding tot het Nieuwe Testament NTE ___ Nieuwe Testament Keuze OTE 103 Inleiding tot het Oude Testament OTE ___ Oude Testament Keuze DE 303 Introduction to Theology 3 uur Theologie keuzevakken 6 uur Bible / Theology keuzevakken van alle BIB, BMI, GRK 333, 343, HEB 223, 333, 343, NTE, OTE, DE, of goedgekeurd integratieve cursussen. ... [-]

BS In Bedrijfskunde Online

Online September 2018 Verenigde Staten Toccoa Falls

Als hoofdvak bedrijfsadministratie krijgt u een brede opleiding die u niet alleen zakelijke expertise en praktische voorbereiding biedt, maar ook bijdraagt ​​aan uw vaardigheid in communicatie en analytische vaardigheden die nodig zijn voor succesvolle prestaties in de hedendaagse economie. [+]

Als hoofdvak bedrijfsadministratie krijgt u een brede opleiding die u niet alleen zakelijke expertise en praktische voorbereiding biedt, maar ook bijdraagt ​​aan uw vaardigheid in communicatie en analytische vaardigheden die nodig zijn voor succesvolle prestaties in de hedendaagse economie. TFC stelt ook voldoende keuzevakken beschikbaar in het programma om u in staat te stellen zich te concentreren op een gebied van persoonlijk belang of expertise, zoals marketing, waarin u kunt floreren. Vanuit een bijbels perspectief waarin geloof en praktijk worden geïntegreerd, kun je met bedrijfscursussen kennis krijgen van de beste bedrijfspraktijken, vaardigheden die essentieel zijn in de markt en bijbelse karakterontwikkelingsmogelijkheden om christelijke dienende leiders te worden met sterke ethische en morele standaarden in de handel, industrie , non-profitorganisaties, christelijke ministeries, etc.... [-]


Bs In Muziek- En Muziekonderwijs

Campus Voltijd 126 uur September 2018 Verenigde Staten Toccoa Falls

De muziekafdeling bestaat om christelijke musici voor te bereiden op een carrière in de uitvoering, lesgeven, kerkmuziek en verschillende muziekgerelateerde roepingen. Studenten ontwikkelen en delen hun door God gegeven gaven door deel te nemen aan ensembles, recitals, concerten, serviceprojecten en bedieningen. [+]

Volg je passie voor muziek bij TFC!

De muziekafdeling bestaat om christelijke musici voor te bereiden op een carrière in de uitvoering, lesgeven, kerkmuziek en verschillende muziekgerelateerde roepingen. Studenten ontwikkelen en delen hun door God gegeven gaven door deel te nemen aan ensembles, recitals, concerten, serviceprojecten en bedieningen.

Door deze ervaringen brengt de muziekafdeling de hele persoon in het leerproces door de integratie van leerplan- en co-curriculaire activiteiten en zorgt voor de integratie van geloof en leren, samen met karakter en intellect. Deze aanpak, samen met cursussen in muziektheorie, muziekgeschiedenis, performance, auditieve vaardigheden, muziektechnologie, humaniora en bijbeltheologie, geeft studenten de vaardigheden om zeer waardevol te worden in hun vakgebied.... [-]


Bachelor

B.A. in Cross-Cultural Studies

Online Campus Voltijd 126 uur September 2018 Verenigde Staten Toccoa Falls +1 more

Cross-Cultural Studies grote rust toekomst dienende leiders met kennis, kunde en karakter die relevant zijn voor het Evangelie van Jezus Christus te communiceren met mensen uit andere culturen vanuit een Bijbels wereldbeeld. Natuurlijk vastgesteld op basis van bijbelse principes, de belangrijkste biedt zowel de theorie en de praktische toepassing van cross-culturele vaardigheden en de bediening door middel van de antropologie cursussen in aanvulling op vaardigheden gebaseerde strategieën. [+]

Cross-Cultural Studies grote rust toekomst dienende leiders met kennis, kunde en karakter die relevant zijn voor het Evangelie van Jezus Christus te communiceren met mensen uit andere culturen vanuit een Bijbels wereldbeeld.

ANT 363 Religious Belief Systems ANT 372 Sociolinguïstiek ANT 483 Anthropology Research Project ICS 113 cadeaus, Begeleiding, & doelstellingen ICS 323 World Religions

Cross-Cultural Studies Core (26 uur)

ICS 253 History of Missions ICS 273 Church Planting & Development ICS 383 Training & discipelen ICS 393 Inleiding tot de Church Growth ICS 453 Cross-Cultural Communication ICS 463 Strategie van Missions ICS 473 Urban ministerie & Practicum ICS 493 Missiologie Strategy Project ... [-]

B.A. in Outdoor Leadership and Education

Campus Voltijd 126 uur September 2018 Verenigde Staten Toccoa Falls

[+]

3 uur Electieve vanaf elke computer, wetenschap, of wiskunde CED 113 Stichtingen voor Christian Ministries CED 453 Leadership Formation CED 463 Spiritual Formation OLE 103 Fundamenten voor Outdoor Leadership & Onderwijs OLE 203 Wilderness First Responder OLE 213 Camp Programming & Leiderschap OLE 223 Backcountry Onderwijs OLE 233 Rivers & Rocks: Hard Skills OLE 313-avontuur gebaseerd Onderwijs OLE 323 Environmental Education OLE 343 Expedition Module OLE 433 Outdoor Program Management OLE 463 Seminar in Outdoor Leadership & Onderwijs OLE 473 Outdoor Leadership en Onderwijs Stage [-]

B.S. in Biology (Pre-Med) Major

Campus Voltijd 126 uur September 2018 Verenigde Staten Toccoa Falls

De Biologie / Chemie afdeling Toccoa Falls College is gevestigd in het Clary Science Building en biedt essentiële training in de natuurwetenschappen voor de vrije kunsten curriculum onderwezen vanuit een Bijbels perspectief. [+]

Nauwe samenwerking met het onderwijzend personeel vertaalt zich ook in kansen voor medisch zendingswerk, evenals hulp en referenties voor off-campus onderzoeksmogelijkheden. BSF 103 Grondslagen van Spiritual Formation NTE 103 Inleiding tot het Nieuwe Testament NTE ___ Nieuwe Testament Keuze OTE 103 Inleiding tot het Oude Testament OTE ___ Oude Testament Keuze SYT 303 Introduction to Theology 3 uur Theologie Keuze uit SYT VAN DE 6 uur Bible / Theology keuzevakken van alle BIB, BMI, GRK 333, 343, HEB 223, 333, 343, NTE, OTE, SYT, DE, of goedgekeurd integratieve cursussen COM 113 Inleiding tot de Communicatiewetenschap ENG 113 Eerstejaarsstudent Composition I ENG 123 Eerstejaarsstudent Composition II HUM 103 Western Thought & Cultuur 3 uur Literatuur Keuze uit AML of ENG op 200- of 300-niveau PSY 113 Algemene Psychologie of PSY 243 Ontwikkelingspsychologie 3 uur Geschiedenis keuzevakken bij de 100-, 200- of 300-niveau 6 uur keuzevakken uit ANT 203, CSG 113, ECO 213, 223, 213 GHY, POL 213, of SOC 213 BIO 114 Biology I BIO 124 Biologie II MAT 253 Introduction to Statistics MAT 323 Elementen van Calculus [-]

Videos

video 1

video 2

Contact
Bezoekadres
107 Kincaid Dr.
Toccoa Falls, Georgia, 30598 US