Trine University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het is gemakkelijk om te praten over uitmuntendheid. Maar het is een ander ding helemaal om jezelf echt te plegen om het elke dag. Om het leven. Om het te inspireren in alles om je heen. Op Trine University, heeft dit streven naar perfectie het fundament van onze ervaring gevormd voor meer dan een eeuw. Je zult het zien, en je zult het voelen, de tweede stap je op onze mooie, 450-hectare grote campus in Angola, Indiana.

Er zijn maar weinig scholen kunnen zeggen dat ze zijn het krijgen van het gebeuren op zo'n hoog niveau voor bijna 130 jaar. Wij kunnen.

Een Streven naar perfectie

Van onze programma's, naar onze faculteit, om onze faciliteiten, om de positieve impact van ons werk heeft op gemeenschappen overal, zetten we onze normen op Trine net iets hoger. We kunnen het niet helpen. Het is wie we zijn. Het is de reden waarom US News & World Report en de Princeton Review consequent rangschikken ons tot de beste universiteiten van de Midwest, en het is de reden waarom meer dan 1.900 bedrijven over de hele wereld op zoek gaan naar onze afgestudeerden.

Een Ongeëvenaarde Campus

Alleen al in de afgelopen tien jaar hebben we meer dan $ 75.000.000 aan renovaties en nieuwe faciliteiten doorgebracht in onze campus. Of het is de toevoeging van een nieuwe, state-of-the-art biomedische engineering gebouw; een voetbalstadion dat elke particuliere universiteit in het land trots op zou maken; ongeëvenaarde appartement-achtige campus huisvesting; of renovaties aan podiumkunsten, bedrijfsleven, onderwijs, en tientallen andere voorzieningen; Trine de campus is, in een woord, uitzonderlijk.

Een innovatieve geest

Innovatie is in ons DNA op Trine. Het altijd is geweest. In feite werd de hedendaagse golfbal gepatenteerd door een Trine graduate. Onze studenten genieten van een actieve en boeiende leerervaring, het winnen van de nationale prijzen voor de hands-on werk dat zij te volbrengen. We hebben geïnvesteerd meer dan $ 8 miljoen in de afdeling Innovatie en Technologie. En we onlangs onthulde een nieuwe, high-tech Project Based Learning Center for Excellence.

Locaties

Angola

Trine University

Address
Trine University
One University Avenue

IN 46703 Angola, Indiana, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 800-347-4878

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden