Lees de Officiële Beschrijving

UH Hilo in een oogopslag

De universiteit van Hawaï in Hilo is een staatsuniversiteit met een eigen college sfeer. Wij bieden kleine klassen, een laag vermogen-to-student ratio en de mogelijkheden voor onderzoek en hands-on leren.

Als een openbare universiteit, de Universiteit van Hawaï in Hilo heeft een unieke positie in de staat-en land door het aanbieden van een strenge en boeiende curriculum tegen een betaalbare collegegeld tarief. De toelatingseisen zijn matig selectief, waardoor bovengemiddelde studenten de mogelijkheid om de voordelen van een kleine school ervaring te genieten.

UH Hilo is geaccrediteerd door de accrediterende Commissie voor Senior Hogescholen en Universiteiten van de Westelijke Vereniging van Scholen en universiteiten.

Gevestigd:

 • 1947, toen UH Mānoa begint het programma Hilo
 • 1970 als de Universiteit van Hawaï in Hilo

Rol: Openbaar Liberal Arts and Science University of Hawai'i

Kalender:

 • 2 semesters van 16-17 weken elk en
 • een vier weken durende intensieve zomer sessie en
 • een zes weken durende reguliere zomer sessie

Inschrijving: 4043

Faculteit student ratio: 01:14

Gemiddelde klasse grootte: 20

Campus Grootte:

 • 115 acres - Main Campus
 • 33 acres - University Village Fase I (in ontwikkeling)
 • 10 acres - Pacific Aquacultuur en Coastal Resource Center
 • 110 acres - Pana'ewa Farm
 • 163 acres - UH Hilo Science and Technology Park (Makai)
 • 324 acres - UH Hilo Science and Technology Park (Mauka)

Degrees:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Bachelor of Science (BS)
 • Bachelor in Bedrijfskunde (BBA)
 • Bachelor of Science in Nursing (BSN)
 • Master of Arts (MA)
 • Master of Education (MED)
 • Master of Science (MS)
 • Doctoraat (Ph.D.)
 • doctor in de verpleegkundige praktijk (DNP)
 • Doctor of Pharmacy (Pharm.D.)

majors:

 • 37 Undergraduate
 • 8 Graduate
 • 4 Promoties

Collegegeld: Bekijk de Collegegeld & Fees pagina

De meest uiteenlopende Students

In 2014, werd UH Hilo genoemd als de meest uiteenlopende vier jaar openbare instelling in het land door de Chronicle of Higher Education.

Waarom studenten kiezen UH Hilo

Op Hawai'i Island, inspiratie is overal; het is in het land, lucht en zee, in de mensen die we ontmoeten op bospaden, lokale markten, en in onze klaslokalen. Gebouwd op de kust hellingen van 's werelds grootste berg en in het midden van de Stille Oceaan, de Universiteit van Hawaï Hilo uitdagingen, machtigt en inspireert onze studenten. Als een universitaire gemeenschap, trekken we onze inspiratie uit de mensen die we noemen 'Ohana, en het eiland noemen we thuis.

Geïnspireerd door de 'Āina

In Hawai'i weten we het land, de 'Āina, ondersteunt ons. De aarde is meer dan een hulpmiddel; het is onze bron van leven. Omgeven door een ongelooflijke combinatie van hoge bergen en diepe oceaan, weelderige regenwouden en dorre gebieden van de lava, zijn we geïnspireerd om onze wereld te begrijpen door middel van gedurfde wetenschap en de zorg voor ons milieu door verantwoordelijke relatie met onze levende aarde en de gemeenschap van het leven juist sustain.

Geïnspireerd door Discovery

Ons eiland huis werd ontdekt door moedige Voyagers en hun erfenis inspireert ons om te volgen in het kielzog van hun double-gepelde kano's. Een UH Hilo onderwijs is ontworpen voor ontdekking; van zeesterren tot supernovae, onze focus op hands-on learning maakt onze studenten en deskundige docenten om samen de wereld te ontdekken. Onderzoek in het veld, stages bij lokale bedrijven en organisaties, kleine klassen die de eerlijke uitwisseling van ideeën te bevorderen, en onze universiteit ondersteunde uitwisselingsprogramma's komen allemaal samen om onze studenten te inspireren om hun talenten en passies te ontdekken door de wereld te verkennen.

Geïnspireerd door Innovatie

Door het cultiveren van creativiteit, kritisch denken en cultureel begrip, bereiden we afgestudeerden die klaar zijn om de 21e-eeuwse uitdagingen aan te pakken en zet de wereld naar voren zijn. Of onze studenten terugzet inheemse bossen, het verbeteren van de gezondheid van onze lokale gemeenschap, het samenstellen van krachtige verhalen, of het ontwerpen van een veilige landing van de eerste bemande missie naar Mars, nemen ze inspireren door eeuwen van innovatie om creatieve oplossingen geworteld in de zuurverdiende wijsheid te formuleren van degenen, die voor kwam.

Geïnspireerd door elkaar

De unieke erfgoed van Hawaï weeft samen een lei van culturen die onze gezamenlijke menselijkheid eert en daagt ons uit om van elkaar te leren en zie de wereld door een andere lens. Onze dynamische programma's en levendige locatie trekt studenten uit heel Hawai'i, de Stille Oceaan, en de wereld, het creëren van academische en maatschappelijke kansen op UH Hilo die nergens anders op aarde te vinden zijn.

Geïnspireerd door U

Als het er op aan komt, bestaan ​​we om onze studenten voor te bereiden om hun leven te machtigen en transformeren de wereld, en jij bent onze grootste inspiratiebron. Diep inzetten voor het creëren van die kansen, UH Hilo leidt het hoger onderwijs in de toekomst door middel van een strenge, residentiële college ervaring binnen handbereik. Met de meest betaalbare bewoner collegegeld tarief in de staat en $ 45.000.000 jaarlijks uitgereikt in de financiële steun en beurzen, streven wij ernaar belemmeringen voor het hoger onderwijs af te breken en openen de deuren van kans.

Aan de Universiteit van Hawaï Hilo, vinden we onze inspiratie in de unieke gemeenschap en verbazingwekkende omgeving die ons dagelijks omringen. Als er ooit een plek om te inspireren, dit is het. Doe mee, en vinden wat je inspireert.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BA

University of Hawaii, Hilo

Het KES programma biedt studenten een breed scala aan kwalitatieve instructies en kansen op het gebied van gezondheid, lichamelijke opvoeding, recreatie en de oefeningen. ... [+]

BA in de Kinesiologie en Oefenwetenschappen

Het KES programma biedt studenten een breed scala aan kwalitatieve instructies en kansen op het gebied van gezondheid, lichamelijke opvoeding, recreatie en de oefeningen. Daarnaast biedt cursussen aan individuen blootstelling aan allerlei fysieke activiteiten en mogelijkheden om hun algehele welzijn te verbeteren. Voorlichtingscursussen geven inleidende en gevorderde voorbereiding op het gebied van onderwijs, management en / of coaching, gezondheidsbevordering en de oefenwetenschappen met onder andere sportpsychologie, atletische training, fysiotherapie en lichaamsfysiologie.

Doelstellingen voor het leren van studenten in de major ... [-]
Verenigde Staten Hilo
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BBA

University of Hawaii, Hilo

... [+]

BBA in Accounting Ofwel:

Opmerkingen:

[-]
Verenigde Staten Hilo
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

University of Hawaii, Hilo

Computerwetenschappen is niet de wetenschap van de computer - het is de wetenschap van probleemoplossend gebruik van een computer. Als u een grootschalige computerwetensc ... [+]

BS in Computer Science

Computerwetenschappen is niet de wetenschap van de computer - het is de wetenschap van probleemoplossend gebruik van een computer. Als u een grootschalige computerwetenschap bent, ziet u dit in vele vormen: het bestuderen van algoritmes, hardwarehardware, programmeringstalen, besturingssystemen, database-ontwerp en meer. De carrièremogelijkheden zijn even gevarieerd software engineer, database manager, netwerkbeheerder, projectmanager en vele anderen. Het Amerikaanse Bureau voor Arbeidsstatistieken, onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Arbeid, voorspelt dat voor 2006-2016 drie van de zes beroepen die onder de snelstgroeiende groei gaan en de grootste numerieke groei zullen registreren, computergebonden beroepen zijn.... [-]

Verenigde Staten Hilo
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Hawaii, Hilo

Dit nummer van de studie biedt studenten met een verscheidenheid van dierlijke wetenschap cursussen evenals belangrijke cursussen in de landbouw, zodat zij beter gekwalif ... [+]

BS in de landbouw

Dit nummer van de studie biedt studenten met een verscheidenheid van dierlijke wetenschap cursussen evenals belangrijke cursussen in de landbouw, zodat zij beter gekwalificeerd voor de arbeidsmarkt zal zijn. Het doel van dit programma is om studenten voor te bereiden om te werken met vee op boerderijen en ranches of posities in de veehouderij of aanverwante gebieden te verkrijgen.

Oud-studenten hebben posities genomen op veehouderijbedrijven, zuivelfabrieken, boerderijen, maneges, experiment stations, in quarantaine stations, veterinaire klinieken, en dierentuinen. Werkgelegenheid bestaan ​​ook met de overheid en met vee en diervoeders bedrijven.

... [-]

Verenigde Staten Hilo
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Hawaii, Hilo

Marine Science is een goed afgerond en multidisciplinair programma dat zorgvuldig is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de unieke verscheidenheid aan mariene omge ... [+]

BS in Marine Science

Marine Science is een goed afgerond en multidisciplinair programma dat zorgvuldig is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de unieke verscheidenheid aan mariene omgevingen die beschikbaar zijn voor studie rond het eiland Hawai'i. Inleidende lezingen en laboratoriumcursussen in de algemene oceanografie en mariene biologie worden gevolgd door middel van intermediaire cursussen in mariene ecologie en evolutie, mariene methoden en statistische toepassingen in de mariene wetenschappen. Het meest geavanceerde niveau van de opleidingen bestaat uit gespecialiseerde vakken in geologische, chemische, fysieke en biologische oceanografie en keuzevakken. De programma's culmineren in een hoofdsteen volgorde, waardoor studenten zich toeleggen op onafhankelijke projecten waarbij onderzoek of toegepaste stageplaatsen betrokken zijn.... [-]

Verenigde Staten Hilo
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Hawaii, Hilo

De bachelor of science graad in geologie is een rigoureus programma dat studenten voorbereidt op de graduate studie van werk als een professionele geoloog. ... [+]

De bachelor of science graad in geologie is een rigoureus programma dat studenten voorbereidt op de graduate studie van werk als een professionele geoloog. De bachelor of arts graad is vergelijkbaar, maar is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een loopbaan in het wetenschappelijk onderwijs of het beheer van natuurlijke hulpbronnen. Minderjarigen in geologie en aard-ruimtewetenschap zijn beschikbaar voor studenten die een hoofdvak willen op het gebied van mariene wetenschappen, astronomie, aardrijkskunde of natuurwetenschappen.

photo of CSAV student with lava Het Center for the Study of Active Volcanoes (CSAV) is een training- en outreach-programma dat in 1989 door de Hawai'i State Legislature is ingesteld. Het bevindt zich in het UH Hilo Geology Building en heeft als missie training en informatie over vulkanisch en natuurlijke gevaren die voorkomen in Hawai'i en wereldwijd. Dit gebeurt via een verscheidenheid aan programma's: publieksbereik, inclusief bezoeken aan scholen en de presentatie van openbare lezingen en symposia; een zomerprogramma waarin wetenschappers uit ontwikkelingslanden worden opgeleid in technieken voor monitoring en reactie van vulkanische gevaren; verschillende onderzoeksprojecten; en de productie van openbare voorlichtingsprogramma's over natuurlijke gevaren, paraatheid en respons voor inwoners van Hawaï.... [-]

Verenigde Staten Hilo
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Hawaii, Hilo

De bacheloropleiding biedt de vaardigheden die nodig zijn voor studenten die op zoek zijn naar carrières in sterrenkunde, als professionele onderzoeksstudenten, technisch ... [+]

bs in de sterrenkunde

Astronomen zoeken antwoorden op enkele van de grootste en oudste vragen in de wetenschap: hoe is het heelal begonnen? Hoe gaat het af? Wat is er in het heelal? Hoe vormen sterren, planeten, sterrenstelsels en zwarte gaten? Hoe eindigen ze? Aan de hand van deze vragen behoren natuurkunde, wiskunde, chemie, biologie, informatica, optica en instrumentatie, en zelfs geschiedenis en filosofie zijn companion velden. Het academische astronomieprogramma van de UH Hilo maakt gebruik van de astronomie-infrastructuur van Mauna Kea en het Universiteitspark van Wetenschap en Technologie om studenten kennis te maken met sterrenkunde en astrofysica, en opleiding in moderne methoden van observatie-astronomie.... [-]

Verenigde Staten Hilo
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
University of Hawaiʻi at Hilo
200 W. Kāwili St.,

Hilo, Hawaï, HI 96720-4091 US
Social Media