University of Hawaii, Hilo

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UH Hilo in een oogopslag

De universiteit van Hawaï in Hilo is een staatsuniversiteit met een eigen college sfeer. Wij bieden kleine klassen, een laag vermogen-to-student ratio en de mogelijkheden voor onderzoek en hands-on leren.

Als een openbare universiteit, de Universiteit van Hawaï in Hilo heeft een unieke positie in de staat-en land door het aanbieden van een strenge en boeiende curriculum tegen een betaalbare collegegeld tarief. De toelatingseisen zijn matig selectief, waardoor bovengemiddelde studenten de mogelijkheid om de voordelen van een kleine school ervaring te genieten.

UH Hilo is geaccrediteerd door de accrediterende Commissie voor Senior Hogescholen en Universiteiten van de Westelijke Vereniging van Scholen en universiteiten.

Gevestigd:

 • 1947, toen UH Mānoa begint het programma Hilo
 • 1970 als de Universiteit van Hawaï in Hilo

Rol: Openbaar Liberal Arts and Science University of Hawai'i

Kalender:

 • 2 semesters van 16-17 weken elk en
 • een vier weken durende intensieve zomer sessie en
 • een zes weken durende reguliere zomer sessie

Inschrijving: 4043

Faculteit student ratio: 01:14

Gemiddelde klasse grootte: 20

Campus Grootte:

 • 115 acres - Main Campus
 • 33 acres - University Village Fase I (in ontwikkeling)
 • 10 acres - Pacific Aquacultuur en Coastal Resource Center
 • 110 acres - Pana'ewa Farm
 • 163 acres - UH Hilo Science and Technology Park (Makai)
 • 324 acres - UH Hilo Science and Technology Park (Mauka)

Degrees:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Bachelor of Science (BS)
 • Bachelor in Bedrijfskunde (BBA)
 • Bachelor of Science in Nursing (BSN)
 • Master of Arts (MA)
 • Master of Education (MED)
 • Master of Science (MS)
 • Doctoraat (Ph.D.)
 • doctor in de verpleegkundige praktijk (DNP)
 • Doctor of Pharmacy (Pharm.D.)

majors:

 • 37 Undergraduate
 • 8 Graduate
 • 4 Promoties

Collegegeld: Bekijk de Collegegeld & Fees pagina

De meest uiteenlopende Students

In 2014, werd UH Hilo genoemd als de meest uiteenlopende vier jaar openbare instelling in het land door de Chronicle of Higher Education.

Waarom studenten kiezen UH Hilo

Op Hawai'i Island, inspiratie is overal; het is in het land, lucht en zee, in de mensen die we ontmoeten op bospaden, lokale markten, en in onze klaslokalen. Gebouwd op de kust hellingen van 's werelds grootste berg en in het midden van de Stille Oceaan, de Universiteit van Hawaï Hilo uitdagingen, machtigt en inspireert onze studenten. Als een universitaire gemeenschap, trekken we onze inspiratie uit de mensen die we noemen 'Ohana, en het eiland noemen we thuis.

Geïnspireerd door de 'Āina

In Hawai'i weten we het land, de 'Āina, ondersteunt ons. De aarde is meer dan een hulpmiddel; het is onze bron van leven. Omgeven door een ongelooflijke combinatie van hoge bergen en diepe oceaan, weelderige regenwouden en dorre gebieden van de lava, zijn we geïnspireerd om onze wereld te begrijpen door middel van gedurfde wetenschap en de zorg voor ons milieu door verantwoordelijke relatie met onze levende aarde en de gemeenschap van het leven juist sustain.

Geïnspireerd door Discovery

Ons eiland huis werd ontdekt door moedige Voyagers en hun erfenis inspireert ons om te volgen in het kielzog van hun double-gepelde kano's. Een UH Hilo onderwijs is ontworpen voor ontdekking; van zeesterren tot supernovae, onze focus op hands-on learning maakt onze studenten en deskundige docenten om samen de wereld te ontdekken. Onderzoek in het veld, stages bij lokale bedrijven en organisaties, kleine klassen die de eerlijke uitwisseling van ideeën te bevorderen, en onze universiteit ondersteunde uitwisselingsprogramma's komen allemaal samen om onze studenten te inspireren om hun talenten en passies te ontdekken door de wereld te verkennen.

Geïnspireerd door Innovatie

Door het cultiveren van creativiteit, kritisch denken en cultureel begrip, bereiden we afgestudeerden die klaar zijn om de 21e-eeuwse uitdagingen aan te pakken en zet de wereld naar voren zijn. Of onze studenten terugzet inheemse bossen, het verbeteren van de gezondheid van onze lokale gemeenschap, het samenstellen van krachtige verhalen, of het ontwerpen van een veilige landing van de eerste bemande missie naar Mars, nemen ze inspireren door eeuwen van innovatie om creatieve oplossingen geworteld in de zuurverdiende wijsheid te formuleren van degenen, die voor kwam.

Geïnspireerd door elkaar

De unieke erfgoed van Hawaï weeft samen een lei van culturen die onze gezamenlijke menselijkheid eert en daagt ons uit om van elkaar te leren en zie de wereld door een andere lens. Onze dynamische programma's en levendige locatie trekt studenten uit heel Hawai'i, de Stille Oceaan, en de wereld, het creëren van academische en maatschappelijke kansen op UH Hilo die nergens anders op aarde te vinden zijn.

Geïnspireerd door U

Als het er op aan komt, bestaan ​​we om onze studenten voor te bereiden om hun leven te machtigen en transformeren de wereld, en jij bent onze grootste inspiratiebron. Diep inzetten voor het creëren van die kansen, UH Hilo leidt het hoger onderwijs in de toekomst door middel van een strenge, residentiële college ervaring binnen handbereik. Met de meest betaalbare bewoner collegegeld tarief in de staat en $ 45.000.000 jaarlijks uitgereikt in de financiële steun en beurzen, streven wij ernaar belemmeringen voor het hoger onderwijs af te breken en openen de deuren van kans.

Aan de Universiteit van Hawaï Hilo, vinden we onze inspiratie in de unieke gemeenschap en verbazingwekkende omgeving die ons dagelijks omringen. Als er ooit een plek om te inspireren, dit is het. Doe mee, en vinden wat je inspireert.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba In Kinesiologie En Oefenwetenschappen

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Hilo

Het KES programma biedt studenten een breed scala aan kwalitatieve instructies en kansen op het gebied van gezondheid, lichamelijke opvoeding, recreatie en de oefeningen. [+]

BA in de Kinesiologie en Oefenwetenschappen Het KES programma biedt studenten een breed scala aan kwalitatieve instructies en kansen op het gebied van gezondheid, lichamelijke opvoeding, recreatie en de oefeningen. Daarnaast biedt cursussen aan individuen blootstelling aan allerlei fysieke activiteiten en mogelijkheden om hun algehele welzijn te verbeteren. Voorlichtingscursussen geven inleidende en gevorderde voorbereiding op het gebied van onderwijs, management en / of coaching, gezondheidsbevordering en de oefenwetenschappen met onder andere sportpsychologie, atletische training, fysiotherapie en lichaamsfysiologie. Doelstellingen voor het leren van studenten in de major Een student die het Kinesiologie- en Oefenwetenschappen voltooit, zal in staat zijn om: Deelnemen aan basis fysieke en recreatieve activiteiten. Identificeer de fundamentele anatomische functies, de fysiologische mechanismen en de biomechanische concepten die betrokken zijn bij menselijke beweging en menselijke prestaties. Aanvraag aanvragen in het lerarenopleidingsprogramma met het verlangen om een ​​leraar van de secundaire gezondheids- en lichamelijke opvoeding te worden. Aanvraag aanvragen in de afgestudeerde school op het gebied van de oefenwetenschappen, gezondheidszorg, medische school, fysiotherapie programma's en atletische trainingsprogramma's. In staat zijn om zorg en expertise op het gebied van gezondheid te bieden. Identificeer en begrijp de verschillende gezondheidsproblemen in onze samenleving, met name die welke door middelbare en middelbare scholieren worden ondervonden. BA in de Kinesiologie en Oefeningenwetenschappen Groep 1. Algemene Basis Basis, Gebied en Integratieve Eisen in effect Herfst 2011 Studenten kunnen kiezen om af te studeren in het kader van de Algemene Onderwijsbond Basic, Ruimte en Integratieve eisen en afstuderen eisen die gelden op het moment dat ze ging... [-]

BBA

BBA In Accounting

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Hilo

[+]

BBA in Accounting Ofwel: Opmerkingen: [-]

BBA in General Business

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Hilo

[+]

Ofwel: Opmerkingen: [-]

BSc

BS In Computer Science

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Hilo

Computerwetenschappen is niet de wetenschap van de computer - het is de wetenschap van probleemoplossend gebruik van een computer. Als u een grootschalige computerwetenschap bent, ziet u dit in vele vormen: het bestuderen van algoritmes, hardwarehardware, programmeringstalen, besturingssystemen, database-ontwerp en meer. [+]

BS in Computer Science Computerwetenschappen is niet de wetenschap van de computer - het is de wetenschap van probleemoplossend gebruik van een computer. Als u een grootschalige computerwetenschap bent, ziet u dit in vele vormen: het bestuderen van algoritmes, hardwarehardware, programmeringstalen, besturingssystemen, database-ontwerp en meer. De carrièremogelijkheden zijn even gevarieerd software engineer, database manager, netwerkbeheerder, projectmanager en vele anderen. Het Amerikaanse Bureau voor Arbeidsstatistieken, onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Arbeid, voorspelt dat voor 2006-2016 drie van de zes beroepen die onder de snelstgroeiende groei gaan en de grootste numerieke groei zullen registreren, computergebonden beroepen zijn. Omdat computers zo doordringend zijn, biedt een computerwetenschappen de mogelijkheid om een ​​impact te maken in de wereld van wetenschap, zaken, gezondheidszorg, onderwijs, de wet, kunst, entertainment of bijna alles wat je interesseert. Zelfs als je geen computerwetenschappen bent, zal het nemen van computer science cursussen je logische denken en probleemoplossende vaardigheden verbeteren. Missie De opdracht van de afdeling Computerwetenschappen is om: Opleiding van de computerwetenschappen majors in een strenge bacheloropleiding, zodat afgestudeerden bereid zijn om hoogwaardige technische professionele posities binnen te gaan of verder te gaan met het afstuderen van programma's Zorg voor computeropleiding die de behoeften van verschillende studentencomponenten van de universiteit dient Doelstellingen voor het leren van studenten in de major De Bachelor of Science degree in de computerwetenschappen is ontworpen om studenten voor te bereiden op succes als computerwetenschappers. Studenten die afstuderen van dit programma zouden hun kennis moeten kunnen toepassen op een specifiek ontwerpprobleem, met inbegrip van de specificaties,... [-]

BS In De Landbouw

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Hilo

Dit nummer van de studie biedt studenten met een verscheidenheid van dierlijke wetenschap cursussen evenals belangrijke cursussen in de landbouw, zodat zij beter gekwalificeerd voor de arbeidsmarkt zal zijn. [+]

BS in de landbouw Dit nummer van de studie biedt studenten met een verscheidenheid van dierlijke wetenschap cursussen evenals belangrijke cursussen in de landbouw, zodat zij beter gekwalificeerd voor de arbeidsmarkt zal zijn. Het doel van dit programma is om studenten voor te bereiden om te werken met vee op boerderijen en ranches of posities in de veehouderij of aanverwante gebieden te verkrijgen. Oud-studenten hebben posities genomen op veehouderijbedrijven, zuivelfabrieken, boerderijen, maneges, experiment stations, in quarantaine stations, veterinaire klinieken, en dierentuinen. Werkgelegenheid bestaan ​​ook met de overheid en met vee en diervoeders bedrijven. Student Learning Outcomes Studenten zullen een praktische kennis van de biologie, scheikunde en wiskunde als een basis voor verdere studies te bereiken. Studenten zullen een basiskennis in de verschillende dierlijke wetenschap disciplines te bereiken en in staat zijn om deze kennis effectief te beheren en de zorg voor het vee toe te passen. Studenten zullen ervaringsleren mogelijkheden met boerderijdieren hebben door middel van routine hands-on laboratoria gehouden op de UH Hilo Landbouw Landbouw Laboratory. Indien beschikbaar, zal excursies naar lokale boerderijen en ranches ook leren met boerderijdieren. Studenten krijgen hands-on ervaring met dieren te helpen hun concurrentievermogen op toekomstige studies en loopbaan te verbeteren. Studenten zullen gebruiken en verfijnen van hun communicatieve vaardigheden in verschillende klassen. Studenten ontwikkelen en hun computervaardigheden toepassing op de landbouwproducten voorbeelden. BS in de landbouw: Groep 1: Algemene Onderwijs Basic, Ruimte en Integrative Requirements. Studenten kunnen kiezen om af te studeren in het kader van de Algemene Onderwijsbond Basic, Ruimte en Integratieve... [-]

Bs In De Mariene Wetenschap

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Hilo

Marine Science is een goed afgerond en multidisciplinair programma dat zorgvuldig is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de unieke verscheidenheid aan mariene omgevingen die beschikbaar zijn voor studie rond het eiland Hawai'i. [+]

BS in Marine Science Marine Science is een goed afgerond en multidisciplinair programma dat zorgvuldig is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de unieke verscheidenheid aan mariene omgevingen die beschikbaar zijn voor studie rond het eiland Hawai'i. Inleidende lezingen en laboratoriumcursussen in de algemene oceanografie en mariene biologie worden gevolgd door middel van intermediaire cursussen in mariene ecologie en evolutie, mariene methoden en statistische toepassingen in de mariene wetenschappen. Het meest geavanceerde niveau van de opleidingen bestaat uit gespecialiseerde vakken in geologische, chemische, fysieke en biologische oceanografie en keuzevakken. De programma's culmineren in een hoofdsteen volgorde, waardoor studenten zich toeleggen op onafhankelijke projecten waarbij onderzoek of toegepaste stageplaatsen betrokken zijn. Visie We zullen een internationale leider zijn in mariene wetenschapsonderwijs en -onderzoek. Onze kuleana (verantwoordelijkheid en voorrecht) is om studentengerichte, transformatieve, authentieke wetenschapservaringen te bieden, tekenen uit de unieke natuurlijke en culturele omgeving van Hawai'i. Onze afgestudeerden zullen in ruime mate uitgerust zijn met innovatieve leden van de wereldwijde arbeidskrachten, succesvolle levenslange leerlingen en verloofde stewards van het mariene milieu. Faculteit, personeel en studenten zullen samenwerken en tegemoet komen op hun sterke en diversiteit om onze gedeelde visie op studentensucces te bereiken. Missie Het marine wetenschappelijke programma van UH Hilo inspireert en verheldert alle leerlingen over de oceaan door middel van interactief hands-on leren, onderzoeks betrokkenheid en community outreach gericht op de natuurlijke en culturele omgeving van Hawai'i Island. Dit wordt ondersteund door een brede achtergrond in de mariene wetenschappen, inclusief fundamentele kennis van biologie, chemie, natuurkunde, geologie en... [-]

Bs In Sterrenkunde

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Hilo

De bacheloropleiding biedt de vaardigheden die nodig zijn voor studenten die op zoek zijn naar carrières in sterrenkunde, als professionele onderzoeksstudenten, technische medewerkers van het observatorium, of werken op gerelateerde terreinen, waaronder planetaire geowetenschappen, onderwijs en uitreiking. [+]

bs in de sterrenkunde Astronomen zoeken antwoorden op enkele van de grootste en oudste vragen in de wetenschap: hoe is het heelal begonnen? Hoe gaat het af? Wat is er in het heelal? Hoe vormen sterren, planeten, sterrenstelsels en zwarte gaten? Hoe eindigen ze? Aan de hand van deze vragen behoren natuurkunde, wiskunde, chemie, biologie, informatica, optica en instrumentatie, en zelfs geschiedenis en filosofie zijn companion velden. Het academische astronomieprogramma van de UH Hilo maakt gebruik van de astronomie-infrastructuur van Mauna Kea en het Universiteitspark van Wetenschap en Technologie om studenten kennis te maken met sterrenkunde en astrofysica, en opleiding in moderne methoden van observatie-astronomie. De bacheloropleiding biedt de vaardigheden die nodig zijn voor studenten die op zoek zijn naar carrières in sterrenkunde, als professionele onderzoeksstudenten, technische medewerkers van het observatorium, of werken op gerelateerde terreinen, waaronder planetaire geowetenschappen, onderwijs en uitreiking. Missie Het astronomieprogramma van de UH Hilo heeft tot doel (a) de wetenschappelijke kennis en analytische vaardigheden van studenten te ontwikkelen, ongeacht of ze hoofdzakelijk zijn of niet, door middel van een focus op het gebied van sterrenkunde; En (b) een waardering van wetenschap, in het bijzonder astronomie, bij studenten inrichten. Het programma biedt de studenten overdraagbare vaardigheden, zodat ze kunnen presteren in een breed scala aan STEM-gerelateerde velden. Door de studie van sterrenkunde zullen afgestudeerden ook leren om de wetenschap ruimer te waarderen en te begrijpen, zodat ze meer geïnformeerde burgers kunnen zijn. De bacheloropleiding, die gebruik maakt van onze toegang tot Mauna Kea Observatories, biedt de... [-]

Contact
Bezoekadres
University of Hawaiʻi at Hilo
200 W. Kāwili St.,

Hilo, Hawaï, HI 96720-4091 US
Social Media