University Of Northern Iowa

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Northern Iowa biedt een kwalitatief hoogwaardige en diverse leerzame ervaring, doelgericht begeleiden van studenten te vinden en hun sterke punten te ontwikkelen en hen voor te bereiden succes na de universiteit. Voortbouwend op haar historische uitmuntendheid in de lerarenopleiding, heeft UNI openstaande programma's in het bedrijfsleven, geesteswetenschappen, kunsten, wetenschappen en sociale en gedragswetenschappen ontwikkeld. Geavanceerde graden zijn in veel programma. UNI geniet nationale erkenning voor zijn hoge onderwijsnormen. US News & World Report heeft gerangschikt UNI in de top drie Midwest openbare universiteiten voor de afgelopen 14 jaar. UNI's grootte - iets minder dan 12.000 studenten - laat ons toe om de faculteit, faciliteiten en academische keuzes van een grote universiteit te bieden, met behoud van een vriendelijke, kleine college sfeer op een compact, parkachtige campus.

Geschiedenis en Tradities

UNI heeft een lange en rijke geschiedenis van de dienst die teruggaat tot het midden van 1800. In 1866, een weeshuis voor kinderen die getroffen zijn door de burgeroorlog werd opgericht in Cedar Falls. In een paar jaar tijd, werd het duidelijk dat het nut van het gebouw binnenkort zou komen tot een einde als wezen opgroeide en verhuisde in de wereld. Iowans zag een kans en greep hij; de Iowa State Normal School - een instelling gecreëerd voor en gewijd aan de opleiding van leraren - werd opgericht in 1876. Sinds haar oprichting heeft de instelling ook gegaan door de namen van de Iowa State Normal School, Iowa State Teachers College, State College of Iowa, en de meeste momenteel, University of Northern Iowa.

Trouw aan haar roots, UNI blijft hands-on service learning benadrukken en behoudt de trotse onderscheid van het toonaangevende Iowa nummer een lerarenopleiding. Today's UNI biedt ook meer dan 90 majors uit te kiezen, zodat studenten de kans om een ​​verscheidenheid aan belangen te onderzoeken en voor te bereiden op het succes na de universiteit. Buiten het klaslokaal, levendige campus UNI is de thuisbasis van 300+ student clubs en organisaties, 17 Divisie I collegiale sportteams, een veelheid aan beeldende kunst opties, en nog veel meer.

National Rankings en Honors

In het college zoekproces, groter is niet altijd beter, en goedkoper is niet altijd de beste waarde. Het bekroonde en nationaal erkende programma's hieronder zijn slechts een paar van de redenen waarom onze meest succesvolle afgestudeerden consequent noemen UNI als een belangrijke factor in de voorbereiding van hen voor hun prestaties in het leven en in het workplace.UNI is een van de beste hogescholen en universiteiten in de Midwest volgens The Princeton review. Het onderwijs bedrijf gekozen voor de school als een van de instellingen deze profielen in de "Best in the Midwest" deel van haar website feature 2012 Beste Colleges: per regio.

De UNI College of Business Administration heeft een uitstekende reputatie en dankzij zijn kleine, selectieve MBA-programma. UNI bedrijf is consequent erkend als een van de "Best Business Schools" van Princeton Review. US News Best Colleges - Regionale Midwest UniversityUS News Best Colleges - Regionale Midwest UniversityUS News Best Colleges - Best Colleges voor BusinessThe UNI MBA is ingedeeld bij US News & World Report's top part-time MBA programma's. US News & World Report rankings zijn een van de meest gewilde bronnen universiteit erkenning in de wereld. De ranglijst is beperkt tot AACSB International-geaccrediteerde part-time programma's. Criteria zijn onder andere beoordeling door business school decanen, toelating selectiviteit en studenten 'eerdere werkervaring.

De universiteit van Northern Iowa is de tweede plaats in de "Best Regional Universities (Midwest)" categorie voor de openbare universiteiten, volgens US News & World Report 2015 "America's Best Colleges" gids. UNI was ook 18 op een gecombineerde lijst van alle publieke en private Midwest regionale universiteiten. Het opvoeden Career University of Northern Iowa wordt gerangschikt onder de natie boven de 650 undergraduate hogescholen en universiteiten in 2013 jaarlijkse ranglijst van de Forbes 'van de top hogescholen.

Sociale en ecologische verantwoordelijkheid

UNI ontvangen The President's Higher Education Vrijwilligerswerk Honor Roll weer in 2013. Gelanceerd in 2006, de Honor Roll erkent jaarlijks instellingen van hoger onderwijs voor hun inzet en prestatie in dienstverlening aan de gemeenschap. UNI heeft consequent maakte de erelijst. UNI verdiende een "Gold" rating van de (STARS) in 2011. De hoogste rating voor elke school in Iowa, UNI kreeg deze benaming voor haar inzet bij het maken van operationele beslissingen die maatschappelijk verantwoord, economisch zinvol en milieuvriendelijk zijn.

De Princeton Review heeft UNI erkend als een van de meest milieuverantwoorde colleges van het land in de "The Princeton Review's Guide to 322 Green Colleges-2012." De Carnegie Foundation verleende de Universiteit van Northern Iowa een speciale aanduiding in Community Engagement: Curricular Engagement en Outreach en Partnerships. Deze nieuwe naam weerspiegelt de erkenning van UNI's sterke betrokkenheid bij de dienstverlening aan de gemeenschap op lokaal, regionaal, nationaal en mondiaal niveau van de stichting. UNI bedient en deelt zijn expertise met de grotere gemeenschap in een verscheidenheid van manieren, maar ook van studenten in dit belangrijke proces. Uit onderzoek blijkt dat hoe meer studenten deelnemen aan betekenisvolle ervaringen binnen en buiten de klas, hoe meer ze krijgen van hun opleiding.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk BAs »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba Actuariële Wetenschappen

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Cedar Falls

De afdeling Wiskunde aan de Universiteit van Northern Iowa heeft een lange en rijke geschiedenis in het wiskundeonderwijs, een landelijk geprezen programma in de actuariële wetenschappen [+]

De Afdeling Wiskunde aan de Universiteit van Northern Iowa heeft een lange en rijke geschiedenis in het wiskundeonderwijs, een landelijk geprezen programma in de actuariële wetenschappen, Undergraduate degree programma's in de wiskunde (de zuivere wiskunde, wiskundeonderwijs en statistiek en actuariële wetenschappen) en is erkend voor een verbintenis tot het onderwijs. Afgestudeerden van deze programma's zijn goed voorbereid aan de professionele werkplek in te voeren of voort te zetten studies in de wiskunde. Gehuisvest in Wright Hall, het departement heeft een aantal technologisch uitgeruste leslokalen en toegang tot drie computerlokalen. Student middelen zijn onder andere een studie-tutor kamer en de Mathematics Education Lab huisvesting een verzameling van manipulatiematerialen, middelen en literatuur om te worden gebruikt in de wiskunde klaslokalen.... [-]


Ba Biologie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Cedar Falls

Als u wilt uw cursussen te passen aan uw specifieke belangen te benadrukken, deze algemene belangrijke biologie is ideaal voor jou. Als je een brede opleiding in de biologie wilt, of uw interesse in specifieke gebieden, zoals planten, is dit belangrijk voor u ontworpen. [+]

De Bachelor of Arts belangrijke biedt een brede opleiding in de biologie en laat specialisaties door de keuze van de keuzevakken. Het biedt eenvoudige voorbereiding voor de entry-level posities, afstuderen werk, of een geavanceerde graad in alle gezondheid gerelateerde gebieden. De combinatie van de vereiste en keuzevakken moet minimaal 58 uren krediet gelijk.

In het departement Biologie bij UNI, wordt u omringd door studenten die nieuwsgierig zijn en de intentie op het leren meer over het brede vakgebied van de biologie. Al onze studenten krijgen een brede spreiding over het gebied van de biologie in een reeks van vier-core biologie klassen tijdens hun eerstejaars en tweedejaars jaar moeten worden genomen. Van daar, het curriculum zorgt voor studenten in hun junior en senior jaar "specialiseren" en kies de biologie cursussen die het beste aansluiten bij hun interesses en behoeften. Al onze faculteit zijn betrokken bij onderzoek en studenten worden aangemoedigd om een ​​deel van dit streven te worden. In het onderzoek kan instellen studenten hands-on leren gedurende een verscheidenheid van verschillende studies hebben. Lezing groepsgrootte in de bovenste divisie cursussen is meestal klein en studenten in alle lab cursussen vinden ze toegang hebben tot individuele aandacht hebben. Dus, als u wenst te worden omringd door bekroonde onderwijs docenten en studenten, zorgzame docenten en personeel, om de toegang tot werken in het onderzoek setting, en een deel van iets spannend en dynamisch, het Departement Biologie aan de Universiteit van te zijn Northern Iowa is de juiste plek voor jou.... [-]


Ba Communicatiewetenschap

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Cedar Falls

De mededeling Program is een zeer zichtbare deel van het departement, hogeschool en universiteit. Veel studenten zullen bekend zijn met het door het mondelinge communicatie natuurlijk een algemeen onderwijs vereiste voor alle universitaire studenten. [+]

over communicatie

Praat met iemand voor de les. Televisie kijken of een film. Lees een krant. Luister naar uw iPod, of blader deze website. We communiceren als we een van deze dingen te doen. Communicatie, of het gebruik van berichten naar betekenissen te delen, komt in vrijwel alles wat we doen. In onze veranderende samenleving, de middelen en methoden van communicatie zijn voortdurend in ontwikkeling, maar de basisprincipes van communicatie blijven de same.communication class De mededeling programma zal u helpen meer over de principes van communicatie te leren, en helpen u manieren om ze toe te passen dat te ontdekken zal je een meer effectieve en civiele communicator in de klas, thuis, in de rechtszaal, in de board room, op de werkvloer en in elke rol die je speelt in de samenleving.... [-]


Ba Criminologie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Cedar Falls

Criminologie is de studie van crimineel gedrag, en hoe de maatschappij definieert en reageert op misdaad. Criminologen proberen om de oorzaken van criminaliteit te identificeren als ze zich voordoen in de maatschappij en individuen. [+]

criminologie is de studie van crimineel gedrag, en hoe de maatschappij definieert en reageert op misdaad. Criminologen proberen om de oorzaken van criminaliteit te identificeren als ze zich voordoen in de maatschappij en individuen. Ze bestuderen ook de politieke en sociale aspecten van het definiëren van de criminaliteit: wat is een misdaad en die is een crimineel. Criminologen onderzoekt tevens maatschappelijke reacties op criminaliteit, door het bestuderen van onderwerpen zoals hoe het strafrechtelijk systeem functies, de effectiviteit van het overheidsbeleid en programma's gericht op het beheersen van de criminaliteit, de uitbeelding van de criminaliteit in de populaire cultuur, en aanverwante onderwerpen.... [-]


BA In Psychologie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Cedar Falls

Psychologie is de studie van het menselijk en dierlijk gedrag (normale en abnormale) en de psychologische, sociale en biologische processen die verband houden met dat gedrag. Hoofdvak in de psychologie kan een individu voor te bereiden op een aantal verschillende rollen: docent, onderzoeker, dienstverlener, beheerder of consultant. [+]

psychologie is de studie van het menselijk en dierlijk gedrag (normale en abnormale) en de psychologische, sociale en biologische processen die verband houden met dat gedrag. Hoofdvak in de psychologie kan een individu voor te bereiden op een aantal verschillende rollen: docent, onderzoeker, dienstverlener, beheerder of consultant. Vanwege de diversiteit van gebieden psychologie, is er ruimte voor studenten met verschillende persoonlijke eigenschappen.

Common minderjarigen nagestreefd

Typische minderjarigen biologie, sociologie, familie-diensten, criminologie, vrouwenstudies, bedrijfsleven, gezondheidszorg gemeenschapsonderwijs en politieke wetenschappen.

Carrières:

Psychologie afgestudeerden van de Universiteit van Northern Iowa hebben banen gehad in een aantal verschillende gebieden. Typische werk instellingen omvatten community centra voor geestelijke gezondheidszorg, beroepsrevalidatie kantoren en penitentiaire programma's. Een andere bezigheid voor degenen met niveau opleiding op minimaal bachelor leert de psychologie op middelbare scholen.... [-]


Ba Milieukunde

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Cedar Falls

De BA graad in Environmental Science is om studenten voor te bereiden op een carrière in het meten, evalueren en kwesties in verband met een verscheidenheid aan milieuproblemen aanpakken. [+]

de BA graad in Environmental Science is om studenten voor te bereiden op een carrière in het meten, evalueren en kwesties in verband met een verscheidenheid aan milieuproblemen aanpakken. Studenten kunnen ervoor kiezen om hun werk te concentreren op specifieke milieu-gebieden, met inbegrip van de luchtkwaliteit, waterkwaliteit en Geoscience, of kies een pad dat alle drie opgenomen.

Environmental Science Cursussen Luchtkwaliteit - 4 uur, bood zelfs de lente semesters Air Dispersion Modeling - 2 uur, bood zelfs dalen semesters Meting en analyse van Air Quality - 2 uur, aangeboden oneven lente semesters Environmental Geology - 3 uur, aangeboden oneven herfst semesters Environmental Hydrology - 3 uur, bood zelfs de lente semesters Veld en laboratoriumtechnieken in Hydrologie - 2 uur, aangeboden oneven herfst semesters. Hydrogeologie - 3 uur, aangeboden oneven lente semesters UNIEKE KENMERKEN: Faculteit met doctoraten in hun gebied van specialisatie die zich inzetten om de kwaliteit van het onderwijs Kansen voor undergraduate onderzoek en werken één-op-één met de faculteit Gehuisvest in Latham Hall, met goed uitgeruste laboratoria en leslokalen Uitstekende computer faciliteiten, waaronder een student computer lab Een 25-seat planetarium; 16-inch en 12-inch computergestuurde telescopen Röntgendiffractie en fluorescentie uitrusting Petrografische microscopen; dunne-sectie apparatuur Unidata McIDAS weer display systeem; dak weerstation Sigma Gamma Epsilon Aardwetenschappen ere voor studenten met aardwetenschappen GPA van 3,0 of hoger Huis van de federale overheid gefinancierde Science Center voor Onderwijs, Outreach en onderzoek over Meteorologie (de STORM Project) excursies ... [-]

BA Muziek

Campus Voltijd 8 semesters September 2018 Verenigde Staten Cedar Falls

The Music belangrijkste onder de Bachelor of Arts graad is een liberal arts programma voor de student geïnteresseerd zijn in het combineren van de discipline van de muziek training met de breedte die door een liberal arts curriculum. [+]

The Music belangrijkste onder de Bachelor of Arts graad is een liberal arts programma voor de student geïnteresseerd zijn in het combineren van de discipline van de muziek training met de breedte die door een liberal arts curriculum.

De samenstelling-Theory and Performance majors zijn professionele graden ontworpen om de student voor te bereiden op

een carrière als componist of een artist-performer, of ingang van graduate schools waar verdere uitmuntendheid in de samenstelling of in een voorstelling gebied zou kunnen worden voortgezet.

The Music Education belangrijkste bereidt de student voor een carrière als docent en biedt licentiestatus in de muziek voor de rangen K-6 en 7-12.... [-]


Ba Politicologie

Campus Voltijd 8 semesters September 2018 Verenigde Staten Cedar Falls

Politicologie is de studie van de overheid en bestuur systemen [+]

De Vakgroep Politieke Wetenschappen aan de Universiteit van Northern Iowa biedt een aantal unieke bacheloropleidingen gegeven door nationaal en internationaal bekende geleerden. Onze missie is om een ​​systematische analyse van de lokale, nationale en internationale politieke processen te bevorderen door de verspreiding van kennis, het uitrusten van studenten met een kritisch denken en analytische vaardigheden, en bij te dragen wetenschappelijk onderzoek en publicatie aan de discipline.

Politicologie is de studie van de overheid en bestuur systemen. De oorsprong bereiken terug naar Aristoteles, die naar de politiek als de genoemde 'koningin van de wetenschappen. "Vandaag politicologen zijn geïnteresseerd in veel van dezelfde normatieve vragen die oude geleerden, zoals hoe moet de overheid worden gestructureerd en hoe moet de macht betrokken worden verdeeld . Bovendien moderne politicologen hebben betrekking op nauwkeurig meten en verklaren van een grote verscheidenheid aan politieke verschijnselen zoals stemgedrag en internationale conflicten.... [-]


Ba Tesol

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Cedar Falls

Een belangrijk in TESOL (Teaching Engels naar Anderstaligen) richt zich op het begrijpen van de componenten van talen - klanken, woorden en zinsbouw of grammatica [+]

Een belangrijk in TESOL (Teaching Engels naar Anderstaligen) richt zich op het begrijpen van de componenten van talen - klanken, woorden en zinsbouw of grammatica - en de onderlinge relatie tussen taal en culturele opvattingen, waarden en praktijken, en vervolgens op het toepassen dit inzicht aan het onderwijzen van Engels aan degenen wier eerste of moedertaal niet het Engels (Engels taalleerders).

TESOL alumThis belangrijke biedt een uitstekende voorbereiding voor roepingen zoals onderwijs ESL (Engels als tweede taal), zowel in de Verenigde Staten en in andere landen, het ontwikkelen van educatieve materialen - inclusief de middelen voor het beoordelen van taalvaardigheid - en werken in overheidsinstellingen en niet- profit organisaties in de internationale instellingen. Daarnaast kunnen studenten die de Professional Sequence voor de lerarenopleiding te voltooien en die zich inschrijven in TESOL cursussen toe te passen op een gegeven aantal TESOL credits in de richting van een ESL K-12 Endorsement op een Iowa Teacher licentie.... [-]


BSc

Bs Biochemie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Cedar Falls

Studenten met als hoofdvak in de chemie zijn niet verplicht om een ​​minderjarige te verkrijgen. Echter, veel studenten in de chemie-programma te verkrijgen minderjarigen, of in sommige gevallen dubbele majors, in de gerelateerde gebieden van de biologie, aardwetenschappen, natuurkunde en wiskunde. [+]

Studenten die afstuderen met majors in de chemie en biochemie hebben een enorme carrière mogelijkheden of u geïnteresseerd bent in de geneeskunde, wetgeving, onderzoek, onderwijs, of werken in de industrie (met inbegrip van de verkoop) zijn. Een aantal van de carrière richtingen onze studenten hebben gehouden, zijn vermeld in het paneel aan de rechterkant.

Studenten met als hoofdvak in de chemie zijn niet verplicht om een ​​minderjarige te verkrijgen. Echter, veel studenten in de chemie-programma te verkrijgen minderjarigen, of in sommige gevallen dubbele majors, in de gerelateerde gebieden van de biologie, aardwetenschappen, natuurkunde en wiskunde.

We zijn blij dat bijna 100% van onze BS Chemie of Biochemie majors die van toepassing zijn op medische scholen zijn aanvaard. Veel van onze BA majors ook een dubbele major in een ander gebied, zoals de biologie, psychologie, muziek, of een vreemde taal.... [-]


Bs Elektrotechniek Technologie (eet)

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Cedar Falls

Studenten hoofdvak in EET hebben grote kansen voor een heldere carrière omdat de belangrijkste inhoud van het curriculum ze studeren niet achterhaald. Praktische industriële ervaringen aangeboden door het EET-programma bloot studenten om de wereld van de arbeid. [+]

De Electrical Engineering Technology-programma (EET) heeft een Bachelor of Science in Electrical Engineering Technology (EET) dat de studenten voor toepassingsgericht engineering technologie carrières in circuits, conventionele en hernieuwbare elektriciteit, analoge / digitale elektronica, microcomputers, regelsystemen, instrumentatie bereidt , telecommunicatie en bekabelde / draadloze netwerken. De EET curriculum is een brede, technisch georiënteerde onderwijs dat de toepassing van de technologie van vandaag benadrukt om problemen, het ontwerp op te lossen en het ontwikkelen van producten en processen, procedures, apparatuur en faciliteiten te verbeteren. Het BS opleiding EET biedt een ruime keuze aan cursussen op verschillende technische gebieden, waaronder:... [-]


Bs Geografische Informatie Wetenschap

Campus Voltijd 8 semesters September 2018 Verenigde Staten Cedar Falls

Geografie van vandaag is waarschijnlijk niet wat je denkt. Geografie is een high-tech discipline die de wetenschap van de plaats en ruimte op de aarde onderzoekt. [+]

Geografie van vandaag is waarschijnlijk niet wat je denkt. Geografie is een high-tech discipline die de wetenschap van de plaats en ruimte op de aarde onderzoekt. Geografen kijken naar de mens en de fysieke elementen op de aarde en vragen zich af waarom ze zich bevinden waar ze zijn, hoe ze verschillen van plaats tot plaats, en hoe mensen omgaan met en de vorm van de natuurlijke wereld. Er zijn twee belangrijke takken van de geografie: fysische geografie en sociale geografie. Fysieke geografen bestuderen van de natuurlijke systemen van de aarde en hoe ze van invloed zijn, en worden beïnvloed door de mens. Human geografen onderzoekt de ruimtelijke uitingen van mensen. Een derde en zeer belangrijke gebied in de geografie is Geographic Information Science (GISC). GISC bestaat uit een reeks van tools en technieken, zoals geografische informatiesystemen (GIS), remote sensing, global positioning system (GPS) en cartografie. Deze tools en technieken die worden gebruikt door de fysieke en menselijke geografen te bestuderen en begrijpen van de complexe ruimtelijke patronen van de aarde.... [-]


Bachelor

Bachelor Beweging & Exercise Science

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Cedar Falls

The Movement and Exercise Science grote bereidt studenten voor een loopbaan in zulke uiteenlopende gebieden als de fitness-industrie, hogeschool of universiteit kracht programma's voor sporters, het ziekenhuis of zakelijke wellness-programma's, sport psychologie, en voor meer geavanceerde professionele graden, zoals fysiotherapie, chiropractie en geneeskunde . [+]

Wat is Movement and Exercise Science?

The Movement and Exercise Science grote bereidt studenten voor een loopbaan in zulke uiteenlopende gebieden als de fitness-industrie, hogeschool of universiteit kracht programma's voor sporters, het ziekenhuis of zakelijke wellness-programma's, sport psychologie, en voor meer geavanceerde professionele graden, zoals fysiotherapie, chiropractie en geneeskunde .

Wat zal ik doen met een major in Beweging en Exercise Science?

Afgestudeerden met een grote in Beweging en Exercise Science verwerven van de volgende soorten taken: personal trainer, oefening instructeur / leider in de commerciële fitness faciliteiten en wellness-programma's, kracht en conditietrainer, de jeugd sporten coach, motiverende trainer, sportpsychologie consultant. Vanwege hun achtergrond in de anatomie, fysiologie en biomechanica, sommige afgestudeerden die werkzaam zijn in de verkoop van medische apparaat en farmacologische verkoop.... [-]


Bachelor In De Fysica

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Cedar Falls

Het Department of Physics biedt grote programma's in twee baccalaureaat gebieden: de bachelor van de wetenschap en de Bachelor of Arts. Alle natuurkunde studenten moeten 47 uur van Liberal Arts Core cursussen in aanvulling op hun belangrijkste eisen. [+]

De Departement Natuurkunde biedt grote programma's in twee baccalaureaat gebieden: de bachelor of science en de Bachelor of Arts. Alle natuurkunde studenten moeten 47 uur van Liberal Arts Core cursussen in aanvulling op hun belangrijkste eisen.

De belangrijke fysica (67-70 uur) leidt tot de bachelor of science opleiding wordt aanbevolen voor studenten die zich willen voorbereiden voor graduate studie in de natuurkunde; engineering; en andere wetenschappen, zoals geofysica, astronomie, biofysica en medische fysica.

De toegepaste belangrijke fysica (65-68 uur) leidt tot de bachelor of science graad is vooral geschikt voor studenten op zoek naar industriële of andere toegepaste werkgelegenheid na de BS graad. Het kan ook dienen als achtergrond voor graduate studie in sommige toegepaste wetenschap of techniek gebieden.... [-]


Bachelor In Interactieve Digitale Studies

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Cedar Falls

Een nieuwe innovatieve programma, Interactive Digital Studies (IDS) gaat over creatief aanpakken van de toekomst. Studenten in IDS krijgen een arsenaal aan digitale vaardigheden, een goed begrip van de digitale cultuur en theorie, en een middel voor het reageren op onze digitale wereld. [+]

Een nieuw innovatief programma, Interactive Digital Studies (IDS) gaat over creatief aanpakken van de toekomst. Studenten in IDS krijgen een arsenaal aan digitale vaardigheden, een goed begrip van de digitale cultuur en theorie, en een middel voor het reageren op onze digitale wereld. Het belangrijkst is, het programma is een centrale ontmoetingsplaats voor het inschakelen van de samenwerking tussen de vele digitaal georiënteerde klassen en professoren aan UNI.

De Interactive Digital Studies (IDS) major is interdisciplinair van aard en is onder de jurisdictie van de afdeling Communication Studies. De interactieve digitale Studies belangrijke vereist een minimum van 120 in totaal uur om af te studeren. Dit totaal omvat Liberal Arts Core eisen en de volgende gespecificeerde belangrijke eisen, plus keuzevakken aan het minimum van 120 uur te voltooien.... [-]


Videos

The Right Fit #1