Lees de Officiële Beschrijving

USCB. Ontdekt.

De universiteit van South Carolina Beaufort is een kleine, openbare universiteit met iets meer dan 1750 studenten uit de hele wereld. Met zijn erfgoed teruggaat tot Beaufort College in de late jaren 1700, USCB blijft een grote rol spelen in de krachtige toekomst van onze studenten, docenten en personeel, en gemeenschappen die we bedienen gedurende de Lage land.

USCB is een dynamische en levendige academische gemeenschap die de Lowcountry en daarbuiten bedient.

Geleid door Chancellor Al M. Panu, de universiteit heeft twee campussen gelegen in het hart van de Lowcountry-Hilton Head Gateway campus in Bluffton, SC, en de historische Beaufort campus in Beaufort, SC Deze twee campussen brengen krachtige futures tot leven door middel van: • 30 academische programma's en majors die uitzonderlijke instructie te nemen, uitgebreide hands-on leren, en leading-edge middelen en technologie.

• Een plaats in de nabijheid van wereldklasse resorts op Hilton Head Island, de historisch rijke artistieke setting in Beaufort, en nog veel meer hands-on leren verheffen.

• Een student-to-faculteit verhouding van 17: 1, dat een sterk geïndividualiseerde leeromgeving levert.

• Toonaangevende educatieve mogelijkheden tegen een zeer betaalbare prijs, omdat USCB staat bekend als de meest betaalbare instelling van vier jaar in de staat South Carolina.

• Onderzoek kansen in state-of-the art laboratoria, een Student Research en Scholarship Day, en de mogelijkheid om het onderzoek op nationaal niveau te presenteren en te publiceren in nationaal gerespecteerde tijdschriften.

Onze Campussen

Ontdek onze twee campussen

De Universiteit van South Carolina Beaufort is de snelst groeiende instelling van vier jaar in Zuid-Carolina. Van een prachtig uitzicht op state-of-the-art faciliteiten, kleine klassen tot levendige campus wonen, verken uw krachtige toekomst bij een van USCB twee campussen-Hilton Head Gateway en historische Beaufort.

Hilton Head Gateway - Main Campus

Het Hilton Head Gateway campus in Bluffton, SC, is de Universiteit van South Carolina's nieuwste locatie op slechts een korte rit van Hilton Head Island, die wereldklasse leermogelijkheden aanbiedingen van biologisch onderzoek naar stage bij wereldklasse resorts.

Onze 200-acre, nieuw gebouwde campus beschikt over alle voorzieningen en faciliteiten die nodig zijn voor het college het leven. Palmetto Village, Hilton Head Gateway campus huisvesting, beschikt over zeven volledig ingerichte, suite-stijl residentie zalen met gemeenschappelijke ruimtes en keukens in elke kamer.

De 26.000 vierkante voet Campus Center beschikt ook over een boekhandel, eetzaal, polyvalente zaal, student vergaderruimte, en een student lounge.

Historische Beaufort Campus

De Historische Beaufort campus zit op de Intracoastal Waterway in het centrum van Beaufort, SC, waar je kunt wonen en studeren in de buurt van kunstzinnige winkels, restaurants, en de waterkant-alles in een historisch rijke stad met zo veel te bieden.

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1795, deze campus heeft een Centrum voor de Kunsten, dat tentoonstellingen, concerten, theatervoorstellingen en andere optredens-alles in een historische, mooie en levendige gemeenschap organiseert. Studenten kunnen ook leven op de campus van het Grace Witte Huis, een onlangs gerenoveerde woning hal die een full-sized keuken heeft, slaapkamers, en in-house wasserette.

Begin brengen kansen en USCB is aan het begin van de programma's, gewoonten en tradities. Het is een spannende tijd op een uitzonderlijke plaats.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

University of South Carolina Beaufort

De Bachelor of Arts in Early Childhood Education is een opleiding voor studenten bij USCB die op zoek zijn naar South Carolina onderwijs certificering in de rangen Pre-K ... [+]

De Bachelor of Arts in Early Childhood Education is een opleiding voor studenten bij USCB die op zoek zijn naar South Carolina onderwijs certificering. Vroegschoolse educatie majors kunnen profiteren van boeiende hands-on ervaringen, mogelijkheden om de theorie met de onderwijspraktijk, en uitgebreide veld en klinische ervaring in de kinderopvang instellingen, Head Start centers, Montessori scholen, en de lokale openbare scholen te integreren. Dit programma biedt studenten met een brede academische achtergrond en de professionele kennis, vaardigheden en disposities die nodig zijn om te werken met jonge kinderen in de leeftijd van geboorte tot acht.

De vroegschoolse educatie programma is een 123 semester uur durend programma. Alle studenten die de BA in Early Childhood Education graad te voltooien moet formeel worden toegelaten tot de Professional Program wanneer ze een minimum van 46 uur semester, waarvan 30 moeten worden ingevuld op USCB hebben afgerond, en ontmoet andere vereisten. De Pre-Professional en Professional Programma volgorde voor voor- en vroegschoolse educatie moet 67 uur van cursussen gericht op de ontwikkeling van de pedagogische en inhoudelijke kennis. ... [-]

Verenigde Staten Beaufort Bluffton Hilton Head Island
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

University of South Carolina Beaufort

De Bachelor of Science in de biologie met een concentratie in Coastal Ecology and Conservation dient de behoefte aan opgeleide kust wetenschappers met kennis en vaardighe ... [+]

Coastal Ecology and Conservation

De Bachelor of Science in de biologie met een concentratie in Coastal Ecology and Conservation dient de behoefte aan opgeleide kust wetenschappers met kennis en vaardigheden die nodig zijn om de unieke problemen van ecosystemen langs de kust te pakken. Milieu-invloeden van intense commerciële en residentiële ontwikkeling hebben het potentieel om een ​​aanzienlijke invloed op de gevoelige ecosystemen langs de kust als de groei is niet goed wordt beheerd. USCB is goed gepositioneerd om de unieke fysieke en ecologische kenmerken van de Sea Islands kustgebied voor de opleiding van onze studenten in de bescherming van de lokale omgeving te benutten. Verscheidene van USCB recente afgestudeerden zijn momenteel het nastreven van geavanceerde graden in een aantal van de meest concurrerende graduate programma's, zowel nationaal als internationaal. Anderen werken in de lokale en regionale kust behoud / wetenschap posities evenals ecotoerisme banen.... [-]

Verenigde Staten Beaufort Bluffton Hilton Head Island
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of South Carolina Beaufort

Met wereldklasse golf, tennis, varen en accommodatie faciliteiten, stranden, kreken en moerassen, uitstekende restaurants en uitgaansgelegenheden, kunst en culturele cent ... [+]

Ministerie van Hospitality Management

Hotel, Restaurant en toerisme

Coastal South Carolina: Een geweldige plek om te leven en leren!

Studie Hospitality Management in een World-Class instellen

Met wereldklasse golf, tennis, varen en accommodatie faciliteiten, stranden, kreken en moerassen, uitstekende restaurants en uitgaansgelegenheden, kunst en culturele centra, en het milieu en historische educatieve sites en programma's, deze regio biedt de perfecte leren laboratorium voor gastvrijheid studies en voor geniet van uw tijd aan de universiteit.

Een verscheidenheid aan stages en werkgelegenheid zijn beschikbaar voor studenten en afgestudeerden op Hilton Head Island, in Beaufort en Savannah. Veel lokale bedrijven bieden collegegeld bijstand voor de Hospitality Management studenten die werken in het veld, terwijl de voltooiing van een stage als onderdeel van de opleiding.... [-]

Verenigde Staten Beaufort Bluffton Hilton Head Island
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands