University of South Carolina Beaufort

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

USCB. Ontdekt.

De universiteit van South Carolina Beaufort is een kleine, openbare universiteit met iets meer dan 1750 studenten uit de hele wereld. Met zijn erfgoed teruggaat tot Beaufort College in de late jaren 1700, USCB blijft een grote rol spelen in de krachtige toekomst van onze studenten, docenten en personeel, en gemeenschappen die we bedienen gedurende de Lage land.

USCB is een dynamische en levendige academische gemeenschap die de Lowcountry en daarbuiten bedient.

Geleid door Chancellor Al M. Panu, de universiteit heeft twee campussen gelegen in het hart van de Lowcountry-Hilton Head Gateway campus in Bluffton, SC, en de historische Beaufort campus in Beaufort, SC Deze twee campussen brengen krachtige futures tot leven door middel van: • 30 academische programma's en majors die uitzonderlijke instructie te nemen, uitgebreide hands-on leren, en leading-edge middelen en technologie.

• Een plaats in de nabijheid van wereldklasse resorts op Hilton Head Island, de historisch rijke artistieke setting in Beaufort, en nog veel meer hands-on leren verheffen.

• Een student-to-faculteit verhouding van 17: 1, dat een sterk geïndividualiseerde leeromgeving levert.

• Toonaangevende educatieve mogelijkheden tegen een zeer betaalbare prijs, omdat USCB staat bekend als de meest betaalbare instelling van vier jaar in de staat South Carolina.

• Onderzoek kansen in state-of-the art laboratoria, een Student Research en Scholarship Day, en de mogelijkheid om het onderzoek op nationaal niveau te presenteren en te publiceren in nationaal gerespecteerde tijdschriften.

Onze Campussen

Ontdek onze twee campussen

De Universiteit van South Carolina Beaufort is de snelst groeiende instelling van vier jaar in Zuid-Carolina. Van een prachtig uitzicht op state-of-the-art faciliteiten, kleine klassen tot levendige campus wonen, verken uw krachtige toekomst bij een van USCB twee campussen-Hilton Head Gateway en historische Beaufort.

Hilton Head Gateway - Main Campus

Het Hilton Head Gateway campus in Bluffton, SC, is de Universiteit van South Carolina's nieuwste locatie op slechts een korte rit van Hilton Head Island, die wereldklasse leermogelijkheden aanbiedingen van biologisch onderzoek naar stage bij wereldklasse resorts.

Onze 200-acre, nieuw gebouwde campus beschikt over alle voorzieningen en faciliteiten die nodig zijn voor het college het leven. Palmetto Village, Hilton Head Gateway campus huisvesting, beschikt over zeven volledig ingerichte, suite-stijl residentie zalen met gemeenschappelijke ruimtes en keukens in elke kamer.

De 26.000 vierkante voet Campus Center beschikt ook over een boekhandel, eetzaal, polyvalente zaal, student vergaderruimte, en een student lounge.

Historische Beaufort Campus

De Historische Beaufort campus zit op de Intracoastal Waterway in het centrum van Beaufort, SC, waar je kunt wonen en studeren in de buurt van kunstzinnige winkels, restaurants, en de waterkant-alles in een historisch rijke stad met zo veel te bieden.

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1795, deze campus heeft een Centrum voor de Kunsten, dat tentoonstellingen, concerten, theatervoorstellingen en andere optredens-alles in een historische, mooie en levendige gemeenschap organiseert. Studenten kunnen ook leven op de campus van het Grace Witte Huis, een onlangs gerenoveerde woning hal die een full-sized keuken heeft, slaapkamers, en in-house wasserette.

Begin brengen kansen en USCB is aan het begin van de programma's, gewoonten en tradities. Het is een spannende tijd op een uitzonderlijke plaats.

Locaties

Beaufort

Address
801 Carteret Street
29902 Beaufort, zuid Carolina, Verenigde Staten

Hilton Head Island

Address
One University Boulevard
29909 Hilton Head Island, zuid Carolina, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden