University Of Wisconsin - Green Bay

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Wisconsin-Green Bay neemt een grote-beeld benadering van onderwijs, goed voor uw unieke manier van leren, je passie en je perspectief.

Ga uit van de klas en in het veld, met real-life stages en graduate-stijl onderzoeksmogelijkheden. Uitgedaagd worden om te kijken naar problemen en oplossingen vanuit meerdere perspectieven. Gain hands-on ervaring door nauw samen te werken met een uitstekende docenten.

Word verrijkt door indrukwekkende stagemogelijkheden; krijg een baan die betaalt op meerdere manieren als student werknemer op de campus; veel plezier met gelijkgestemde mensen door deelname aan één van onze meer dan 100 clubs en organisaties; maken het grootste deel van uw college jaar wonen op de campus; uitgegroeid tot een marktleider door de student de overheid; beter uw wereld met een taakstraf; en zie meer van het via onze vele mogelijkheden om te studeren en te reizen over de hele wereld.

Werkgevers geloven UWGB benadering van het hoger onderwijs - het bestuderen van onze wereld vanuit verschillende standpunten - is een betere manier voor te bereiden op een 21e eeuwse carrière. Wij geloven dat het een betere manier om de universiteit te ervaren. De cijfers ondersteunen dit: 97% van onze studenten in dienst zijn, in graduate school, of in het leger binnen zes maanden na het afstuderen. In een carrière en in de gemeenschap, afgestudeerden van UW-Green Bay invloed het leven van anderen op een positieve manier. Dat is een opleiding die transformeert.

Wonen in de UW-Green Bay Community

Iedereen weet dat Green Bay is gekend voor Lambeau Field en de Packers, maar de stad gedijt ook met andere professionele en recreatieve sport, high-tech industrie en productie, en een breed scala aan mogelijkheden in de kunsten.

UW-Green Bay geniet van een parkachtige omgeving met uitzicht op de baai van Green Bay Lake Michigan. Bij ongeveer een vierkante mijl, de campus is een van de grootste in de staat. Een groot deel van het areaal is gewijd aan natuurgebieden, met de centrale campus grenst aan de ene kant van de baai en aan de andere kant door de zwaar beboste Niagara helling. Ongeveer 2000 studenten wonen op de campus. Leerlingen vinden een overvloed aan vrije tijd, waaronder NCAA Division I atletiek en optredens van grote namen entertainers op de Weidner Center en Kress Events Center. Leiderschap mogelijkheden bestaan ​​door de Government Association Student. De student Goede Tijden Programming directie bepaalt de sociale, culturele, recreatieve en educatieve programma's. Studenten vinden de recente Hollywood-blockbusters en college klassiekers op de populaire filmreeks, en handelingen met inbegrip van komieken, hypnotiseurs en up-and-coming bands op het concert agenda. Meer dan 125 clubs en organisaties zich richten op speciale belangen.

UWGB Arts & Performances

Bij UW-Green Bay, Vindt u een campus die beeldende kunst en performance waarden te vinden. Onze boeiende docenten bereiden studenten voor op professionele loopbaan in de studio kunst, fotografie, grafisch ontwerp, arts management, kunstgeschiedenis, kunstonderwijs, muziek, muziek onderwijs en theater en dans. Studenten voeren en hun werk tentoon in top-notch faciliteiten, inclusief de geprezen Weidner Center for the Performing Arts en de gewaardeerde Lawton Gallery, evenals in kleinere podia en studio's.

Locaties

Groene baai

Address
University of Wisconsin-Green Bay
2420 Nicolet Dr

WI 54311 Groene baai, Wisconsin, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden