Lees de Officiële Beschrijving

Op Union University , worden getransformeerd

Leer door strenge academici. Gedijen in een op Christus gerichte gemeenschap. Slagen in je leven en carrière.

Op Union University , worden getransformeerd.

Volg je dromen samen met studenten uit de hele natie en over de hele wereld. Studeer onder faculteit die de beste in academische voorbereiding en christelijke beurs brengen.

Union biedt meer dan 100 studieprogramma's op de hoofdcampus in Jackson, Tennessee, VSA, naast verschillende graduate-opleidingen en programma's voor volwassenenstudies, waarvan vele volledig online kunnen worden voltooid.

Onze missie

Union University biedt op Christus gericht onderwijs dat excellentie en karakterontwikkeling bevordert ten dienste van de kerk en de samenleving.

Onze kernwaarden

  • Topniveau
  • Christus-gecentreerde
  • Mensgerichte
  • Toekomstgerichte

Op Christus gerichte academische excellentie

We begrijpen dat u niet alleen nieuwe vaardigheden en kennis wilt leren, maar ook uitstekend wilt zijn en een verschil wilt maken in de wereld. We willen alle dingen doen voor Gods glorie - of dat nu academici of dienst zijn. Omdat God om ons werk geeft en betrokken is bij alles wat we doen, zullen we niet tevreden zijn met middelmatigheid.

Het maakt niet uit welk programma u kiest, u zult uw rol op dat gebied begrijpen in de context van bijbels geloof. Union integreert vooraanstaande academici met christelijk geloof in elk studieprogramma.

Hechte gemeenschap

We begrijpen dat de behoeften van elke student anders zijn, en we zijn toegewijd aan uw succes en spiritueel, intellectueel en fysiek welzijn. Bij Union waarderen we elkaar en laten we dat zien door onze woorden en daden.

Hoogleraren en medewerkers kennen je bij naam en zorgen voor je toekomst. U wordt ondersteund door gezondheids- en adviesdiensten en samenwerkingsmogelijkheden. Besteed zinvolle tijd met andere studenten en met docenten buiten het klaslokaal.

Carrière voorbereiding

Bij Union ben je uitgerust voor blijvend succes. Afgestudeerden in de Unie blinken uit in topgraduaten en carrières over de hele wereld. We hebben een geweldige geschiedenis en erfgoed dat bijna 200 jaar teruggaat, maar we blijven gefocust op de toekomst.

117680_UUataglance.jpg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Union University

Als je van plan bent om een voortgezette professionele opleiding in de gezondheidswetenschappen te zoeken - om een apotheker, arts, tandarts, dierenarts, fysiotherapeut o ... [+]

Op Union University , worden getransformeerd.

Als je van plan bent om een voortgezette professionele opleiding in de gezondheidswetenschappen te zoeken - om een apotheker, arts, tandarts, dierenarts, fysiotherapeut of een ander soort gezondheidsberoep te worden - heb je een uitstekende undergraduate opleiding nodig die je voorbereidt op strenge studie en professionele excellentie .

Union University in Jackson, Tennesse, VS, heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om het helpen van studenten zoals u bij het ontvangen van een eersteklas opleiding die zal leiden tot succes in uw geavanceerde training en later in uw professionele leven. Union heeft een opmerkelijk succes (meestal meer dan 95% acceptatie) in het plaatsen van gekwalificeerde studenten in professionele professionele programma's.... [-]

Verenigde Staten Jackson
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands