Universidad Ana G. Méndez Dallas Campus Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Missie visie

De Dallas Area Online van Ana G. Méndez University vormt een voortzetting van onze inzet om toegang te bieden tot onderwijs van hogere kwaliteit voor Latijns-Amerikaanse volwassen studenten.

College graden worden aangeboden in tweetalige studies met een methodologie ontwikkeld door de Ana G. Méndez University, een oorspronkelijk aangepast model dat met succes is ontwikkeld en geïmplementeerd door Regis University in Denver, Colorado, een leider in versneld volwassenenonderwijs.

Ana G. Méndez Dallas University / Online biedt 100% online associate-graden, baccalaureaats en masterdiploma's. Alle cijfers worden 100% aangeboden in het Spaans of Engels. Het maakt deel uit van de Ana G. Méndez University, de eerste particuliere instelling voor hoger onderwijs in Puerto Rico volgens het Independent Postsecondary Education Data System (IPEDS), een afdeling van het Amerikaanse ministerie van Onderwijs.

Geïnteresseerden kunnen het volledige inschrijvingsproces via telefoon en internet afronden.

137771_pexels-photo-4559588.jpeg

Onze principes

Als onderdeel van haar filosofie houdt Ana G. Mendez University zich aan het principe van gelijke onderwijskansen voor hun studenten aan onze drie instellingen: Ana G. Méndez University (Carolina), Ana G. Méndez University (Gurabo) en Ana G. Méndez Universiteit (Cupey).

Met dit leidende principe verkrijgt, ontvangt en beheert de universiteit een verscheidenheid aan financiële hulpfondsen in de vorm van beurzen, studiewerk en leningen voor studenten die een financiële behoefte hebben en in aanmerking komen. De fondsen voor studentenhulp worden verstrekt door federale en nationale regeringen, de instelling en door donaties van de particuliere sector.

Onze instelling verdeelt deze fondsen zo efficiënt mogelijk, wat een student ten goede komt met zoveel soorten financiële steunprogramma's als in aanmerking komt om de kosten te dekken voor het behalen van zijn academische doel.

De Financial Aid Portal van Ana G. Mendez University biedt het beleid en de procedures die ons begeleiden bij de verdeling van fondsen, volgens de geldende voorschriften. Het geeft de student ook instructies voor het aanvragen van financiële hulp, inclusief het invullen van de gratis aanvraag voor financiële studentenhulp (FAFSA) die vereist is voor toegang tot federale financiële hulp. Andere relevante normen, beleid en voorschriften waar studenten zich bewust van moeten zijn, zijn ook opgenomen.

Locaties

Dallas

Address
3010 N. Stemmons Fwy.
75247 Dallas, Texas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden