Lees de Officiële Beschrijving

De University Of North Carolina at Pembroke is een master-level universiteit met een levendige gemeenschap van meer dan 6200 studenten.

Met een breed scala aan bachelor- en masteropleidingen, een fantastische Pembroke faculteit en een diverse gemeenschap van culturen, ideeën en organisaties binnen handbereik, zijn UNCP- studenten klaar om uit te blinken in het leven.

Elke student is een persoon bij UNCP. Onze studenten krijgen de kans om namen te maken - om op te vallen in een warme en gastvrije gemeenschap die wil dat ze slagen - en een zeldzame combinatie van kansen, culturen en ideeën te ervaren die nergens anders te vinden zijn.

UNCP ligt in de stad Pembroke in het zuidoosten van Noord-Carolina en heeft een rijke geschiedenis van de Amerikaanse Indianen en is een van de veiligste campussen in het University of North Carolina-systeem . Met kleine klasgroottes , een lage studentenfaculteitratio en een van de meest diverse campussen in het land, is UNCP een groeiende universiteit die studenten in staat stelt om levendige, vervullende levens te leven.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

University Of North Carolina at Pembroke

De School of Business biedt de Bachelor of Science graad met een major in een van beide Accounting of Business Administration. Bedrijfskunde majors moeten een track kieze ... [+]

De School of Business biedt de Bachelor of Science graad met een major in een van beide Accounting of Business Administration. Bedrijfskunde majors moeten een track kiezen in Economie, Ondernemerschap, Finance, Internationale zaken, Management of Marketing. Studenten die meer dan één track willen bestuderen, moeten met succes alle vereisten voor elke track voltooien, plus ten minste 12 extra ongebruikte uren voor de tweede track. Een minimum van 50% van de semester-uren in de major moet worden genomen bij UNCP.

De basis kern van bedrijfskunde studies benadrukt de brede achtergrond die nodig is voor een succesvolle competitie in de dynamische werk-wereld, alsmede de voorbereiding voor verdere studie in graduate-programma's. Een ander doel is om dienstverlening buiten de universiteit en binnen het omringende bedrijfsleven mogelijk te maken.... [-]

Verenigde Staten Pembroke
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of North Carolina at Pembroke

BS in Psychology ... [+]

Eerstejaars seminar: 1 sem. Hr.

Algemeen onderwijs: 44 Sem. Hrs.

ENG 1050. Samenstelling I (3 credits)ENG 1060. Samenstelling II (3 credits)Kunst (3 credits)Literatuur (3 credits)Geschiedenis (3 credits)Filosofie en religie (3 credits)Sociale wetenschappen (9 studiepunten)Natuurwetenschappen (6 studiepunten)Wiskunde (3 studiepunten)Lichamelijke opvoeding (2 credits)Algemeen onderwijs keuzevakken (6 studiepunten)

Belangrijke vereisten: 40 Sem. Hrs.

De major in psychologie bestaat uit 40 semesteruren (waarvan ten minste 15 uur op 3000-niveau of hoger)

Opmerking: Er mogen geen 3000 - 4000 niveau-cursussen worden gevolgd totdat PSY 2080 en PSY 2100 zijn voltooid.

I. Kernvereisten: 16 Sem. Hrs.... [-]

Verenigde Staten Pembroke
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands