Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Universiteit van Baltimore Mission

De universiteit van Baltimore biedt innovatieve onderwijs in het bedrijfsleven, public affairs, de toegepaste Liberal Arts and Sciences, en de wet op de behoeften van een diverse bevolking te dienen in een stedelijke omgeving. Een openbare universiteit, de Universiteit van Baltimore biedt uitstekende onderwijs en een ondersteunende gemeenschap voor undergraduate, graduate en professionele studenten in een omgeving gekenmerkt door wetenschappelijk onderzoek en openbare dienstverlening. De Universiteit:

  • maakt excellence toegankelijk voor traditionele en niet-traditionele studenten gemotiveerd door professionele ontwikkeling en maatschappelijke bewustwording;
  • legt een fundament voor een leven lang leren, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke verantwoordelijkheid;
  • een combinatie van theorie en praktijk om betekenisvolle, real-world oplossingen voor de 21e-eeuwse stedelijke uitdagingen te creëren; en
  • is een anker instelling, regionale steward en integrale partner in de cultuur, de handel en de toekomstige ontwikkeling van Baltimore en de regio.

over Baltimore

Baltimore is niet de bijnaam Charm City voor niets. En terwijl er eindeloze redenen dat het een geweldige plek om naar school te gaan, hier zijn wat wij denken dat zijn de vijf belangrijkste.

1. We zijn dicht bij alles.

We zijn dicht bij de belangrijkste snelwegen en op elke vorm van openbaar vervoer, zodat je rond de stad is eenvoudig. Of je kunt gewoon lopen aan de overkant van Penn Station en hop een trein voor een snelle reis naar Washington, DC; Philadelphia; New York; of andere belangrijke bestemmingen East Coast.

2. Zoveel te doen. Hoe ga je kiezen?

Toeristen routinematig het hoofd voor het Inner Harbor, het Nationaal Aquarium, luxe winkels binnenstad's en eetgelegenheden, maar hoe zit het met jou? Bijna elke wijk Baltimore heeft zijn eigen unieke en eigenzinnige attracties.

Breng een middag slenterend door de 18e-eeuwse geplaveide straten van Fell's Point. Proef een krab cake in een van de historische open-air markten van de stad. Vang een populaire lokale band of een nieuw stuk in het Station Noord Arts and Entertainment District. Laten we opscheppen: Baltimore werd genoemd door Fodor's als een van de 15 Best Waterfront steden in de wereld.

3. Baltimore is een stad ap-art.

Baltimore heeft meer dan zijn aandeel in de beeldende en podiumkunsten. Op loopafstand van de UB, zult u The Walters Art Museum, Patricia en Arthur Modell Performing Arts Center aan de Lyric, de Meyerhoff Symphony Hall en de Eubie Blake National Jazz Institute and Cultural Center te vinden. campus UB is ook is de thuisbasis van Artscape, 's lands grootste gratis kunstfestival.

4. Dit is Birdland.

Van nabijgelegen Light Rail stop UB's, het is een 10 minuten rijden ten zuiden naar Baltimore's twee professionele sportstadions. Vang een Baltimore Orioles honkbalwedstrijd in de lente of daling enjoy voetbal met de Baltimore Ravens.

5. Baltimore is een universiteitsstad.

UB is slechts een van de vele publieke en private hogescholen en universiteiten in en rond grootstedelijke Baltimore. Dat "college stad voelen" is één van de grote voordelen van het leven in de stad. Vertrouwd te raken met de Baltimore Collegetown Network en meer informatie over de manieren waarop deze campussen dragen bij aan de charme van Charm City.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

University of Baltimore, Merrick School of Business

Als een business administration belangrijk, zult u kernelementen van het bedrijfsleven, zoals de boekhouding, economie, financiën, informatiesystemen, management, marketi ... [+]

Als een business administration belangrijk, zult u kernelementen van het bedrijfsleven, zoals de boekhouding, economie, financiën, informatiesystemen, management, marketing en statistieken te leren.

Wanneer u beslissen welke gebied van business u het meest interessant, kunt u kiezen uit een van onze 11 specialisaties:

Boekhouding computer informatiesystemen Early Entry Law / Pre-Law, Business Ondernemingsschap Ondernemerschap Fellows Program financiën General Business (online bachelor) Human Resource Management internationale bedrijfsleven beheer afzet [-]
Verenigde Staten Mount Vernon
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Baltimore, Merrick School of Business

De Information Systems and Technology Management programma biedt de diepgaande technische vaardigheden en zakelijke achtergrond die u nodig hebt om te dienen als een info ... [+]

De transformatie naar een kenniseconomie afhankelijk van digitale technologieën heeft een sterke vraag op regionaal, nationaal en internationaal niveau voor mensen geschoold in de informatietechnologie gemaakt.

De Information Systems and Technology Management programma biedt de diepgaande technische vaardigheden en zakelijke achtergrond die u nodig hebt om te dienen als een informatie-manager en bereidt u voor carrièremogelijkheden op het gebied van: • toepassingen programmeren • business analytics • data warehousing administratie • databasebeheer • database ontwikkeling en implementatie • cloud computing e-business ontwikkeling en implementatie • IT-consulting.

... [-]
Verenigde Staten Mount Vernon
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Baltimore, Merrick School of Business

Onroerend goed is 's werelds grootste asset class, en vastgoedbedrijven-along met bancaire en financiële instellingen-zijn de grootste recruiter van het bedrijfsleven afg ... [+]

Onroerend goed is 's werelds grootste asset class, en vastgoedbedrijven-along met bancaire en financiële instellingen-zijn de grootste recruiter van het bedrijfsleven afgestudeerden.

Onze undergraduate Real Estate and Economic Development programma is de enige in zijn soort in Maryland, ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op een loopbaan in onroerend goed. Na het afstuderen, word je voorbereid op een carrière in: • ontwikkeling • evaluatie • landelijke, provinciale en lokale overheden • secundaire hypotheekmarkt • banking • investeringen in vastgoed • property management • commerciële leningen • economische ontwikkeling • ruimtelijke ordening en planning.... [-]

Verenigde Staten Mount Vernon
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Merrick School of Business
Address
1420 N. Charles St. Baltimore, MD
21201 Mount Vernon, Maryland, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 410-837-4955