Lees de Officiële Beschrijving

UCO China Office

href = "http://www.ucochina.com/

(010) 6888-9290

1391-012-1391

Chinaoffice@uco.edu / ogarepsupport@uco.edu

Studenten verbinden om het leren te veranderen

De University of Oklahoma is verbonden met de Metro van Oklahoma City en zet zich in om het studentenvertrouwen te bevorderen door middel van transformerende leerervaringen. Het centrum is er trots op een slimme investering te zijn voor succes, toekomstige leiders voor te bereiden in een kansrijke omgeving en toegang te krijgen tot meer dan 200 studentenorganisaties en stages, werkgelegenheid, entertainment en culturele producten in het snelgroeiende stadsdistrict Oklahoma City. De Central Campus en Secondary College Committee is opgericht in 1890 en is geaccrediteerd door het North Central College en de School Board of Higher Education, waaronder meer dan 17.000 studenten op de hoofdcampus van Edmond, 117 undergraduate studies en 74 postgraduate cursussen. Waarde grootstedelijk gebied.

Missie en visie

missie

De University of Central Oklahoma (UCO) bestaat om studenten te helpen leren, studenten een transformerende onderwijservaring te bieden, hen productieve, creatieve, ethische en betrokken burgers en leiders te maken die onze wereldwijde gemeenschap dienen. UCO draagt ​​bij aan de intellectuele, culturele, economische en sociale vooruitgang van de gemeenschappen en individuen die het bedient.

Visieverklaring

De University of Central Oklahoma, als de University of Oklahoma Metropolitan, zet zich in om studenten te helpen leren en op te treden als partners en leiders om te voldoen aan de onderwijs-, bedrijfs- en gemeenschapswensen van het grote stadsgewest in Oklahoma City. . Zelfs als de universiteit bijdraagt ​​aan het culturele, sociale, economische en intellectuele leven van de regio en onze gemeenschappelijke toekomst bereikt, vormt onze dynamische grootstedelijke regio de universiteit. De betrokkenheid van grootstedelijke mensen betekent alle aspecten van universitaire activiteiten, het cultiveren van leren, het ontdekken van nieuwe kennis en het aanmoedigen van gemeenschappelijk leiderschap omdat deze synergie anderen zal inspireren om UCO te identificeren als een van de leidende grootstedelijke steden in het land.

Strategische verklaring

De Universiteit van Oklahoma zal actief reageren op de behoeften en kansen van het grootstedelijk gebied in Oklahoma City door innovatieve partnerschappen na te streven en zal onze basisinspanning handhaven om studenten te voorzien van transformerende onderwijs- en leerervaringen om studenten te betrekken bij ervaringsleren. Activiteiten, door de ondersteuning van een leven lang leren en de ontwikkeling en uitbreiding van personeel, evenals onze expertise op het gebied van onderzoek en professionele diensten, hebben een sterke bijdrage geleverd aan stedelijke gebieden, waardoor de levenskwaliteit voor iedereen is verbeterd.

Transformational learning

Door hoogwaardige, betaalbare en transformatieve leer- en leerervaringen te behalen, streven we ernaar om diegenen op te leiden die in staat zijn om zich aan te passen en deel te nemen aan kritische denkers, samen te werken met afgestudeerden, nieuwe ideeën te accepteren, de diversiteit van onze regio te vieren en hoe Leef om te leven.

Ervaringsgericht onderwijs

Door partnerschappen op te zetten buiten het hele grootstedelijke gebied, bedienen we de behoeften van de gemeenschap en dienen we afgestudeerden die over de vaardigheden beschikken om grote steden te helpen gedijen in een zeer concurrerende wereldwijde omgeving.

Onderzoek en professionele diensten

Door middel van professionele diensten en onderzoek bieden we leiderschap en advies over de gezondheidsproblemen van bedrijven en industrieën in de grootstedelijke gebieden, onderwijsinstellingen, gezinnen en de kwaliteit van hun culturele leven.

Campus ervaringskwaliteit

De University of Central Oklahoma, door haar erkenning van de geest van inclusiviteit, transparantie, samenwerking en respect voor haar traditionele en niet-traditionele studenten, faculteiten, medewerkers, leidinggevenden en alumni van unieke en persoonlijke waarden, zal erkend worden in het hele land voor het leven en Leergerichte omgeving.

Roep om actie

De University of Central Oklahoma is een toonaangevende universiteit die onderwijs biedt op basis van onze gemeenschappelijke community, karakter en maatschappelijke waarden. UCO verandert elke student door middelen te concentreren op de zes principes van veranderingsleren.

Alle studenten worden gerenoveerd:

  • Discipline kennis
  • Wereldwijde en culturele capaciteiten
  • Gezondheid en gezondheid
  • leiderschap
  • Onderzoek, academische en creatieve activiteiten
  • Service learning en participatie van burgers

Studenten transformeren door de zes principes van veranderend leren. Hun vorderingen worden bijgehouden door middel van leerplannen voor het veranderen van studenten, en laten zien hoe potentiële werkgevers vaardigheden ontwikkelen die verder gaan dan het centrum wanneer ze zich in het centrum bevinden.

Op het eerste gezicht

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

University of Central Oklahoma

Wij bieden BA-graden in interpersoonlijke communicatie, organisatorische communicatie, fotografische kunst (commerciële, beeldende kunst en fotojournalistiek), profession ... [+]

Het ministerie van Massacommunicatie heeft een ambitieuze reis begonnen om de basis van een sterke collegiale opleiding voor levenslang leren te verbinden met de praktische voorbereiding voor professionele carrières met opkomende en voortdurend ontwikkelende technologieën en nieuwe sociale media.

Wij bieden BA-graden in interpersoonlijke communicatie, organisatorische communicatie, fotografische kunst (commerciële, beeldende kunst en fotojournalistiek), professionele media (uitzending, documentaire film, journalistiek, online media) en strategische communicatie (reclame, merk communicatie, public relations). Met 25 voltijdse en 25 deeltijdse faculteiten profiteren onze studenten van een breed scala aan professionele en wetenschappelijke expertise. We zijn gepassioneerd over onze missie: "Helpende studenten leren!" Wij raden de studenten sterk aan om gebruik te maken van de diverse mogelijkheden die beschikbaar zijn via onze studentenmedia, studentenorganisaties, stages, gastsprekers en reisreizen in het buitenland. Wij hopen dat u tijd neemt om door onze afdeling website te bladeren.... [-]

Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

Het grafisch ontwerp curriculum omarmt en integreert kunst, reclame en communicatie. Het programma rogram bij UCO is uitgegroeid tot het grootste programma tussen Kansas ... [+]

Grafisch ontwerp is visuele communicatie en visuele probleemoplossing. Dit soort visuele communicatie kan worden gevonden op een poster, een zakje chips, een blikje frisdrank, op het scherm van uw laptop of iets uit de echte wereld of het digitale domein. U kunt het nu niet beseffen, maar Graphic Design is om je heen. U ziet zo veel als 5.000 advertenties per dag. Dat betekent dat u grafisch ontwerp meer dan 5000 keer per dag ziet, omdat reclame slechts een medium is waarin u grafisch ontwerp vindt. Grafisch ontwerp kan artistiek, illustratief, systematisch en zelfs simpel zijn. Uiteindelijk is het echter aan u, de ontwerper, het probleem op te lossen en te vinden met de meest effectieve oplossing. Ons grafisch ontwerp programma is geaccrediteerd door NASAD.... [-]

Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

De afdeling biedt een bachelor of arts diploma in de psychologie. Ontworpen als een liberal arts diploma, dit programma functioneert ook als een pre-professionele graad d ... [+]

De afdeling biedt een bachelor of arts diploma in de psychologie. Ontworpen als een liberal arts diploma, dit programma functioneert ook als een pre-professionele graad die studenten voorbereidt om een ​​afgestudeerd onderwijs te volgen.

Ontworpen als een liberal arts diploma, dit programma functioneert ook als een pre-professionele graad die studenten voorbereidt om een ​​afgestudeerd onderwijs te volgen. Net als elke liberal arts graad is het ook ontworpen om een ​​verscheidenheid aan ervaringen voor een goed afgerond onderwijs te bieden. We zijn trots op deze graad en geloven dat het een van de mooiste voorbereidende programma's in het zuidwesten is. Onze afgestudeerden krijgen basisopleiding in statistisch ontwerp, experimentele psychologie, fysiologie, leren en geschiedenis. Ze zijn doorgevoerd tot doctorale diploma's bij toonaangevende universiteiten in het hele land.... [-]

Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

De major Professional Professional bereidt studenten voor om de rol van professionele communicatiemedia in een vrije samenleving en in een onderling verbonden wereld te b ... [+]

De major Professional Professional bereidt studenten voor om de rol van professionele communicatiemedia in een vrije samenleving en in een onderling verbonden wereld te bespreken; inhoud van industriekwaliteit produceren voor diverse en geconvergeerde mediaplatforms; de ethische normen en praktijken van media-professionals evalueren; en adresseer lokale, nationale en mondiale kwesties door deelname aan UCentral Student Media. Klik hier voor meer informatie over de major Professional Media.

leerplan

Het curriculum van Graphic Design omvat kunst en reclame, en integreert deze. Het programma bij UCO is uitgegroeid tot het grootste programma tussen Kansas City en Noord-Texas. Het is echt een centre of excellence geworden op de UCO- graad... [-]

Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

Majors in de politieke wetenschappen, inclusief het openbaar bestuur, bieden een gedegen undergraduate opleiding in de vrije kunsten en wetenschappen. Een dergelijke stud ... [+]

Majors in de politieke wetenschappen, inclusief het openbaar bestuur, bieden een gedegen undergraduate opleiding in de vrije kunsten en wetenschappen. Een dergelijke studie bereidt de afgestudeerde voor op een verscheidenheid aan loopbanen door de nadruk te leggen op het verwerven van vaardigheden in communicatie en analyse; en door onafhankelijke gedachten, tolerantie en geïnformeerde interesse in actualiteiten aan te moedigen. Klik hier voor meer informatie over de BA in de overheidsadministratie.

leerplan

Bestuurskunde cursussen omvatten economie, overheid, beleid, politiek en sommige aspecten van financiën. Graad

Studentenorganisaties

Het programma Politicologie heeft verschillende organisaties die helpen bij het ondersteunen en betrekken van majors van de politieke wetenschappen tijdens hun opleiding, waaronder betrokkenheid bij de Intercollegiate Legislature van Oklahoma, Republikeinen van het College, Jonge Democraten, een hoofdstuk van Pi Sigma Alpha en lidmaatschap van de Oklahoma Political Science Association.... [-]

Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BBA

University of Central Oklahoma

De Bachelor of Business Administration in Management aan het UCO College of Business is bedoeld om onze studenten voor te bereiden op een fundamentele basis om menselijke ... [+]

De Bachelor in Bedrijfswetenschappen in Management Bij het College van Bedrijfskunde van UCO is ontworpen om onze studenten voor te bereiden op een fundamentele basis om menselijke, fysieke en financiële middelen te beheren op een manier die een organisatie ethisch en strategisch verhoudt om zijn doelen te bereiken.

Voor meer informatie over Minderjarige Ondernemers, Ondernemerschap en Bedrijfsadministratie, alstublieft klik hier.

Leerplan Studenten die in het management behoren, nemen in aanvulling op de business core courses bestuurlijke boekhouding, business ethics, human resource management, organisatorisch gedrag, management theorie en de leiderschapskunde. Management majors selecteren een focusgebied, ondernemerschap, projectmanagement of retail management. Studenten kunnen hun hoofd door middel van bijkomende keuzes aanpassen, zoals de arbeidsmatige economie, het management van medewerkersrelaties, internationale zaken, kleine bedrijven en zakelijke problemen oplossen met software. ... [-]
Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

De bachelor in Bedrijfsadministratie in Management Information Systems (MIS) op het UCO College of Business bereidt studenten voor carrières voor dat computer kennis en i ... [+]

De Bachelor in Bedrijfswetenschappen in Management Information Systems (MIS) UCO's College of Business bereidt studenten op voor carrières die computerkennis en informatietechnologie toepassen op het bedrijfsleven. Het programma leert studenten over computer databases, netwerken, computer beveiliging en meer.

Leerplan MIS majors nemen cursussen met betrekking tot programmeerapplicaties, analyse van bedrijfssystemen en ontwerp, data management, netwerkbeheer en probleemoplossing, en applicatieontwikkeling met SQL-server, naast de business core courses. Studenten kunnen hun major aanpassen aan keuzevakken zoals IT-beveiliging en risicobeheer, bedrijfsapplicatiebeheer, projectmanagement en programmering. Studenten krijgen ook de gelegenheid om zich bij de Vereniging van Informatietechnici (AITP) aan te sluiten. ... [-]
Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

Een bachelor in bedrijfskunde in verzekeringen en risicobeheer bij UCO's College of Business fuseert specialisatie in financiën, verzekeringen en wiskunde. Studenten verw ... [+]

Een bachelor in bedrijfskunde in verzekeringen en risicobeheer bij UCO's College of Business fuseert specialisatie in financiën, verzekeringen en wiskunde. Studenten verwerven de vaardigheden die nodig zijn om te werken op het gebied van actuariële wetenschap, risicobeheer en verzekeringen. Klik hier voor meer informatie over de BBA in Management - Verzekeringen en risicobeheer.

leerplanAls verzekeraar en risicomanager major nemen studenten risicobeheer voor het bedrijf, stichtingen van verzekeringen en risicobeheer, eigendommen en aansprakelijkheidsverzekeringen voor het bedrijf, en levens- en ziektekostenverzekeringen, naast de zakelijke kerncursussen.Studenten kunnen hun major aanpassen met keuzevakken zoals investeringen, risicobeheer in de publieke sector, wiskunde van onvoorziene gebeurtenissen in het leven, risicobeheersing voor het bedrijf en risicobeheer in de publieke sector.Studenten krijgen de kans om zich aan te sluiten bij de internationale risicobeheer, verzekering en actuariële wetenschap collegiale broederschap, Gamma Iota Sigma.... [-]
Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

Hier bij UCO bieden wij 13 bacheloropleidingen aan, die allemaal zijn ontworpen om studenten voor te bereiden om de volgende generatie bedrijfsleiders te worden. Dus of u ... [+]

Hier bij UCO bieden wij 13 bacheloropleidingen aan, die allemaal zijn ontworpen om studenten voor te bereiden om de volgende generatie bedrijfsleiders te worden. Dus of u een traditioneel programma of een van onze innovatieve aanbiedingen wilt volgen, hebben wij het juiste programma om uw behoeften te kunnen aanpassen.

Accounting (BS) De Bachelor of Science in boekhouding is bestemd voor studenten die willen werken aan de financiële kant van het bedrijfsleven, financiële informatie communiceren aan interne en externe stakeholders. Het UCO Accounting Program bereidt afgestudeerden op met een grondig inzicht in alle gebieden van boekhouding. Dergelijke training voldoet het beste aan de behoeften van potentiële werkgevers, met name die in het hoofdstedelijk gebied van Oklahoma City en omliggende regio's. Daarnaast hebben veel boekhoudkundig afgestudeerden succesvolle master's degrees en certificaties op verschillende gebieden van boekhouding. Economie (BBA) Het economie programma leert de leerlingen hoe de echte wereld werkt; Consumenten, bedrijven, markten, bedrijven en wetgevers. Het UCO economie programma ontwikkelt de kwantitatieve en analytische vaardigheden van onze studenten door middel van strenge cursussen, de voorbereiding van studenten voor carrières in het bedrijfsleven, overheid en meer. Energie-economie (BBA) Het energieeconomie programma bereidt studenten voor op een carriere in de energie-industrie. Het programma installeert de kernvaardigheden die alle economie majors ervaren met een extra focus op de talrijke problemen die zich voordoen in de olie-, aardgas- en elektrische industrie. Studenten leren ook over regelgevende kwesties en significante kwantitatieve analyse in verband met het veld. Het bevat materiaal uit andere disciplines, zoals boekhouding of financiën,... [-]
Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

De Bachelor of Business Administration in Finance van het UCO College of Business bereidt studenten voor om het financiële aspect van bedrijven en organisaties te plannen ... [+]

De Bachelor of Business Administration in Finance van het UCO College of Business bereidt studenten voor om het financiële aspect van bedrijven en organisaties te plannen, beheren en analyseren.

Voor meer informatie over minderjarige financiële planning en vastgoed, alstublieft klik hier.

Leerplan Studenten die in de financiën behoren, kunnen in aanvulling op de zakelijke kerncursussen investeringen nemen, intermediair bedrijfsfinanciering, financieel overzichtanalyse, financiële instellingen en geld en bankwezen. Studenten krijgen ook de gelegenheid om hun belangrijkste door middel van electieve cursussen aan te passen, zoals levens- en ziektekostenverzekeringen, vastgoedbeoordeling, pensioenplanning, commercieel bankbeheer, financieel overzichtsanalyse en personeelsbeloningen planning. Studenten krijgen de gelegenheid om zich bij de financier / actuaris en verzekeringsclub aan te sluiten. ... [-]
Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

De Bachelor of Business Administration in Operations en Supply Chain Management (OSCM) aan het UCO College of Business bereidt studenten voor op een loopbaan die basisond ... [+]

De Bachelor of Business Administration in Operations en Supply Chain Management (OSCM) aan het UCO College of Business bereidt studenten voor op een loopbaan die basisonderwijs gebruikt in combinatie met informatiesystemen, kritisch denken en gestructureerde oplossingsvaardigheden. Klik hier voor meer informatie over de BBA in Operations en Supply Chain Management.

leerplanAls een OSCM-major zullen studenten een inleiding geven tot managementwetenschap, probleemoplossing voor bedrijven met software, operationele planning en controle, operaties en supply chain, bedrijfslogistiek en inkoop en materiaalbeheer, naast de kerncursussen.Studenten kunnen hun major aanpassen met keuzevakken, zoals supervisiemethoden, projectmanagement, kwaliteitsborging en kostenberekening.Studenten zullen ook de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan het studentenhoofdstuk Associatie van informatietechnologieprofessionals.... [-]
Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

University of Central Oklahoma

Het Forensisch Wetenschappelijk Instituut (FSI) is een uitgebreide opleidings- en onderzoeksorganisatie voor studenten, professionals en eerste responders in alle aspecte ... [+]

Het Forensisch Wetenschappelijk Instituut (FSI) is een uitgebreide opleidings- en onderzoeksorganisatie voor studenten, professionals en eerste responders in alle aspecten van het verzamelen van gegevens, behoud, analyse, rapportage en getuigenis. Het Instituut is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van forensische wetenschapsonderwijs op het voor- en afgestudeerd niveau door middel van een robuust interdisciplinair programma.

Leerplan

Om het programma te voltooien, moet u naast een andere masteropleiding ook 30-39 uur voltooien in het forensisch wetenschappelijk programma. U kunt een dubbele hoofdvak of als u al een bachelor heeft, kunt u een tweede graad behalen door de 30-39 uur in ons programma te voltooien. ... [-]

Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

Het programma Actuarial Science aan de Universiteit van Central Oklahoma is het enige dergelijke programma in de staat Oklahoma. De opleiding is oorspronkelijk ontworpen ... [+]

Het programma Actuarial Science aan de Universiteit van Central Oklahoma is het enige dergelijke programma in de staat Oklahoma. De opleiding is oorspronkelijk ontworpen door Actuarissen bij American Fidelity Assurance Co. In Oklahoma City. De focus van de opleiding is om studenten een sterke analytische achtergrond te geven op het gebied van wiskunde en statistiek, evenals de actuariële specifieke thema's zoals de theorie van interesse en wiskunde van levensverhoudingen.

Leerplan

Wat is een actuaris? Een actuaris is een bedrijfsprofessor die de financiële gevolgen van het risico analyseert. Actuarissen gebruiken wiskunde, statistieken en financiële theorie om onzekere toekomstige gebeurtenissen te bestuderen, met name die welke betrekking hebben op verzekeringen en pensioenprogramma's. Actuarissen kunnen werken voor verzekeringsmaatschappijen, adviesbureaus, overheid, personeelsbeloningen afdelingen van grote bedrijven, ziekenhuizen, banken en beleggingsondernemingen of, meer in het algemeen, in bedrijven die financieel risico moeten beheersen. Een carriere als actuaris wordt beter omschreven als een 'business' carrière met een wiskundige basis dan als een 'technische' wiskundige carrière. Meer algemene informatie over actuarissen is te vinden op www.beanactuary.org.... [-]

Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

UCO's computerwetenschappen programma van studie is voor mensen die geïnteresseerd zijn in de informatica in het algemeen. Dit programma is geaccrediteerd door de Computi ... [+]

De competitieve, snel veranderende wereld van vandaag vereist diepte en behendigheid op de werkplek. Om de studenten voor te bereiden om deze uitdagingen aan te pakken, biedt UCO en het College van Wiskunde en Wetenschap studenten kansen voor levensveranderende intellectuele ervaringen die zowel binnen als buiten het klaslokaal plaatsvinden. We noemen dit 'transformatief leren'. Transformatief leren is een holistisch proces dat studenten in het midden van hun eigen actieve en reflecterende leerervaringen plaatst.

Leerplan

UCO's computerwetenschappen programma van studie is voor mensen die geïnteresseerd zijn in de informatica in het algemeen. Dit programma is geaccrediteerd door de Computing Accreditation Commission of ABET.... [-]

Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

De competitieve, snel veranderende wereld van vandaag vereist diepte en behendigheid op de werkplek. Om de studenten voor te bereiden om deze uitdagingen aan te pakken, b ... [+]

De competitieve, snel veranderende wereld van vandaag vereist diepte en behendigheid op de werkplek. Om de studenten voor te bereiden om deze uitdagingen aan te pakken, biedt UCO en het College van Wiskunde en Wetenschap studenten kansen voor levensveranderende intellectuele ervaringen die zowel binnen als buiten het klaslokaal plaatsvinden. We noemen dit 'transformatief leren'. Transformatief leren is een holistisch proces dat studenten in het midden van hun eigen actieve en reflecterende leerervaringen plaatst.

Leerplan

De Bachelor of Science in de biologie Biedt studenten werkgelegenheid in de publieke of private sector. Het studieprogramma omvat educatieve en wetenschappelijke training die nodig is om toelating tot afgestudeerde of professionele scholen te krijgen.... [-]

Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

Door middel van de bacheloropleiding in de elektrotechniek begeleiden toegewijde faculteitsleden studenten door middel van een programma curriculum met kleine lessen, han ... [+]

Elektrotechniek is een STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) veld dat zich richt op het ontwerpen, fabriceren en testen van elektrische en elektronische apparatuur. Op dit gebied leren studenten de theoretische en experimentele vaardigheden die nodig zijn voor digitale signaalverwerking, controlesystemen, telecommunicatie, micro-elektronica, microprocessors, krachtsystemen, mechatronica en elektromagnetica.

Leerplan

Door middel van de bacheloropleiding in de elektrotechniek begeleiden toegewijde faculteitsleden studenten door middel van een programma curriculum met kleine lessen, hands-on ervaring, moderne apparatuur, uitstekende laboratorium faciliteiten en de mogelijkheid om deel te nemen aan het bacheloronderzoek. Specialisatie wordt geholpen door middel van cursussen zoals digitale elektronica, digitale signaalverwerking, digitale en analoge communicatie, halfgeleiderinrichtingen en besturingssystemen. Studenten in de elektrotechniek gaan vaak ook direct in dienst als ingenieurs in de industrie of gaan naar de middelbare school in elektrotechniek.... [-]

Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

De Bachelor of Science opleiding in de ingenieursfysica - Mechanical Engineering bereidt studenten op voor productieve carrières in de mechanische engineering en aanverwa ... [+]

Mechanische ingenieurs gebruiken theoretische, experimentele en berekeningsvaardigheden om thermische, vloeibare en mechanische machines te ontwerpen, vervaardigen, testen en onderhouden. Werktuigbouwkunde studenten beheersen de fundamentele principes van wiskunde, chemie en fysica als basis voor de studie in de drie kerngebieden van de mechanica: vaste mechanica en materialen, thermische en vloeibare, dynamiek en controle.

Leerplan

De Bachelor of Science opleiding in de ingenieursfysica - Mechanical Engineering bereidt studenten op voor productieve carrières in de mechanische engineering en aanverwante disciplines. Geleid door een toegewijde faculteit en personeel leren de leerlingen door middel van hands-on ervaring met kleine klassen, moderne computers, uitstekende labfaciliteiten en de kans om deel te nemen aan het voorgraadse onderzoek.... [-]

Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

Het Forensic Science Institute (FSI) is een uitgebreide opleidings- en onderzoeksorganisatie voor studenten, professionals en first responders in alle aspecten van het ve ... [+]

Het Forensic Science Institute (FSI) is een uitgebreide opleidings- en onderzoeksorganisatie voor studenten, professionals en first responders in alle aspecten van het verzamelen, bewaren, analyseren, rapporteren en getuigen van bewijsmateriaal. Het instituut is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van forensisch-wetenschappelijk onderwijs op het niveau van niet-afgestudeerden en afgestudeerden via een robuust, interdisciplinair programma. Klik hier voor meer informatie over het BSc in Forensic Science - Digital Forensics.

leerplan

Om het programma te voltooien, moet je naast 30-39 uur nog een major voltooien in het Forensic Science-bachelorprogramma. Je kunt een major verdubbelen of, als je al een bachelordiploma hebt, een tweede graad behalen door de 30-39 uur in ons programma te voltooien. Graad... [-]

Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

Het industriële veiligheidsprogramma van de UCO bereidt studenten uit voor de praktijk in de veiligheid, gezondheid en milieu (SH & E) beroep. "SH & E profession ... [+]

Het industriële veiligheidsprogramma van de UCO bereidt studenten uit voor de praktijk in de veiligheid, gezondheid en milieu (SH & E) beroep. “SH & E professionals voorkomen schade aan mensen, eigendommen en het milieu door toepassing van principes van techniek, onderwijs, psychologie, fysiologie, handhaving, hygiëne, gezondheid, natuurkunde en management. De SH & E professional maakt gebruik van passende methoden en technieken van verliespreventie en -controle en werkt in alle industrieën wereldwijd"(American Society of Safety Engineers, 2008).

UCO Industrial Safety-afgestudeerden hebben veel rollen en verantwoordelijkheden wanneer zij het beroep betreden, en voeren tenminste een aantal van de volgende uit: gevaarherkenning; Inspecties en audits; brandbescherming; naleving van de regelgeving; Gezondheidsrisico controle; ergonomie; Gevaarlijk materiaalbeheer; milieubescherming; werkvergoeding; opleiding; Ongevallen- en incidentele onderzoeken; Adviserende leiding; Boekhouding en evaluatie; Noodreactie; Beveiligingsprogramma's beheren; productveiligheid; veiligheid; Planning en engineering uit risico's.... [-]

Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

Het programma Software Engineering is bestemd voor degenen die geïnteresseerd zijn in software engineering in het algemeen. Software engineering is de studie en toepassin ... [+]

Het programma Software Engineering is bestemd voor degenen die geïnteresseerd zijn in software engineering in het algemeen. Software engineering is de studie en toepassing van engineering voor het ontwerp, de ontwikkeling en het onderhoud van software.

Leerplan

De competitieve, snel veranderende wereld van vandaag vereist diepte en behendigheid op de werkplek. Om de studenten voor te bereiden om deze uitdagingen aan te pakken, biedt UCO en het College van Wiskunde en Wetenschap studenten kansen voor levensveranderende intellectuele ervaringen die zowel binnen als buiten het klaslokaal plaatsvinden. We noemen dit 'transformatief leren'. Transformatief leren is een holistisch proces dat studenten in het midden van hun eigen actieve en reflecterende leerervaringen plaatst.... [-]

Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

University of Central Oklahoma

De School of Music van de Universiteit van Centraal Oklahoma biedt vijf bacheloropleidingen aan: een bachelor in de muziek (BM) in de vocale prestatie, een bachelor in de ... [+]

De missie van de School of Music leidt tot muzikale uitmuntendheid door transformatief onderwijs, presterende en wetenschappelijke activiteit.

De University of Central Oklahoma's School of Music wordt landelijk erkend als een van de voornaamste instellingen van Oklahoma om professionele muzikanten op alle terreinen te voorbereiden door het volgende:

Hoge academische en prestatie normen Geschenken faculteit van dirigenten, studio leraren, componisten, historici, theoristen, muziekopvoeders, geleerden en beheerders Accreditatie door de National Association of Schools of Music Verscheidenheid aan instrumentale ensembles, koorgroepen, opera groepen en musical theater troupes die nationaal en internationaal reizen Mogelijkheden om muziek te leveren voor professionele locaties, scholen, conventies en op de UCO campus Alumni worden nationaal gepland in openbare scholen en universiteiten, evenals prestaties met erkende muzikale theaterbedrijven, opera bedrijven, service bands, orkesten, toonaangevende jazz ensembles en opnamestudio's in het hele land ... [-]
Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Oklahoma

Jazz Performance majors bij Central sluiten zich aan bij ons internationaal gerespecteerde jazzprogramma, dat dateert uit 1960. Generaties van onze jazzstudenten zijn ove ... [+]

Jazz Performance majors bij Central sluiten zich aan bij ons internationaal gerespecteerde jazzprogramma, dat dateert uit 1960. Generaties van onze jazzstudenten zijn overgestapt naar succesvolle professionele carrières over de hele wereld - in prestaties, educatie, muziekproductie, engineering, kunstbeheer en andere verschillende velden. Studenten van elke major of studieprogramma op de campus worden uitgenodigd voor auditie en optreden met onze Jazz majors in groepen zoals Jazz Ensembles 1-4, zes unieke Jazz Combos, het "Chamber Swingers" Vocal Jazz Ensemble, Wind Symphony, Symphonic Band , Marching Band, Symphony Orchestra, the Percussion Consort en pit-orkesten. Onze nadruk ligt op real-world ervaring, en de UCO Jazz Lab-faciliteit heeft consequent meer prestatiemogelijkheden voor onze studenten opgeleverd dan bijna elk ander jazzprogramma in het hele land. Onze topstudenten maken ook regelmatig contact met de Metro-muziekscene in Oklahoma City, die wekelijks professioneel optreedt. "Toegepaste studie met een getalenteerde en ervaren faculteit daagt studenten uit en helpt hen om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om te slagen in dit competitieve vakgebied. theorie, muziek geschiedenis, literatuur, pedagogie en nog veel meer. Voor meer informatie over de Bachelor of Music in Jazz optreden, neem dan klikt u op hier .... [-]

Verenigde Staten Edmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

UCO@125 - The University of Central Oklahoma

Campus Tours - The University of Central Oklahoma

International Students love UCO

Knowledge is the path to success

University of Central Oklahoma
Address
University of Central Oklahoma 100 N. University Dr.
73034 Edmond, Oklahoma, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 405-974-2000