University of Delaware

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DARE TO SHINE

De universiteit van Delaware is vastbesloten om excellentie in undergraduate en graduate onderwijs, onderzoek en dienstverlening.

Van zijn wortels als een privé-academie in 1743, de instelling vandaag is een onderzoeks-intensieve, technologisch geavanceerde universiteit met wereldwijde impact. Kom bij ons.

Ons verhaal Onze alumni vertellen ons verhaal van de verwezenlijking - van de eerste klasse die drie ondertekenaars van de Verklaring van Onafhankelijkheid en een ondertekenaar van de Grondwet op een Nobelprijs-winnende wetenschapper, een Tony Award-winnende choreograaf en de huidige vice-president van de Verenigde opgenomen Staten.

Onze onderscheiden faculteit bestaat uit internationaal bekende schrijvers, wetenschappers en kunstenaars. State-of-the-art faciliteiten ondersteunen UD academische, onderzoek en dienstverlening.

Campus leven is gastvrij - verrijkt door vooraanstaande gastsprekers, NCAA Division I intercollegiate atletiek, 300-plus bezig studentenorganisaties, concerten en andere kunst- en culturele activiteiten.

In aanvulling op onze levendige belangrijkste campus in Newark, UD heeft vestigingen in het hele land - in Wilmington, Dover, Georgetown en Lewes. Een bloeiende studie in het buitenland-programma en de groeiende internationale samenwerkingsverbanden verder te versterken opleiding van onze studenten als wereldburgers.

Het aangaan met onze Community Verloofd, toegewijd, trouw en enthousiast zijn enkele van de woorden die de Universiteit van Delaware gemeenschap te beschrijven.

De universiteit speelt een integrale rol in de stad Newark en de staat Delaware, werken aan de gemeenschap beter met service-projecten, onderzoek profiteren lokale instanties en industrieën, en publieksbereik door de staat.

Onder de grootste troeven van de universiteit is de lange en levendige traditie van de openbare dienst. In een recente nationale enquête, 75 procent van de UD studenten gaven aan dat zij hebben deelgenomen aan dienstverlening aan de gemeenschap tegen de tijd dat ze waren senioren. In 2015 werd UD erkend met de Community Engagement Indeling van de Carnegie Stichting voor de vooruitgang van het lesgeven.

UD is de plek om wereldwijd gerenommeerde sprekers horen, genieten van eerste klas muziek en theater, juichen op Fightin 'Blue Hens teams en zie meeslepende tentoonstellingen, die allemaal een aanvulling op de rijke academische ervaring.

De Universiteit van Delaware is een onderzoek richtte zich universiteit met een breed scala van programma's, departementen, scholen, centra en vele aangesloten organisaties.

Hoofdcampus: Newark, Deleware

Atletiek: 21 NCAA Division 1-teams

Gevestigd: 1743

President: Dennis Assanis

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor Of Arts In De Muziek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Newark

Het ministerie van Music biedt zowel Bachelor of Arts en Bachelor of Music graden. De Bachelor of Arts in Music biedt een brede dekking van de muziek in combinatie met een liberal arts onderwijs van toepassing is op een verscheidenheid aan carrière belangen. Het is zo gestructureerd dat een brede dekking van de muziektheorie, muziekgeschiedenis / literatuur te bieden, en toegepaste muziek gecombineerd met een liberal arts onderwijs van toepassing is op een verscheidenheid aan carrière belangen. Veel studenten in deze belangrijke zijn getalenteerde muzikanten die een instrument op grote schaal tijdens hun middelbare school jaar hebben gestudeerd en willen hun muzikale studie voort te zetten tijdens het verkennen van andere academische en carrière belangen. Dit programma is ideaal voor die studenten die een dual degree, een dubbele major of een belangrijke muziek met een niet-music minor na te streven. [+]

Het ministerie van Music biedt zowel Bachelor of Arts en Bachelor of Music graden. De Bachelor of Arts in Music biedt een brede dekking van de muziek in combinatie met een liberal arts onderwijs van toepassing is op een verscheidenheid aan carrière belangen. Het is zo gestructureerd dat een brede dekking van de muziektheorie, muziekgeschiedenis / literatuur te bieden, en toegepaste muziek gecombineerd met een liberal arts onderwijs van toepassing is op een verscheidenheid aan carrière belangen. Veel studenten in deze belangrijke zijn getalenteerde muzikanten die een instrument op grote schaal tijdens hun middelbare school jaar hebben gestudeerd en willen hun muzikale studie voort te zetten tijdens het verkennen van andere academische en carrière belangen. Dit programma is ideaal voor die studenten die een dual degree, een dubbele major of een belangrijke muziek met een niet-music minor na te streven. PLEKKEN OM TE STUDEREN Muziektheorie, auditieve vaardigheden en muziekgeschiedenis kern sequenties class piano Private wekelijkse instrumentale of vocale lessen ensemble deelname Carrière mogelijkheden Arts administrator / kunst management, met inbegrip van box office, concertseries, het programmeren van huismeester Curator / Librarian Educator (K-12, universiteit, behoudend, religieuze organisatie, een eigen studio) Fondsenwerver / Grant writer Graduate programma's in het bedrijfsleven, muziek, recht en geneeskunde Instrumentenbouwer, ontwerp, stageprogramma ontwikkeling en marketing media publishing muziek Muziekschool administrator muziektherapeut Non-profit of for-profit, arts beheer Geluids ingenieur Vocational prestaties Het bijzondere aan dit programma? Deze belangrijke kan worden gepersonaliseerd om de academische en professionele bezigheden van elke student, geïndividualiseerde aan minderjarigen, Honors Degrees nemen passen,... [-]

Hotel, Restaurant En Institutioneel Beheer

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Newark

Als een hotel, restaurant en institutioneel beheer (HRIM) student, dan heb je een industrie waar mogelijkheden in overvloed in te voeren. De horeca is een van de grootste werkgevers ter wereld, biedt uitstekende werkgelegenheid opties rond de hele wereld, of u geïnteresseerd bent in het hotel, food service of andere gastvrijheid operaties bent. [+]

WORD gastvrijheid leider in uw en daarbuiten Als een hotel, restaurant en institutioneel beheer (HRIM) student, dan heb je een industrie waar mogelijkheden in overvloed in te voeren. De horeca is een van de grootste werkgevers ter wereld, biedt uitstekende werkgelegenheid opties rond de hele wereld, of u geïnteresseerd bent in het hotel, food service of andere gastvrijheid operaties bent. PLEKKEN OM TE STUDEREN Hospitality bedrijf Eten & Drinken afzet financiën Boekhouding Carrière mogelijkheden Hotel General Manager Sales & Marketing Manager Event & Meeting Planner Food & Beverage Manager Restaurateur Country Club Manager Huwelijksplanner Het bijzondere aan dit programma? Consequent erkend als een van Amerika's top 10 hospitality programma's, de Lerner College HRIM grote levert gespecialiseerde horeca cursussen en een business curriculum die u zullen helpen om te slagen. HRIM op de Lerner College biedt enkele van de beste gastvrijheid leren faciliteiten in de wereld. Onze twee on-campus learning labs omvatten Vita Nova, een student-run gastronomisch restaurant, en het Courtyard by Marriott's Lodging Module. In deze labs, zult u krijgen hands-on, real-world ervaring in de horeca. Gedurende deze leerervaringen, zal Lerner College HRIM faculteit biedt u ondersteuning, begeleiding en de kennis opgedaan door de industrie management ervaring en academische studie. In feite zijn vier Lerner College HRIM faculteit leden in de top 20 gastvrijheid faculteit in de wereld. Betrokken raken Vita Nova Marriott Courtyard bij UD Hospitality Club National Society of minderheden in Hospitality American Hotel en overnachting Association Humanitarian Hospitality Society Bakers Dozen Eta Sigma Delta Club Managers Association... [-]

BSc

Bs In De Landbouw En Natuurlijke Hulpbronnen

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Newark

Door te kiezen voor cursussen in Animal and Food Sciences; Toegepaste Economie en statistiek; Entomologie and Wildlife Ecologie; en Plant en Bodemkunde, studenten doen praktijkervaring op in de verschillende onderwerpen die deel uitmaken van het gebied van landbouw en natuurlijke hulpbronnen. [+]

FEED THE WORLD, beschermen van de planeet Wij bieden een interdisciplinaire major met dezelfde naam als ons college. Er is nog nooit een meer directe en dringende behoefte aan landbouw en natuurlijke hulpbronnen professionals dan nu. Het gebied van landbouw en natuurlijke hulpbronnen moet generalisten om anderen te informeren en aan te pakken real-world problemen van het voeden van de wereld en de bescherming van de planeet. Met een werkende boerderij pal naast de belangrijkste campus, studenten ongeëvenaarde toegang tot een 350-acre klaslokaal, waar ze doen praktijkervaring op door hun kennis actief te testen in real-world-instellingen. Studenten gaan regelmatig met docenten van elk van de diensten van de hogeschool voor hands-on ervaringen, onderzoeksmogelijkheden en verbindingen met gemeenschappen. Het bijzondere aan dit programma? Studenten in de grote ervaring al dat het College van Landbouw en Natuurlijke Hulpbronnen te bieden heeft. Door te kiezen voor opleidingen in Animal and Food Sciences; Toegepaste Economie en statistiek; Entomologie and Wildlife Ecologie; en Plant en BodemkundeVerwerven de studenten praktijkervaring in de verschillende onderwerpen die deel uitmaken van het gebied van landbouw en natuurlijke hulpbronnen. Studenten hebben de flexibiliteit in hun curriculum, waardoor ze verschillende gebieden te proeven, terwijl waardoor ze aantrekkelijk voor werkgevers op zoek naar afgestudeerden met verschillende achtergronden in de landbouw en natuurlijke hulpbronnen. PLEKKEN OM TE STUDEREN Wildlife Conservation Ecology & Insecten en Maatschappij Food for Thought Dieren, Wetenschap & Samenleving Crop Science Soil Science Statistiek Economie van Landbouw en Natuurlijke Hulpbronnen CARRIÈREMOGELIJKHEDEN Pluimvee Bedrijf Management Landbouwkundig Onderzoek Crop Consulting Dierenzorg Milieu... [-]

Bs In Sportmanagement

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Newark

De Sport Management belangrijkste is ontworpen om u voor te bereiden op een succesvolle carrière in de multi-miljard dollar sport industrie. [+]

Zet uw passie voor sport in een mooie carrière De Sport Management belangrijke is ontworpen om u voor te bereiden op een succesvolle carrière in de multi-miljard dollar sport industrie. Als sportmanagement belangrijk, zult u cursussen die specifiek zijn voor de sport beheer discipline zijn, evenals business courses die zullen helpen om kwantitatieve analyse vaardigheden en een goed begrip van essentiële zakelijke concepten te ontwikkelen. Als sportmanagement afgestudeerde, zult u diverse en interessante carrièremogelijkheden te vinden. Deze omvatten een carrière in de professionele en minor league sport, intercollegiale en de middelbare school atletiek, internationale en nationale sport bestuursorganen, sport agentschappen, sportfaciliteiten, bedrijven die sport gebruiken om hun producten en sport marketing en event management bedrijven de markt te brengen. PROGRAMMA HOOGTEPUNTEN Stage Opportunities De Lerner College sport management programma zal u helpen om boven en buiten je passie te gaan voor de sport door daagt je uit academisch en u te voorzien van praktische ervaring buiten het klaslokaal. Als onderdeel van deze ervaring, zul je een negen-krediet stage tijdens je laatste jaar af te ronden. vrijwilligerswerk als een Lerner College Sport Management student, Krijgt u toegang tot een aantal mogelijkheden voor vrijwilligerswerk met de UD Athletic Department en andere sportorganisaties in het gebied hebben. Ons doel is voor u om zo veel praktische ervaring als mogelijk te doen, terwijl het ontwikkelen van professionele netwerken binnen de sport-industrie. Carrièremogelijkheden Game presentatie assistent Verkoopadviseur account executive Merchandise vertegenwoordiger Inside sales representative Account Manager FINANCIEEL ADVISEUR Atletische directeur [-]

Financiën

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Newark

Met een carrière in de financiële wereld, zal je helpen om de beste beslissingen over het opvoeden en het gebruik van middelen in het kader risico. In deze rol zal je bijna alle facetten van uw organisatie te beïnvloeden, of u werkt voor een bank of een andere financiële tussenpersoon, een adviesbureau, een openbare of particuliere onderneming, een gouvernementele organisatie of een not-for-profit. De verplichte vakken in onze financiën curriculum zorgen voor een sterke basis die je voor te bereiden voor alle categorieën van financiële carrières, waaronder vermogensbeheer, corporate finance en financiële diensten. Misschien is deze combinatie van het zijn zowel zeer uitdagend en zeer de moeite waard is de reden waarom de financiering is een van de meest populaire undergraduate majors bij UD. [+]

Word een expert van financiële risico's en beloning Met een carrière in de financiële wereld, zal je helpen om de beste beslissingen over het opvoeden en het gebruik van middelen in het kader risico. In deze rol zal je bijna alle facetten van uw organisatie te beïnvloeden, of u werkt voor een bank of een andere financiële tussenpersoon, een adviesbureau, een openbare of particuliere onderneming, een gouvernementele organisatie of een not-for-profit. De verplichte vakken in onze financiën curriculum zorgen voor een sterke basis die je voor te bereiden voor alle categorieën van financiële carrières, waaronder vermogensbeheer, corporate finance en financiële diensten. Misschien is deze combinatie van het zijn zowel zeer uitdagend en zeer de moeite waard is de reden waarom de financiering is een van de meest populaire undergraduate majors bij UD. PLEKKEN OM TE STUDEREN financiën Math bedrijf economie Carrière mogelijkheden Financieel analist Portfolio Manager audit associate financieel adviseur Handelaar Investment associate Bedrijfsrisico consultant technisch analist Het bijzondere aan dit programma? De Lerner College sponsort een aantal studentenorganisaties en eer samenlevingen die carrièremogelijkheden bieden aan u als finance student. Als lid van Blue Hen Investment Club, bijvoorbeeld, kunt u werken aan een UD investeringsfonds van $ 1.800.000 aan activa beheren. Lerner College faculteit leden zijn toegewijd om u te voorzien van het curriculum, stages en buitenschoolse kansen die u zal toelaten om uit te blinken in een pad dat je kiest voor je carrière en / of postdoctorale studie. De Lerner College financiën curriculum is ontworpen om je voorbereiding... [-]

Ondernemerschap En Technologie-innovatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Newark

Het ondernemerschap en technologie-innovatie (ENTI) belangrijk vindt u machtigen door u met de kennis, vaardigheden en aansluitingen je nodig hebt om een ​​startup, innovatie bevorderen lanceren voor een gevestigd bedrijf of duurzame oplossingen voor belangrijke maatschappelijke problemen te ontwikkelen. [+]

DE WERELD VERANDEREN MET UW Innovatieve ideeën Het ondernemerschap en technologie-innovatie (ENTI) belangrijk vindt u machtigen door u met de kennis, vaardigheden en aansluitingen je nodig hebt om een ​​startup, innovatie bevorderen lanceren voor een gevestigd bedrijf of duurzame oplossingen voor belangrijke maatschappelijke problemen te ontwikkelen. Technologische innovatie verandert de wereld door voortdurend het creëren van nieuwe kennis, het verstoren van gevestigde industrieën en het hervormen van loopbaantrajecten. De ENTI grote bereidt u zich aan te passen en gedijen te midden van deze snelle verandering. Je leert om kans te herkennen, het genereren van ideeën, valideren business modellen, anderen te beïnvloeden, brengt innovatieve technologieën op de markt en de lancering en te groeien nieuwe ventures. De ENTI curriculum geeft u de eerste hand ervaring met de processen van de lancering van nieuwe producten, bedrijven en sociale ondernemingen in de markt. Co-curriculaire mogelijkheden te verrijken het programma door u te helpen om extra ervaring op te doen, maken waardevolle verbindingen en profiteren van ondersteunende middelen. PLEKKEN OM TE STUDEREN Ondernemingsschap afzet bedrijf technische competentie Carrière mogelijkheden Business Owner Start-up ondernemer Consultant CEO Manager Uitvoerend Het bijzondere aan dit programma? Inschrijving in de Lerner College ENTI belangrijkste is beperkt tot 30 studenten per jaar. Dit stelt ons in staat om een ​​high-impact, kleine school ervaring te leveren, terwijl het verstrekken van de rijke mogelijkheden in verband met een grote universiteit. ENTI studenten zich door het programma als een cohort, het invullen verplicht ondernemerschap cursussen als een groep die gelijktijdig wordt ondergedompeld in... [-]

Videos

Journey to UD

Contact

University of Delaware

Adres University of Delaware Newark, DE 19716 USA
19716 Newark, Delaware, Verenigde Staten
Website http://www.udel.edu/
Telefoon +1 302-831-2792