Lees de Officiële Beschrijving

DARE TO SHINE

De universiteit van Delaware is vastbesloten om excellentie in undergraduate en graduate onderwijs, onderzoek en dienstverlening.

Van zijn wortels als een privé-academie in 1743, de instelling vandaag is een onderzoeks-intensieve, technologisch geavanceerde universiteit met wereldwijde impact. Kom bij ons.

Ons verhaal Onze alumni vertellen ons verhaal van de verwezenlijking - van de eerste klasse die drie ondertekenaars van de Verklaring van Onafhankelijkheid en een ondertekenaar van de Grondwet op een Nobelprijs-winnende wetenschapper, een Tony Award-winnende choreograaf en de huidige vice-president van de Verenigde opgenomen Staten.

Onze onderscheiden faculteit bestaat uit internationaal bekende schrijvers, wetenschappers en kunstenaars. State-of-the-art faciliteiten ondersteunen UD academische, onderzoek en dienstverlening.

Campus leven is gastvrij - verrijkt door vooraanstaande gastsprekers, NCAA Division I intercollegiate atletiek, 300-plus bezig studentenorganisaties, concerten en andere kunst- en culturele activiteiten.

In aanvulling op onze levendige belangrijkste campus in Newark, UD heeft vestigingen in het hele land - in Wilmington, Dover, Georgetown en Lewes. Een bloeiende studie in het buitenland-programma en de groeiende internationale samenwerkingsverbanden verder te versterken opleiding van onze studenten als wereldburgers.

Het aangaan met onze Community Verloofd, toegewijd, trouw en enthousiast zijn enkele van de woorden die de Universiteit van Delaware gemeenschap te beschrijven.

De universiteit speelt een integrale rol in de stad Newark en de staat Delaware, werken aan de gemeenschap beter met service-projecten, onderzoek profiteren lokale instanties en industrieën, en publieksbereik door de staat.

Onder de grootste troeven van de universiteit is de lange en levendige traditie van de openbare dienst. In een recente nationale enquête, 75 procent van de UD studenten gaven aan dat zij hebben deelgenomen aan dienstverlening aan de gemeenschap tegen de tijd dat ze waren senioren. In 2015 werd UD erkend met de Community Engagement Indeling van de Carnegie Stichting voor de vooruitgang van het lesgeven.

UD is de plek om wereldwijd gerenommeerde sprekers horen, genieten van eerste klas muziek en theater, juichen op Fightin 'Blue Hens teams en zie meeslepende tentoonstellingen, die allemaal een aanvulling op de rijke academische ervaring.

De Universiteit van Delaware is een onderzoek richtte zich universiteit met een breed scala van programma's, departementen, scholen, centra en vele aangesloten organisaties.

Hoofdcampus: Newark, Deleware

Atletiek: 21 NCAA Division 1-teams

Gevestigd: 1743

President: Dennis Assanis

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

University of Delaware

Het ministerie van Music biedt zowel Bachelor of Arts en Bachelor of Music graden. De Bachelor of Arts in Music biedt een brede dekking van de muziek in combinatie met ee ... [+]

Het ministerie van Music biedt zowel Bachelor of Arts en Bachelor of Music graden. De Bachelor of Arts in Music biedt een brede dekking van de muziek in combinatie met een liberal arts onderwijs van toepassing is op een verscheidenheid aan carrière belangen. Het is zo gestructureerd dat een brede dekking van de muziektheorie, muziekgeschiedenis / literatuur te bieden, en toegepaste muziek gecombineerd met een liberal arts onderwijs van toepassing is op een verscheidenheid aan carrière belangen. Veel studenten in deze belangrijke zijn getalenteerde muzikanten die een instrument op grote schaal tijdens hun middelbare school jaar hebben gestudeerd en willen hun muzikale studie voort te zetten tijdens het verkennen van andere academische en carrière belangen. Dit programma is ideaal voor die studenten die een dual degree, een dubbele major of een belangrijke muziek met een niet-music minor na te streven.... [-]

Verenigde Staten Newark
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Delaware

Als een hotel, restaurant en institutioneel beheer (HRIM) student, dan heb je een industrie waar mogelijkheden in overvloed in te voeren. De horeca is een van de grootste ... [+]

WORD gastvrijheid leider in uw en daarbuiten Als een hotel, restaurant en institutioneel beheer (HRIM) student, dan heb je een industrie waar mogelijkheden in overvloed in te voeren. De horeca is een van de grootste werkgevers ter wereld, biedt uitstekende werkgelegenheid opties rond de hele wereld, of u geïnteresseerd bent in het hotel, food service of andere gastvrijheid operaties bent.

PLEKKEN OM TE STUDEREN Hospitality bedrijf Eten & Drinken afzet financiën Boekhouding

Carrière mogelijkheden Hotel General Manager Sales & Marketing Manager Event & Meeting Planner Food & Beverage Manager Restaurateur Country Club Manager Huwelijksplanner ... [-]
Verenigde Staten Newark
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

University of Delaware

Door te kiezen voor cursussen in Animal and Food Sciences; Toegepaste Economie en statistiek; Entomologie and Wildlife Ecologie; en Plant en Bodemkunde, studenten doen pr ... [+]

FEED THE WORLD, beschermen van de planeet

Wij bieden een interdisciplinaire major met dezelfde naam als ons college. Er is nog nooit een meer directe en dringende behoefte aan landbouw en natuurlijke hulpbronnen professionals dan nu. Het gebied van landbouw en natuurlijke hulpbronnen moet generalisten om anderen te informeren en aan te pakken real-world problemen van het voeden van de wereld en de bescherming van de planeet. Met een werkende boerderij pal naast de belangrijkste campus, studenten ongeëvenaarde toegang tot een 350-acre klaslokaal, waar ze doen praktijkervaring op door hun kennis actief te testen in real-world-instellingen. Studenten gaan regelmatig met docenten van elk van de diensten van de hogeschool voor hands-on ervaringen, onderzoeksmogelijkheden en verbindingen met gemeenschappen. ... [-]

Verenigde Staten Newark
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Delaware

De Sport Management belangrijkste is ontworpen om u voor te bereiden op een succesvolle carrière in de multi-miljard dollar sport industrie. ... [+]

Zet uw passie voor sport in een mooie carrière

De Sport Management belangrijke is ontworpen om u voor te bereiden op een succesvolle carrière in de multi-miljard dollar sport industrie.

Als sportmanagement belangrijk, zult u cursussen die specifiek zijn voor de sport beheer discipline zijn, evenals business courses die zullen helpen om kwantitatieve analyse vaardigheden en een goed begrip van essentiële zakelijke concepten te ontwikkelen.

Als sportmanagement afgestudeerde, zult u diverse en interessante carrièremogelijkheden te vinden. Deze omvatten een carrière in de professionele en minor league sport, intercollegiale en de middelbare school atletiek, internationale en nationale sport bestuursorganen, sport agentschappen, sportfaciliteiten, bedrijven die sport gebruiken om hun producten en sport marketing en event management bedrijven de markt te brengen.... [-]

Verenigde Staten Newark
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Delaware

Met een carrière in de financiële wereld, zal je helpen om de beste beslissingen over het opvoeden en het gebruik van middelen in het kader risico. In deze rol zal je bij ... [+]

Word een expert van financiële risico's en beloning Met een carrière in de financiële wereld, zal je helpen om de beste beslissingen over het opvoeden en het gebruik van middelen in het kader risico. In deze rol zal je bijna alle facetten van uw organisatie te beïnvloeden, of u werkt voor een bank of een andere financiële tussenpersoon, een adviesbureau, een openbare of particuliere onderneming, een gouvernementele organisatie of een not-for-profit.

De verplichte vakken in onze financiën curriculum zorgen voor een sterke basis die je voor te bereiden voor alle categorieën van financiële carrières, waaronder vermogensbeheer, corporate finance en financiële diensten.

Misschien is deze combinatie van het zijn zowel zeer uitdagend en zeer de moeite waard is de reden waarom de financiering is een van de meest populaire undergraduate majors bij UD.... [-]

Verenigde Staten Newark
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Delaware

Het ondernemerschap en technologie-innovatie (ENTI) belangrijk vindt u machtigen door u met de kennis, vaardigheden en aansluitingen je nodig hebt om een ​​startup, innov ... [+]

DE WERELD VERANDEREN MET UW Innovatieve ideeën Het ondernemerschap en technologie-innovatie (ENTI) belangrijk vindt u machtigen door u met de kennis, vaardigheden en aansluitingen je nodig hebt om een ​​startup, innovatie bevorderen lanceren voor een gevestigd bedrijf of duurzame oplossingen voor belangrijke maatschappelijke problemen te ontwikkelen.

Technologische innovatie verandert de wereld door voortdurend het creëren van nieuwe kennis, het verstoren van gevestigde industrieën en het hervormen van loopbaantrajecten. De ENTI grote bereidt u zich aan te passen en gedijen te midden van deze snelle verandering.

Je leert om kans te herkennen, het genereren van ideeën, valideren business modellen, anderen te beïnvloeden, brengt innovatieve technologieën op de markt en de lancering en te groeien nieuwe ventures.... [-]

Verenigde Staten Newark
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Journey to UD