University of Hartford

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom UHART?

Om onderscheid te maken, moet je gewaagd zijn.

Aan de University of Hartford helpen we je om je stempel op de wereld te drukken. Een unieke combinatie van uitdagende academici, uitzonderlijke faculteiten, studentenleven en ondersteuning leidt je door je universitaire carrière. Dus, waarom UHart? Omdat we het allemaal hebben.

Uitdagende academici

Wij helpen u om uw passie te laten samenwerken met uw droomberoep. We zijn samengesteld uit zeven levendige scholen, allemaal bloeiend naast elkaar. Met meer dan 100 majors is er voor elk wat wils op gebieden variërend van bedrijfskunde, verpleging, onderwijs en kunst tot religieuze studies en scheikunde. Bestudeer waar je van houdt en hou van wat je leert.

Uitzonderlijke faculteit

Verwacht veel van je professoren. Ze verwachten veel van je.

Onze faculteit beoefent kunstenaars, baanbrekende onderzoekers, gepubliceerde auteurs, wereldwijde visionairs en ronduit briljante wetenschappers. Met een 9: 1 student-faculteit ratio, zul je communiceren met collega's, professionals en faculteit in een breed scala van gedachten en ervaringen tijdens je tijd hier bij UHart.

Studentenleven

UHart is niet allemaal leuk en games, maar eerlijk gezegd is een deel ervan. Het feit dat een UHart-opleiding streng is, wil nog niet zeggen dat we niet weten hoe we ons moeten ontspannen. Sommige van de diepste vriendschappen die je hier maakt, beginnen waarschijnlijk wanneer je intramurale sporten speelt, deelneemt aan de studentenregering, lid wordt van een a capella-groep of bij een van onze meer dan 100 clubs.

Ondersteuning

We zijn niet hetzelfde en het was nooit de bedoeling dat we dat waren. Een deel van de schoonheid van UHart is dat we onze studenten aanmoedigen om hun universiteitservaring te omarmen, en we bieden de ondersteuning om hen te helpen, bij elke stap van de weg. UHart-studenten hebben toegang tot een uitzonderlijk centrum voor studentensucces. Of u nu hulp nodig hebt in of buiten het klaslokaal, wij zijn er voor u.

Atletiek

Of het nu gaat om het inhuren van topcoaches of het aantrekken van toptalent, we creëren teams met een gemeenschappelijk doel: de meest dynamische, veelzijdige en sterkste atleten zijn die mogelijk zijn. Naast onze 17 Divisie I sport- en winnende teams, streven we ernaar topwetenschapper-atleten te zijn. Een 3.37 gecombineerde GPA weerspiegelt onze toewijding aan academische prioriteiten en een sterk sportiviteit.

Plaats

Omringd door groene ruimtes en beboste paden, is onze 350 hectare grote campus gelegen op het kruispunt van drie steden: Hartford, West Hartford en Bloomfield. Naast onze nabijheid tot de hoofdstad, ligt de University of Hartford slechts twee uur rijden van Boston en New York City. Onze locatie biedt volop mogelijkheden om de levendige cultuur, steden, stranden en bergen van New England te verkennen. Het betekent ook dat we relaties hebben opgebouwd met veel verschillende bedrijven en organisaties, waardoor stages en andere professionele opties gemakkelijk toegankelijk zijn.

Zoals niemand anders.

Goede universiteiten geven je de vaardigheden die je nodig hebt om aan de slag te gaan op het door jou gekozen vakgebied. Geweldige universiteiten bieden je dat en meer: het levenslange vermogen om vragen te stellen, te ontdekken, te veranderen en te groeien.

Welkom bij de University of Hartford .

Locaties

Hartford

Address
University of Hartford
200 Bloomfield Avenue
West Hartford, CT

06117 Hartford, Connecticut, Verenigde Staten