Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie

De University of Mary Washington is een van de opmerkelijke openbare universiteiten voor vrije kunsten in Virginia en biedt een superieure opleiding die onze studenten inspireert en in staat stelt om positieve veranderingen in de wereld aan te brengen. Wij zijn…

streng

We zijn een plek waar docenten, studenten en personeel delen in de creatie en onbevreesde verkenning van kennis door vrijheid van onderzoek, persoonlijke verantwoordelijkheid en service. Wij beschouwen het leveren van strenge, hoogwaardige instructies als een voorrecht en onze belangrijkste functie.

Via een beroepsgerichte faculteit ondersteunen we doorlopend onderzoek dat geschikt is voor de ontwikkeling van studentenvaardigheden en facultaire belangen. We zijn vooral voorstander van de deelname van studenten aan onderzoek.

hartstochtelijk

Onze omvang, enthousiaste en toegewijde faculteit en historische toewijding aan goed onderwijs bevorderen een cultuur waarin zowel studenten als afgestudeerden profiteren van echte relaties met hun faculteit en meerdere mogelijkheden voor actief leren.

Community-oriented

Wij zijn het hart voor betrokkenheid bij levendige, diverse gemeenschappen en we zijn toegewijd aan het ondersteunen van professionele vooruitgang en economische ontwikkeling en aan het verbeteren van de regionale kwaliteit van leven.

We vervullen onze missie door de intellectuele en creatieve onafhankelijkheid van studenten te bevorderen, hun onderdompeling in lokale, regionale, nationale en internationale gemeenschappen te vergemakkelijken en door de waarden van eer en integriteit bij te schaven. Onze afgestudeerden zijn modellen van adaptief leren, persoonlijke prestaties, verantwoordelijk leiderschap, zorgzame dienstverlening aan anderen en betrokken burgerschap in een wereldwijde en diverse samenleving.

Snelle feiten

Wij zijn een vooraanstaande, selectieve, coöperatieve, openbare instelling die biedt:

 • Rigoureuze academici in kleine, zeer interactieve lessen.
 • Innovatieve en toegankelijke master teachers.
 • Drie hogescholen - kunsten en wetenschappen, bedrijfsleven en onderwijs - die afgestudeerden produceren die kritische denkers zijn die klaar zijn om te slagen.
 • Een ondersteunende campusgemeenschap die eer en integriteit hoog in het vaandel heeft staan.
 • Een civic, sociaal en intellectueel geëngageerde community.

Plaats

Wij zijn gevestigd in Fredericksburg, Virginia, binnen een uur rijden van Washington, DC, en Richmond, Va., En bieden studenten unieke stages, onderzoeksexcursies en recreatieve mogelijkheden. UMW heeft twee andere campussen in de buurt: een in Stafford, Va., Geschikt voor opleidingen voor volwassenen en volwassenen; en een andere in Dahlgren, Va., die opleidingen voor permanente educatie en professionele ontwikkeling biedt voor de ingenieurs, wetenschappers en administratieve professionals van de regio.

Studenten Lichaam

 • Ongeveer 4.000 studenten
 • Studenten uit ongeveer 34 staten en veel andere landen
 • Ongeveer 26 procent van de zelfbenoemde minderheden
 • Ongeveer 56 procent woont op de campus in een van de 17 woonhallen of campusappartementen
 • 327 ingeschreven in professionele studies en graduate programma's

Faculteit

 • 86 procent heeft een doctoraat of een ander einddiploma behaald in zijn vakgebied
 • Master-leraren inspireren onze hoog presterende studenten - nooit afgestudeerde assistenten
 • Acht faculteitsleden hebben sinds 2006 Fulbright Awards ontvangen voor onderwijs en onderzoek in het buitenland.

Klas grootte

 • Gemiddelde undergraduate klas van 19 studenten
 • 14 tot 1 student: faculteitsratio

De eerstejaars ervaring

Eerstejaars seminarcursussen introduceren studenten bij het nastreven van intellectueel onderzoek. Seminars zijn ontworpen om studenten te laten communiceren met excellente docenten tijdens het verkennen van niet-traditionele onderwerpen op niet-traditionele manieren. Specifieke onderwerpen variëren van cursus tot cursus, maar alle beloven:

 • College zoals je het je hebt voorgesteld: een leven van de geest dat door de faculteit wordt onderwezen
 • Kleine klassen, elk met een maximum van 15 studenten
 • Actieve, op discussies gebaseerde formaten
 • De ontwikkeling van schrijf- en spreekvaardigheid

In het buitenland studeren

 • Een derde van de UMW-studenten studeert voor het afstuderen in het buitenland
 • Meer dan 15 programma's worden geleid door de UMW-faculteit
 • 7 uitwisselingsprogramma's
 • 147 goedgekeurde programma's in 51 landen
 • $ 183.980, toegekend in UMW studiebeurzen in het buitenland in de afgelopen drie jaar

Studentenleven

Meer dan 100 studentenclubs en -organisaties zijn gecentreerd rond academische thema's, kunst, sport en recreatie, studentenregering, culturele diversiteit en andere interesses.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

University of Mary Washington

Communicatie en technologie zijn constant in beweging. Onze bacheloropleiding in communicatie en digitale studies leert volwassenen - en technisch onderlegde tieners - om ... [+]

Communicatie en digitale studies

Communicatie en technologie zijn constant in beweging. Onze bacheloropleiding in communicatie en digitale studies leert volwassenen - en technisch onderlegde tieners - om ideeën te delen in een door media aangedreven wereld. Een baanbrekend curriculum richt zich op opkomende technologie en leert u om krachtige berichten te maken, multimediacampagnes te ontwerpen en een digitale identiteit op te bouwen.

Plekken om te studeren

Combineer kerncursussen in communicatie en digitale studies met een spannende reeks keuzevakken, waaronder Inleiding tot filmstudies; Spellen en cultuur; Benaderingen van videokunst; Sociale media; De grafische roman; en geschiedenis van het informatietijdperk.... [-]

Verenigde Staten Fredericksburg
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Mary Washington

Ben je aangetrokken tot de chemie van het leven? Biochemie bestudeert het leven op moleculair en atomair niveau - diep in elk levend organisme op zijn meest elementaire c ... [+]

Biochemie

Ben je aangetrokken tot de chemie van het leven? Biochemie bestudeert het leven op moleculair en atomair niveau - diep in elk levend organisme op zijn meest elementaire componenten. Het omvat niet alleen de structuren van de chemische componenten van levende materie, maar ook het metabolisme van levende materie en moleculaire genetica. Als je dat interessant vindt, is dit misschien de belangrijkste voor jou.

Plekken om te studeren

In de UMW biochemistry major, die je via het Department of Chemistry gaat volgen, volg je scheikunde, biologie en natuurkunde, evenals lezingen en labo's voor biochemie. Als u kiest, zijn er keuzevakken in voeding en metabolisme, de biologie van kanker, biochemie van eiwitten en meer.... [-]

Verenigde Staten Fredericksburg
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Mary Washington

Als biologie majoor University of Mary Washington , kun je op een dag monsters van de Rappahannock River verzamelen en de volgende dag bijdragen aan een klassendiscussie ... [+]

Biologie

Als biologie majoor University of Mary Washington , kun je op een dag monsters van de Rappahannock River verzamelen en de volgende dag bijdragen aan een klassendiscussie over ecologie. Onze belangrijkste biologie gaat verder dan moleculen en microscopen, voedt je nieuwsgierigheid naar levende wezens, bevordert het wetenschappelijke proces en daagt je uit om nieuwe benaderingen van onderzoek te vinden.

Plekken om te studeren

Natuurlijk aanbod omvat menselijke biologie, organisme functie en diversiteit, plantkunde, anatomie van het hart, plantecologie, dierecologie, entomologie, histologie, genetica, voeding en metabolisme, microbiologie, parasitologie, diergedrag, neurobiologie, endocrinologie, vertebrate zoölogie, ornithologie, virologie, de biologie van kanker, en meer.... [-]

Verenigde Staten Fredericksburg
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Mary Washington

Onze bacheloropleiding in de chemie neemt je mee uit bekerglazen en reageerbuisjes, diep in een discipline die elk aspect van ons leven raakt. Kernvakken in organische, a ... [+]

Chemie

Onze bacheloropleiding in de chemie neemt je mee uit bekerglazen en reageerbuisjes, diep in een discipline die elk aspect van ons leven raakt. Kernvakken in organische, analytische en fysische chemie vonk belangrijke verbindingen tussen fysica en wiskunde, biologie en geneeskunde. Hands-on kansen en onderzoek in onze state-of-the-art laboratoria stellen u in staat om doorbraken te maken die er toe doen.

Plekken om te studeren

De bacheloropleiding scheikunde van UMW omvat maatschappelijke, organische, fysische en omgevingschemie en biedt cursussen in biochemie, chemische analyse, chemische reikwijdte en meer.

stages

Studenten worden aangemoedigd om onderzoek en stagemogelijkheden na te streven bij werkgevers als de National Institutes of Health, de National Science Foundation en de American Chemical Society.... [-]

Verenigde Staten Fredericksburg
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Mary Washington

Als geografie-majoor University of Mary Washington volg je lessen in culturele, politieke, economische en fysieke aspecten van plaatsen over de hele wereld. Je leert hoe ... [+]

Aardrijkskunde

Als geografie-majoor University of Mary Washington volg je lessen in culturele, politieke, economische en fysieke aspecten van plaatsen over de hele wereld. Je leert hoe mensen omgaan met hun omgeving, zowel door mensen gemaakt als natuurlijk, en je krijgt de gelegenheid om je levenservaring te verbreden door in het buitenland te studeren. Dankzij UMW's sterke liberale kunstprogramma en interdisciplinaire aanpak, verkrijg je communicatie en technische vaardigheden die je carrière - en je hele leven - zullen verbeteren.

Plekken om te studeren

De belangrijkste aardrijkskunde heeft drie aandachtspunten:

Globalisering: een focus op de geografie van globalisering en haar politieke, culturele en economische dimensies.Gemeenschap, ontwikkeling en cultuur: een focus op hoe mensen in specifieke plaatsen en regio's sociale, culturele, economische en ecologische processen ervaren en beïnvloeden.Natuur en samenleving: een focus op de klimatologische, geomorfische, biogeografische en sociale processen die de natuurlijke omgeving vormen en het menselijk leven beïnvloeden.stages... [-]
Verenigde Staten Fredericksburg
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Mary Washington

Majoor in bedrijfskunde aan de University of Mary Washington en je zult jezelf positioneren om te slagen in het bedrijfsleven of als een ondernemer. Je zult ethiek, strat ... [+]

Bedrijfsbeheer

Majoor in bedrijfskunde aan de University of Mary Washington en je zult jezelf positioneren om te slagen in het bedrijfsleven of als een ondernemer. Je zult ethiek, strategie, wettigheid en meer leren van meester-leraren, sommigen die voor Fortune 500s hebben gewerkt. En onze onderzoeks- en stagemogelijkheden bieden u de praktijkervaring die u nodig hebt om een ​​verschil te maken.

Plekken om te studeren

Met het bachelorprogramma van UMW in het College of Business kunt u een hoofdrol vervullen op het gebied van boekhouden, algemene zaken, internationale zaken of marketing. Daarnaast omvat het programma informatiesystemen en -applicaties, toegepaste statistiek en bedrijfsonderzoek, wettelijke bedrijfsomgeving, managementprincipes, federale belastingen, gedrag in organisaties, human resource management, besluitanalyse, financieringsprincipes, handelswetgeving, consumentengedrag, leiderschap theorie en praktijk, onderhandeling en meer.... [-]

Verenigde Staten Fredericksburg
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Mary Washington

Het bachelorprogramma in de informatica biedt een reeks cursussen, waaronder het oplossen van problemen met databases, digitale verhalen, computerethiek, theoretische gro ... [+]

Computertechnologie

Wilt u geavanceerde software schrijven? De volgende killer-app coderen? Computerwetenschappers vinden innovatieve oplossingen voor complexe problemen. Ons bachelorprogramma combineert theorie, toepassing, techniek en ontwerp. Verken computerarchitectuur, multi-threaded programmeren en software-engineering en kies uit keuzevakken in netwerken, 3D-graphics, computerbeveiliging en meer.

Plekken om te studeren

Het bachelorprogramma in de informatica biedt een reeks cursussen, waaronder het oplossen van problemen met databases, digitale verhalen, computerethiek, theoretische grondslagen voor computers, ontwikkeling van webtoepassingen, kunstmatige intelligentie, datamining, software-engineering en meer.... [-]

Verenigde Staten Fredericksburg
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Mary Washington

UMW's milieuwetenschap - major major onderzoekt de relaties tussen biologie, scheikunde, natuurkunde, geologie en aardwetenschappen. Ons interdisciplinaire programma moed ... [+]

Milieuwetenschappen - Natuurwetenschappen

UMW's milieuwetenschap - major major onderzoekt de relaties tussen biologie, scheikunde, natuurkunde, geologie en aardwetenschappen. Ons interdisciplinaire programma moedigt undergraduate research aan en stimuleert de analytische, kritische denk- en communicatievaardigheden die je nodig hebt als werkwetenschapper of graduate geleerde.

Plekken om te studeren

De milieuwetenschap-natuurwetenschappelijke major geeft je een stevige achtergrond in biologische, ecologische, chemische en geologische principes. Met deze stichting, en met begeleiding van facultaire adviseurs, maakt u een opleiding die voldoet aan uw interesses en carrièredoelen.

stages... [-]
Verenigde Staten Fredericksburg
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands