Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Nevada, Reno werd opgericht in 1874 als de State University of Nevada in Elko, Nev., Ongeveer 300 mijl ten noordoosten van de huidige campus in Reno. De site voor de universiteit voorbereidende school in het oosten van Nevada (waar geen overheidsinstellingen eerder was gevestigd) bleek onpraktisch te zijn, aangezien bijna de helft van de inwoners van de staat woonde in het Reno-Carson City gebied. In 1885 heeft de wetgever ingestemd met de verhuizing van de Universiteit van Elko naar Reno. Morrill Hall, gebouwd op een klif met uitzicht op de binnenstad, was de eerste structuur gebouwd op een 10-hectare grote campus. De hal, genoemd naar de Amerikaanse senator Justin S. Morrill van Vermont, auteur van de 1862 Land-Grant College Act dat heeft geleid tot de ontwikkeling van de Universiteit van Nevada, Reno en soortgelijke instellingen, was een one-gebouw universiteit huisvesting van de president en de kantoren registrar, klaslokalen, een bibliotheek, museum, en woonruimten voor de tuinman.

In 1891, 17 jaar na de oprichting, de universiteit haar eerste diploma's een diploma behalen klasse van drie die opgenomen Frank Norcross, een toekomstige US District Court Judge, Nevada Supreme Court Justitie en lid van de Wetgevende macht van Nevada.

Tegen die tijd, de rijken "Bonanza" dagen van zilver en goudwinning op de Comstock Lode, 23 mijl ten zuidoosten van Reno in Virginia City, waren verdwenen. De staat was in de economische neergang en de eerste universiteit worstelde met de inschrijving en gestalte te bouwen.

De Mackay Influence

De familie van John Mackay, een Ierse immigrant die hielp direct de winning van meer dan $ 100 miljoen in erts uit twee Virginia City mijnen in het midden van de jaren 1870, speelde een belangrijke rol in het helpen van de campus te laten groeien. Van 1907-1936, Mackay's erfgenamen nagelaten de universiteit meer dan $ 1.500.000 voor de Mackay School of Mines gebouw, een voetbalveld-sized vierhoek gemodelleerd naar Thomas Jefferson's aan de Universiteit van Virginia, een sportveld, grondaankopen en de Mackay Science Hall. Een 7-voet, 8-inch standbeeld van Mackay, gecreëerd door Gutzon Borglum, die later gesneden Mount Rushmore, heeft gestaan ​​aan de noordkant van de Quad sinds 1908. De iep omzoomde Quad en oorspronkelijke kern campus van de universiteit, met een bedrijf op het nationaal register van historische plaatsen sinds 1987, wordt beschouwd als een Amerikaanse culturele bron.

Vaststelling van de Naam

Universiteit ambtenaren gemaakt vooruitgang geboekt in het verbeteren van de campus staan ​​als een kleine, 1000-student openbaar college in het dunbevolkte westen van de jaren 1920 en '30. Onder de opmerkelijke vroege faculteit waren James Church, waarvan Sierra sneeuw enquêtes pionier in de wetenschap van het voorspellen van seizoensgebonden watervoorziening; chemische wetenschapper Maxwell Adams, die toepassingen voor oliën in alsem en konijn borstel op de westelijke woestijn ontdekt; en Mackay School of Mines geoloog-seismoloog Vincent Gianella, de naamgever van het kwik mineraal, gianellaite.

Door de jaren 1940, Hollywood-film producenten, aangetrokken door de universiteit met wijnranken begroeide, Klimop-League-achtige bakstenen gebouwen en idyllische Manzanita Lake, werden met behulp van de campus als een instelling voor de populaire films, waaronder "Mr. Belvedere Goes to College," met Shirley Temple; "Blonde Trouble Andy Hardy's," met Mickey Rooney; en "Moeder is een Freshman," met Van Johnson.

Dramatic Change

Tegen 1958, met 2.000 studenten volgen van lessen, de instelling was op de rand van de dramatische verandering. Nieuwe colleges van het onderwijs en het bedrijfsleven waren in hun eerste jaar. De studenten, die geen student center gebouw voor de eerste 70 jaar van de Universiteit van de ambtstermijn in Reno had gehad, had eindelijk een hoofdkwartier met de opening van de Jot Travis Student Union. Deze vereniging werd vervangen in november 2007 door de Joe Crowley Student Union, een van de meest transformerende gebouwen ooit gebouwd op de campus. Dit 167.000 vierkante voet, "groene" milieuvriendelijke faciliteit signaleert een verschuiving in de campus uitbreiding, het aanbieden van de campus en de gemeenschap een nieuw centraal gelegen "voordeur" aan de Universiteit van Virginia Street. Het is genoemd ter ere van de Universiteit president Joe Crowley, wiens 23-jarige ambtstermijn als chief executive van de instelling is een record. In 2008, een van de meest technologisch geavanceerde bibliotheken van de natie, de Mathewson-IGT Knowledge Center, naast opengesteld voor het Crowley Student Union, verder signaleren van de campus 'te verplaatsen naar het noorden.

President Charles Armstrong en vice-president William Wood gestimuleerd onderzoeksprogramma's op de campus in 1959 met de oprichting van de Desert Research Institute (DRI) en haar gelieerde programma's van atmosferische fysica, woestijn biologie, antropologische studies, informatica en watervoorraden. DRI was een universiteit divisie gericht op onderzoek dorre middelen Nevada's land te onderzoeken. In 1969, onder president N. Edd Miller, de campus had doctoraatsprogramma's in meer dan een dozijn specialiteiten, en had een School of Medical Sciences gecreëerd.

In de afgelopen 35 jaar, heeft de universiteit ontmoet de uitdagingen van het leiderschap in wat nu de snelst groeiende staat in het land, met zijn inschrijving stijgt tot meer dan 17.000 studenten in de herfst van 2010.

University door de aantallen

 • Opgericht: 1874
 • Locatie: Reno, Nevada
 • Motto: Omnia Pro Patria ("Allen voor ons land")
 • Studenten: 18.227 (in het najaar 2012)
 • Faculteit: 912
 • Full-time faculteit houdt hoogste graden in hun vakgebied: 93 procent
 • Graden aangeboden: Een uitgebreide selectie van opleidingen aan de undergraduate, graduate en doctoraal niveau.
 • Scholen: landbouw, biotechnologie en natuurlijke hulpbronnen; Zaken; Onderwijs; Engineering; Journalistiek; Liberal Arts; Medicine; Afstuderen; en de afdeling Gezondheidswetenschappen.
 • Mascotte: Alphie, de wolf; Wolfie Jr.
 • Nickname: Wolf Pack
 • Kleuren: zilver en blauw
 • Geaccrediteerd door: Northwest Commissie over Hogescholen en Universiteiten (sinds 1938), plus 20 professioneel geaccrediteerde programma.
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

University of Nevada, Reno

Burgerlijk ingenieurs gebruiken hun kennis van wetenschap en techniek te ontwerpen en een groot deel van de infrastructuur van onze wereld te behouden. Ze hun expertise g ... [+]

Burgerlijk ingenieurs gebruiken hun kennis van wetenschap en techniek te ontwerpen en een groot deel van de infrastructuur van onze wereld te behouden. Ze hun expertise gelden ook voor het verbeteren van de kwaliteit van ons leven, of het nu door het ontwerpen van veiliger gebouwen, het verminderen van onze carbon footprint of gewoon verkorten van uw woon-werkverkeer. Hun werk helpt veel van de meest ernstige problemen van onze planeet, met inbegrip van rottende wegen, verstopte snelwegen, vervuild water en gevaarlijke afvalstoffen op te lossen.

Burgerlijk ingenieurs algemeen specialiseren in een bepaald gebied. Onze afdeling biedt vijf gebieden van specialisatie voor studenten:

Aardbeving en bouwtechnische impliceert de analyse en ontwerp van structuren die ondersteunen of te weerstaan ​​ladingen, zoals bruggen of gebouwen. Milieu-engineering maakt gebruik van wetenschap en techniek principes om het milieu te verbeteren, met een speciale focus op lucht, water en natuurlijke rijkdommen. Geotechniek is de tak van bezighouden met het technische gedrag van de aarde materialen zoals bodem, stichtingen en aarde structuren zoals tunnels, dammen of dijken civiele techniek. Trottoirs / materiaalkunde richt op de stoep ontwerp en de materialen en de auto bestrating interactie. Vervoer techniek heeft betrekking op alle aspecten van de planning, functioneel ontwerp, de exploitatie en facility management voor enige vorm van vervoer. ... [-]
Verenigde Staten Reno
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nevada, Reno

Biochemici bestuderen de meest elementaire levensprocessen, zoals het identificeren van de wijze waarop DNA, dat genetische informatie draagt, wordt overgedragen tussen c ... [+]

Biochemici bestuderen de meest elementaire levensprocessen, zoals het identificeren van de wijze waarop DNA, dat genetische informatie draagt, wordt overgedragen tussen cellen en kan worden gemanipuleerd. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van nieuwe technologieën zoals moleculaire biologie, biotechnologie en gentechnologie.

De biochemie programma bereidt studenten voor een concurrerende en lonende carrière in de wetenschap, geneeskunde of onderzoek. De biochemie belangrijkste plaatsen van een sterke nadruk op praktische, hands-on ervaring, waardoor afgestudeerden van de biochemie programma goed voorbereid op de arbeidsmarkt.

Biochemie biedt een uitstekende achtergrond voor biotechnologisch onderzoek, geneeskunde, tandheelkunde, farmacie, voeding, diergeneeskunde en onderwijs.... [-]

Verenigde Staten Reno
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nevada, Reno

Chemiemajoors volledige cursussen verstrekken van een stevige achtergrond in de natuurwetenschappen en wiskunde, samen met een reeks van cursussen in het algemeen, organi ... [+]

Chemiemajoors volledige cursussen verstrekken van een stevige achtergrond in de natuurwetenschappen en wiskunde, samen met een reeks van cursussen in het algemeen, organische, anorganische, analytische en fysische chemie. Lezing lessen worden aangevuld door laboratoria die hands-on ervaring in de chemische methoden en instrumenten te geven.

Verwante Graden en programma's Chemie, Minor Chemie, Bachelor of Science Degree Chemie, Master of Science Degree Chemie, Doctor of Philosophy Degree [-]
Verenigde Staten Reno
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nevada, Reno

Een graad in de elektrotechniek bereidt studenten om oplossingen voor urgente problemen ontwikkelen op gebieden zoals energie, communicatie, computers en netwerken. ... [+]

Een graad in de elektrotechniek bereidt studenten om oplossingen voor urgente problemen ontwikkelen op gebieden zoals energie, communicatie, computers en netwerken.

Elektrotechnische ingenieurs werken met elektromagnetische velden en elektriciteit voor gebruik in de communicatie, toepassingen van biotechnologie en elektronische circuits. De kern van elektrotechniek is de mogelijkheid om te werken met sensoren, opgehaald voor elektronisch communiceren processignalen en gegevens, model complexe systemen en integreren verschillende energiebronnen in gedistribueerde systemen.

Aandachtsgebieden

U heeft de mogelijkheid om te kiezen om uw elektrotechniek graad na te streven met een nadruk in zowel duurzame energie of biomedische engineering.... [-]

Verenigde Staten Reno
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nevada, Reno

De Bachelor of Science biedt een basis in fundamentele wetenschap. Studenten die willen een onmiddellijke carrière in de wetenschap of technologie nastreven, of die wille ... [+]

De Bachelor of Science biedt een basis in fundamentele wetenschap. Studenten die willen een onmiddellijke carrière in de wetenschap of technologie nastreven, of die willen graduate studies voort te zetten in de natuurkunde moet nemen aanbevolen bovenste divisie cursussen als keuzevakken. De cursussen bestaat uit twee componenten. Genoemd Een wetenschap component aan als belangrijke eisen en een uitgebreid gedeelte genaamd de basisvorming. Voor meer informatie met betrekking tot de kern-curriculum eisen bezoeken het kerncurriculum website. Verwante Graden en programma's Fysica, Minor Natuurkunde, Master of Science Degree Natuurkunde, Doctor of Philosophy Degree Richtlijnen voor natuurkunde 497: Senior Thesis ... [-]
Verenigde Staten Reno
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nevada, Reno

Computer wetenschap en techniek is een veld gericht op het oplossen van problemen met de computers. Het is een dynamische discipline gepositioneerd op het kruispunt van v ... [+]

Computer wetenschap en techniek is een veld gericht op het oplossen van problemen met de computers. Het is een dynamische discipline gepositioneerd op het kruispunt van vele gebieden in de wiskunde, wetenschap en techniek, en het brengt de theorie, abstractie en het ontwerp van computers, programma's en systemen samen om een ​​scala van problemen in zowat alle gebieden van het menselijk streven op te lossen.

Computer wetenschap en techniek omvat de methodologie, tools en technieken, en de theorie over hoe informatie wordt verkregen, opgeslagen, gemanipuleerd en gecommuniceerd. Vanwege het belang ervan voor onze wereld, informatica en techniek is een uiterst spannende gebied van onderzoek dat blijft groeien in een snel tempo.... [-]

Verenigde Staten Reno
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nevada, Reno

De bacheloropleiding in de machinebouw is in grote lijnen ontworpen om een ​​verscheidenheid van carrière tegemoet. Studenten nemen een kern van verplichte vakken in engi ... [+]

De bacheloropleiding in de machinebouw is in grote lijnen ontworpen om een ​​verscheidenheid van carrière tegemoet. Studenten nemen een kern van verplichte vakken in engineering, de geesteswetenschappen, wiskunde en wetenschap, alsmede aanvullende keuzevakken. Deze cursussen introduceren basic engineering wetenschap en design concepten en bieden studenten de mogelijkheid om specifieke carrière belangen in sub-gebied van werktuigbouwkunde, zoals hernieuwbare energie, nanotechnologie en biomedische technologie te ontwikkelen.

Ons nationaal gerangschikt programma geeft studenten de kans om nauw samen te werken met vooraanstaande faculteit en krijgen hands-on ervaring als ze verhuizen van het bouwen van Lego auto's als eerstejaars aan het ontwerpen van een sluitstuk project van hun eigen keuze als senioren. Studenten kunnen gebruik maken van twee onderwijs laboratoria en nemen als een full-service machine en lassen winkel gebruikt voor studenten projecten en onderzoek.... [-]

Verenigde Staten Reno
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nevada, Reno

Psychologie majors leren over menselijk gedrag en zijn context. Ze bestuderen motivaties, capaciteiten en menselijke capaciteiten en beoefenaars zet deze kennis om te wer ... [+]

Psychologie majors leren over menselijk gedrag en zijn context. Ze bestuderen motivaties, capaciteiten en menselijke capaciteiten en beoefenaars zet deze kennis om te werken in de verlichting van menselijk lijden.

Hedendaagse psychologie is enigszins verdeeld in verschillende benaderingen of theorieën voor het begrijpen van het gedrag. De organismen beschouwd kan variëren van chimpansees naar duiven, van mensen tot amoeben. Sommige psychologen geloven dat het meest belangrijke fysiologische processen (biologische aanpak) begrijpen; anderen zelden of nooit, overwegen fysiologie. Sommige psychologen erop aandringen dat we de diepste gedachten van de onbewuste geest (psychoanalyse) moet onderzoeken; anderen proberen te mentale structuren en processen die menselijke prestaties (cognitivisten) ten grondslag liggen begrijpen. Ondertussen, anderen bestuderen de gesitueerde acties van organismen en ontkennen dat 'geest' kan worden gescheiden van dit niveau van analyse (behaviorisme). Psychologie is verre van een verenigd gebied van onderzoek en praktijk. Dit zal een van de vragen die u moet beantwoorden voor jezelf: welk veld, of perspectief van de psychologie is het meest interessant voor u.... [-]

Verenigde Staten Reno
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nevada, Reno

Graden van de bachelor in de wiskunde hebben opties voor toegepaste wiskunde, discrete wiskunde / operationeel onderzoek, statistiek, of algemene studie ... [+]

Wiskunde en Statistiek

Graden van de bachelor in de wiskunde hebben opties voor toegepaste wiskunde, discrete wiskunde / operationeel onderzoek, statistiek, of algemene studie. De Bachelor of Arts graad biedt een traditionele vrije kunsten ervaring door middel van een evenwichtige opleiding in de kunsten, geesteswetenschappen, vreemde taal, sociale en natuurwetenschappen. De Bachelor of Science is een "uitgebreid belangrijkste", die een meer intense ervaring in de wiskunde, informatica en wetenschap biedt.

Verwante Graden en programma's Wiskunde, Minor Wiskunde, Bachelor of Arts Degree Onderwijs Wiskunde, Master of Arts Degree Wiskunde, Master of Science Degree [-]
Verenigde Staten Reno
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nevada, Reno

De General Business belangrijke uitbreiding op de sterke zakelijke fundering ontwikkeld in de pre-business en de bovenste-divisie zakelijke cursussen. Het doel van de be ... [+]

De General Business belangrijke uitbreiding op de sterke zakelijke fundering ontwikkeld in de pre-business en de bovenste-divisie zakelijke cursussen. Het doel van de belangrijkste is om een ​​optie voor studenten die worden beperkt door het werk of andere verplichtingen in de planning cursussen doordat studenten om grote-gerelateerde cursussen te voltooien tijdens flexibeler-geplande 's avonds lessen bieden.

De algemene zaken belangrijke uitbreiding op de sterke zakelijke fundering ontwikkeld in de pre-business en de bovenste-divisie zakelijke cursussen. De belangrijkste vereist de voltooiing van de pre-kernactiviteiten en de bovenste-divisie zakelijke kern cursussen die door andere BS-BA (Bachelor of Science in Business Administration) majors, in aanvulling op de 24 studiepunten van de aanbevolen bovenste-divisie zakelijke cursussen uit verschillende zakelijke gebieden. De belangrijkste vereist een totaal van 128 studiepunten.... [-]

Verenigde Staten Reno
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nevada, Reno

Traditioneel management omvat de volgende activiteiten: plannen, organiseren, wat leidt, en de controle. Meer in het bijzonder, is verantwoordelijk voor de primaire activ ... [+]

Traditioneel management omvat de volgende activiteiten: plannen, organiseren, wat leidt, en de controle. Meer in het bijzonder, is verantwoordelijk voor de primaire activiteiten van de onderneming; die zijn inbound logistiek, operations, uitgaande logistiek, marketing en verkoop en service.

Het management is ook verantwoordelijk voor de ondersteuning van activiteiten van de infrastructuur (boekhouding, financiën, strategische planning), human resource management (werving, opleiding en ontwikkeling, compensation management), technologie-ontwikkeling (product- en procesverbetering), en inkoop (materiaal overname). Management majors worden voorbereid voor een loopbaan in een van beide het algemeen management (of in de specialisatie van human resource management) of ondernemerschap op basis van de concentratie de keuze in General Management en Human Resource Management.... [-]

Verenigde Staten Reno
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

This Is Nevada - 2011

Inauguration of President Marc Johnson - Universit

2012 National Concrete Canoe Race at University of

Strategic Research Program

Commencement, Spring 2012

Dorm Storm - Move In Day

Night of All Nations - University of Nevada, Reno

University of Nevada, Reno - A National Tier One U

The Mackay Song: Remixed

Study Abroad at the University of Nevada, Reno

Black Graduate Celebration

Happy Holidays from the University of Nevada, Reno

BioFit: Academic Bootcamp

Spring in Nevada

Visit Nevada

Commencement Season is Upon Us

Reno & Tahoe: An Ideal University Setting

Academics at the University of Nevada, Reno

Real Impact: University Research & Engagement Chan

Student Life at the University of Nevada, Reno

Research at the University of Nevada, Reno