University of North Alabama College of Arts and Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het College van Wetenschappen, Technologie, Techniek, Kunst en Wiskunde, 19 verschillende afdelingen met een reeks majors, minoren en certificaatprogramma's die onafhankelijk werken en samen de droom ontsteken die de stoom creëert die uw toekomst van energie voorziet. Doe mee en ga ervoor!

Het University of North Alabama College of Arts and Sciences zet zich in om een omgeving te bieden binnen onze campus en gemeenschap die kennis, vaardigheden, artistieke en culturele verrijking, onderzoek en ontdekkingen bevordert door onafhankelijkheid, creativiteit en innovatie te ondersteunen.


Hoogleraren aan het College of Arts and Sciences zijn goed geïnformeerde en betrokken docenten die geloven dat een krachtige interactie tussen faculteit en studenten, en tussen studenten onderling, de sleutel is tot intellectuele groei. Onze professoren zijn ook actieve wetenschappers die op hun vakgebied actueel blijven en het respect van hun leeftijdsgenoten behouden. Een groot aantal succesvolle alumni getuigen van de kwaliteit van de UNA-programma's in de kunsten en wetenschappen.


Het Dean's Office van het College van Kunsten en Wetenschappen bevindt zich in de historische Bibb Graves in Suite 217.university of north alabama, florence, landscape12019 / Pixabay

Missie van de University of North Alabama

Als een regionale, door de staat gesteunde instelling voor hoger onderwijs, streeft de University of North Alabama haar missie na om zich bezig te houden met onderwijs, onderzoek en service om educatieve kansen voor studenten te bieden, een omgeving voor ontdekking en creatieve prestaties en een verscheidenheid aan outreach-activiteiten die beantwoorden aan de professionele, burgerlijke, sociale, culturele en economische ontwikkelingsbehoeften van onze regio in de context van een wereldwijde gemeenschap.

Locaties

Florence

Address
35632 Florence, Alabama, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden