University of Redlands

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waar uw dromen worden ambities en uw ambities worden bereikt, dat wil zeggen de Redlands ervaring. Sinds onze oprichting in 1907, Hebben we niet getwijfeld van onze belofte: een transformatieve onderwijs in een omgeving van academische discipline en persoonlijke verantwoordelijkheid, waar u kunt mengen wat je leert in de klas met het leven vaardigheden die u zullen helpen een positieve verandering in de wereld beïnvloeden.

We zijn Redlands, Waar de nieuwsgierigheid vindt inspiratie; waar de onbaatzuchtigheid wordt dienst; waar kleine klassen aan te moedigen debat en discussie vonken inzicht; waar creativiteit en innovatie open deuren en verandering leven; en waar de diversiteit een verrijking voor ons allemaal.

We zijn Redlands, Waar we de zorg meer over wie je zal worden dan wie je vroeger; waar we goede studenten en zet ze in geweldige mensen.

Mission Statement

De University of Redlands is een particuliere, onafhankelijke vrije kunsten universiteit toegewijd om een ​​gepersonaliseerde opleiding die bevrijdt leerlingen verlichte keuzes te maken.

Redlands benadrukt academische discipline, curriculaire diversiteit en innovatief onderwijs. Redlands bevordert een gemeenschap van wetenschappers en moedigt een pluralistische notie van waarden door uitdagende veronderstellingen en stereotypen in beide klassen en activiteiten. Een Redlands onderwijs gaat verder dan een opleiding tot reflecterende begrip van onze wereld te omarmen; Het gaat van informatie om inzicht, van kennis naar betekenis.

Gastvrije intellectueel nieuwsgierig studenten van verschillende religieuze, etnische, nationale en sociaal-economische achtergronden, de universiteit streeft naar verantwoord burgerschap te ontwikkelen als onderdeel van een volledige opleiding. Redlands bevordert een gemeenschap sfeer met een uitzonderlijke kans voor studenten leiderschap en interactie. Voor werkende volwassenen, de Universiteit biedt innovatieve academische programma's op geschikte locaties en tijden.

Redlands combineert liberal arts en de professionele programma's, toegepaste en theoretische studie, traditionele majors en zelf ontworpen contracten voor het afstuderen. Kleine klassen in staat elke student om deel te nemen in de klas discussie, om nauw samen te werken met professoren, en uitgebreide individuele aandacht krijgen. Redlands blijft gevoelig voor de hedendaagse trends in de samenleving en de uitdagingen studenten om zich te verbinden tot een leven lang leren.

Locaties

Redlands

University of Redlands

Address
Redlands, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 909-793-2121

New York

Address
New York, New York, Verenigde Staten

rivieroever

Address
rivieroever, Californië, Verenigde Staten

San Diego

Address
San Diego, Californië, Verenigde Staten

Torrance

Address
Torrance, Californië, Verenigde Staten

West Covina

Address
West Covina, Californië, Verenigde Staten

Burbank

Address
Burbank, Californië, Verenigde Staten