Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

De University of San Francisco - een vooraanstaande jezuïetenuniversiteit - is een weerspiegeling van de inclusieve, inspirerende en innovatieve stad die haar omringt. Wij bieden studenten van alle achtergronden een opleiding die intens persoonlijk en intellectueel veeleisend is.

Voor ons zijn reden, religie, wetenschap en spiritualiteit complementair. Onze studenten zien de wereld met een gevoel van ontzag en verwondering, en met een nieuwsgierigheid naar antwoorden op 's werelds meest complexe vragen.

Onze kernwaarden

Bij USF gaat het om meer dan het geven van afgestudeerden een persoonlijk voordeel. Het gaat erom hen te inspireren om verder te gaan en de wereld in brand te steken, om een ​​meer humane, rechtvaardige en duurzame wereld te creëren.

Jezuïet katholiek onderwijs

Een jezuïetenopleiding is een verbintenis om de wereld om ons heen te verkennen, te betrekken en te verbeteren. Onze campus dient als een platform voor complexe gesprekken en een ontmoetingsplaats voor individuen en gemeenschappen om hun verschillende perspectieven te demonstreren.

Commitment to Diversity

Onze kracht ligt in onze diversiteit. Onze studenten hebben een unieke kans om de wereld vanuit verschillende perspectieven te zien en daardoor zijn ze er beter in.

12 Reasons to Love USF van University of San Francisco op Vimeo.

Wat onderscheidt ons

Aan de University of San Francisco is altijd een plekje aan tafel. Top van hun klasse, eerst in hun familie, het minst inbegrepen, hoogst waarschijnlijk - we hebben ervoor gekozen USF divers te maken. En het is onze taak als inclusieve gemeenschap om een ​​gemeenschappelijke basis te vinden en dan naar hoger gelegen gebieden te gaan. Verken de visie en waarden die USF uniek maken.

Verantwoord leren

Onze onderwijsstijl is zeer uitdagend en persoonlijk, waarbij studenten en docenten samenwerken om een ​​ervaringsgerichte academische omgeving te creëren.

Passie voor gerechtigheid

Een toewijding aan een roeping die groter is dan persoonlijke prestatie, maakt de University of San Francisco echt uniek.

Uitgevoerd om te leiden en te slagen

USF studenten studeren af ​​als breed geschoolde individuen met de professionele vaardigheden en culturele competenties om te slagen in hun eerste carrière en de volgende.

Voordeel van San Francisco

Onze universiteit is verankerd in de plaats waar hij is opgegroeid. Het is een wederzijds complementaire relatie: onze campus als platform voor stadsbrede gesprekken en San Francisco als levend laboratorium voor USF-studenten. Ook wordt het hier slechts één keer in de 40 jaar gesneeuwd.

Verander de wereld vanaf hier

Bij USF betekent "hier" meer dan alleen fysieke locatie. Transformatieve leerervaringen inspireren studenten om de wereld voor zichzelf en anderen te veranderen.

Waarom USF kiezen

Studenten kiezen USF om verschillende redenen: de competitieve academische omgeving met een 14: 1 student-faculteit ratio, de mogelijkheid om gedachten te vertalen naar actie, onze kernwaarden, de geest van een unieke stad van wereldklasse, de diverse studentenkorps uit 49 staten en 94 landen - maak je keuze. We hebben de eer om het te ondersteunen.

  • USF was verbonden aan tweede onder nationale universiteiten voor de etnische diversiteit van niet-gegradueerde studenten en 11e in internationale studenteninschrijving, volgens US News and World Report .
  • USF plaatst studenten in de medische school op bijna twee keer het nationale gemiddelde.
  • Payscale gerangschikt USF 12e in de natie in termen van salaris potentieel voor studenten die een diploma in sociale wetenschappen verdienen in de Payscale Potential Salary Reports 2015-2016.
  • Het USF-programma voor niet-afgestudeerden in de psychologie werd in 2015 gerangschikt als een van de top tien van de nog niet-gegradueerde psychologieprogramma's in het Westen door beste psychologie degrees.com.
  • De Princeton Review noemde USF een van de 'Best Western Colleges'.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

University of San Francisco

Ons biologiecurriculum is niet gebonden aan boekomslagen; het is een praktische ervaring die studenten voorbereidt op een loopbaan en graduate programma's in de biologie, ... [+]

Over

Ons biologiecurriculum is niet gebonden aan boekomslagen; het is een praktische ervaring die studenten voorbereidt op een loopbaan en graduate programma's in de biologie , biotechnologie , geneeskunde , tandheelkunde, farmacie, veld- en laboratoriumbiologie en volksgezondheid. Je werkt samen met de volbrachte faculteit om de theorie te toetsen aan de ervaring met behulp van moderne apparatuur in de modernste faciliteiten .

Majoor in de biologie

Het programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op een breed spectrum van loopbanen in de levenswetenschappen, inclusief de voltooiing van alle eisen voor toelating tot professionele scholen (bijvoorbeeld, medische, tandheelkundige, apotheek en veterinaire scholen) en graduate programma's.... [-]

Verenigde Staten San Francisco
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
University of San Francisco

Gelegenheid is overal wanneer uw economische programma in het centrum van de financiële hoofdstad van het westen staat. Hier is hands-on ervaring een essentieel onderdeel ... [+]

Over

Gelegenheid is overal wanneer uw economische programma in het centrum van de financiële hoofdstad van het westen staat. Hier is hands-on ervaring een essentieel onderdeel van het curriculum.

Kleine klasgroottes, uiteenlopende facultaire expertise en mogelijkheden om deel te nemen aan facultaire onderzoeksprojecten of stages in het financiële district zorgen ervoor dat onze studenten de economie vanuit elke invalshoek begrijpen en de vaardigheden voor het leven na het afstuderen verwerven.

Major in Economics

Het Foundation-programma vertegenwoordigt het basislichaam economische kennis dat nodig is voor een economie-diploma en is bedoeld om studenten een rigoureuze blootstelling te bieden aan de kerndisciplines micro-economie, macro-economie en econometrie.... [-]

Verenigde Staten San Francisco
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
University of San Francisco

We hebben een computerwetenschappelijk curriculum opgesteld met een sterke nadruk op softwareontwikkeling om onze studenten de vaardigheden te bieden om te slagen in de t ... [+]

Over

We hebben een computerwetenschappelijk curriculum opgesteld met een sterke nadruk op softwareontwikkeling om onze studenten de vaardigheden te bieden om te slagen in de technologische industrie. Studenten krijgen hands-on ervaring in kleine leslokalen, geleid door een gevarieerd team van experts uit het veld.

Major in Computer Science

Studenten die afstuderen met een Bachelor of Science (BS) in Computer Science zullen worden voorbereid voor zowel graduate schools en voor loopbaanontwikkeling in software. Het curriculum biedt een solide basis in de grondslagen van de informatica, waaronder ontwerp en ontwikkeling van software, probleemoplossing en debugging, theoretische en mathematische grondslagen, computersystemen en systeemsoftware.... [-]

Verenigde Staten San Francisco
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
University of San Francisco

Het curriculum van ons programma is ontworpen rond de grondslagen van psychologische theorie en toepassing. Door een breed begrip van de psychologie te vormen - vanuit so ... [+]

Over

Het curriculum van ons programma is ontworpen rond de grondslagen van psychologische theorie en toepassing. Door een breed begrip van de psychologie te vormen - vanuit sociale, biologische, klinische, culturele, ontwikkelings- en ethische gezichtspunten - leren de studenten de complexiteit van menselijk gedrag te respecteren. Een zorgvuldig onderzoek van gedragswetenschappen in de context van de vrije kunsten helpt studenten een uitgebreide basis te vormen voor een breed scala aan beroepen of om een ​​graduaat te behalen in vele vakgebieden, waaronder psychologie, rechten, onderwijs en medicijnen.

Major in psychologie

De major psychologie is bedoeld voor studenten die de grondbeginselen van gedragswetenschappen willen leren in de context van een traditioneel vrijzinnig kunstonderwijs. Studenten krijgen een uitgebreide blootstelling aan de grondslagen van psychologische theorie en toepassing en worden geïntroduceerd in laboratorium- en veldonderzoek. De major psychologie bereidt studenten voor op een breed scala aan professionele en zakelijke loopbanen, en het biedt de noodzakelijke basis voor graduate studie in de psychologie of aanverwante disciplines.... [-]

Verenigde Staten San Francisco
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
University of San Francisco

Daag uw verbeelding uit en definieer uw standpunt met technieken en hulpmiddelen die een leven lang meegaan. Het curriculum van de Schone Kunsten is ontworpen om progress ... [+]

Over

Daag uw verbeelding uit en definieer uw standpunt met technieken en hulpmiddelen die een leven lang meegaan. Het curriculum van de Schone Kunsten is ontworpen om progressief denken te stimuleren, sociale rechtvaardigheid en culturele diversiteit te bevorderen en de processen van kunst maken te vieren.

Major in Fine Arts

De major Fine Arts richt zich op het aanbieden van zowel traditionele als moderne vaardigheden aan moderne en hedendaagse concepten in een studioomgeving onder begeleiding en mentorschap van professionele kunstenaars. Het cursusaanbod omvat diepgaande studie in diverse schilder- en tekenmedia, beeldhouwkunst in hout, keramiek, glasvezel en gemengde media, binnen- en buiteninstallaties, verschillende printtechnieken, muurschildering, glas-in-lood en een senior portfolio-klasse.... [-]

Verenigde Staten San Francisco
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
University of San Francisco

Intellectuele nieuwsgierigheid duurt een leven lang. Banen veranderen en industrieën evolueren, maar het kritisch denken en de unieke probleemoplossende vaardigheden die ... [+]

Over

Intellectuele nieuwsgierigheid duurt een leven lang. Banen veranderen en industrieën evolueren, maar het kritisch denken en de unieke probleemoplossende vaardigheden die je zult krijgen door filosofie te studeren zullen beide kanten van je brein op verschillende gebieden tevreden stellen.

Filosofie grote en kleine programma's bieden een reeks kerncursussen voor alle niet-gegradueerde studenten. In de klas dagen studenten elkaar en hun professor uit om uit de starheid van taal, wetenschap, wiskunde en politiek te stappen om duidelijkheid te vinden in complexe kwesties.

Majoor in de wijsbegeerte

Ons doel is om studenten filosofisch te laten nadenken over de betekenis van iemands leven, de conceptuele grondslagen van geloof en de aard van zelf en verantwoordelijkheid.... [-]

Verenigde Staten San Francisco
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
University of San Francisco

Het USF hospitality management-programma werkt samen met toonaangevende San Francisco-horecafirma's en -organisaties om u praktische hands-on kennis en praktische vaardig ... [+]

Over

Het USF hospitality management-programma werkt samen met toonaangevende San Francisco-horecafirma's en -organisaties om u praktische hands-on kennis en praktische vaardigheden te bieden om de beste in de branche te zijn.

Het USF hospitality management-programma werkt samen met toonaangevende San Francisco-horecafirma's en -organisaties om u praktische hands-on kennis en praktische vaardigheden te bieden om de beste in de branche te zijn.

Wanneer je afstudeert met een BS in Bedrijfskunde in Hospitality Management van USF, zijn je carrièremogelijkheden bijna onbegrensd. De carrières van onze hospitality-afgestudeerden omvatten evenementenplanning in high-end hotels, het beheren van wijnhuizen of country clubs, en opwindende ondernemende ondernemingen, zoals het openen van een restaurant om een ​​algemeen directeur of president van een hotel te worden. USF biedt een zeer persoonlijk en aanpasbaar bedrijfscurriculum waarmee u naadloos de hospitality-branche van uw keuze kunt betreden.... [-]

Verenigde Staten San Francisco
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
University of San Francisco

Ons programma stelt studenten in staat om ten volle te profiteren van deze ongekende mogelijkheden op de wereldwijde markt. ... [+]

Over

De globalisering van het bedrijfsleven is een van de bepalende economische trends van het moderne tijdperk. De ontwikkeling van massale communicatienetwerken, gevoed door glasvezelkabel, cellulaire technologie en internet, heeft een omgeving gecreëerd waarin bijna elk bedrijf deel uitmaakt van de wereldwijde markt.

De major International Business is gemaakt om studenten in staat te stellen ten volle te profiteren van deze ongekende mogelijkheden.

International Business Major

Afdelingsvoorzitter: Karl Boedecker, JD, Ph.D

Het is essentieel dat de student bedrijfsbeheer van vandaag - de manager of ondernemer van morgen - zich volledig bewust is van het mondiale karakter van de moderne zakelijke omgeving. Geen enkele student die afstudeert op dit programma kan het zich veroorloven om geïsoleerd te worden van de significante impact die de economie van de 21e eeuw zal hebben op hun leven en carrière.... [-]

Verenigde Staten San Francisco
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
University of San Francisco

Door een holistische benadering van design te combineren met een passie voor rechtvaardigheid, creëren studenten verbluffend werk dat verandering stimuleert. Ons programm ... [+]

Over

Daag uw verbeelding uit en definieer uw standpunt met technieken en hulpmiddelen die een leven lang meegaan. Het curriculum van de Schone Kunsten is ontworpen om progressief denken te stimuleren, sociale rechtvaardigheid en culturele diversiteit te bevorderen en de processen van kunst maken te vieren.

Major in Design

Het programma integreert cursussen in grafisch ontwerp, ontwerp van digitale media en omgevingsontwerp tot een dynamische interdisciplinaire studio-concentratie. Door het oefenen van ontwerpen in een uitgebreid gebied, krijgen studenten uitgebreide ervaring met een breed scala aan procesgerichte vaardigheden, waaronder conceptuele ontwikkeling, visuele retoriek, formele experimenten en kritisch denken.... [-]

Verenigde Staten San Francisco
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
University of San Francisco

Ons programma verkent de stad als een idee, proces en levend organisme - met San Francisco als gids. Het interdisciplinaire curriculum onderzoekt hoe de planning, politie ... [+]

Over

Ons programma verkent de stad als een idee, proces en levend organisme - met San Francisco als gids. Het interdisciplinaire curriculum onderzoekt hoe de planning, politiek, economie, sociale klassen en diverse bevolkingsgroepen van een stad invloed hebben op de successen en mislukkingen van moderne stedelijke omgevingen.

Studenten volgen cursussen rond stedelijke sociologie en politieke economie, stedelijke geschiedenissen, theorieën en methoden, stedelijke planning en de gebouwde omgeving, of stedelijke cultuur en representatie, en voltooien een sluitstuk seminar en stage.

Major in Urban StudiesProgramma leerresultaten

Studenten zullen:

erkennen, definiëren en verwoorden van de sociale, economische, politieke, culturele en milieukwesties en uitdagingen waarmee steden op lokaal en wereldwijd worden geconfronteerdde geschiedenissen en theorieën begrijpen en bespreken die betrekking hebben op de complexe krachten die steden vormenonderzoeksmethoden en hulpmiddelen ontwikkelen om stedelijke fenomenen te analyseren en te interpreterencommuniceer effectief in grafische, schriftelijke en mondelinge vorm en geef oplossingen voor specifieke stedelijke problemen en problemen in professionele omgevingenDouble Dipping... [-]
Verenigde Staten San Francisco
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands