University of Sioux Falls

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1883, de Universiteit van Sioux Falls, gevestigd in Sioux Falls, South Dakota, is een Christelijk, Liberal Arts University aangesloten bij de American Baptist Churches, USA. USF is een onafhankelijke, not-for-profit instelling.

Dedicated faculteit opzettelijk integreren geloof en leren, het helpen van studenten om hun carrière roeping te ontdekken en hen voor te bereiden om God en de mensheid te dienen. Met een 98% plaatsing tarief, onze alumni uitleven USF Culture for Service motto in hun beroep, families en gemeenschappen.

Onze getalenteerde professoren onderwijzen, adviseren en begeleiden studenten. Met een 14: 1 student-to-faculteit ratio, intieme klaslokaal instellingen vergemakkelijken de invoering van concepten, de uitwisseling van ideeën en de aanmoediging om ze toe te passen door middel van ervaringsleren.

Voor lerende volwassenen gedreven om hun dromen te vervullen, USF biedt online en on-campus volwassene en graduate programma's om mensen te helpen afwerking van hun graden of te verdienen geavanceerde graden.

USfwch

Door de Nummers:

Plaatsing Rate: 98% van USF afgestudeerden werk vinden in hun gekozen gebieden binnen zes maanden na het afstuderen.

Student / Faculty Ratio: 14: 1

Inschrijving: 1530 totale studenten uit 34 staten en 11 landen

Man-naar-vrouw Undergraduate Ratio: 59% vrouwen, 41% mannen

Aantal clubs, activiteiten en organisaties: 100+

Denominaties vertegenwoordigd: Lutherse, 18%; Baptist, 12%; Katholiek, 10%; Methodist, 5%; Non-Denominational, 4%; Christian Reformed, 4%; Presbyterian, 2%; Wesleyan, 3%; Assemblies of God, 1%; Evangelisch, 2%; and Other / Unknown, 37%

Hoofd locatie: Sioux Falls, bevolking 166.700 en MSA bevolking 232.879, is in de "Heart of America," en USF is in het "Hart van Sioux Falls."

sfschool2

MISSIE

De Universiteit van Sioux Falls, een christelijke universiteit in de vrije kunsten traditie, leidt studenten in de geesteswetenschappen, wetenschappen, en beroepen. De traditionele motto van de universiteit is cultuur voor Service, dat wil zeggen, we streven naar academische uitmuntendheid en de ontwikkeling van de volwassen christen personen voor de dienst aan God en de mensheid in de wereld te bevorderen.

Door middel van programma's in de geesteswetenschappen, wetenschap en beroepen, de Universiteit helpt personen intellectueel groeien, onderscheiden de waarheid en het ontwikkelen van een christelijke wereldbeschouwing. Als een christelijke instelling, USF bevordert in alle leden van de gemeenschap de ontwikkeling van emotionele volwassenheid, lichamelijk welbevinden, interpersoonlijke vaardigheden en waarden die het karakter en de leer van Christus weerspiegelen.

USF is vastbesloten om de heerschappij van Jezus Christus en de integratie van het bijbelse geloof en leren; het bevestigt dat christenen geroepen zijn om hun geloof te delen met anderen door middel van leven van de service. De universiteit is aangesloten bij de American Baptist Churches, de VS, en verwelkomt studenten van enig geloof of denominatie.

Locaties

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden