University of Southern Indiana

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving


Opgericht in 1965, de University of Southern Indiana inschrijft bijna 9.500 studenten en afgestudeerden in 80 majors. Een openbare instelling voor hoger onderwijs, gevestigd op een prachtige 1,400 hectare grote campus in Evansville, Indiana, USI biedt programma's via het College voor Liberal Arts, Romain College of Business, College of Nursing en Health Professions, en de Pott College of Science, Engineering, en onderwijs. USI is een Carnegie Foundation Community Engaged University en biedt door middel van Outreach en Engagement jaarlijks educatie en speciale programma's aan meer dan 15.000 deelnemers.

85259_standard_wallpaper_008.jpg

Over de University of Southern Indiana

De universiteit biedt mogelijkheden voor studeren in het buitenland in meer dan 60 landen en is gastheer voor internationale studenten uit de hele wereld. Een concurrerend lid van NCAA Division II en de Great Lakes Valley Conference, USI biedt 17 varsity intercollegiate heren- en vrouwensporten. President Linda LM Bennett is de derde president van USI en werd in 2009 ingewijd. Onder haar leiding zet de universiteit een traditie voort van betaalbare excellentie voor studenten, terwijl ze voortgaat met een gedurfd strategisch plan om excellentie te bereiken door middel van innovatie en betrokkenheid, en positioneert USI zich als een top keuze voor universiteitsstudenten in de staat en de regio, en om hooggekwalificeerde studenten uit het hele land en de wereld aan te trekken.

67518_cover.JPG

Wereldwijde ambassadeurs in een wereldwijde gemeenschap

USI is een geëngageerde leergemeenschap die onderwijs en kennis bevordert, het burger- en cultureel bewustzijn verbetert en partnerschappen bevordert door middel van uitgebreide outreach-programma's. We bereiden mensen voor op een verstandige manier in een diverse en wereldwijde gemeenschap.

Snelle feiten

Inschrijving: 9,364 leerlingen uit 89 provincies van Indiana, 36 andere staten en 51 andere landen. 86,2% van de recente USI-graden werken op hun vakgebied of een bevredigend veld. Dames: 62% Heren: 38% Minderheid: 9% Alumni: 36.000 Ongeveer 74% van de afgestudeerden van USI blijft in Indiana. Meer dan 130 studentenorganisaties op de campus. Evansville is een gemakkelijke rit van Indianapolis, Louisville, Nashville en St. Louis

Locaties

Evansville

University of Southern Indiana

Address
8600 University Blvd.
47712 Evansville, Indiana, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 812-464-1768