Lees de Officiële Beschrijving

VISIE

Zichtbaar Music College is een wereldwijde, spirituele gemeenschap van musici, technici, zakelijke professionals en opvoeders ten dienste van de Kerk en de samenleving met onze collectieve energie en talent, het bevorderen van een klimaat van creativiteit, aanbidding, en innovatie in de artistieke inspanningen voor de glorie van God.

MISSIE

Zichtbaar Music College traint en uitrust musici, technici en zakelijke professionals in de ambachtelijke en christelijk karakter, voor een effectieve dienst in de muziek industrie en in de kerk.

SPIRITUELE | PROFESSIONAL | Academicus.

Zichtbaar Music College is op de kruising van de geestelijke, professionele en academische. Onze drie bacheloropleidingen bieden een rigoureuze onderwijs in de muziek business, muziek productie en muziek, het uitrusten van onze studenten voor een effectieve dienst in de muziekindustrie en de kerk. Wij zijn van mening dat de christelijke muzikanten, producers, managers en professionals uit de industrie en in gelijke mate moet worden ontwikkeld op deze drie gebieden aan succes in het leven, carrière en de bediening vinden. Onze opzettelijk kleine kunstenaar gemeenschappen zijn gericht op een evenwichtige geestelijke, professionele en academische groei.

GLOBAL

Uniek in het hoger onderwijs

Gelanceerd in Memphis, Tennessee in 2000, de visie van Visible Music College is uniek in het hoger onderwijs. De focus ligt op het creëren van kleine, opzettelijke kunstenaar gemeenschappen over de hele wereld dat de groei in drie belangrijke gebieden te benadrukken: spiritueel, professionele en academische.

Zichtbaar uitgebreid naar Chicagoland in 2014 en Dallas in 2015 als onderdeel van de president en oprichter Ken Steorts' 2020 × 2020 vision - 20 locaties in 20 steden dienen 2.020 studenten in 2020. Van Sarah Simmons (NBC's The Voice) naar indie lievelingen Carolina Story, Zichtbare alumni zijn in de hitlijsten, in de studio en het maken van een effect in de kerk.

Academic Overzicht

Zichtbaar Music College is een geïntegreerde opleiding ervaring die daagt studenten uit om spiritueel te groeien, professioneel en academisch tijdens een geaccrediteerde bacheloropleiding. Elke opleiding bestaat uit een kern van de Bijbel, theologie, en het ministerie cursussen. De integriteit van de spiritualiteit van de student is fundamenteel voor professionele ontwikkeling, zoals de Thora informeert hoe te verhouden tot de Schepper en Zijn schepping-met name hoe men moet reageren op de uitnodiging van de Schepper om doordachte, creatieve en biddend betrokkenheid in de muziek industrie en de Kerk . Zowel de spirituele en professionele ontwikkeling worden benadrukt door de strenge college-niveau curriculum.

Filosofisch, de “Waarom” (spiritualiteit) voorafgaat aan de "welk beroep) en “Hoe” (academici). Alle drie groeigebieden zijn vertegenwoordigd in de naam van de hogeschool:

Zichtbaar Music College

  • geestelijk
  • Professioneel
  • Academische

De geïntegreerde opleiding wordt ervaren door onderdompeling, en investeringen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Visible Music College

The Modern Music programma biedt relevante opleiding in vaardigheden en karakter voor muzikanten, kunstenaars en leiders die willen slagen in de moderne muziek, ofwel die ... [+]

MODERNE MUZIEK

De Modern Music programma biedt relevante opleiding in vaardigheden en karakter voor muzikanten, kunstenaars en leiders die willen slagen in de moderne muziek, ofwel dienen in de kerk of het uitvoeren van in de hedendaagse muziekindustrie. Het programma en het curriculum is ontworpen om de student zowel de wetenschappelijke kennis die nodig is voor een carrière in de populaire muziek en de beroepservaring en spirituele groei die nodig is om te slagen op het gebied van bediening en het leven te geven.

Of u zingen, lood verering, gitaar spelen, hoorns, strijkers, drums, of een muziekinstrument, Visible Music College heeft een plaats voor u - in de band! Onze unieke programma brengt je in een band in je eerste semester van de universiteit, het spelen van de beste muziek in de wereld, het leren band dynamiek, het ondertekenen van contracten, opnemen en afspelen van leef je eerste jaar.... [-]

Verenigde Staten Memphis
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Visible Music College

The Music Business programma is ontworpen voor zowel de academische en praktisch te zijn: ons doel is om leerlingen voor het beroepsonderwijs bereidheid te bereiden vanui ... [+]

MUZIEKINDUSTRIE

De Music Business programma is ontworpen voor zowel de academische en praktisch te zijn: ons doel is om leerlingen voor het beroepsonderwijs bereidheid te bereiden vanuit een Bijbels perspectief op alle gebieden van muziek-business (publishing, management, tour promotie, marketing en platenlabel activiteiten). Muziek business studenten zal ontwikkelen fundamentele zakelijke vaardigheden (op gebieden als communicatie, marketing, financiën, enz.) En leren over de muziek industrie op macro- en micro-niveau.

Het programma beschikt ook over de voorbereiding en werken in de contractuele en juridische zaken, het beheer van kunstenaars en evenement / tour promotie en planning. Alle disciplines vinden hun praktische uitwerking in een voortdurende relatie met Madison Line Records, de non-profit platenlabel opgericht door Visible Music College.... [-]

Verenigde Staten Memphis
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Visible Music College

The Music Production programma is ontworpen om audio-ingenieurs en producenten voor te bereiden op het beroepsonderwijs bereidheid vanuit een christelijk perspectief. Het ... [+]

MUSIC PRODUCTION

De Music Production programma is ontworpen om audio-ingenieurs en producenten voor te bereiden op het beroepsonderwijs bereidheid vanuit een christelijk perspectief. Het programma is ontworpen om de student de tools en technieken gebruikt om muziek te produceren in de moderne opnamestudio in te voeren, terwijl het voeden van de passie van de student om de kerk of industrie met een christelijk karakter te dienen. De student wordt een grondige kennis van de huidige technologie te krijgen, het opnemen van technieken en muziek productie vaardigheden. Music Production studenten verantwoordelijk voor de engineering van alle studenten opnamen en het hanteren van levende geluid op elk evenementen voor Visible Music College zal zijn. Vaardigheden en kennis opgedaan in het programma uit te rusten studenten om te werken als producenten, ingenieurs, of om een ​​nieuwe studio business te creëren, en richt zich op het gebruik van de industrie-standaard programma's (Logic en ProTools). ... [-]

Verenigde Staten Memphis
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands