Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - San Diego

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Vatel Institute of Hospitality Management van de Allian International University biedt een unieke gastvrijheidseducatie gericht op Amerikaans management. De kwaliteit van het onderwijs in combinatie met betaalde stagemogelijkheden in enkele van de meest luxueuze hotels ter wereld, maakt van deze programma's een springplank naar een briljante internationale carrière.

De adembenemende landschappen en het ongeëvenaarde klimaat van San Diego maken het een van de meest wenselijke uitjes van de staat en van de natie, en meer dan 3 miljoen mensen hebben het geluk om het naar huis te bellen - waardoor het de ideale plek is voor de ultieme staycation.

San Diego, een van Amerika's meest gezinsvriendelijke steden, is een vakantielandparadijs, met het hele jaar door temperaturen in de jaren zeventig en vrijwel ononderbroken zonlicht. Zonaanbidders en surfers vinden gegarandeerd hun perfecte strand, en fijnproevers vinden lekkernijen in ambachtelijke brouwerijen, lokale bistro's en gastronomische restaurants.

Van de opwinding van Broadway van La Jolla Playhouse tot het Europese gevoel van Little Italy tot de nouveau-chic van het Gaslamp Quarter, San Diego heeft voor elk wat wils.

De Bachelor en MBA met concentraties in Hospitality and Management worden aangeboden aan het Vatel Institute of Hospitality Management aan de Alliant International University in San Diego. De campus ligt verscholen in de met bomen omzoomde hellingen van Scripps Ranch. Op slechts 10 mijl van het strand en vijftien kilometer ten noordoosten van het centrum, biedt de locatie de beste "America's Finest City" te bieden heeft.

Op de campus van San Diego staan ​​verschillende klaslokalen, een collegezaal en een sportcentrum. Alliant-gebouwen bevatten ook verschillende conferentiezalen, twee computerlabs, faciliteiten voor videoconferenties, WiFi op de campus en veel mooie plekjes om te studeren. Het hart van de campus is de recent vernieuwde Walter Library, die is omzoomd met spandoeken van enkele van de meest vooraanstaande medewerkers van de universiteit, zoals Abraham Maslow en Carl Rogers.

Ongeveer 1.200 afgestudeerde studenten en 150 niet-gegradueerde studenten hebben zich jaarlijks ingeschreven in een aantal scholen en programma's.

Onze missie is om de volgende generatie managers en leiders op te leiden voor 's werelds grootste en meest levendige industrie. We bereiken onze missie door middel van een streven naar uitmuntendheid in het onderwijs, sterke samenwerkingen met leiders in de horeca, echte praktische ervaringen en onschatbare internationale bekendheid.

Studenten doorlopen elk programma in cohorten met cursussen die zijn toegesneden op hun groep. De cohortstructuur zorgt ervoor dat studenten de lessen krijgen die ze nodig hebben om op tijd af te studeren.

Onze faculteitsleden zijn experts in managementeducatie en streven ernaar onze studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in internationaal hospitality management.

Praktische professionele ervaring is een essentieel onderdeel van onze academische programma's en biedt een holistisch begrip van de horeca, waardoor de definitie en realisatie van de professionele doelen van elke student wordt verbeterd.

Alliant International University is geaccrediteerd door WASC Senior College and University Commission (WSCUC) , een regionaal accreditatieorgaan dat is erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs en hetzelfde bureau waaronder andere prestigieuze Californische en West-Amerikaanse scholen zijn geaccrediteerd, zoals Stanford, USC en UCLA .

Vatel USA is lid van de National Association for College Admission Counseling (NACAC) en onderschrijft de Verklaring van Beginselen van Goede Praktijken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor Of Science In Business Administration Met Een Focus Op Hospitality Management

Campus Voltijd 3 jaar January 2019 Verenigde Staten San Diego

De Bachelor met een concentratie in gastvrijheid en management is een intensief en innovatief diploma dat een sterke basis vormt voor hotelmanagement, leiderschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap. Cursussen worden afgewogen tussen academische theorie en beroepspraktijk. [+]

Bachelor of Science in Business Administration met een concentratie in Hospitality Management

VATEL Institute of Hospitality Management aan de Alliant International University - Campus in San Diego

De Bachelor of Science in Business Administration met een concentratie in Hospitality Management is een intensieve en innovatieve graad die een sterke basis vormt voor hotelmanagement, leiderschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap. Cursussen worden afgewogen tussen academische theorie en beroepspraktijk.

Studenten verwerven een breed spectrum aan kennis van gastvrijheid, van het begrijpen van eten en drinken en gastenservice, tot het leren analyseren van een winst- en verliesverslag, het uitrollen van een marketingstrategie, het organiseren van een commercieel evenement en het werven van getalenteerde medewerkers. Met ervaren docenten en kleine klassen krijgen studenten de individuele ondersteuning en voorbereiding die ze nodig hebben om hun ervaring om te zetten in expertise en excellentie te bereiken.... [-]


Videos

A Day in the Life of a Student

Testimonial from the General Manager of the JW Marriott in Santa Monica, CA

Contact
Bezoekadres
520 West Ash Street
San Diego, Californië, CA 92101 US