Waldorf University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waldorf University is een vriendelijke, particuliere liberal arts school centraal gelegen in het prachtige Forest City , Iowa . Waldorf is al meer dan 100 jaar de hoeksteen in de duizenden jaren en vormt de solide basis voor succes tussen studenten, hun families en de gemeenschap.

Sinds zijn begin in 1903 is Waldorf aan de voorpunt van academische innovatie geweest, die een weg voor toekomstige generaties opspoort. Waldorf heeft een groot aantal certificaten, associate-, bachelor- en masteropleidingen, en biedt iedereen de kans om hun leven academisch, persoonlijk of professioneel te verbeteren.

Bij Waldorf zijn wij van mening dat een echt afgerond onderwijs niet alleen academische studies omvat, maar ook deelname aan de kunst, lichamelijke opvoeding en meer. Onze bruisende campus houdt van studenten van over de hele wereld die Waldorf hebben gekozen om hen te helpen hun educatieve doelen te behalen.

Onze faculteit en medewerkers werken één-tegen-één met studenten om ervoor te zorgen dat ze zelfverzekerd zijn en in staat zijn om hun volle potentieel te bereiken, waardoor elke stap van de weg wordt aangemoedigd. Of u liever wilt leren in een traditionele klaslokaal of de flexibiliteit om uw diploma online te verdienen, wij raden u aan uw beslissing om uw leven door middel van onderwijs te bevorderen.

Locaties

Forest City

Address
106 South 6th St.
IA 50436 Forest City, Iowa, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden